Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

öyle canım hayırlısı ...şimdi kafama takılan ben normalde 23 günde adet oluyordum ya.bu ay 26.gün oldum önümüzdeki ay yanı bu ay yumurtlamayı hangisine göre hesaplıycam 26 mı,23 mü :)

( yapma yaaa

yanlız adet olduğun ilk günden,diğer batı hesaplamya başlamışsınn
oluruna bırak unlugul:))
meryem suresi okuyacaktık hani
bi organizasyon yapalım hadiii
ben şimdi hala regimde ,bittiğinde okuyabilirim

YOKSAAAAA ben hamile miyimmmDD

Ben bi hafta sonları okuyabiliyorum .. Başlayalım da tek tük nekadar olursa farketmez.. Ben bu hafta sonuna kadar olmazsam ki olmam inş hepimiz için okuyacağım söz

YOKSAAAAA ben hamile miyimmmDD

İnş öylesindir

Selam kızlar ben de yeni üyeyim. Biz de mart ayında hamilelik planlayanlardanız ve ilk denememiz çalışmalar tam gaz sürüyor :) BAT 22 mart (nasıl geçer bilmiyorum)
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bu ay müjdeli haberi alırız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım ben ovulasyon testini bilmiyorum. inan hiç yapmadım o yüzden bişey diyemiyorum. yanlış anlamadıysam şimdi yumurtlamaya başladığını mı gösteriyor?

Canım kullanışlı birşey aslında.Normalde öyle ama ben zaten yumurtlamıştım ayda iki kere olur mu ki???

ŞEker zaten ben yumurtlamıştım testle ve akınıtyla farketmiştim.Ayda iki kere yumurtlama olur mu ki bence olmazGebelik testi yaptım yişne negatif zaten ama bir umut işte.sitede ovulasyon testinnden gebelik öğrenenleri okudumda heveslenmiştim.birbirlerine benzer hormonlarmış baya bir kişi var.Hatta hamile bir bayanda ovu testi yapmış çift çizgi çıkmış resmini eklemişti burada gördüm.
günaydın kızlar ,benden kırmızılar gayet net gelmeye başladı neyse mart sonuna artık
Benimde gelecek gibi napalım sağlık olsun:44::44:
YedikOlik canim benim de hala cok hafif sari akintim var. Adet gelmedi. Insallah gelmez ikimizin de :)))

Benimde kahve akıntım sarı oldu gibi kukumu kontrol etmekten deli sapık gibi oldum valla

arkadaşlar ayda iki kere yumurtlama olabilir. bir arkadaşım hamile kalmak itiyordu. beyaz akıntıı geldiğinde boş geçmemişler. sora bir hafta geçince tekrar beyaz akıntı olmuş ne olur ne olmaz diye o da boş geçilmemiş. kız şimdi ikizlere hamile:) doktoru demişki farklı zamanlarda tutmuş:)) o yüzden olmaz olmaz demeyelim:)

ben kırmızı kartı gördüm ve oyun dışı kaldığımın resmidir. ovulasyon testlerim negatif çıktı hep. bilmiyorum ne yapmalıyım? 9 şubattı benim sat normalde bat 12 mart olacaktı ama 6 mart oldu. 25 günde olmuşum.sanırım stresten bu hale geliyorum. bi şu kafaya takmama işini becerebilsek hepimiz çifter çifter doğuracaz ama... yok şu test, yok bu kür ,falanca yöntem filanca tarih.... offffffffffffffffff... aklımız başımızda kalıyo iyi yine.

aslında bu çok istisnai bir durum ama, benim yakın bir arkadaşım ilk çocuğunu doğurduktan 7-8 ay sonra tabi adeti de düzenli düzensiz devam ediyor. karnım küçülmedi diye habire korse giyiyor, spor yapıyor. sonra bi gün midesi çok yanıyor, komşusu da hamile olmayasın diyor. o da gülüyor ve nolur nolmaz diyerek test yapıyor. kopkoyu bir çizgi çıkıyor. eşiyle konuşuyorlar hemen gidip aldıralım diyorlar. doktor ultrasonda bir bakıyor 4 aylık kocaman bebek. cinsiyeti de belli. ve arkadaşım hiçbir belirti, bulantı yaşamıadan 4 aya gelmiş. o günden beri ayda bir kez mutlaka test yapar :)

adet oldum canum,adetle düşermiş ,kimyasal gebelik dedikleri şey...

eskiden böyle şeyleri bilmezdik. kimyasal gebelik bilmem ne. nasıl bir devirde yaşıyorsak çoğaldı bunlar. çok ilginçtir ki çocuğumu doğurmam gereken zamanda hamile kalmışım... onu kaybetmiştim...

