hahaa topidik sen benim dr döv ben de seninkini,ya da kendimize düzgün dr bulalım:))
progestanı ben de duydum yaa hakkaten varsa öyle birşey iyiymiş...
ama kafamıza göre kullanmamalıyız yaaa
duygumutlu hoşgeldin,inşallah inşallah aminnn
Rabbim hayırlı zamanda,hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize..
topidik çok kararsız kaldım ne desem o testi yapıp olumsuz dönmektense biraz daha mı beklesen,bilemedim kiii!!
zor bi karar
hımmm çok merak ediyorsan git yaptır yaa ne diyimmm
ben kendimi tutamamıştım seni de tutamayacağım muhtemelen..
hadi bakalım hayırlısı inşallahhhh adet olmazsın ,inşallah hamilesindirr
inşallahh
aynen benim evimi de temizlik bekliyor ,benim bahanemde yok:)) üşeniyorumm
canım sen hamilesindir inşallah yaaa
seni ümitlendirmek istemiyorum ama öyle bir hissiyatım var
bu arada kızlar ben folbiol kullanıyorum,gittiğim Doktor 7,48 çıkan değerimle alay ettiği için soramamıştım:)
Folik plus kullanan bi arkadaşım var dr u onu vermiş,siz kullanıyor musunuz, ne kullanıyorsunuz ?
haydi kimim ,haydi kimim haydiii:)
ben birilerine rezil oldum bile yaa:S evde elektrik işleri vardı,kayınvalidem saolsun ( kendisinde evin anahtarı var) kaynımla elektrikçiyi eve göndermiş.Çocuk şoka uğramıştır herhalde
çok yorma sen kendini zaten şuan
Hoşbulduk canım. Ben de bu ay bebek planladığımız için folik asite başlamak istedim ve doktora gittim. Hormon testi yaptı bide muayene oldum çok şükür bi sorun yok dedi herşey normalmiş. Folik plus verdi bana günde 3 tane içiyorum yani günlük 400 mcg. En iyisi folik plus diye duydum çünkü folik asit+ kalsiyum+d vitamini içeriyo. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum herhangi bir kilo artışı yada iştah açıcı etkisini görmedim henüz. Ben memnunun yani :)
inşallah canım inşallah :) güzel dileklerin için çook teşekkür ederim, Allahım senin de yardımcın olsun canımm. inanmak başarmanın yarısı derler, umarım senin de bebişin bu ay tutunur ,
Canim coook tesekkurler.ALLAH YARDIMCIN OLSUN
4-5 gündür şişkinlik, akıntı ve diğer tüm hislerim aynı adet öncesi gibi. ama hala adetim gelmedi. gelecekse de gelsin beni daha fazla umutlandırmadan, ya da hiç gelmesin :) sizde durumlar nasıl?
yedikolik ve kimim, ne durumdasınız kızlar? bugün yoksunuz.
Olmadı canım bu ay da olmadı dün akşam kahverengi akıntılar gelmeye başladı ve bugünde söktürdü iice adet oldum ... Yine hüsran yine yine yineeee ...
ben birilerine rezil oldum bile yaa:S evde elektrik işleri vardı,kayınvalidem saolsun ( kendisinde evin anahtarı var) kaynımla elektrikçiyi eve göndermiş.Çocuk şoka uğramıştır herhalde
selam kızlar. ben yeni üyeyim. hamile miyim değil miyim bi an önce öğrenmezsem ölücem meraktan. 18 aralıkta malesef bebeğimin kalp atışları olmadığından 7-8 haftalıkken kürtaj oldumdaha sonra ocak 28'de regl oldum. Yani 41. günde. periyodum 36-37. günde bir aslında. ama kürtajdan sonraki ay böyle geç olması normalmiş. hala regl olmadım ve bugün itibariyle tam 38 gün oldu. P.tesi günü yani üç gün önce test yaptım ama sonuç negatif çıktı. Pek belirtim yok öyle göüğslerde hassasiyet, şişlik falan. Sadece biraz gazım var ve mide bulantılarım var biraz da. Ama çok istediğim için psikolojik de olabilir diye ümitlenmek istemiyorum. Bi de aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım acaba diye korkuyorum. Biri bana yardımcı olsun lütfenn..
Bende 4 martta adet olmaliydim adet gunmde hafif pembe akintim geldi.. Belli belirsizdi kan degildfi kesinlikle bende test yaptim adet gunumde ama tek cizgi..ve hala adet olmadim..? Subat ayinda turbeleri ziyarete gidip kendime ve tum bebek isteyen anne adaylari icin aglayarak yalvardim kucaklarimiz bos kalmasin diye.. Umarim dualarim kabul olmustur ve gonulden isteyen tum anneler bu uc ay icinde hamile haberini bizimle paylasirlar.. Adet olmak istemiyorum.. Sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? 1 yildir istiyoruz olmuyor insallah bu ay olmustur
İşin tuhafı şuan şoktayım canım ... hala reglim devam etmekte ancak dün akşam inanılmaz midem yandı.. napcağımızı şaşırdık eşimle ve hamilelikte mide yanmasını inan hiç duymamıştım..Eğer bilior olsadım zaten dikkate almazdım psikolojik olarak yanmıştır derdim. Öle huylarım var malesef; hamile kalmışım gibi belirtiler yaşadığım çok oluyor.. Ama mide yanmasını bilmiyordum hamile olabilirmiyim acaba ???
