Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

berianur ama senin üzülecek durum yok aslında canım ,yeni evlisin ve daha yaşın genç ve geçmiş gün ve 7 küsür çıkan bir testin var demekki döllenme oluyor.sorun yok.daha dikkat ve daha dikkatli beslenme ...ben hamile gibi besleniyorum resmen .oldugu anda anlamadıgımızdan sonra sıkıntı olmasın

:))) sorma canımya garibim sonuç herneyse alsamda rahatlasam hem ben artıyım olmasa bile bu ay bir şansım daha var hamile olmam için 23 günde adet olmanın yararları

maşallah canımm :)
ohh iyiymişş
ama gerek kalmaz inş..bu ay hamilesindir inş..
ama olsa testte çıkardı gibime geliyor yaa
sen de geç döllenme de olmaz ki 23 günde bir regl oluyorsun
anlamadım gitti
hayırlısı olsun...

inşallah hamilesindir canım , ben de çok heyecanlandım şimdi :) dualarım seninle

unlugul canım ben bile heyecanlandım yaa inş sonuç pozitiftir.. Öğrenir öğrenmez yaz burayada hepimiz için umut olsun..Mart ayı boş geçmesin hepimiz hamile kalalım inş..

ben hamile olduğumu nasıl anlıycam değer 5 üzerimi olmalı ? çünkü doktor hesabına göre 30 gün diye okumuştum bir yerde benim adet döngüme göre 1 gün geçti.doktor hesabı 30 u baz almaksa adete 5 gün var daha

bir hamilede yokki yardımcı olsun.eger ben hamile olum devam etsin valla gün gün yazacam burda doguracam :

Son düzenleme:

oyyyş yesinler ne datlu konuşurmuş:))
yok üzülmüyorum canım,elhamdülillah dediğin gibi ben de olumlu görüyorum bunları..
sağlıklı beslenme konusunda da hiç dikkat etmiyorum yaaa,yemeğimi güzel yiyorum ,üzerine çok abur cubur yiyorum bu gidişle hamile kalmadan 70'i göreceğim,hamile kalınca da yuvarlanırım herhalde
bi de folik asite başladım cumartesi günü..

ve flaş flaş aradım 0,10 dedi negatif dedi.ilginç hayatımda ilk defa 24.gün ve hala belirti yok.

başka sayfada biri yazmış (canım kesin değildir. adete 9 gun kala yaptırdığım kan tahlili 0,26 idi adet gunu yaptırdığım 155 çıktı. 2 gun sonra da 478. o yüzden bekle biraz daha.)

ben bunu okudumya bakalım 5 gün daha yolu var :) giden kanıma üzüldüm şimdi.test hesabına göre rahime ekilme günü 23.şubat çıkıyor çıkması gerekmezmiydi bişey olsa kan testinde şimdi kızlar.

benim sonuç 7,48 di dr güldü bana :)
biz 700leri değerlendiriyoruz dedi,ama ablamın 112 idi iki gün geçtikten sonra değeri...

alemsin yaaa:) giden kana üzülmeeee

adet olmadığım için hala ümitliyim.garip çünkü ya sorun var bende ya hamileyim.acaba folbıol mü geciktirdi ki ? anlamadım.bakalım 9 martta gelecek o gelmeden kan gelmezse hani 2-3 falanda değil 0,10 :))))))

Son düzenleme:

hayırlısı canım yaaa...
bence bu ay için çok umutlanma,her gün değer 2 katına çıkıyormuş
bu rakamın yüzlere ulaşması için çok beklemek gerekir o zamana kadar adet olursun diye düşünüyorum malesef..çünkü idrarda da bişey çıkmadı

Canım sen yinede umudunu kaybetme napalım umut fakirin ekmeği

:)) yok valla doktor hesabına göre 5 gün daha var geç döllenme olabilir testte sorun olabilir herşey olabilir ne garipse hiç öyle hamile değilmişim gibi değil.5 gün daha beklim bakalım.

Canım sen yinede umudunu kaybetme napalım umut fakirin ekmeği

doktorla konuştum 10 mart mış adet tarihim doktorların hesabına göre :) kafam iyice karıştı anlamadım gitti.

kızlar mantık yürütüyorum :) yumurtlamam 23 şubatta oldu daha önce kupkuruydum.farz edelim o gece döllenme oldu rahme ulaşıp yerleşmesi 3-5 gün arasıymış.ettimi bize 28 şubat rahme düşüşü.bugün 4 mart 4 günlük bebek çıkmazmış kanda da .dogruluk derecesi tartışılır ama öyle dediler .

:) şaka gibi valla folbıol kullanan kullanıpta adet günü değişen var mı kızlar.

hayatım psikolojik de olur. Şu forumları bir tarasan bebek düşünmeye başladıktan sonra adet döngüsü şaşan o kadar kadın ile karşılaşırsın ki şaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…