Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

valla aynen dayanana helal olsun ben düne kadar 6 gebelik testi yaptım en işte dün kan bugünde duramadım doktor hahhahahahah bu gidişle gebesin dedirtecem ilahi ben

hahaha unlugul seni beni bile geçtin kuzum :) eve artık test almıyorum, yapmıycam test. sadece burda sizin başınızın etini yiycem. iyi ki varsınız kızlar :))

Erkenden yapılan hamilelik testlerine ve kan tahlillerine verilen paraları toplayarak bebeği olmayan arkadaşların tüp bebek vs. masraflarını karşılayıp bebek sahibi yapabilirdik bence.

canım çıkarsa ne güzel ama çıkmazsa gebe değilim dememeliymiş.çıkarsada geebyim dememeliymiş.40 günü aşmak gerekmiş net konuşmak için.

hımmm anlasıldı o vakit.valla bende eger gecikirsem hemen almaya niyetli değilim.o gün gelince bilemem dayanırmıyım ama kendimi baska seylerle oyalamak istiyorum.bu konuyu devre dısı bırakmak gerek.cünkü ister istemez olacakmı tutacakmı derken streste giriyoruz ve sonuc negatif oluyor. benim bat 20 mart.daha epeyce var yani. Rabbim hayırlısını versin hepimize.

Ben on üç gün bekledim hemde çocuk için çıldırdığım halde hatta bi kaç gün daha bekleyim direk dr gidecektim ama stresten falan herhalde on üç günden sonra geldi kırmızılar...

dün eşime erken gebelik testi aldığımı anlattım ve bana epeyce güldü

şimdi bende kendime gülüyorum daha bat tarihine 1 hafta var bana bak hele sen...evdeki testleri eşime saklattım bakmıyorum artık

bu arada hala mide bulantısı,gaz devam ediyor.bugünden itibaren göğüslerimde acımaya başladı...

nurdan cım, benim de göğüs uçlarında acı var sanki tam olarak nasıl seninki tarif eder misin?

canlar ben yarın adet olacağım sanırım. her zaman adetten bir gün önce açık sarı akıntım olur, bugün öğlen başladı. şişkinliğim var ve göğüslerimin de irileştiğini hissediyorum. tam adet öncesi belirtilerim. kısmet, inşallah mart ayında hamile kalır nisan ayınca müjdeyi veririm :)

Aynılarını bende yaşıyorum akıntı, şişkinlik, göğüs uçlarında hassasiyet.. Okadar korkuyorum ki her an adet olacakmışım gibi geliyo.. Paronaya oldum yaaa ... Bu ay da mı olmadı sence??

Aynılarını bende yaşıyorum akıntı, şişkinlik, göğüs uçlarında hassasiyet.. Okadar korkuyorum ki her an adet olacakmışım gibi geliyo.. Paronaya oldum yaaa ... Bu ay da mı olmadı sence??

canım bilemiyorum, benim belirtilerim her ay adetin 1 gün öncesinde olanlarla aynı. biz bu ay ay ortasında denemeye başlamıştık. gelecekse de gelsin yarın diyorum, adetlerim düzene girsin, sağlıklı şekilde adet olayım da elbet olur diyorum.

ama hamilelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor diye okuyorum canım, inşallah seninki bebik belirtileridir :))

hadi yaaaaa((

canım seninle SAT ımız da aynı, belirtilerimiz de aynı. bebişlerimiz de aynı zamanda gelebilir :))

canlar umut vermiyim ama hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynıdır genelde.

belki de hamilesinizdir:))))
belirtiler aynı oluyro biliyorsunuz

ben test yaptıracağım gün 40 kere tuvalete gitmiştim paranoya

hepimiz takıntılı olduk zaten :)))
en azından şimdi birbirimizle paylaşıyoruz ve anlıyoruz :)
ben ilk evlendiğimde test alıp yaptığımı söylemiştim iş yerinde çok yakın 2 arkadaşıma. benden yaşça büyük ve ikişer çocukları var. deliyim gibi davranmışlardı, bekliyceksin böyle takma yoksa hiç olmaz, vs. bir sürü şey söylemişlerdi. ben de tövbe ettim artık kimseye anlatmıyorum. bizi biz anlarız en iyi canlarımm :)

canım seninle SAT ımız da aynı, belirtilerimiz de aynı. bebişlerimiz de aynı zamanda gelebilir :))

İnşş canım yaa bu ay olsun diye okadar çok istiyorum ki .. Eğer hamile kalmışsam eğer burdaki hesaplayıcılara göre bebeğim tam eşimin doğum gününde doğacak 10 Kasımda :) Ona çok güzel bir doğum günü hediyesi olacaktır diye düşünüyorum.Oyüzden bu ay bu kadar hassasım

belki de hamilesinizdir:))))
belirtiler aynı oluyro biliyorsunuz

ben test yaptıracağım gün 40 kere tuvalete gitmiştim paranoya

Ya şu bi kaç gün bi an önce geçsin istiyorum tabi adet olmadan.İnş hamilelik belirtisidir...Lütfen öyle olsun lütfen lütfen lütfen

amin canım inşallah inşallahh :)) senin için çok heyecanlandım, umarım gelmez adetin ve birkaç gün sonra test yapıp pozitif sonucu görürsün :))

amin canım inşallah inşallahh :)) senin için çok heyecanlandım, umarım gelmez adetin ve birkaç gün sonra test yapıp pozitif sonucu görürsün :))

Seninde gelmesin yaa bat tarihimiz aynı hamileliğimizde aynı olsun burdan takip ederiz birbirimizi... Ben çok dua ediyorum hepimiz için nolur sizde edin olur mu ?? Hatta vakti olan birimiz hepimiz için 41 kere Meryem Suresi okusa ne güzel olur...

Bende eğer hamile kalmışsam evlilik yıldönümümde doğum yapıcam Keşke herşey burdaki hesaplayıcılarda hesaplamak kadar kolay olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…