Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hahaa topidik sen benim dr döv ben de seninkini,ya da kendimize düzgün dr bulalım:))
progestanı ben de duydum yaa hakkaten varsa öyle birşey iyiymiş...
ama kafamıza göre kullanmamalıyız yaaa

evet canım ben de kafama göre folic asit hariç hiçbirşey kullanmıyorum :) hiç kür de yapmadım. yeni bir dr buldum, ama hiç gitmedim henüz, sadece telefonda konuştum. ona gitmek için de adetimi 1 aydır bekliyorum, adetim gelsin tüm hormonlarıma yeniden baktırayım da adama gidince tahlillerimi gösterip kafamdaki herşeyi sorayım diye. muayene de eder beni, 2. bir görüş alırım diyorum. ama adet madet yok. inşallah hiç gelmesin de, geleceği varsa da gelsin artık, yeni döngüm ve yeni dr umu geciktirmesin yaniii.

artık çatlayacam, yarın sabah kırmızılar gelmemişse işe gelmeden tahlile gitmeyi planlıyorum. gitsem mi evde yapılan test mi alsam? çatlayacağım artıkkkk

Hoşbulduk berianur ...Amin inşallahh..

hımmm çok merak ediyorsan git yaptır yaa ne diyimmm
ben kendimi tutamamıştım seni de tutamayacağım muhtemelen..
hadi bakalım hayırlısı inşallahhhh adet olmazsın ,inşallah hamilesindirr
inşallahh

hımmm çok merak ediyorsan git yaptır yaa ne diyimmm
ben kendimi tutamamıştım seni de tutamayacağım muhtemelen..
hadi bakalım hayırlısı inşallahhhh adet olmazsın ,inşallah hamilesindirr
inşallahh

ehehe canım ilk sorduğumda verdiğin cevabı şimdi okudum. muhtemelen kan verip de 0 sonucunu alırsam çok üzüleceğim, haklısın. hafta sonunu da bekleyeyim bari. bu arada evim acil temizlik istiyor, korkuyorum fazla uğraşmaya.

aynen benim evimi de temizlik bekliyor ,benim bahanemde yok:)) üşeniyorumm

canım sen hamilesindir inşallah yaaa
seni ümitlendirmek istemiyorum ama öyle bir hissiyatım var

aynen benim evimi de temizlik bekliyor ,benim bahanemde yok:)) üşeniyorumm

canım sen hamilesindir inşallah yaaa
seni ümitlendirmek istemiyorum ama öyle bir hissiyatım var

ehehe canım ev temizliğimden neffreeettttttt ediyorummm!!! çamaşır, ütü, yemek, bulaşık hiç sorun değil. işkence çekerek yapıyorum temizliği ve şimdi iyice istiyor çünkü 10 gündür acep hamilemiyim diye çok uğraşmadım. biri gelse rezil olucam :))

ben zaten kendi kendime ümitlendim canım :) en çok da ateşim yüksek diye ümidim var. artık yarın sabah baktıracağım, soru işareti kalmasın kafamda. unutmak için de hafta sonu kendimi temizliğe adarım olumsuz sonuç olursa. inşallahhh olumludur!!!

herkesten haber aldık, kimim bugün hiç uğramadı. onun da adeti gecikmişti. inşallah olumlu sonucu almıştır da kutlama yapıyordur.

haydi kimim ,haydi kimim haydiii:)

ben birilerine rezil oldum bile yaa:S evde elektrik işleri vardı,kayınvalidem saolsun ( kendisinde evin anahtarı var) kaynımla elektrikçiyi eve göndermiş.Çocuk şoka uğramıştır herhalde

çok yorma sen kendini zaten şuan

Hoşbulduk canım. Ben de bu ay bebek planladığımız için folik asite başlamak istedim ve doktora gittim. Hormon testi yaptı bide muayene oldum çok şükür bi sorun yok dedi herşey normalmiş. Folik plus verdi bana günde 3 tane içiyorum yani günlük 400 mcg. En iyisi folik plus diye duydum çünkü folik asit+ kalsiyum+d vitamini içeriyo. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum herhangi bir kilo artışı yada iştah açıcı etkisini görmedim henüz. Ben memnunun yani :)

ehehehe canım kaynın geldiyse birşey değil, erkekler genelde bariz bir kirlilik yorsa görmüyorlar. kv gelseydi kesin görürdü ama :)))
benim annem gelse şimdi 1 hafta başımın etini yer. temiz olduğu zaman bile eteklerini toplayıp içeri gireceğini söyler, bir de şimdi gelirse yandımmm :)
eşim de dün, bu evi ne zaman temizlemeyi düşünüyorsun dedi. sorduğuna pişman ettim gerçi ama onun gördüğünü ben de görmüyor değilim :)

