Canım zaten hamıleykende aynı durumlar oluyor.bence hamılesın.sen yınede en ıyısı bı test yaptır ve emın ol,allah golnune gore versın
4-5 gündür şişkinlik, akıntı ve diğer tüm hislerim aynı adet öncesi gibi. ama hala adetim gelmedi. gelecekse de gelsin beni daha fazla umutlandırmadan, ya da hiç gelmesin :) sizde durumlar nasıl?
yedikolik ve kimim, ne durumdasınız kızlar? bugün yoksunuz.
Olmadı canım bu ay da olmadı dün akşam kahverengi akıntılar gelmeye başladı ve bugünde söktürdü iice adet oldum ... Yine hüsran yine yine yineeee ...
Olmadı canım bu ay da olmadı dün akşam kahverengi akıntılar gelmeye başladı ve bugünde söktürdü iice adet oldum ... Yine hüsran yine yine yineeee ...
Kanama falan yok bendede bir usuyorum bir sicak basiyor ve devamli acikiyorum :)
Bende 4 martta adet olmaliydim adet gunmde hafif pembe akintim geldi.. Belli belirsizdi kan degildfi kesinlikle bende test yaptim adet gunumde ama tek cizgi..ve hala adet olmadim..? Subat ayinda turbeleri ziyarete gidip kendime ve tum bebek isteyen anne adaylari icin aglayarak yalvardim kucaklarimiz bos kalmasin diye.. Umarim dualarim kabul olmustur ve gonulden isteyen tum anneler bu uc ay icinde hamile haberini bizimle paylasirlar.. Adet olmak istemiyorum.. Sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? 1 yildir istiyoruz olmuyor insallah bu ay olmustur
beni şu an ateş bastı ve ateşim çıktığını hissedebiliyorum. Bazen aynen ben de üşüyorum. Acıkma bende de var ama bunlar adet öncesi de oluyordu bende, çok anlam yükleyip üzülmek istemiyorumben yedikolik'ten çok umutluydum, kendi adetim gelmiş gibi üzüldüm. Benimki de bu akşama gelir herhalde.
çok teşekkür ederim canım, inşallah sen de hamilesindir :) pazar ve salı evde idrar testi yaptım, birşey çıkmadı. üzülürüm diye de kan testi yaptırmıyorum. bekliyorum öyle.
Allah hepimizin, tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah. iyi ki varsınız, yoksa beklemek çok zor olurdu :)
Selam kızlar ben de yeni üyeyim. Biz de mart ayında hamilelik planlayanlardanız ve ilk denememiz çalışmalar tam gaz sürüyor :) BAT 22 mart (nasıl geçer bilmiyorum)
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bu ay müjdeli haberi alırız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
ben kırmızı kartı gördüm ve oyun dışı kaldığımın resmidir. ovulasyon testlerim negatif çıktı hep. bilmiyorum ne yapmalıyım? 9 şubattı benim sat normalde bat 12 mart olacaktı ama 6 mart oldu. 25 günde olmuşum.sanırım stresten bu hale geliyorum. bi şu kafaya takmama işini becerebilsek hepimiz çifter çifter doğuracaz ama... yok şu test, yok bu kür ,falanca yöntem filanca tarih.... offffffffffffffffff... aklımız başımızda kalıyo iyi yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?