Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Keşkeeeeee yaa bide okadar hassaslaştım ki ota b. ka ağlayasım var

regl dönemim yaklastıgında bendede bu ruh hali oluyor.Ama inş hamilesindir canım.ama böle devamlı bunu düşünerek cok zor sürüyor hayat.kafanı baska seylerle oyalamaya calıs

Canım şimdi ben anlamadım kan testindede gebelik çıktığına göre hamilesin değilmi ? hem nasıl yani hamileyken kanamanmı geldi? Şimdi hamilemisin değilmisin? hamilesen neden gelmiş? Yok değilsen neden pozitif çıktı sonuçlar ?

kızlar moralinizi bozmak gibi olmasında benden az önce pembe ve kahverengi su gibi bişey geldi büyük ihtimalle yarına kalmaz adette başlar.gögsüm hala agrıyor ama aşkada belirti yok.ben aslında sevindim eger adet olursam bu ay çalışmaya başlarken bile aslında martta başlasakta 11 aralığa denk gelse hem eşimin doğum günü hem evlilik yıldönümümüz hemde çocugumuzun olur inşallah demiştim.inşallah bu ay hamile kalırım bugünü baz alırsam hamile kalırsam doğum 10-11 aralık oluyor :)))

Insallah yerlesme kanamasidir, umarimmmmm

hayırlısı canımya,ama adette olsam bu ay üzülmemde nisanda hamile çıkmazsam üzülürüm onda eşimin doğum günü ve evlilik yıldönümümüze geliyor dogum tabi 9 ay 10 gün tamamlayabilirsem olurda bu ay sizin hepinizin olsun o yüzden

Insallah yerlesme kanamasidir, umarimmmmm

hamileyim galiba. çift çizgi gördüm. bu ay bebek istediğimiz için son adet tarihimi girmiştim buraya :) sanırım oldu. ama adet gibikarnım hafif ağrıyo ve bulanık kan var.

Hadi inşallah doktora git de tescillensin canım

İnşallah hayırlısı canım bu ay benimd everimli geçmedi gelecek ay inşallah artık

Canım belki üstüne falan görmüşündür yahuu.Kan değerine bir daha baktırsana ya da regl bitince evde idrar testi yap bir daha

Ay bu erkekler bizde yaklaşık 2.5 yıl oldu evleneli.Benimde aklımda yoktu bebek eşim aklıma getirdiOlmayıncada ona üzülüyorum en çok.Neyse önümüzdeki aylar bizim olsun daha çok erken yeni, başladık sayılır

Öyle düşünme canım vücüdumuzda korunmaya alışmış hormanlar falan dur bakalım bi korunmazsız ilişkiye alışalım olur elbet:13::13:

Burası o yönden süper rahat rahat yaz herşeyi

Kızlar galiba regl oldum bu kadar erken hiç olmamıştım ama 9 şubatta olmuştum en son.Ben şubat ayı olduğu için 2 gün daha ekledim üstüne heralde 11 inde regl olurum diyordum ya da erken olarak 9 unda.Neyse bygun kahve lekelenme oldu sabah.sonra iki üç saat sonra baktım peçeteyle silince azıcık daha geldi.3 4 saat önce yine peçeteye geldi kahve leke.Pedi koydum bekliyorum artıkİnte baktım acaba yerleşme kanaması mı diye hemen idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı.19 ya da 20 şubatta yumurtladım sayınca 13 gün dolmuş oluyor ama ne bilim 23 günde regl olmamıştım hiç aklım karıştı

KIzlar bu mesajı dün yazmıştım.Hala azıcık kahve gibi akıntı geliyor arada.Pedi kirletmiyor bile peçeteyle ancak anlıyorum.Ama sabahta gebelik testi yaptım çizgi mizgi yok..Regl olduysam bari hemen gelseydi yahuu....

aynı durumdayız canım adet tarihlerimizde aynı ama 23 günde bir hasta oluyordum normalde bugün 25.gün bendede hala adet başlamadı ama bekliyorum yarın olur muhtemelen

aynı durumdayız canım adet tarihlerimizde aynı ama 23 günde bir hasta oluyordum normalde bugün 25.gün bendede hala adet başlamadı ama bekliyorum yarın olur muhtemelen

Canım benim 28 ya da 30 günde olurdu.İdrar testi de yaptım negatif çıktı.Gebelik olsa çizgi çıkardı heralde ne bileyim vücudum şaşırdı heralde.9 şubatta regl oldum en son ayın 5 i 11 martı geçtiğinde gelmezse kan testi yaptırırım belki.

Unlugul ve kimim, canlar kirmizi normal adet kanini gormedikce adet olmus sayilmazsiniz. Bana dr um soylemisti adet baslangicini kirmizi kanama olmadan sayma diye. Insallah yuce Rabbimden dilerim ki yerlesme kanamasidir. Yedikolik ve Ben de bu ay hamis oluruz. Aysenaz, berianur, baklavacigim ve diger tum kizlarin bebisleri de martta onlara tutunur.

Canlarim benim :)))

Ay sevgi yumağı olasım geldi ekrana sarılacam şimdi ne güzel şeyler söylüyorsun inşallah hayırlısıyla tabi hamileyizdir.ama şeker idrar da çıkmadı yahuuuuuuuuNe yapalım dene dene sonunda olur heralde doktor 1 yıl denemeden olmuyor deme rahat ol demişti

Son düzenleme:

Hehehe saril canim, sevgi yumagi olduk bile :) idrarda hemen cikmaz cogu bunyede, bunu da dr um soylemisti hee Ben de yaptim 2 idrar testi, bilmeme ragmen bir umut cikarsa diye. Bekleyinnn, daha kimse adet Olmadi

Hehehe saril canim, sevgi yumagi olduk bile :) idrarda hemen cikmaz cogu bunyede, bunu da dr um soylemisti hee Ben de yaptim 2 idrar testi, bilmeme ragmen bir umut cikarsa diye. Bekleyinnn, daha kimse adet Olmadi

Ay hadi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Bu kahve akıntı canımı sıktı benim işte

çıkmayabilir canım bugün benim doktordan geldikten sonra yazdıklarımı oku bir .

mart hamiş haberlerine bakim dedim ama bişey göremedim
inşallah hamiş olduğunuz haberleri pıtır pıtır dökülsün buraya
martın daha başındayız bat tarihleri yaklaşanlar ne alemde belirtiler var mı :44:

merhaba canım. ben de bundan 11 gün önce çok hasta olduğum için acil servise gitmiştim. doktora hamile olabilirim dedim . o da bana hamileler için zinnat veriyorum dedi ondan yazdı ama yine de kadın doğumcuya danış dedi ve tabi kan testi yaptı. negatif çıktı. sende de çıkmayabilir

sağol canım inşallah. ikinci çizgi baya silikti. aslında 23. günde çizgi çıktı ve ben gerçekten şok oldum. adetim 24. günde olur normalde. az sonra bidaa test yapıcam. kaç saattir tutuyorum altıma yapmak üzereyim. kanama mı diye korktum ben de karnım ve kuyruk sokumum da ağrıyodu çünkü. fakat ben oğluma hamileyken 3 gün adet gördüm. normalde 7-8 gün sürerdi. ve kesilince test yaptım pozitifti.

bugün o kana benzer şey kesildi şükür, adet de olmadım. anlamadığım şey benim hamile olup olmadığım 28. günde anca belli olur idrar testinde. ama şimdi 23. günde çizgi çıktı. sanırım adet döngüm kısaldığı için böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…