Canim, Ben seni endiselendirmek istemem ama normalde adetlerin duzenli mi? Ilk defa mi 25. Gunde geldi? Son zamanlarda bir duzensizlik var mi? 1 seferlikse sorun degil bence canim.

Ben evlenmeden once sasmaz 28 gunde gelirdi. Sonra 1-2 ay 30un uzerine cikti, daha sonra da 4 ay 25 ve daha kisa zamanda geldi. Dr a gitmistim, yumurtlamami takip etti ve yumurtalarim belli bir buyukluge gelip duruyordu, catlayacak kadar buyumuyordu. Tahlil yaptirip prolaktinimin cok yuksek oldugunu ogrenmistim. Demem o ki, genel olarak bir duzensizligin varsa ve ovulasyon testleri yumurtlama gostermemisse bir dr a gidip muayene olabilirsin. Pek cok insan 1 yil bekleyip denemeden yana ama sahsen ben basta kontrol olup bir sorun varsa tedavisini olmak taraftariyim. Denemek ve umitlenmek, beklemek cok yipratici cunku.

Bu arada bugun 34. Gunum, adet olmadim. Atesim yine yukselmeye devam. Allahim insallah yok yere umutlanmiyorumdur.

benim de normal kosullarda Şubatın 28 çektiği düşünülürse 17 Mart civarı regl olmam lazım ama şu an itibarı ile her an regl olacakmışım gibi hissediyorum. Yoksa şimdilerde mi yumurtlamaya başladım anlayamadım. Dün akşam sol kasığımda çok hafif agrı sızı vardı, Bir de bilmiyorum regl olacağım zaman benim vajinadan sanki hava kabarcığı hissi gibi hisler olur, arkasından 1 gün sonra da rutinde regl olurum. Dün bütün gün boyle ir hissim vardı. Bakalım görelim

selam kızlar. ben yeni üyeyim. hamile miyim değil miyim bi an önce öğrenmezsem ölücem meraktan. 18 aralıkta malesef bebeğimin kalp atışları olmadığından 7-8 haftalıkken kürtaj oldum daha sonra ocak 28'de regl oldum. Yani 41. günde. periyodum 36-37. günde bir aslında. ama kürtajdan sonraki ay böyle geç olması normalmiş. hala regl olmadım ve bugün itibariyle tam 38 gün oldu. P.tesi günü yani üç gün önce test yaptım ama sonuç negatif çıktı. Pek belirtim yok öyle göüğslerde hassasiyet, şişlik falan. Sadece biraz gazım var ve mide bulantılarım var biraz da. Ama çok istediğim için psikolojik de olabilir diye ümitlenmek istemiyorum. Bi de aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım acaba diye korkuyorum. Biri bana yardımcı olsun lütfenn..

Insallah yerlesme kanamasidir, umarimmmmm

Bende 4 martta adet olmaliydim adet gunmde hafif pembe akintim geldi.. Belli belirsizdi kan degildfi kesinlikle bende test yaptim adet gunumde ama tek cizgi..ve hala adet olmadim..? Subat ayinda turbeleri ziyarete gidip kendime ve tum bebek isteyen anne adaylari icin aglayarak yalvardim kucaklarimiz bos kalmasin diye.. Umarim dualarim kabul olmustur ve gonulden isteyen tum anneler bu uc ay icinde hamile haberini bizimle paylasirlar.. Adet olmak istemiyorum.. Sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? 1 yildir istiyoruz olmuyor insallah bu ay olmustur

İşin tuhafı şuan şoktayım canım ... hala reglim devam etmekte ancak dün akşam inanılmaz midem yandı.. napcağımızı şaşırdık eşimle ve hamilelikte mide yanmasını inan hiç duymamıştım..Eğer bilior olsadım zaten dikkate almazdım psikolojik olarak yanmıştır derdim. Öle huylarım var malesef; hamile kalmışım gibi belirtiler yaşadığım çok oluyor.. Ama mide yanmasını bilmiyordum hamile olabilirmiyim acaba ???

canım umarım duaların hepimiz için kabul olur. Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Kendimi hamile. Gibi hissetmiyorum pek

canım üzme kendini. Allah hepimize hayırlısını versin. aslında hepimiz hayalkırıklığı yaşamamak için hamile değilimdir diyoruz ama en ufak bir belirtiyle de acaba mı diye umut doluyor içimiz. sadece sıkma canını, zaman hepimizin ilacı, sabırla beklicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…