Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

arkadaşlar bende bu ay kısa bi süre keçi boynuzu kürü incir kürü yaptım bol bol incir yedim ovülasyon testi kullandım mart 15 i sabırsızlıkla beklioyrum inşallah bu ay tutmuştur bir bebeğim olmasını nasıl istiyorum birbilseniz

hadi bakalım hayırlısı, bizlere iyi haberlerini ver inşallah, hep beraber bekliyoriz.

ovulasyon testin ne zaman pozitif çıktı peki. hani kürler işe yarıyor mu diye merak ettim de?

kızlar bende dayanamadım erken gebelik testi aldım.ilişkiden sonra belli ediyormuş güya.
off sonuç negatif çıktı
çok mutsuzum inşallah yanlıştır

kızlar bende dayanamadım erken gebelik testi aldım.ilişkiden sonra belli ediyormuş güya.
off sonuç negatif çıktı

canım herhangi bir testin ilişkiden sonra belirleyebildiğini hiç sanmıyorum. çünkü en önce tanı imkanı tanıyan şey b-hcg hormonu. bu hormon da döllenmiş yumurtanın rahim duvarına tutunmasından sonra salgılanmaya başlıyor (yaklaşık 6-12. gün arası olan bir şey). yani ennn iyi ihtimalle ovulasyonla eş zamalı ilişki olursa, 6 gün sonra belli olur. sen bozma moralini, inşallah sonuç olumlu olacak :))

off sonuç negatif çıktı

benimde 13 mart bat ım..
bence biraz daha bekleyin..
daha çok erken diye düşünüyorum..
en azından çarşambaya kadar bekleyin
şahsen ben evde test olmasına karşın frenliyorum kendimi
çarşamba günü yapacam..
herşeyin hayırlısı hakkımızda..
hemen üzülüp koy vermeyin

off sonuç negatif çıktı

canım üzülmek için daha çok erkenn.. sakın daha şimdiden yıpratma kendini bak benim adet tarihim yarın test yaptım negatif çıktı ama hala bi umudum var .. inş hüsran yaşamam bu ayda

valla umutlanmamak için elimden geleni yapıyorum ama içimde yinede umut vardı işte..neyse...bat tarihine kadar beklemeye devam ama...hayal kırıklığına uğradım...

off sonuç negatif çıktı

senin bir yanlışın olabilir piyasada erken gebelik testleri denen testler ilişkiden sonra değil normal adet tarihinden 4 gün öncesine kadar gebeliği saptayabiliyor. yani ayın 15inde regl olacaksan 12 mart itibarı ile bu testleri deneyebilirsin demek oluyor

saatler geçmiyor ( kızlar eger ben kanda gebe çıkarsam o testlerin hepsi yalan daha bu sabah bile test yaptım ve döngüme göre benim adetim 1 günde geçti .

saatler geçmiyor ( kızlar eger ben kanda gebe çıkarsam o testlerin hepsi yalan daha bu sabah bile test yaptım ve döngüme göre benim adetim 1 günde geçti .

bende merakla sayfayı yenileyip duruyorum
ama belki geç döllenme olur sizinki..
üzülmeyin yine de olumsuzluğa karşı..
kırmızılar gelmeyene kadar(ki inş gelmezler) umutlanmaya devam

unlugul ben birazdan eve gidiyorum. mutlaka bugün bize sonucu yaz. olumlu sonucu :))) evden bakacağım, habersiz bırakma bizi :)

Mart 15 adet günüm bu ay dan fazla beklentim yok ama sizce ne zaman test yapmalıyım.. ne zaman çıkar bi sitede 3 gün öncesinde çıkabilir diyor yani 12 Mart

Ben foruma yeni katıldım sayılır.Bende bu ay bekleyenlerdenim.30 yaşındayım ilk bebeğim 3 aylıkken kalp atışları durdu.geçen ayda bir kimyasal gebelik yaşadım.Hamile kalmayı çok istiyorum.Bir yandanda hamilelikten korkuyorum ya yine birşey olursa diye.10 martı bekliyorum heyecanla.İnşallah bu sefer sağlıklı bir bebeğim olur.

son 1 saat :) ay bide 0 çıkarmış ne gülerim kendime nasıl agrıttım gögsümü ,nasıl yapıyorum o beyaz akıntıyı diye bu arada kızlar arada wc ye gidiyorum hani kan verdim acaba başlarmı adet diye hala beyaz şeffah akıntı var az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…