Bende eğer hamile kalmışsam evlilik yıldönümümde doğum yapıcamKeşke herşey burdaki hesaplayıcılarda hesaplamak kadar kolay olsaydı.
Keşkeeeeeeyaa bide okadar hassaslaştım ki ota b. ka ağlayasım var
hayırlısı canım hayırlısını isteyelim,
ben bu ay 2 testte çift çizgi gördüm(silik) kan testi yaptıktan sonra 7,48 değerle hamile olduğumu sanıp havalara uçtum,hatta kocamı alıp taksime götürdüm istiklal caddesinin ortasında baba olacaksın dedim,havalara uçtu.. kız olursa da erkek olursa da adını taksim koyalım diye espri yaptı..ertesi gün de yemeğe gittik,daha yemeği yemeden wcye gittiğimde gördüm kırmızıları:))
dua edelim Rabbim hayırlısını versin..çokça dua etmek lazım....
regl dönemim yaklastıgında bendede bu ruh hali oluyor.Ama inş hamilesindir canım.ama böle devamlı bunu düşünerek cok zor sürüyor hayat.kafanı baska seylerle oyalamaya calıs
kızlar moralinizi bozmak gibi olmasında benden az önce pembe ve kahverengi su gibi bişey geldi büyük ihtimalle yarına kalmaz adette başlar.gögsüm hala agrıyor ama aşkada belirti yok.ben aslında sevindim eger adet olursam bu ay çalışmaya başlarken bile aslında martta başlasakta 11 aralığa denk gelse hem eşimin doğum günü hem evlilik yıldönümümüz hemde çocugumuzun olur inşallah demiştim.inşallah bu ay hamile kalırım bugünü baz alırsam hamile kalırsam doğum 10-11 aralık oluyor :)))
Insallah yerlesme kanamasidir, umarimmmmm
hamileyim galiba. çift çizgi gördüm. bu ay bebek istediğimiz için son adet tarihimi girmiştim buraya :) sanırım oldu. ama adet gibikarnım hafif ağrıyo ve bulanık kan var.
kızlarrr ben dün gece sularında kırmızılar içinde kaldımmm yani bu ayda olmadıüzülsemde kısmet demekten başka çare yok hayırlısı bölemiş demek beklicek zamanım varmış.. diğer arkadaşlarımızdan müjdeli haberler alırız inşallah belkim onlar ayaklarını sürter de bizlerde diğer ay patır patır hamiş olarak dökülürüz inşallaaaaahhh
hayırlısı canım hayırlısını isteyelim,
ben bu ay 2 testte çift çizgi gördüm(silik) kan testi yaptıktan sonra 7,48 değerle hamile olduğumu sanıp havalara uçtum,hatta kocamı alıp taksime götürdüm istiklal caddesinin ortasında baba olacaksın dedim,havalara uçtu.. kız olursa da erkek olursa da adını taksim koyalım diye espri yaptı..ertesi gün de yemeğe gittik,daha yemeği yemeden wcye gittiğimde gördüm kırmızıları:))
dua edelim Rabbim hayırlısını versin..çokça dua etmek lazım....
Doğru diosun canım.. Aslında belkide benim bu kadar kafama takmamın nedeni.. eşim... o inanılmaz istiyor. nerde bi çocuk görse ailesine sormadan kucağına alıveriyor, seviyor.. bana bakıp allah bizede nasip etsin filan diyor.. 3 senedir hep ben erteledim durdum. ama inatla 3 senenin sonunda galip geldi ve 4 aydır kullanmıyorum hap ve bendende meraklı bat tarihim yaklaştığında özelliklede bu ay çok umutlanmıştık.. ikide bir aradı geldimi gelmedi dimi filan diye ve dün geldiğini duyunca olsun önümüzde çok zamanımınz var hayırlısı belkim diğer ay olur ben inanıyorum filan dedi ama onun o gözlerinin içinde o burukluğu görmek bana yettiRabbimden dualarım inan sadece kendim için değil tüm isteyen anne baba adaylarına...
