Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hamileyim galiba. çift çizgi gördüm. bu ay bebek istediğimiz için son adet tarihimi girmiştim buraya :) sanırım oldu. ama adet gibikarnım hafif ağrıyo ve bulanık kan var.

bende 15 martı nasıl sabırsızlıkla bekliyorum bir bilseniz, inşallahhhhh görmeyiz kırmızıları,
şimdi gidip kan testi yaptırsam çıkarmı çıkmazmı, belirsizlik içinde 11 gün daha nasıl geçer bilmiyorummmmmmm

ben de adet görmek üzereyim, bu ay mı yapsak diğer ay mı yapsak kararsızım, çalıştığım için izin mizin meselesinden dolayı bir ayın bile önemi var benim için, o yüzden büyük bir kararsızlık yaşıyorum, gerçi yaşadığım duyguyu kestiremiyorum, korku heyecan, karman çormanım yaaaaa

hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin

hamileyim galiba. çift çizgi gördüm. bu ay bebek istediğimiz için son adet tarihimi girmiştim buraya :) sanırım oldu. ama adet gibikarnım hafif ağrıyo ve bulanık kan var.

hadi bakalım hayırlısı canım,karnının ağrıması normal,dikkat et kendine...

günaydın arkadaşlarıımm :) hepinize güzel bir gün diliyorum. benden son durum: adet gelmedi. sabah idrar testi yaptım, bembeyaz pamuk gibi T kısmı :S evdeki testleri böylece bitirmiş oldum, başka da almam. adetimi bekliyorum :S

Ben bu ay hem çörek otu+tarçın+bal kürü hemde soğan kürü yaptım inş işe yarar

ovulasyon testin ne zaman pozitif çıktı peki. hani kürler işe yarıyor mu diye merak ettim de?

arkadaşlar bende en az sizin kadar forumu takip ediyorum incir kürü yaptım kendim için eşim için keçi boynuzu kürü yaptım arada tarçın çörek otu bal karışımıda yedim normal olarak kuru incirde yedim... ovülasyon testine 25 şuabatta başladım 27 şubatta iki çizgi koyulaşmıştı ogün beraberlik oldu...yani TABİKİ RABBİM OL DİYECEK VE OLACAK BİLİYOURM ama ben ve eşim elimiden geleni yaptık rabbim tüm istiyenlere versin. adet başlangıcımda 15 mart hiçbirzaman aksamaz düzenlidir yani...şimdi sabırsızlıkla bekliyorum..eğer bu ay hamile kalırsam inanın bu yaptıklarım faydalı diyebilcem çünkü 3 aydır ovülasyon günlerimi takip ederek denedik olmadı... bide tabi ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikdim hiç kalkmadım RABBİM TÜM İSTEYENLERE VERSİN İÇİNDEDE BANA....

hoşgeldin arkadaşım :)
kızlar prolaktinden yana dertli olan birisi olarak şunu söyleyebilirim, çok fazla incir tüketmeyin. incir kürü + incir prolaktini yükseltebilir. diğer kürlker hakkında bilgim yok ama incire dikkat.

hüüü:S
canım hayırlısı bekle bakalım belli olmaz nazlı kız mı bu acaba:))

kızlarrr ben dün gece sularında kırmızılar içinde kaldımmm yani bu ayda olmadı üzülsemde kısmet demekten başka çare yok hayırlısı bölemiş demek beklicek zamanım varmış.. diğer arkadaşlarımızdan müjdeli haberler alırız inşallah belkim onlar ayaklarını sürter de bizlerde diğer ay patır patır hamiş olarak dökülürüz inşallaaaaahhh

hüüü:S
canım hayırlısı bekle bakalım belli olmaz nazlı kız mı bu acaba:))

inşallahh :) Allah duysun seni canımm :)
usandım beklemekten artık. gelecekse gelsin de 3. gün tahlillerimi yaptırım dr a gidicem. gidemiyorum sayesinde. ateşim de hala yükseldiği seviyelerde duruyor.
unlugul nerde? bugün yokk :S

veee işte sayfamızın ikinci hamileside teşrif etti :)) Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.. çift çizgiyi gördüysen kesin hamilesindir.ama benim anlamadığım bişey var kanaman mı oluyo? bulanık kan var demişsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…