kızlarrr ben dün gece sularında kırmızılar içinde kaldımmm yani bu ayda olmadıüzülsemde kısmet demekten başka çare yok hayırlısı bölemiş demek beklicek zamanım varmış.. diğer arkadaşlarımızdan müjdeli haberler alırız inşallah belkim onlar ayaklarını sürter de bizlerde diğer ay patır patır hamiş olarak dökülürüz inşallaaaaahhh
inşallahh :) Allah duysun seni canımm :)
usandım beklemekten artık. gelecekse gelsin de 3. gün tahlillerimi yaptırım dr a gidicem. gidemiyorum sayesinde. ateşim de hala yükseldiği seviyelerde duruyor.
unlugul nerde? bugün yokk :S
ikimizde 15 ne kitlendik desene :)
hayırlısı canım hayırlısını isteyelim,
ben bu ay 2 testte çift çizgi gördüm(silik) kan testi yaptıktan sonra 7,48 değerle hamile olduğumu sanıp havalara uçtum,hatta kocamı alıp taksime götürdüm istiklal caddesinin ortasında baba olacaksın dedim,havalara uçtu.. kız olursa da erkek olursa da adını taksim koyalım diye espri yaptı..ertesi gün de yemeğe gittik,daha yemeği yemeden wcye gittiğimde gördüm kırmızıları:))
dua edelim Rabbim hayırlısını versin..çokça dua etmek lazım....
ikimizde 15 ne kitlendik desene :)
yooo ben daha yeni regl oldum canım benim çok var daha
bu ay relax olacağım
kasmayacağım
düşünmeyeceğim
adetim geçtikten ( geçerse eğer) 1 hafta sonra falan test yapacağım
( şimdi böyle diyorum ama o zaman nasıl olurum kimbilir:) hayırlatırsınız bana)
doğru diosun canım.. Aslında belkide benim bu kadar kafama takmamın nedeni.. Eşim... O inanılmaz istiyor. Nerde bi çocuk görse ailesine sormadan kucağına alıveriyor, seviyor.. Bana bakıp allah bizede nasip etsin filan diyor.. 3 senedir hep ben erteledim durdum. Ama inatla 3 senenin sonunda galip geldi ve 4 aydır kullanmıyorum hap ve bendende meraklı bat tarihim yaklaştığında özelliklede bu ay çok umutlanmıştık.. Ikide bir aradı geldimi gelmedi dimi filan diye ve dün geldiğini duyunca olsun önümüzde çok zamanımınz var hayırlısı belkim diğer ay olur ben inanıyorum filan dedi ama onun o gözlerinin içinde o burukluğu görmek bana yettiRabbimden dualarım inan sadece kendim için değil tüm isteyen anne baba adaylarına...
Rabbim çok isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..
yeni evlenen arkadaşlar sakın bebeğimiz olmuyor diye üzülmeyin bence 3. Yıldan sonra kafaya takmaya başlayabilirsiniz. . . Ben 3 yıl korundum hiç istemedim olmasın diye çok dua ettim şimdide olmuyor işte. Rabbim beni sınıyo diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
10 Martı bekliyoruz :) :18:
hamileyim galiba. çift çizgi gördüm. bu ay bebek istediğimiz için son adet tarihimi girmiştim buraya :) sanırım oldu. ama adet gibikarnım hafif ağrıyo ve bulanık kan var.
kızlarrr ben dün gece sularında kırmızılar içinde kaldımmm yani bu ayda olmadıüzülsemde kısmet demekten başka çare yok hayırlısı bölemiş demek beklicek zamanım varmış.. diğer arkadaşlarımızdan müjdeli haberler alırız inşallah belkim onlar ayaklarını sürter de bizlerde diğer ay patır patır hamiş olarak dökülürüz inşallaaaaahhh
yooo ben daha yeni regl oldum canım benim çok var daha
bu ay relax olacağım
kasmayacağım
düşünmeyeceğim
adetim geçtikten ( geçerse eğer) 1 hafta sonra falan test yapacağım
( şimdi böyle diyorum ama o zaman nasıl olurum kimbilir:) hayırlatırsınız bana)
yok canım 19 marta kadar yolu var dedi.40 gün sonra test önerilirmiş.:) yani 9 şubatta adet olduysan 19 martmış test günü .:)ne aceleciyiz yaw
yok canım 19 marta kadar yolu var dedi.40 gün sonra test önerilirmiş.:) yani 9 şubatta adet olduysan 19 martmış test günü .:)ne aceleciyiz yaw
hadi ya bende 20 martta regl günüm o zaman 10 gün sonramı test yapılmalı? iide ben ilk kızımda 2 gün geciktikten sonra ögrendim.
Şurda bir kişi çıksın desinki adetim 10 gün geçene kadar bekledim test felan yapmadım desin ellerinden öperim. Düzenli adet gören ve bebek düşünen birisi 10 gün nasıl beklesin yahu. Biz daha adet olmadan erken testleri uygulamaya başlıyoruz acaba hamilemiyiz diye :)
valla aynen dayanana helal olsun ben düne kadar 6 gebelik testi yaptımen işte dün kan bugünde duramadım doktor hahhahahahah bu gidişle gebesin dedirtecem ilahi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?