Rabbim çok isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Yeni evlenen arkadaşlar sakın bebeğimiz olmuyor diye üzülmeyin bence 3. yıldan sonra kafaya takmaya başlayabilirsiniz. . . Ben 3 yıl korundum hiç istemedim olmasın diye çok dua ettim şimdide olmuyor işte. Rabbim beni sınıyo diye düşünüyorum Hakkımızda hayırlısı olsun
Burası o yönden süper rahat rahat yaz herşeyihepimiz takıntılı olduk zaten :)))
en azından şimdi birbirimizle paylaşıyoruz ve anlıyoruz :)
ben ilk evlendiğimde test alıp yaptığımı söylemiştim iş yerinde çok yakın 2 arkadaşıma. benden yaşça büyük ve ikişer çocukları var. deliyim gibi davranmışlardı, bekliyceksin böyle takma yoksa hiç olmaz, vs. bir sürü şey söylemişlerdi. ben de tövbe ettim artık kimseye anlatmıyorum. bizi biz anlarız en iyi canlarımm :)
Kızlar galiba regl oldum bu kadar erken hiç olmamıştım ama 9 şubatta olmuştum en son.Ben şubat ayı olduğu için 2 gün daha ekledim üstüne heralde 11 inde regl olurum diyordum ya da erken olarak 9 unda.Neyse bygun kahve lekelenme oldu sabah.sonra iki üç saat sonra baktım peçeteyle silince azıcık daha geldi.3 4 saat önce yine peçeteye geldi kahve leke.Pedi koydum bekliyorum artıkİnte baktım acaba yerleşme kanaması mı diye hemen idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı.19 ya da 20 şubatta yumurtladım sayınca 13 gün dolmuş oluyor ama ne bilim 23 günde regl olmamıştım hiç aklım karıştı
KIzlar bu mesajı dün yazmıştım.Hala azıcık kahve gibi akıntı geliyor arada.Pedi kirletmiyor bile peçeteyle ancak anlıyorum.Ama sabahta gebelik testi yaptım çizgi mizgi yok..Regl olduysam bari hemen gelseydi yahuu....
aynı durumdayız canım adet tarihlerimizde aynı ama 23 günde bir hasta oluyordum normalde bugün 25.gün bendede hala adet başlamadı ama bekliyorum yarın olur muhtemelen
Unlugul ve kimim, canlar kirmizi normal adet kanini gormedikce adet olmus sayilmazsiniz. Bana dr um soylemisti adet baslangicini kirmizi kanama olmadan sayma diye. Insallah yuce Rabbimden dilerim ki yerlesme kanamasidir. Yedikolik ve Ben de bu ay hamis oluruz. Aysenaz, berianur, baklavacigim ve diger tum kizlarin bebisleri de martta onlara tutunur.
Canlarim benim :)))
Ay sevgi yumağı olasım geldi ekrana sarılacam şimdi ne güzel şeyler söylüyorsun inşallah hayırlısıyla tabi hamileyizdir.ama şeker idrar da çıkmadı yahuuuuuuuuNe yapalım dene dene sonunda olur heralde doktor 1 yıl denemeden olmuyor deme rahat ol demişti
Hehehe saril canim, sevgi yumagi olduk bile :) idrarda hemen cikmaz cogu bunyede, bunu da dr um soylemistihee Ben de yaptim 2 idrar testi, bilmeme ragmen bir umut cikarsa diye. Bekleyinnn, daha kimse adet Olmadi
Ay sevgi yumağı olasım geldi ekrana sarılacam şimdi ne güzel şeyler söylüyorsun inşallah hayırlısıyla tabi hamileyizdir.ama şeker idrar da çıkmadı yahuuuuuuuuNe yapalım dene dene sonunda olur heralde doktor 1 yıl denemeden olmuyor deme rahat ol demişti
çıkmayabilir canım bugün benim doktordan geldikten sonra yazdıklarımı oku bir .
bende 15 martı nasıl sabırsızlıkla bekliyorum bir bilseniz, inşallahhhhh görmeyiz kırmızıları,
şimdi gidip kan testi yaptırsam çıkarmı çıkmazmı, belirsizlik içinde 11 gün daha nasıl geçer bilmiyorummmmmmm
veee işte sayfamızın ikinci hamileside teşrif etti :)) Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.. çift çizgiyi gördüysen kesin hamilesindir.ama benim anlamadığım bişey var kanaman mı oluyo? bulanık kan var demişsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?