hayırlısı canım hayırlısını isteyelim,
ben bu ay 2 testte çift çizgi gördüm(silik) kan testi yaptıktan sonra 7,48 değerle hamile olduğumu sanıp havalara uçtum,hatta kocamı alıp taksime götürdüm istiklal caddesinin ortasında baba olacaksın dedim,havalara uçtu.. kız olursa da erkek olursa da adını taksim koyalım diye espri yaptı..ertesi gün de yemeğe gittik,daha yemeği yemeden wcye gittiğimde gördüm kırmızıları:))
dua edelim Rabbim hayırlısını versin..çokça dua etmek lazım....
mart hamiş haberlerine bakim dedim ama bişey göremedim
inşallah hamiş olduğunuz haberleri pıtır pıtır dökülsün buraya
martın daha başındayız bat tarihleri yaklaşanlar ne alemde belirtiler var mı :44:
Şurda bir kişi çıksın desinki adetim 10 gün geçene kadar bekledim test felan yapmadım desin ellerinden öperim. Düzenli adet gören ve bebek düşünen birisi 10 gün nasıl beklesin yahu. Biz daha adet olmadan erken testleri uygulamaya başlıyoruz acaba hamilemiyiz diye :)
Bazen burda konuları okudukça kendi kendime gülüyorum. Bize kalsa hamilelik belirtilerini yaşadık, testleri yapıp arkadaşlarımızın yorumlarını alarak hamileliğimizi garantiledik, kutlamaları yaptık hatta bebeğimizi kucağımıza almak için gün sayıyoruz ama tabi bize kalsaaa... :)
Birde bunun uzman gözü var. Nedense onlar hamile olmamızı hiç istemiyorlar :)
sağol canım inşallah. ikinci çizgi baya silikti. aslında 23. günde çizgi çıktı ve ben gerçekten şok oldum. adetim 24. günde olur normalde. az sonra bidaa test yapıcam. kaç saattir tutuyorum altıma yapmak üzereyim.kanama mı diye korktum ben de karnım ve kuyruk sokumum da ağrıyodu çünkü. fakat ben oğluma hamileyken 3 gün adet gördüm. normalde 7-8 gün sürerdi. ve kesilince test yaptım pozitifti.
bugün o kana benzer şey kesildi şükür, adet de olmadım. anlamadığım şey benim hamile olup olmadığım 28. günde anca belli olur idrar testinde. ama şimdi 23. günde çizgi çıktı. sanırım adet döngüm kısaldığı için böyle oldu.
Hadi inşallah doktora git de tescillensin canım
İnşallah hayırlısı canım bu ay benimd everimli geçmedi gelecek ay inşallah artık
Canım belki üstüne falan görmüşündür yahuu.Kan değerine bir daha baktırsana ya da regl bitince evde idrar testi yap bir daha
Ay bu erkekler bizde yaklaşık 2.5 yıl oldu evleneli.Benimde aklımda yoktu bebek eşim aklıma getirdiOlmayıncada ona üzülüyorum en çok.Neyse önümüzdeki aylar bizim olsun daha çok erken yeni, başladık sayılır
Öyle düşünme canım vücüdumuzda korunmaya alışmış hormanlar falan dur bakalım bi korunmazsız ilişkiye alışalım olur elbet:13::13:
Burası o yönden süper rahat rahat yaz herşeyi
Kızlar galiba regl oldum bu kadar erken hiç olmamıştım ama 9 şubatta olmuştum en son.Ben şubat ayı olduğu için 2 gün daha ekledim üstüne heralde 11 inde regl olurum diyordum ya da erken olarak 9 unda.Neyse bygun kahve lekelenme oldu sabah.sonra iki üç saat sonra baktım peçeteyle silince azıcık daha geldi.3 4 saat önce yine peçeteye geldi kahve leke.Pedi koydum bekliyorum artıkİnte baktım acaba yerleşme kanaması mı diye hemen idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı.19 ya da 20 şubatta yumurtladım sayınca 13 gün dolmuş oluyor ama ne bilim 23 günde regl olmamıştım hiç aklım karıştı
KIzlar bu mesajı dün yazmıştım.Hala azıcık kahve gibi akıntı geliyor arada.Pedi kirletmiyor bile peçeteyle ancak anlıyorum.Ama sabahta gebelik testi yaptım çizgi mizgi yok..Regl olduysam bari hemen gelseydi yahuu....
merhaba arkadaşlar benimde bata 8 gün var umarım bu sefer güzel haberler alırım
Keşkeeeeeeyaa bide okadar hassaslaştım ki ota b. ka ağlayasım var
Canım bendede kahve akıntı var iki gündür ama azıcık.9şubatta regl oldum en son.Erken yumurtladım sanırım sayınca yumurtlamadan sonra 13 gün oluyor ama daha 28 gün bile dolmadı.normal koşullarda benim 9 u ya da 11 i regl olmam lazım dünden beri azı kahve akıntı var işte.İdrar tesi yaptım negatif çıktı neyim ben yaaa
aynen 15 e kitlendik ama inş rabbim isteyen herkese versin...
bende 15 martı bekliyorummmm geçermi 10 günnnn(
merhaba canım. ben de bundan 11 gün önce çok hasta olduğum için acil servise gitmiştim. doktora hamile olabilirim dedim . o da bana hamileler için zinnat veriyorum dedi ondan yazdı ama yine de kadın doğumcuya danış dedi ve tabi kan testi yaptı. negatif çıktı. sende de çıkmayabilir
hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin
benim de SAT 9 şubat. ben de dün açık renk leke gördüm ama geçti canım.
sen 28 günde bir oluyosun adet dimi? benim 24 günde bir oluyo. biraz bekle canım. adetse kırmızı olması lazım. bu akıntıyı takip et ve birkaç gün sonra tekrar test yap. inşallah çok mutlu olursun.
valla birşey değdiği zaman felaket derecede acıyor.hassasiyet başladı.sende de eğer dokunduğunda acıyorsa belirti olabilir
merhaba canm, bende hastayım öksürük hat safhada ne ilaç aldım ne doktora gittim, belki hamileyimdir diye, eczaneye gittim pastil istedim hamile olabiirim dedim vermedi pastili idrar testi yap dedi yaptım ama negatif çıktı ,idrarda bu kadar erken çıkmayacağını bile bile yaptım , şuan kan testi yapsam çıkarmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?