asıl kv gelse bişey olmazdı tontişim benim temizler giderdi ( şaka şaka)
kaynım tititzzzz temizzz manyakkk,temizlik yapıyor ,sütlaç yap desen yapar annesiyle mantı yapıyor falan...eşim diyor ki evin o halini gördü ya daha senin elinden artık hiçbirşey yemez:))

a aaa benim eşim korkudan hiç ev temiz değil falan demez aksine evimiz pırıl pırıl diyor:) morelim bozulmasın diye

ben de en çok annemden korkuyorum :))

elhamdülillah bir sorun olmadığına sevindim arkadaşım.inşallah hayırlısıyla olurçç
.Ben de karar verdim bebek için ama senin gibi başta dr a gitmedim ,ben de gitsem aslında çok iyi olacak yaaa...
gidersem folic asiti de sorarım hem...

Çalışınca ancak akşamları bakabilyorum canım ya ya da 3 den sonra.Benim akıntı sanki kırmızı gibi oldu gibi anlamadım o da yine azıcıktı hala yok ortada.am ben regl oldum bence sökülmedi gitti.Zaten bu ay yumurtlamamı kaçırmıştım ama bi ümit işte olmam ihtimali olmasa bile insan ümit ediyor.Bu ay iyi geçse bari.

Olmadı canım bu ay da olmadı dün akşam kahverengi akıntılar gelmeye başladı ve bugünde söktürdü iice adet oldum ... Yine hüsran yine yine yineeee ...

İnşallah gelecek ay canım kafamızı başka şeylere verelim.

Bende ilgilenemiyorum temzlikle ya.Yoruluyorum ev iş arası.Yemek anca yetişiyor.Bebek olsun düzenli temizlik için yardımcı alcam inşallah

hoşgeldin canım. ben de temmuz ayında kürtaj oldum aynı sebepten ve bir kaç ay adetimin miktarında değişme oldu ama ilk aydan sonra düzenli geldi. tarihi şaşmadı. 24 günde bir oluyorum. bu ay adet günümden bir gün önce çift çizgi gördüm. yarın sabah ilk idrarınla tekrar test yapsana

canım inşallah hamilesindir. ben de 2 gün önce dediğin gibi pembe akıntı gördüm ama geçti. dün tekrar peçeteye belli belirsiz açık pempe geldi. bugün yine çok minik oldu. benimki yerini garantiye almaya çalışıyo galiba :) inşallah sen de hamilesindir.

adetin kçıncı günü canım? normal adetinden renk veya yoğunluk olarak değişiklik görüyor musun? bildiğim kadarıyla mide yanması hamileliğin önemli bir belirtisi ama daha çok son aylarda rahim büyüyünce oluyor. hoş benim annem kardeşime hamileyken paso midesi yanmış

hımmm öncelikle tavsiyen için teşekkürler, aynen dediğin gibi bir kaç aydır 3-4 aydır 30-31 günde olmuştum ve bu ay ilk defa 25 günde oldum.ben bi gideyim dr. a...

inşallah sen hamilesindir, sen kaç ay prolaktin tedavisi gördün peki?

bende 15 martı bekliyorum kızlarlar , ama karnımda şişlik var ve sağ tarafımda batmalar ve pıtpıt atmalar oluyor,dayanamayıp ceratin ultra erken test yaptık negatif çıktı ((
inşallah doğru değildir...

sağol canım Allah razı olsun hepimizinki gelmez inşAllah...böyle destek olmak çok güzel birbirimizee... iyiki burası var gerçekten..

baktır istersen için rahatlar birazda olsa adet günün geçtiyse az bile olsa kanda çıkar inşallah...hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşAllah.. ama giderken kendini motive et yoksada üzülmek yok önümüzdeki maçlara bakacağız deeee tamammm mııııı??

amin inşAllah... hoşgeldiniz sizde... umarım sizde bu ay müjdeli haberi verirsiniz...hadi bakalımmm...

hahaa topidik sen benim dr döv ben de seninkini,ya da kendimize düzgün dr bulalım:))
progestanı ben de duydum yaa hakkaten varsa öyle birşey iyiymiş...
ama kafamıza göre kullanmamalıyız yaaa

bazen böyle uyuz doktorlarda çıkıyo işte..
kadın milleti zaten hassas bide böyle yapıyolar.. el ele verip dövelim mi, :)

sende mi altlı üstlü oturuyorsun canım...

yaaa işte beklebilsek çok iyi de daha erken ama testte çıkmaması için.. üzülme umut edelim inşAllah vardır diye... fazlada kaptırmayalım yoksada çok üzülmeyelim diye..
hayırlısı diyelim hepimiz için inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…