valla aynen dayanana helal olsun ben düne kadar 6 gebelik testi yaptımen işte dün kan bugünde duramadım doktor hahhahahahah bu gidişle gebesin dedirtecem ilahi ben
anaa hakikaten ne aceleciymişiz :))) sana 19 mart dediyse, 23 günde bir olan birine... bizim çoğumuzun BAT 2 mart ve sonrası.. yani bizim daha bile geç yaptırmamız lazım. ben de saf gibi pazar ve bugün test yaptım, iyi ki kanda baktırmaya gitmemişim hehehe. arkadaşlar farkında mısınız düzenle adet görenlerinizin bile bu ay adetinde gecikme oldu. psikolojimizi etkiliyoruz. iyice takmadan önce bunu engellememiz lazım.
canım çıkarsa ne güzel ama çıkmazsa gebe değilim dememeliymiş.çıkarsada geebyim dememeliymiş.40 günü aşmak gerekmiş net konuşmak için.
nurdan cım, benim de göğüs uçlarında acı var sanki tam olarak nasıl seninki tarif eder misin?
Erkenden yapılan hamilelik testlerine ve kan tahlillerine verilen paraları toplayarak bebeği olmayan arkadaşların tüp bebek vs. masraflarını karşılayıp bebek sahibi yapabilirdik bence.
canlar ben yarın adet olacağım sanırım. her zaman adetten bir gün önce açık sarı akıntım olur, bugün öğlen başladı. şişkinliğim var ve göğüslerimin de irileştiğini hissediyorum. tam adet öncesi belirtilerim. kısmet, inşallah mart ayında hamile kalır nisan ayınca müjdeyi veririm :)
Aynılarını bende yaşıyorum akıntı, şişkinlik, göğüs uçlarında hassasiyet.. Okadar korkuyorum ki her an adet olacakmışım gibi geliyo.. Paronaya oldum yaaa ... Bu ay da mı olmadı sence??
canlar ben yarın adet olacağım sanırım. her zaman adetten bir gün önce açık sarı akıntım olur, bugün öğlen başladı. şişkinliğim var ve göğüslerimin de irileştiğini hissediyorum. tam adet öncesi belirtilerim. kısmet, inşallah mart ayında hamile kalır nisan ayınca müjdeyi veririm :)
Aynılarını bende yaşıyorum akıntı, şişkinlik, göğüs uçlarında hassasiyet.. Okadar korkuyorum ki her an adet olacakmışım gibi geliyo.. Paronaya oldum yaaa ... Bu ay da mı olmadı sence??
canım seninle SAT ımız da aynı, belirtilerimiz de aynı. bebişlerimiz de aynı zamanda gelebilir :))
belki de hamilesinizdir:))))
belirtiler aynı oluyro biliyorsunuz
ben test yaptıracağım gün 40 kere tuvalete gitmiştimparanoya
İnşş canım yaa bu ay olsun diye okadar çok istiyorum ki .. Eğer hamile kalmışsam eğer burdaki hesaplayıcılara göre bebeğim tam eşimin doğum gününde doğacak 10 Kasımda :) Ona çok güzel bir doğum günü hediyesi olacaktır diye düşünüyorum.Oyüzden bu ay bu kadar hassasım
Ya şu bi kaç gün bi an önce geçsin istiyorum tabi adet olmadan.İnş hamilelik belirtisidir...Lütfen öyle olsun lütfen lütfen lütfen
amin canım inşallah inşallahh :)) senin için çok heyecanlandım, umarım gelmez adetin ve birkaç gün sonra test yapıp pozitif sonucu görürsün :))
İnşş canım yaa bu ay olsun diye okadar çok istiyorum ki .. Eğer hamile kalmışsam eğer burdaki hesaplayıcılara göre bebeğim tam eşimin doğum gününde doğacak 10 Kasımda :) Ona çok güzel bir doğum günü hediyesi olacaktır diye düşünüyorum.Oyüzden bu ay bu kadar hassasım
Ya şu bi kaç gün bi an önce geçsin istiyorum tabi adet olmadan.İnş hamilelik belirtisidir...Lütfen öyle olsun lütfen lütfen lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?