Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

4-5 gündür şişkinlik, akıntı ve diğer tüm hislerim aynı adet öncesi gibi. ama hala adetim gelmedi. gelecekse de gelsin beni daha fazla umutlandırmadan, ya da hiç gelmesin :) sizde durumlar nasıl?

yedikolik ve kimim, ne durumdasınız kızlar? bugün yoksunuz.

Canım zaten hamıleykende aynı durumlar oluyor.bence hamılesın.sen yınede en ıyısı bı test yaptır ve emın ol,allah golnune gore versın

Canım zaten hamıleykende aynı durumlar oluyor.bence hamılesın.sen yınede en ıyısı bı test yaptır ve emın ol,allah golnune gore versın

çok teşekkür ederim canım, inşallah sen de hamilesindir :) pazar ve salı evde idrar testi yaptım, birşey çıkmadı. üzülürüm diye de kan testi yaptırmıyorum. bekliyorum öyle.

Allah hepimizin, tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah. iyi ki varsınız, yoksa beklemek çok zor olurdu :)

Son düzenleme:

Olmadı canım bu ay da olmadı dün akşam kahverengi akıntılar gelmeye başladı ve bugünde söktürdü iice adet oldum ... Yine hüsran yine yine yineeee ...

Olmadı canım bu ay da olmadı dün akşam kahverengi akıntılar gelmeye başladı ve bugünde söktürdü iice adet oldum ... Yine hüsran yine yine yineeee ...

çok üzgünüm (( koyverme kendini canım, bugün üzülmen normaldir ama yarın toparlanmalısın. bu ay yeni döngü, yeni umutlar. inşallah Rabbim bu ay yüzünü güldürür arkadaşım.

Son düzenleme:
Kanama falan yok bendede bir usuyorum bir sicak basiyor ve devamli acikiyorum :)

beni şu an ateş bastı ve ateşim çıktığını hissedebiliyorum. bazen aynen ben de üşüyorum. acıkma bende de var ama bunlar adet öncesi de oluyordu bende, çok anlam yükleyip üzülmek istemiyorum ben yedikolik'ten çok umutluydum, kendi adetim gelmiş gibi üzüldüm. benimki de bu akşama gelir herhalde.

arkadaşım ben artık ümit vermeye de korkuyorum. ben bu belirtiyi yerleşme kanaması olarak düşünüyorum ama bu durumda 2 arkadaşımız daha vardı bu ay, onların adetleri geldi sonra. inşallah sen konumuzun 3. hamilesi olursun :)

Son düzenleme:

canım allah korusun adetın gelmez ve hamılesındır ınsallah.hep boyle sabırla bekleyen herkes sonda mutlu olur.heycana ve guzel bekleyıse son hızla devam.cok ıyı olucak hersey ınanıyorum hemde cook ınanıyorum.tanrım hepımıze yardım etsın

canım sakın uzulme her denemede olucak dıye bır sey yok.sadece sabr et goruceksın cok ıyı olucak hersey

kesinlikle bencede bekle adet tarihin geçti mi ?

olsun canım üzülme.. herşeyin bi zamanı vardır...
bi dahaki aya inşallah.. nasip...
elbet birgün seninde bi melegin olacak emin ol... vakti zamanı var demekki..

benimde bugün adet tarihim normal şartlarda..
bakalım içimde sanki olacakmışım gibi bi his var...

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim benim dün evleneli 4 ay oldugeçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay bende bebek olsun istiyorum allah herkese yardımcı olsun

hoşgeldin canım,22 marta şurda ne kalmış ki biz çalışmalara bile başlamadık

hayırlısı canım belli olmaz dua edelim
dediğine katılıyorum yaa,stres yapmamamız lazım

benim de 3. ayım bu ay .şubatta kontrolde gttim prolaktinim yüksekmiş ve var olan yumoşum da çatlayamamış ve kist olmuş bunun için neyapıcaz ya ilk doktora gttiğimde doktor herşey normal dedi sonraki günlerde başıma bunlar geldi tekrar doktora gidince anladım. ya benım yumoşlar çatlayamıyorsa ne yapmam lazım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…