Bakalım hayırlısı inşallah.
Biraz önce ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı.Geçen hafta birşey yoktu.Reglden hemen sonrada yapmıştım yoktu daha sonraları arttı ve yumurtladım zaten.Bu neyin nesi şimdi?
valla istersen yap canım sen bilirsin. sanırım adete 1 hafta kala düşük bir oranda çıkıyor. ben eski hamileleiğimde değerim çok düşük çıkmıştı. 120 gibi bişeydi adet günüm geçtiği halde.
Bakalım hayırlısı inşallah.
Biraz önce ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı.Geçen hafta birşey yoktu.Reglden hemen sonrada yapmıştım yoktu daha sonraları arttı ve yumurtladım zaten.Bu neyin nesi şimdi?
Gunaydin canlarimm :) bugun 32. Gun ve adetim hala gelmedi. Aksam belim agriyordu, acik sari hafif akinti devam. Atesim bugun daha da yukseldi. Atese gore 20. Gun yumurtlamisim gibi gorunuyor. Yani 20+14=34. Gun gecerse eger ciddi ciddi umutlanacagim :) gecen ay da 36. Gun gelmisti.
Sizde durumlar ne sekerler? Gununuz guzel gecsin :)))
günaydın kızlar ,benden kırmızılar gayet net gelmeye başladı neyse mart sonuna artık
hayırlısı artık, her işte bir hayır vardır arkadaşım kısmet diyelim
günaydın kızlar ,benden kırmızılar gayet net gelmeye başladı neyse mart sonuna artık
mart hamiş haberlerine bakim dedim ama bişey göremedim
inşallah hamiş olduğunuz haberleri pıtır pıtır dökülsün buraya
martın daha başındayız bat tarihleri yaklaşanlar ne alemde belirtiler var mı :44:
sağol canım inşallah. ikinci çizgi baya silikti. aslında 23. günde çizgi çıktı ve ben gerçekten şok oldum. adetim 24. günde olur normalde. az sonra bidaa test yapıcam. kaç saattir tutuyorum altıma yapmak üzereyim.kanama mı diye korktum ben de karnım ve kuyruk sokumum da ağrıyodu çünkü. fakat ben oğluma hamileyken 3 gün adet gördüm. normalde 7-8 gün sürerdi. ve kesilince test yaptım pozitifti.
bugün o kana benzer şey kesildi şükür, adet de olmadım. anlamadığım şey benim hamile olup olmadığım 28. günde anca belli olur idrar testinde. ama şimdi 23. günde çizgi çıktı. sanırım adet döngüm kısaldığı için böyle oldu.
Gunaydin canlarimm :) bugun 32. Gun ve adetim hala gelmedi. Aksam belim agriyordu, acik sari hafif akinti devam. Atesim bugun daha da yukseldi. Atese gore 20. Gun yumurtlamisim gibi gorunuyor. Yani 20+14=34. Gun gecerse eger ciddi ciddi umutlanacagim :) gecen ay da 36. Gun gelmisti.
Sizde durumlar ne sekerler? Gununuz guzel gecsin :)))
Ya kızlar bişi dicem biz adetimiz geldi diye üzülüoruz.. Benimde 2 gün ewwel gelmişti..Dün iş yerinden bi arkadaşla laflarken bana dediki
''ben normal adet görüyordum bi rahatsızlıktan sonra dr a gittim.Dr 2 aylık hamilesiniz demişti. çok şaşırmıştım.Çünkü hiç bir belirti yoktu ve normalde adetimi görüyordum. meğer hamileymişim. Ona göre tedbirlerimizi aldık birdaha adet görmiyim diye ve şu anda 3 yaşında kızım'' dedi tabi bende hemencik bir umut ışığı daha yandı.. acaba benimde öle olma ihtimali varmı diye
Sizleride umutlandırmak istemem ama olabilirmi kızlar ne dersiniz ?? bir de oluyomuş
Merhaba kizlar ben pazartesi gunu hastalandim acile gittim mide bulantisi sikayetiyle . Kan ve idrar istemisti hamile olabilecegimi soylemistim ona da baktilar beta hch 2,37 cikti.. Yani negatif dedi.. Ben nedense umutluyum bu ay ama.. Adet gunum normal sartlarfa yarin.. Bakalim aadet olmazsam testi tekrar ederim diye dusunuyorum bundan once verdigim kanda beta hcg 0 cikiyodu net olarak o yuzden umutluyum biraz.. Bide gecen haftalarda o yapiskan akinto gelmisti egerki o zaman yumurtladiysam diye dusinuyorum.. Hayirlisi.. Allah isteyen herkese em kisa zamanda nasip etsin ins..
Canım adetinin kaçıncı günü beta hcg'ye baktırdın 2,37 çıktı?
şimdi ben bundan önce 4 şubatta adet oldum.. normal 31 çeken bi ay olsa... 5 martta falan olmam lazım ama 28 çektiği için şubat 7 mart falan olmam gereken... 8-9 gün adet sürüyo.. 23 gün de temiz geçiyo... bu durumda 31 -günde falan oluyorum yani ben adet dahil...
Mart ayı uğursuz olmayacak inşş bende de yok kırmızılar hala acaba mı diyorum :44:
Kanama gelmesi çok ilginç yaa herkeste farklı farklı belirtiler oluyo ... valla azıcık kan gellse kalpten gidecekmişim gibi geliyo
Canım aynı durumdayız seninle benimde adetim yok hala.. akıntılar bel ağrıları devam ... olmayalım olmayalım olmayalım :18:
Elimizde böyle hamile olmuş bir bayan örneği var olabiliyormuş demek ki ama yinede çok umutlanmamak lazım. sonuçta milyonda bir ihtimaldir bence.. :44:
anladım canım bende 14 şubatta olmuştum bat 14 mart oluyor. Bu gün hastaneye gidecektim hcg ye baktırsam mı diye düşünüyordum ki gerek kalmadığını gördüm.
Beklenen adet tarihinde veya gecikmesinde değerlerin yükselir inşallah
aaa çift çizgiyse nasıl hamile değilsin anlamadım. üstüne görüyor olmayasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?