Canim, Ben seni endiselendirmek istemem ama normalde adetlerin duzenli mi? Ilk defa mi 25. Gunde geldi? Son zamanlarda bir duzensizlik var mi? 1 seferlikse sorun degil bence canim.
Ben evlenmeden once sasmaz 28 gunde gelirdi. Sonra 1-2 ay 30un uzerine cikti, daha sonra da 4 ay 25 ve daha kisa zamanda geldi. Dr a gitmistim, yumurtlamami takip etti ve yumurtalarim belli bir buyukluge gelip duruyordu, catlayacak kadar buyumuyordu. Tahlil yaptirip prolaktinimin cok yuksek oldugunu ogrenmistim. Demem o ki, genel olarak bir duzensizligin varsa ve ovulasyon testleri yumurtlama gostermemisse bir dr a gidip muayene olabilirsin. Pek cok insan 1 yil bekleyip denemeden yana ama sahsen ben basta kontrol olup bir sorun varsa tedavisini olmak taraftariyim. Denemek ve umitlenmek, beklemek cok yipratici cunku.
Bu arada bugun 34. Gunum, adet olmadim. Atesim yine yukselmeye devam. Allahim insallah yok yere umutlanmiyorumdur.
bari sen hastalanma
sağol canım Allah razı olsun hepimizinki gelmez inşAllah...böyle destek olmak çok güzel birbirimizee... iyiki burası var gerçekten..inşallah canım inşallah :) güzel dileklerin için çook teşekkür ederim, Allahım senin de yardımcın olsun canımm. inanmak başarmanın yarısı derler, umarım senin de bebişin bu ay tutunur :)
evet canım son adet tarihim 2 şubat'tı, ama geçen ay 36. günde oldum. ondan önceki ayları saymıyorum çünkü hep 21-25 gün arası olmuştum ama prolaktinim çok yüksekmiş o zaman, yumurtlama olmuyordu. şimdi 2 aydır prolaktin için ilaç içiyorum ve adet döngüm de değişti canım. işte bu yüzden tam bilemiyorum gününü.
canım ben pazardan beri her an adet olacakmışım gibi, şişkinliği var, göğüslerim irileşti ve akıntım var. ama adet madet yok. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de aynıymış. inşallah bugün ve bundan sonra adetin gelmezzz :)))
hoşgeldin arkadaşım :) çok teşekkürler, Allah senin de yardımcın olsun. güzel haberleri en kısa zamanda alırsın umarımm :)
ben de progestan kullanımı ile ilgili birşeyler merak ediyorum. tutunmayı kolaylaştırıyormuş.
yeni dr a gidecektim, ama adetimin 3. günü hormon testlerimi yaptırıp. adetim de gelmedi, bekliyorum öyle. yarın da gelmezse cesaretimi toplayıp kanda baktırsam mı?
Merhaba ,
Aslında siteye ilk kızıma hamile kalmadan önce üye olmuştum . O dönemler yazıyordum sonra uzun bir zaman yazamadım.Ama sürekli takip ettim .İnsan buraya bir kere gelince bir daha kopamıyor çok güzel bir site.Emeği olanlara ne yazsak az..Paylaşımlar çok güzel insan huzur buluyor kendisi gibi insanlarla konuşmak dertleşmek insanı rahatlatıyor .Çok güzel bir ortam..
Ben 32 yaşındayım 6.5 senelik evliyim.. 4.5 yaşında bir kızım var ve nasipse hayırlısıyla 2. bebeği istiyoruz.
Çalışmalara başlayalı 2 ay oldu .Bu ay adetim 24 martta olacak. 28 günde bir adet görüyorum çok nadir stresli haller dışında şaşmaz genelde.Yumurtlama günümü internette ki hesaplayıcılar dan yapıyorum.Kızımda da hep internetten takip etmiştim..Hiç ovulasyon testi kullanmadım, doğruluk payı ne kadar bilemiyorum ama bu ay 10 martta görünüyor.Bakalım nasipse inşallah mart sonunda müjdeli bir haber alırız.
İlk bebeğimde evlediğimizde 2 yıl korunmuştuk (eşim korunuyordu) korunmayı bırakınca 3 ay içinde kalmıştım.Şimdide korunmayı bırakalı 2 ay oldu bu 3. ayımız inşallah 2. bebeğimizde bizi fazla bekletmez.
Sayfayı en başından beri okudum .Adeti geçenleri heyecanla okudum acaba var mı diye, hamiş olanları tebrik Allah sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin. Olmayanlara da herşeyin bir zamanı vardır Rabbim en güzel zamanı ayarlamıştır merak etmesinler diyorum.Öyle bir ortam ki insan birden kendini hemen içinde buluyor ve yazmaya hiç çekinmiyor.Mart ayında inşallah bol bol hamiş haberleri duyarız.
Rabbim dilerim evlat isteyen, bekleyen herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.
hahaa topidik sen benim dr döv ben de seninkini,ya da kendimize düzgün dr bulalım:))
progestanı ben de duydum yaa hakkaten varsa öyle birşey iyiymiş...
ama kafamıza göre kullanmamalıyız yaaa
bende 15 martı bekliyorum kızlarlar , ama karnımda şişlik var ve sağ tarafımda batmalar ve pıtpıt atmalar oluyor,dayanamayıp ceratin ultra erken test yaptık negatif çıktı((
inşallah doğru değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?