Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim benim dün evleneli 4 ay oldugeçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay bende bebek olsun istiyorum allah herkese yardımcı olsun
benimde bugün adet tarihim normal şartlarda..
bakalım içimde sanki olacakmışım gibi bi his var...
benim de 3. ayım bu ay .şubatta kontrolde gttim prolaktinim yüksekmiş ve var olan yumoşum da çatlayamamış ve kist olmuş bunun için neyapıcaz ya ilk doktora gttiğimde doktor herşey normal dedi sonraki günlerde başıma bunlar geldi tekrar doktora gidince anladım. ya benım yumoşlar çatlayamıyorsa ne yapmam lazım ?
canım allah korusun adetın gelmez ve hamılesındır ınsallah.hep boyle sabırla bekleyen herkes sonda mutlu olur.heycana ve guzel bekleyıse son hızla devam.cok ıyı olucak hersey ınanıyorum hemde cook ınanıyorum.tanrım hepımıze yardım etsın
kesinlikle bencede bekle adet tarihin geçti mi ?
benimde bugün adet tarihim normal şartlarda..
bakalım içimde sanki olacakmışım gibi bi his var...
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim benim dün evleneli 4 ay oldugeçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay bende bebek olsun istiyorum allah herkese yardımcı olsun
senden güzel haberler bekliyoruz:S
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..Bunda da vardır bir hayır diyorum.. Üzülmemek elde olabilse keşke.. Herşey o kadar belirgindi ki özellikle göğüslerim beni çok yanılttı..çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş bu ay bıraktım artık yaa olacağı varsa olsun offf kastıkça kendi canımı acıtıyorum
aynen öyle canım kastıkça kasıyoruz,
başka bi topikte şimdi okudum,kız 1 yıl boyunca uğraşmış olammış,oluruna bıraktığı ay hamile kalmış...
dua edelim ve takmayalım..ama nasıl psikoloğa mı gitsek:)
o değil hakikaten üzülme yedikolik Rabbim hayırlısını versin,kuzenim 9 aylık hamileydi doğum yapacağı sabah bebeğin karnında öldüğünü öğrendik,normal doğum yaptı vs vs ..
dua edelim inşallah olacak ve biz neden bu kadar kafamıza takmışız ki diyeceğiz unutmayın bu sözümü..
yedikoloikk nolur üzülmee canım acıyor falan da deme ağlarım bak...
bu arada kızlar ben folbiol kullanıyorum,gittiğim Doktor 7,48 çıkan değerimle alay ettiği için soramamıştım:)
Folik plus kullanan bi arkadaşım var dr u onu vermiş,siz kullanıyor musunuz, ne kullanıyorsunuz ?
ben de dostineks kullanıyorum ve korunmuyorum doktor korunma dedi geçmiş olsun canım.slm.bazı şansızlıklar yasadım gebelikle ilgili. 4 yıllık evliyim .prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum.akne tedavimde devam ediyo.bu arada da cocuk sahibi olmak istiyorum korunmuyoruz hamile kalsam kullandığım ilaçlar sorun yaratir mi gebe kaldıgımı ögrenecegim zamana kadar.fikir verirseniz sevinirim
çatlatma iğnesi veriyorlar diye duymuştum canım arkadaşıma vermişti dr
arkadaşım çatlatma iğnesi ile değil tedaviyi bıraktıktan bi süre sonra hamile kalmıştı
Merhaba ,
Aslında siteye ilk kızıma hamile kalmadan önce üye olmuştum . O dönemler yazıyordum sonra uzun bir zaman yazamadım.Ama sürekli takip ettim .İnsan buraya bir kere gelince bir daha kopamıyor çok güzel bir site.Emeği olanlara ne yazsak az..Paylaşımlar çok güzel insan huzur buluyor kendisi gibi insanlarla konuşmak dertleşmek insanı rahatlatıyor .Çok güzel bir ortam..
Ben 32 yaşındayım 6.5 senelik evliyim.. 4.5 yaşında bir kızım var ve nasipse hayırlısıyla 2. bebeği istiyoruz.
Çalışmalara başlayalı 2 ay oldu .Bu ay adetim 24 martta olacak. 28 günde bir adet görüyorum çok nadir stresli haller dışında şaşmaz genelde.Yumurtlama günümü internette ki hesaplayıcılar dan yapıyorum.Kızımda da hep internetten takip etmiştim..Hiç ovulasyon testi kullanmadım, doğruluk payı ne kadar bilemiyorum ama bu ay 10 martta görünüyor.Bakalım nasipse inşallah mart sonunda müjdeli bir haber alırız.
İlk bebeğimde evlediğimizde 2 yıl korunmuştuk (eşim korunuyordu) korunmayı bırakınca 3 ay içinde kalmıştım.Şimdide korunmayı bırakalı 2 ay oldu bu 3. ayımız inşallah 2. bebeğimizde bizi fazla bekletmez.
Sayfayı en başından beri okudum .Adeti geçenleri heyecanla okudum acaba var mı diye, hamiş olanları tebrik Allah sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin. Olmayanlara da herşeyin bir zamanı vardır Rabbim en güzel zamanı ayarlamıştır merak etmesinler diyorum.Öyle bir ortam ki insan birden kendini hemen içinde buluyor ve yazmaya hiç çekinmiyor.Mart ayında inşallah bol bol hamiş haberleri duyarız.
Rabbim dilerim evlat isteyen, bekleyen herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.
merhaba, hoşgeldin :) Allah bağışlasın kızını, sağlıklı uzun ömürler nasib etsin. umarım mart ayında ikinci bebeğine de hamile kalırsın. bizim için olan güzel dileklerin için de çok teşekkürler :) artık burda bol bol paylaşımda bulunuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?