Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

aaa çift çizgiyse nasıl hamile değilsin anlamadım. üstüne görüyor olmayasın?

Bata 8 gün var heyecanla umutla sabırsızlıkla bekliyorum:)

aynen ya. ben asla sabredemem. herseferinde bu sefer test yapmıcam adetimi beklicem derim ama adet günü gelmeden mutlaka test yaparım. en pahalısından testler alırım, önceden anlayanlardan vs. servet ödedim gebelik testlerine :))

canım sen daha 3 aylık evlisin ve hemen bebek istiyosun öyle mi? ne güzel.

Canım bendede kahve akıntı var iki gündür ama azıcık.9şubatta regl oldum en son.Erken yumurtladım sanırım sayınca yumurtlamadan sonra 13 gün oluyor ama daha 28 gün bile dolmadı.normal koşullarda benim 9 u ya da 11 i regl olmam lazım dünden beri azı kahve akıntı var işte.İdrar tesi yaptım negatif çıktı neyim ben yaaa

bugün randevu aldım canım. dayanamadım. gidicem haftaya pazartesi anca randevu verdiler.

benim de SAT 9 şubat. ben de dün açık renk leke gördüm ama geçti canım.

Arkadaşlar yarın adetin 21.günü progestron hormonuna bakmak için kan vericem. (yumurtlama kontrolü)
Hazır kan vermişken betaHCG ye de baktırsam mı? Bat 7-8 gün var çok mu erken olmuş olur ?

Keşkeeeeee yaa bide okadar hassaslaştım ki ota b. ka ağlayasım var

ben bu ay tıpkı adet öncesi gibi ve hatta çoook yoğun bir şekilde depresif hallere girdim. göğüslerim çok sızladı, çok sakardım elim ayağıma dolanıyordu ve sürekli sıcak basıp bunalıyordum. ilk defa hamilelik belirtisi olarak bunları yaşadım. daha önce hiç böyle belirtim olmamıştı. hem de 23. günde çift çizgi görmek enteresandı.

sen 28 günde bir oluyosun adet dimi? benim 24 günde bir oluyo. biraz bekle canım. adetse kırmızı olması lazım. bu akıntıyı takip et ve birkaç gün sonra tekrar test yap. inşallah çok mutlu olursun.

merhaba canm, bende hastayım öksürük hat safhada ne ilaç aldım ne doktora gittim, belki hamileyimdir diye, eczaneye gittim pastil istedim hamile olabiirim dedim vermedi pastili idrar testi yap dedi yaptım ama negatif çıktı ,idrarda bu kadar erken çıkmayacağını bile bile yaptım , şuan kan testi yapsam çıkarmıki

benim de SAT 9 şubat. ben de dün açık renk leke gördüm ama geçti canım.

sen 28 günde bir oluyosun adet dimi? benim 24 günde bir oluyo. biraz bekle canım. adetse kırmızı olması lazım. bu akıntıyı takip et ve birkaç gün sonra tekrar test yap. inşallah çok mutlu olursun.

Bakalım hayırlısı inşallah.

Biraz önce ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı.Geçen hafta birşey yoktu.Reglden hemen sonrada yapmıştım yoktu daha sonraları arttı ve yumurtladım zaten.Bu neyin nesi şimdi?

valla birşey değdiği zaman felaket derecede acıyor.hassasiyet başladı.sende de eğer dokunduğunda acıyorsa belirti olabilir

nurdan cım dokunduğumda sadece ucu acıyor ama felaket derecede değil ama bi 10 sn sürüyor. onun dışında da bişey yok bakalım son 9 günüm.

valla istersen yap canım sen bilirsin. sanırım adete 1 hafta kala düşük bir oranda çıkıyor. ben eski hamileleiğimde değerim çok düşük çıkmıştı. 120 gibi bişeydi adet günüm geçtiği halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…