Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım ben ovulasyon testini bilmiyorum. inan hiç yapmadım o yüzden bişey diyemiyorum. yanlış anlamadıysam şimdi yumurtlamaya başladığını mı gösteriyor?

Ovulasyon testini bende kullandım bu ay ancak silik çizgi negatif demek. Kadın erkek farketmeksizin her insanın vucudunda belli bir miktar LH hormonu bulunur. Testler hassasiyetleri dolayısıyla buna yanıt verirler.
Ben 13. günde kırmızı çizgi 14. günde ise kontrol çizgisinden daha koyu çizgiyi yakaladım. LH'nin pik yaptığını yorumlayabiliriz. LH pik yaptıktan 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşir. Ancak her zaman yumurtlama olmayabilir. Yani lh artar , biz yumurtlama olacak diye elimizden geleni yaparız fakat olmadığı zamanlarda olabilir.
Yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini 1. ugs ile takip edebilir ya da adetin 21. günü progesteron tahlili ile saptayabiliriz.
Adetleri çok düzenli olan biri bile bu tetkikleri yapmadan ben yumurtladım diyemez. Bunlar ancak bu kontrollerle mümkündür.

Gunaydin canlarimm :) bugun 32. Gun ve adetim hala gelmedi. Aksam belim agriyordu, acik sari hafif akinti devam. Atesim bugun daha da yukseldi. Atese gore 20. Gun yumurtlamisim gibi gorunuyor. Yani 20+14=34. Gun gecerse eger ciddi ciddi umutlanacagim :) gecen ay da 36. Gun gelmisti.

Sizde durumlar ne sekerler? Gununuz guzel gecsin :)))

Son düzenleme:

Hayırlısı canım umarım güzel haberi alırsın.

Benim zaten eşim daha önce sölediğim gibi burda dğil ama halen herhangi bir yumurtlama belirtim yok! Çok ilginç şimdi düşünyorum da normalde akıntı anlamında değil de her ay düzenli olarak yumurtalıklarımın agrıdığını hissederdim hatta allah allah sorun mu var daha reglim yeni bitmişti bir daha mı regl olucam diye düşünürdüm yeni yeni öğreniyorum onların yumurtlama belirtisi oldugunu.

Aama gel gelelim, bu ay sıfır belirti!

BU arada reglimin 17. günündeyim. Ve normalde adet döngüm 28-29 gündür.

Son düzenleme:
günaydın kızlar ,benden kırmızılar gayet net gelmeye başladı neyse mart sonuna artık

öyle canım hayırlısı ...şimdi kafama takılan ben normalde 23 günde adet oluyordum ya.bu ay 26.gün oldum önümüzdeki ay yanı bu ay yumurtlamayı hangisine göre hesaplıycam 26 mı,23 mü :)

hayırlısı artık, her işte bir hayır vardır arkadaşım kısmet diyelim

Son düzenleme:
Merhaba kizlar ben pazartesi gunu hastalandim acile gittim mide bulantisi sikayetiyle . Kan ve idrar istemisti hamile olabilecegimi soylemistim ona da baktilar beta hch 2,37 cikti.. Yani negatif dedi.. Ben nedense umutluyum bu ay ama.. Adet gunum normal sartlarfa yarin.. Bakalim aadet olmazsam testi tekrar ederim diye dusunuyorum bundan once verdigim kanda beta hcg 0 cikiyodu net olarak o yuzden umutluyum biraz.. Bide gecen haftalarda o yapiskan akinto gelmisti egerki o zaman yumurtladiysam diye dusinuyorum.. Hayirlisi.. Allah isteyen herkese em kisa zamanda nasip etsin ins..

günaydın kızlar ,benden kırmızılar gayet net gelmeye başladı neyse mart sonuna artık

Ya kızlar bişi dicem biz adetimiz geldi diye üzülüoruz.. Benimde 2 gün ewwel gelmişti.. Dün iş yerinden bi arkadaşla laflarken bana dediki
''ben normal adet görüyordum bi rahatsızlıktan sonra dr a gittim.Dr 2 aylık hamilesiniz demişti. çok şaşırmıştım.Çünkü hiç bir belirti yoktu ve normalde adetimi görüyordum. meğer hamileymişim. Ona göre tedbirlerimizi aldık birdaha adet görmiyim diye ve şu anda 3 yaşında kızım'' dedi tabi bende hemencik bir umut ışığı daha yandı.. acaba benimde öle olma ihtimali varmı diye
Sizleride umutlandırmak istemem ama olabilirmi kızlar ne dersiniz ?? bir de oluyomuş

Mart ayı uğursuz olmayacak inşş bende de yok kırmızılar hala acaba mı diyorum :44:

Kanama gelmesi çok ilginç yaa herkeste farklı farklı belirtiler oluyo ... valla azıcık kan gellse kalpten gidecekmişim gibi geliyo

Canım aynı durumdayız seninle benimde adetim yok hala.. akıntılar bel ağrıları devam ... olmayalım olmayalım olmayalım :18:

Elimizde böyle hamile olmuş bir bayan örneği var olabiliyormuş demek ki ama yinede çok umutlanmamak lazım. sonuçta milyonda bir ihtimaldir bence.. :44:

Canım adetinin kaçıncı günü beta hcg'ye baktırdın 2,37 çıktı?

Canım adetinin kaçıncı günü beta hcg'ye baktırdın 2,37 çıktı?

adetime 3 gün kala bu sonuç çıktı canım...
bundan 4-5 gün öncede yumurtlama sıvısı diye tarif ettikleri gibi bi sıvı geldi benden acaba dedim bu kadar geç yumurtluyo olabilirmiyim diye düşündüm..
herşeye rağmen bi umut ,işte...daha önce adetine iki gün kala test yaptırıp 2 civarında çıkıp adeti 5-6 gün geçince tekrar yaptırıp hamile kalan çok kişi okudum forumda ümitlendim...
bakalım bizim adet de gelmemezlik edecek mi ??

şimdi ben bundan önce 4 şubatta adet oldum.. normal 31 çeken bi ay olsa... 5 martta falan olmam lazım ama 28 çektiği için şubat 7 mart falan olmam gereken... 8-9 gün adet sürüyo.. 23 gün de temiz geçiyo... bu durumda 31 -günde falan oluyorum yani ben adet dahil...

anladım canım bende 14 şubatta olmuştum bat 14 mart oluyor. Bu gün hastaneye gidecektim hcg ye baktırsam mı diye düşünüyordum ki gerek kalmadığını gördüm.
Beklenen adet tarihinde veya gecikmesinde değerlerin yükselir inşallah

YedikOlik canim benim de hala cok hafif sari akintim var. Adet gelmedi. Insallah gelmez ikimizin de :)))

bekleyebiliosan kesinlikle bekle... en azından bir gün bari geçsin adet tarihin...
başkasına söylemesi kolayda işteee.. uygulaması zor...
hepimiz hayırlı haberler veririz inşallah..
14 mart eşimin doğum günü.. ona hediye olarak bebek haberi vermeyi çok istiyorum... ama bakalım nasip artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…