Ne bilim canım benim 14 değilde 17 18 gün sonra oluyorsu sanki.Adetimden daha 23 gün geçmiş yahuu...canım normalde ovulasyondan 13 gün sonra yani 14.günü regl olunuyor. ama inşallah devam etmez de yerleşme kanamasıdır...
regldaş ız:)
ben de aynen
benim ikinci ayım olacak canım hadi yarışalım
bende 15 martı nasıl sabırsızlıkla bekliyorum bir bilseniz, inşallahhhhh görmeyiz kırmızıları,
şimdi gidip kan testi yaptırsam çıkarmı çıkmazmı, belirsizlik içinde 11 gün daha nasıl geçer bilmiyorummmmmmm
günaydın kızlarrrr,kimse yokmu
hamileyim galiba. çift çizgi gördüm. bu ay bebek istediğimiz için son adet tarihimi girmiştim buraya :) sanırım oldu. ama adet gibikarnım hafif ağrıyo ve bulanık kan var.
yarışalım canımmm ama ikimiz de kazanalım:)
benim bugün ilk günüm yalnız:)[/QUOTE
iyi olan kazansın diyormuşum:))
hakkımızda hayırlısı olsun canım
hayırlısıyla olsun
sağlıklı sıhhatli olsun inş..
benim bugün 4.gün
Ben bu ay hem çörek otu+tarçın+bal kürü hemde soğan kürü yaptım inş işe yarar
ovulasyon testin ne zaman pozitif çıktı peki. hani kürler işe yarıyor mu diye merak ettim de?
günaydın arkadaşlarıımm :) hepinize güzel bir gün diliyorum. benden son durum: adet gelmedi. sabah idrar testi yaptım, bembeyaz pamuk gibi T kısmı :S evdeki testleri böylece bitirmiş oldum, başka da almam. adetimi bekliyorum :S
Mrhba kızlar bende bu ay hamile olmayı çok çok çok istiyorum 15 martı bekliyorum bakalım inş bebişim olur....
hüüü:S
canım hayırlısı bekle bakalım belli olmaz nazlı kız mı bu acaba:))
merhabaaaa,az kalmış canım hadi bakalım hayırlısı...
hamileyim galiba. çift çizgi gördüm. bu ay bebek istediğimiz için son adet tarihimi girmiştim buraya :) sanırım oldu. ama adet gibikarnım hafif ağrıyo ve bulanık kan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?