:))) sorma canımya garibim sonuç herneyse alsamda rahatlasamhem ben artıyım olmasa bile bu ay bir şansım daha var hamile olmam için 23 günde adet olmanın yararları
son 1 saat :) ay bide 0 çıkarmış ne gülerim kendime nasıl agrıttım gögsümü ,nasıl yapıyorum o beyaz akıntıyı diyebu arada kızlar arada wc ye gidiyorum hani kan verdim acaba başlarmı adet diye hala beyaz şeffah akıntı var az
berianur ama senin üzülecek durum yok aslında canım ,yeni evlisin ve daha yaşın genç ve geçmiş gün ve 7 küsür çıkan bir testin var demekki döllenme oluyor.sorun yok.daha dikkat ve daha dikkatli beslenme ...ben hamile gibi besleniyorum resmen .oldugu anda anlamadıgımızdan sonra sıkıntı olmasın
ben hamile olduğumu nasıl anlıycam değer 5 üzerimi olmalı ? çünkü doktor hesabına göre 30 gün diye okumuştum bir yerde benim adet döngüme göre 1 gün geçti.doktor hesabı 30 u baz almaksa adete 5 gün var daha
ve flaş flaş aradım 0,10 dedi negatif dedi.ilginç hayatımda ilk defa 24.gün ve hala belirti yok.
başka sayfada biri yazmış (canım kesin değildir. adete 9 gun kala yaptırdığım kan tahlili 0,26 idi adet gunu yaptırdığım 155 çıktı. 2 gun sonra da 478. o yüzden bekle biraz daha.)
ben bunu okudumya bakalım 5 gün daha yolu var :) giden kanıma üzüldüm şimdi.test hesabına göre rahime ekilme günü 23.şubat çıkıyor çıkması gerekmezmiydi bişey olsa kan testinde şimdi kızlar.
alemsin yaaa:) giden kana üzülmeeee
ve flaş flaş aradım 0,10 dedi negatif dedi.ilginç hayatımda ilk defa 24.gün ve hala belirti yok.
başka sayfada biri yazmış (canım kesin değildir. adete 9 gun kala yaptırdığım kan tahlili 0,26 idi adet gunu yaptırdığım 155 çıktı. 2 gun sonra da 478. o yüzden bekle biraz daha.)
ben bunu okudumya bakalım 5 gün daha yolu var :) giden kanıma üzüldüm şimdi.test hesabına göre rahime ekilme günü 23.şubat çıkıyor çıkması gerekmezmiydi bişey olsa kan testinde şimdi kızlar.
Canım sen yinede umudunu kaybetme napalım umut fakirin ekmeği
hadi bakalım unlugul yüreğimiz seninle:)
:) şaka gibi valla folbıol kullanan kullanıpta adet günü değişen var mı kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?