Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim benim dün evleneli 4 ay oldugeçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay bende bebek olsun istiyorum allah herkese yardımcı olsun

hoşgeldin canımmm

benim de 5 gün sonra 4 ay olacak ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım,bu ay inşallah olur
aminnnn

slm.bazı şansızlıklar yasadım gebelikle ilgili. 4 yıllık evliyim .prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum.akne tedavimde devam ediyo.bu arada da cocuk sahibi olmak istiyorum korunmuyoruz hamile kalsam kullandığım ilaçlar sorun yaratir mi gebe kaldıgımı ögrenecegim zamana kadar.fikir verirseniz sevinirim

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..Bunda da vardır bir hayır diyorum.. Üzülmemek elde olabilse keşke.. Herşey o kadar belirgindi ki özellikle göğüslerim beni çok yanılttı..çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş bu ay bıraktım artık yaa olacağı varsa olsun offf kastıkça kendi canımı acıtıyorum

aynen öyle canım kastıkça kasıyoruz,
başka bi topikte şimdi okudum,kız 1 yıl boyunca uğraşmış olammış,oluruna bıraktığı ay hamile kalmış...
dua edelim ve takmayalım..ama nasıl psikoloğa mı gitsek:)

o değil hakikaten üzülme yedikolik Rabbim hayırlısını versin,kuzenim 9 aylık hamileydi doğum yapacağı sabah bebeğin karnında öldüğünü öğrendik,normal doğum yaptı vs vs ..
dua edelim inşallah olacak ve biz neden bu kadar kafamıza takmışız ki diyeceğiz unutmayın bu sözümü..
yedikoloikk nolur üzülmee canım acıyor falan da deme ağlarım bak...

Bayanlar merhaba, konuyla alakasız sohbetinize balıklama dalıyorum ama bi şey sormam lazım size

Aşılama olduysanız ne kadar ücret ödediniz toplamda ? Benim şu an gittiğim tüp bebek merkezi bana oldukça pahalı geldi fiyatları izmir için söylüyorum tabii, hsg rahim filimi için 500 tl dediler, aşılama da 1,200.
Bana çok geldi, siz ne kadar ödediniz.
Teşekkürler

çatlatma iğnesi veriyorlar diye duymuştum canım arkadaşıma vermişti dr
arkadaşım çatlatma iğnesi ile değil tedaviyi bıraktıktan bi süre sonra hamile kalmıştı

inşallah canım inşallah :) güzel dileklerin için çook teşekkür ederim, Allahım senin de yardımcın olsun canımm. inanmak başarmanın yarısı derler, umarım senin de bebişin bu ay tutunur :)

kesinlikle bencede bekle adet tarihin geçti mi ?

evet canım son adet tarihim 2 şubat'tı, ama geçen ay 36. günde oldum. ondan önceki ayları saymıyorum çünkü hep 21-25 gün arası olmuştum ama prolaktinim çok yüksekmiş o zaman, yumurtlama olmuyordu. şimdi 2 aydır prolaktin için ilaç içiyorum ve adet döngüm de değişti canım. işte bu yüzden tam bilemiyorum gününü.

benimde bugün adet tarihim normal şartlarda..
bakalım içimde sanki olacakmışım gibi bi his var...

canım ben pazardan beri her an adet olacakmışım gibi, şişkinliği var, göğüslerim irileşti ve akıntım var. ama adet madet yok. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de aynıymış. inşallah bugün ve bundan sonra adetin gelmezzz :)))

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim benim dün evleneli 4 ay oldugeçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay bende bebek olsun istiyorum allah herkese yardımcı olsun

hoşgeldin arkadaşım :) çok teşekkürler, Allah senin de yardımcın olsun. güzel haberleri en kısa zamanda alırsın umarımm :)

senden güzel haberler bekliyoruz:S

arkadaşlar ne iyisiniz. iyi ki sizleri tanımışım, ekran arkasından bile olsa :) desteğiniz için çok teşekkür ederim :))

yedikolik canım, nolur üzülme herkesten duyduğum şey kafana takma, olur. kim tedavi sonrası ara vermişse, o arada kendiliğinden olmuş. iyi güzel tamam, biz de takmak istemiyoruz. el ele verip bir yol bulalım kızlar, nelerden bahsetsek nelere yoğunlaşsak da bu kadar çok düşünmesek? kafamızdan atsak demiyorum, çünkü onu başarabilmemiz bana pek mümkün gübü görünmüyor.

en doğrusunu söyledin berianurcum, Rabbim hayırlısını versin. sağlıklı, sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alabilelim hepimiz.

inşallah inşallahhh
walla bilemedim herşey bizde,beynimizde bitiyor, ben buraya girmeyeyim unutayım dedim ama merak ediyorum ve duygularımı paylaşmak istiyorum
bilemedim,ama olumsuz haberlerle de üzülüyorum yaaaa

bu arada kızlar ben folbiol kullanıyorum,gittiğim Doktor 7,48 çıkan değerimle alay ettiği için soramamıştım:)
Folik plus kullanan bi arkadaşım var dr u onu vermiş,siz kullanıyor musunuz, ne kullanıyorsunuz ?

