öyle canım hayırlısı ...şimdi kafama takılan ben normalde 23 günde adet oluyordum ya.bu ay 26.gün oldum önümüzdeki ay yanı bu ay yumurtlamayı hangisine göre hesaplıycam 26 mı,23 mü :)
Ya kızlar bişi dicem biz adetimiz geldi diye üzülüoruz.. Benimde 2 gün ewwel gelmişti..Dün iş yerinden bi arkadaşla laflarken bana dediki
''ben normal adet görüyordum bi rahatsızlıktan sonra dr a gittim.Dr 2 aylık hamilesiniz demişti. çok şaşırmıştım.Çünkü hiç bir belirti yoktu ve normalde adetimi görüyordum. meğer hamileymişim. Ona göre tedbirlerimizi aldık birdaha adet görmiyim diye ve şu anda 3 yaşında kızım'' dedi tabi bende hemencik bir umut ışığı daha yandı.. acaba benimde öle olma ihtimali varmı diye
Sizleride umutlandırmak istemem ama olabilirmi kızlar ne dersiniz ?? bir de oluyomuş
( yapma yaaa
yanlız adet olduğun ilk günden,diğer batı hesaplamya başlamışsınn
oluruna bırak unlugul:))
meryem suresi okuyacaktık hani
bi organizasyon yapalım hadiii
ben şimdi hala regimde ,bittiğinde okuyabilirim
YOKSAAAAA ben hamile miyimmmDD
canım ben ovulasyon testini bilmiyorum. inan hiç yapmadım o yüzden bişey diyemiyorum. yanlış anlamadıysam şimdi yumurtlamaya başladığını mı gösteriyor?
Ovulasyon testini bende kullandım bu ay ancak silik çizgi negatif demek. Kadın erkek farketmeksizin her insanın vucudunda belli bir miktar LH hormonu bulunur. Testler hassasiyetleri dolayısıyla buna yanıt verirler.
Ben 13. günde kırmızı çizgi 14. günde ise kontrol çizgisinden daha koyu çizgiyi yakaladım. LH'nin pik yaptığını yorumlayabiliriz. LH pik yaptıktan 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşir. Ancak her zaman yumurtlama olmayabilir. Yani lh artar , biz yumurtlama olacak diye elimizden geleni yaparız fakat olmadığı zamanlarda olabilir.
Yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini 1. ugs ile takip edebilir ya da adetin 21. günü progesteron tahlili ile saptayabiliriz.
Adetleri çok düzenli olan biri bile bu tetkikleri yapmadan ben yumurtladım diyemez. Bunlar ancak bu kontrollerle mümkündür.
Benimde gelecek gibi napalım sağlık olsun:44::44:günaydın kızlar ,benden kırmızılar gayet net gelmeye başladı neyse mart sonuna artık
YedikOlik canim benim de hala cok hafif sari akintim var. Adet gelmedi. Insallah gelmez ikimizin de :)))
Canım kullanışlı birşey aslında.Normalde öyle ama ben zaten yumurtlamıştım ayda iki kere olur mu ki???
ŞEker zaten ben yumurtlamıştım testle ve akınıtyla farketmiştim.Ayda iki kere yumurtlama olur mu ki bence olmazGebelik testi yaptım yişne negatif zaten ama bir umut işte.sitede ovulasyon testinnden gebelik öğrenenleri okudumda heveslenmiştim.birbirlerine benzer hormonlarmış baya bir kişi var.Hatta hamile bir bayanda ovu testi yapmış çift çizgi çıkmış resmini eklemişti burada gördüm.
