:) şaka gibi valla folbıol kullanan kullanıpta adet günü değişen var mı kızlar.
öyle deme kansızlık var bence 2 ay tedaviyle anca normale döndüm
hayatım psikolojik de olur. Şu forumları bir tarasan bebek düşünmeye başladıktan sonra adet döngüsü şaşan o kadar kadın ile karşılaşırsın ki şaşarsın
Oooo daha erken ogrenmemistir deyip yine de forums girdim, ama sen 4:00da aramissin :))) canim benim uzulme. Aslinda normali 21-35 gun arasi adet olmakmis. Belki demir ve folbiol takviyesi ile senin adet dongun 28 civarina cikacak. Ben de 2 aydir prolaktin icin, 20 gundur de folic plus iciyorum. Gelmedi Hala benim adet de. AMA senin de berianur un da onceden damla kan geldi. Cok ilginc. Psikolojik mi tum bunlar yaniiii?
benim kan hiç gelmedi canım bende şeffah akıntı devam
Canim cok pardon. Temizlik yaptigi gun kan gelen arkadas sen degildin o zaman. 23 unde yumurtlamissan bugun daha 9. Gun tatlim. Rahme bile tutunmamis olabilir daha minnak :)
meraba arkadaşlar. öncelikle umarım hepimizin hayırlısıyla birer bebişleri olur:) bizim ilk denememiz olacak ve çok heyecanlıyım.. şu an regl dönemindeyim bitince başlıycaz:))
BENİM DAHA ÇIKMAZMIŞ Kİ :))))
Gebelik başlangıcı yumurtalıklardan atılan yumurtanın uygun zamanda (atıldıktan 12-24 saat süre içinde) cinsel birleşme olması ile erkekten gelen spermin (dişi genital yollarında 48-72 saat yaşayabilir) döllenmesi (fertilizasyon) ile başlar. Yumurta ve sperm Fallop tüpünün içinde buluşur ve döllenme burada olur. Döllenen yumurtadaki hücreler bir yandan bölünerek çoğalırken diğer yandan rahime (uterus) doğru yolculuğunu sürdürür. Yaklaşık 6. gün uterus içine gelir ve rahim iç zarına (endometriyum) yapışır ve buraya yerleşerek gelişmeye başlar.
Endometriyuma yerleştikten (8-9. gün) sonra anne rahmindeki kan damarları ile ilişki sağlar, işte bundan sonra gebelik hormonu olan beta-hCG anne kanında tespit edilebilir. Bölünerek çoğalmış embriyo 100 civarında benzer hücreden oluşur. Daha sonra bunlar farklılaşarak bir kısmı bebeği oluşturacak hücrelere bir kısmı da plasentayı oluşturacak hücrelere dönüşür. Bebek 8 haftaya kadar “embriyo” olarak adlandırılırken 8 haftadan sonra doğuma kadar “fetus” adını alır.
İlk 3 ay “organogenez” yani organları oluşma sürecidir. Daha sonra ise oluşmuş organlarda gelişme ve olgunlaşma başlar. Organların oluştuğu ilk 3 ayda olabilecek zararlı etkiler çocukta sakatlıklara yol açabileceğinden önemlidir.
Kizlar toplu olarak baska sey dusunme ve baska yere odaklanma eylemi yapalim. Olmayacak boyle, kotu etkiliyoruz kendimizi galiba :S
hımmmmmmmmmmmm,hep bu sabırsızlığımızdan heee
kansız da kalıcazzz:) bi kaç gün sonra yine kan vereceksin
bari bu safer bekle biraz
bu videoyu izledikçe hamile kalmanın zor olduğunu düşünüyorum
bu videoyu izledikçe hamile kalmanın zor olduğunu düşünüyorumspremin yumurtalara ulaşması tam bi mucize
Kızlar galiba regl oldum bu kadar erken hiç olmamıştım ama 9 şubatta olmuştum en son.Ben şubat ayı olduğu için 2 gün daha ekledim üstüne heralde 11 inde regl olurum diyordum ya da erken olarak 9 unda.Neyse bygun kahve lekelenme oldu sabah.sonra iki üç saat sonra baktım peçeteyle silince azıcık daha geldi.3 4 saat önce yine peçeteye geldi kahve leke.Pedi koydum bekliyorum artıkİnte baktım acaba yerleşme kanaması mı diye hemen idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı.19 ya da 20 şubatta yumurtladım sayınca 13 gün dolmuş oluyor ama ne bilim 23 günde regl olmamıştım hiç aklım karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?