kızlar gittim kanı verdim 4 gibi arayacagım.ben 1 haftadır hergün test yapıyorum silik bile çıkmadı.eger benim kanım beta hcg sanırım yüksek çıkarsa evdeki teste inanmayın diyecem yani kanım 20 den yukarı çıkarsa çünkü testlerin üzerinde 20 ye kadar ölçer diyor.bakalım herşey benim kana baglı .eger gebeysemde günlük tuttum aynen yazacağım hepsini size.neler yaptım vs...
arkadaşlar bende bu ay kısa bi süre keçi boynuzu kürü incir kürü yaptım bol bol incir yedim ovülasyon testi kullandım mart 15 i sabırsızlıkla beklioyrum inşallah bu ay tutmuştur bir bebeğim olmasını nasıl istiyorum birbilseniz
kızlar bende dayanamadım erken gebelik testi aldım.ilişkiden sonra belli ediyormuş güya.
off sonuç negatif çıktı
çok mutsuzum inşallah yanlıştır
ovulasyon testin ne zaman pozitif çıktı peki. hani kürler işe yarıyor mu diye merak ettim de?
kızlar bende dayanamadım erken gebelik testi aldım.ilişkiden sonra belli ediyormuş güya.
off sonuç negatif çıktı
off sonuç negatif çıktı
off sonuç negatif çıktı
saatler geçmiyor( kızlar eger ben kanda gebe çıkarsam o testlerin hepsi yalan daha bu sabah bile test yaptım ve döngüme göre benim adetim 1 günde geçti .
unlugul ben birazdan eve gidiyorum. mutlaka bugün bize sonucu yaz. olumlu sonucu :))) evden bakacağım, habersiz bırakma bizi :)
saatler geçmiyor( kızlar eger ben kanda gebe çıkarsam o testlerin hepsi yalan daha bu sabah bile test yaptım ve döngüme göre benim adetim 1 günde geçti .
dım dım ,dım dım
kalp atışlarını duyuyorum sanki :)
off sonuç negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?