o doktor var yaa, dayaklık :S benim geçen ay 2 gün ara ile evdeki testte silik çıkmıştı, dr a gittiğimde kan testinde negatif çıktı. ben de dr uma hayal gördüm ben o zaman dedim. o da "yoo, demek ki vardı, gitti" demişti. döverim ben seninle alay eden dr u!!

ben de bir arkadaşımın önerisiyle bu ay folic plus içmeye başladım. günde 3 tane. folbiol'ün dozu 5mg sanırım. folic plus 3 tanenin dozu 0.8mg diye hatırlıyorum. dr a sormadım ama canım. kullanan arkadaşlar var mı?

ben de progestan kullanımı ile ilgili birşeyler merak ediyorum. tutunmayı kolaylaştırıyormuş.

yeni dr a gidecektim, ama adetimin 3. günü hormon testlerimi yaptırıp. adetim de gelmedi, bekliyorum öyle. yarın da gelmezse cesaretimi toplayıp kanda baktırsam mı?

ben de dostineks kullanıyorum ve korunmuyorum doktor korunma dedi geçmiş olsun canım.

çatlatma iğnesi veriyorlar diye duymuştum canım arkadaşıma vermişti dr
arkadaşım çatlatma iğnesi ile değil tedaviyi bıraktıktan bi süre sonra hamile kalmıştı

korunmayı bıraktıktan sonra kasık ağrılarım olmaya başladı yada önceden bu tür şeylerle ilgilenmediğim için bilmıyorum olmuşsada. ama adetım falan çok rahat geçerdi geçen ay ağrım oldu meğer kisttenmiş. yumurta çaatlayamamış bu ayda reglim bitti ağrım olmaya başladı yine kist geçmedi sanırım çatlatma iğnesini hiç duymadım bu ay yıne gidicem doktora sorayım bakalım.

Merhaba ,

Aslında siteye ilk kızıma hamile kalmadan önce üye olmuştum . O dönemler yazıyordum sonra uzun bir zaman yazamadım.Ama sürekli takip ettim .İnsan buraya bir kere gelince bir daha kopamıyor çok güzel bir site.Emeği olanlara ne yazsak az..Paylaşımlar çok güzel insan huzur buluyor kendisi gibi insanlarla konuşmak dertleşmek insanı rahatlatıyor .Çok güzel bir ortam..

Ben 32 yaşındayım 6.5 senelik evliyim.. 4.5 yaşında bir kızım var ve nasipse hayırlısıyla 2. bebeği istiyoruz.
Çalışmalara başlayalı 2 ay oldu .Bu ay adetim 24 martta olacak. 28 günde bir adet görüyorum çok nadir stresli haller dışında şaşmaz genelde.Yumurtlama günümü internette ki hesaplayıcılar dan yapıyorum.Kızımda da hep internetten takip etmiştim..Hiç ovulasyon testi kullanmadım, doğruluk payı ne kadar bilemiyorum ama bu ay 10 martta görünüyor.Bakalım nasipse inşallah mart sonunda müjdeli bir haber alırız.

İlk bebeğimde evlediğimizde 2 yıl korunmuştuk (eşim korunuyordu) korunmayı bırakınca 3 ay içinde kalmıştım.Şimdide korunmayı bırakalı 2 ay oldu bu 3. ayımız inşallah 2. bebeğimizde bizi fazla bekletmez.

Sayfayı en başından beri okudum .Adeti geçenleri heyecanla okudum acaba var mı diye, hamiş olanları tebrik Allah sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin. Olmayanlara da herşeyin bir zamanı vardır Rabbim en güzel zamanı ayarlamıştır merak etmesinler diyorum.Öyle bir ortam ki insan birden kendini hemen içinde buluyor ve yazmaya hiç çekinmiyor.Mart ayında inşallah bol bol hamiş haberleri duyarız.

Rabbim dilerim evlat isteyen, bekleyen herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.

hahaa topidik sen benim dr döv ben de seninkini,ya da kendimize düzgün dr bulalım:))
progestanı ben de duydum yaa hakkaten varsa öyle birşey iyiymiş...
ama kafamıza göre kullanmamalıyız yaaa

merhaba, hoşgeldin :) Allah bağışlasın kızını, sağlıklı uzun ömürler nasib etsin. umarım mart ayında ikinci bebeğine de hamile kalırsın. bizim için olan güzel dileklerin için de çok teşekkürler :) artık burda bol bol paylaşımda bulunuruz.

duygumutlu hoşgeldin,inşallah inşallah aminnn
Rabbim hayırlı zamanda,hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize..

topidik çok kararsız kaldım ne desem o testi yapıp olumsuz dönmektense biraz daha mı beklesen,bilemedim kiii!!
zor bi karar

Amin herkesinkini inşallah..Çok teşekkür ederim topidik.Umarım seninde diğer arkadaşlarında bir an önce güzel haberlerinizi alırız.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…