Benimde gelecek gibi napalım sağlık olsun:44::44:
Benimde kahve akıntım sarı oldu gibi kukumu kontrol etmekten deli sapık gibi oldum valla
Selam kızlar ben de yeni üyeyim. Biz de mart ayında hamilelik planlayanlardanız ve ilk denememiz çalışmalar tam gaz sürüyor :) BAT 22 mart (nasıl geçer bilmiyorum)
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bu ay müjdeli haberi alırız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Selamm:) hadi inşallah:)
kızlar sizde de jöle kıvamlı arada bir olan akıntı oluyor mu?
günaydın kızlar ,benden kırmızılar gayet net gelmeye başladı neyse mart sonuna artık
Ya kızlar bişi dicem biz adetimiz geldi diye üzülüoruz.. Benimde 2 gün ewwel gelmişti..Dün iş yerinden bi arkadaşla laflarken bana dediki
''ben normal adet görüyordum bi rahatsızlıktan sonra dr a gittim.Dr 2 aylık hamilesiniz demişti. çok şaşırmıştım.Çünkü hiç bir belirti yoktu ve normalde adetimi görüyordum. meğer hamileymişim. Ona göre tedbirlerimizi aldık birdaha adet görmiyim diye ve şu anda 3 yaşında kızım'' dedi tabi bende hemencik bir umut ışığı daha yandı.. acaba benimde öle olma ihtimali varmı diye
Sizleride umutlandırmak istemem ama olabilirmi kızlar ne dersiniz ?? bir de oluyomuş
adet oldum canum,adetle düşermiş ,kimyasal gebelik dedikleri şey...
ben kırmızı kartı gördüm ve oyun dışı kaldığımın resmidir. ovulasyon testlerim negatif çıktı hep. bilmiyorum ne yapmalıyım? 9 şubattı benim sat normalde bat 12 mart olacaktı ama 6 mart oldu. 25 günde olmuşum.sanırım stresten bu hale geliyorum. bi şu kafaya takmama işini becerebilsek hepimiz çifter çifter doğuracaz ama... yok şu test, yok bu kür ,falanca yöntem filanca tarih.... offffffffffffffffff... aklımız başımızda kalıyo iyi yine.
ben kırmızı kartı gördüm ve oyun dışı kaldığımın resmidir. ovulasyon testlerim negatif çıktı hep. bilmiyorum ne yapmalıyım? 9 şubattı benim sat normalde bat 12 mart olacaktı ama 6 mart oldu. 25 günde olmuşum.sanırım stresten bu hale geliyorum. bi şu kafaya takmama işini becerebilsek hepimiz çifter çifter doğuracaz ama... yok şu test, yok bu kür ,falanca yöntem filanca tarih.... offffffffffffffffff... aklımız başımızda kalıyo iyi yine.
Insallah yerlesme kanamasidir, umarimmmmm
aslında bu çok istisnai bir durum ama, benim yakın bir arkadaşım ilk çocuğunu doğurduktan 7-8 ay sonra tabi adeti de düzenli düzensiz devam ediyor. karnım küçülmedi diye habire korse giyiyor, spor yapıyor. sonra bi gün midesi çok yanıyor, komşusu da hamile olmayasın diyor. o da gülüyor ve nolur nolmaz diyerek test yapıyor. kopkoyu bir çizgi çıkıyor. eşiyle konuşuyorlar hemen gidip aldıralım diyorlar. doktor ultrasonda bir bakıyor 4 aylık kocaman bebek. cinsiyeti de belli. ve arkadaşım hiçbir belirti, bulantı yaşamıadan 4 aya gelmiş. o günden beri ayda bir kez mutlaka test yapar :)
Bende 4 martta adet olmaliydim adet gunmde hafif pembe akintim geldi.. Belli belirsizdi kan degildfi kesinlikle bende test yaptim adet gunumde ama tek cizgi..ve hala adet olmadim..? Subat ayinda turbeleri ziyarete gidip kendime ve tum bebek isteyen anne adaylari icin aglayarak yalvardim kucaklarimiz bos kalmasin diye.. Umarim dualarim kabul olmustur ve gonulden isteyen tum anneler bu uc ay icinde hamile haberini bizimle paylasirlar.. Adet olmak istemiyorum.. Sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? 1 yildir istiyoruz olmuyor insallah bu ay olmustur
Kendimi hamile. Gibi hissetmiyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?