Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Valla biz de 3-4 aydır bebişimiz olsun diye uğraşıyoruz ama tık yok
Her ay yok ovulasyon testi yok adet geldi mi gelecek mi ve sonra her adetimde yine üzüntü yine mutsuzluk...
Artık iyice stres olmaya başladım...Artık yumurtlama dönemini normalde hesaplamasını bilememe rağmen 4-5 siteden hesaplaya hesaplaya bir hal oldum :)
Ama umarım bu ay Allah her bebiş isteyene hayırlı ve sağlıklı bebişler versin inşallah :)
Bu arada folik asit içinde günlük bir tablette 400 mcg folik asit içeren folidoce tb kullanıyorum.Folic plus'ın tab.leri büyük olması ve günde 3 tb içilmesi nedeniyle zorlandım ve içemedim :)Herkesin güzel haberlerini bekliyorum.

merhaba kızlar
yazdiklarinizi okudumda umutladigim kisiler kirmizilari görmüş.off cok üzgünüm.benimde yakindir kirmizilar.nisana artik ne diyelim hayirlisi:-(

Arkadaşlar merhaba. Ben de test yapmak için gün sayıyorum. Çalışmayı yaptık, 18 mart beklenen adet tarihim ve bekliyoruz. 3. çocuğum olacak inşallah hamileysem. Merak içindeyim. Bu arada 32 yaşında 159 boy 51 kilodayım. Umarım hepimiz güzel haberler alırız bu ay :)

Canım hangi akne ilacı bilmiyorum ama akne için kullanılan bir ilacın bebekte merkezi sinir sisteminde ciddi hasar oluşturduğunu ve bu ilacın gebe kalmadan en az bir ay öncesinden kesilmesi gerektiğini okumuştum. Dr. Alper Mumcu'nun yazısıydı, hatta dur ekleyeyim o bölümü: "İzotretionin (isotretinoin)
İzotretionin retinoidler grubuna dahil bir maddedir. Akne tedavisinde ağız yolu ile kullanılır. Teratojen yani bebekte anomaliye neden olma etkisi bilindiğinden gebelikte kullanımı kesinlikle kontraendikedir. Bebekte merkezi sinir sitemi, timus, yüz, kafa, ve dolaşım sistemi anomalilerine neden olur. Vücutta yarılanma ömrü 1 gün gibi kısa bir süre olmasına rağmen güçlü teratojen potansiyeli nedeni ile gebe kalmaya karar vermeden 1 ay öncesinden ilaç kullanımının kesilmesi önerilir.
"

cok kötüyümmm...!! yok böle bişey delircemmm ben eşime diyorumki benı adetten once ve yumurtlama gunlerımde sinir etcek bişey yapma diye cok kötü kavga ettım tam gununde hatta beyaz akıntım bile gelmişti ama bu durumda ne olursa olsun o iş olmazdı öyle gönülsüz ilşkiden hayırlı cocouk olmaz ahmak cocouk olur bnde ve 4. ayımdı herkez genelde 3. aydan sonra hamıle kalmıslar korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra üreme organlar faliyete gectıgı içinmiş oda en yuksek saslarım bıttı cok kızdım coook ben gun sayarken bıldıgım halde hergun hesaplarken yumurtlama gunumu onun yaptıgına bak cok buyuk ödicek ama cookkkkk.... arkadaslar rabbım sizlere nasıp etsın inş bu ayyy saglıcakla..

TatLim sakin ol. Yumurtlama gunlerimizde ve adet oncesi cok hassas Oluyoruz sinirlerimiz tepemizde oluyor. Tartismalar normaldir, bebege engel diye birsey yok. Spermler 72 saate kadar canli kalabiliyormus, onceden calisma olmussa yumurtayi dolleyebilecek sperm vardir. 4. Ay en sansli ay diye de birsey yok. Hamile kalmak, hamilelik ve dogum sureci birer mucize. Ne ne zaman olur bilemeyiz ki. Sakin ol bebegim ve olumlu dusun :))

Canlar evden cikmadan yazayim dedim. Ates hala 37. Bugun 35. Gun. Birazdan kan vermeye gidiyorum. Sonra toplantiya girecegim ama haber alir almaz size yazarim. Nolur bu yaziyi okuyan herkes benim icin, olumlu sonuc almam icin dua edebilir mi? Allahim size de, bana da ve isteyen herkese hayirli evlatlar nasib etsin.

topidik güzel haberleri bekliyoruz. Umarım bebişin yerleşmiştir :)
bizimgiz sakin moralini bozma 2 ay önce de biz aynı şekilde çok fena kapıştık.Gerçekten o dönemde insan çok hassas oluyor. Sanki sen bebek için gün sayarken eşin sallamıyormuş gibi geliyor sana ama merak etme onlarda bizler gibi bu işi düşünüyor ama biz panik olmayalım diye soğukkanlı durmaya çalışıyorlar.topidik arkadaşımızın dediği gibi spermler 72 saat, oosit yani bizim yumurtamız 24 saat canlı kalabiliyor.Olucaksa bebişimiz annesini, babasını dinlemez :) Ben geldim der

hoşgeldiniz... umarım sizde bu ay müjdelli haberi alırsınız.. siz artık tecrübeli sayılırsınız bu konuda :)) belirti var mı?

sakin ol canım sakin ol... oluyo böyle şeyler ogün şart diye bişey yok...
teorikte kurallar var...
akıntıya falanda bakmaz o olacak olduktan sonra
o beğenmediğimiz su damlasından bebeğimizi meydana getiren kim onu düşün canım...
sakin olmaya alttan almaya çalış unutmaya çalış inan hem bu dünyanı hem ahiretini kurtarırsın..
böyle düşün...
değermi sinirlenmeye... relaxx.... verecek olanda Allah... alacak olanda.. üzülme lütfen...
önümüze bakalım..

Rabbim hayırlısını versin dün gece dua ettimmmmm sana ve forumdaki herkeseeeee ve tüm evlat özlemi çekenlere..
hepi,miz birbirimize dua edelim..
kainat dua üzerine kurulu çünkü...
istemesini bilelim inşAllah...
müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua reddolunmaz.. muhakkak kabul olurmuş.. hadis..
bu sebeple belki biz çok edioruz kendimize olmuyo.. hepimiz birbirimize edelim inşallah...
HAYIRLI CUMALAR HERKESE...

Geçmiş olsun canım.Bende aynı durumu yaşadım.10+3 te bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.Geçen ay da bir kimyasal gebelik yaşadım.Kürtaj sonrası adette şaşmalar olabiliyor.İnşallah hamilesindir.Doktor kürtaj sonrası korunma önermedimi.?Bana 3 ay korun demişti.Rahim kendini toparlıyormuş.

canlarım dualarınız ve desteğiniz için sağolun. henüz test sonucum için aramadılar. ama az önce lavaboya gittim ve 1-2 damla kahverengi akıntı gördüm. adet başlangıcı ((((((((((((((((((((((((((

yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum çünkü bugün 35. günüm, çok geç. geçen ay da 36. gün olmuştum. sanırım prolaktin tedavisi sonrası artık yeni adet döngüm 35 gün civarı. ne diyeyim, hayırlısı. Allahım bizi evlat hasretiyle sınamasın. sağolun arkadaşlarım, iyi ki varsınız.

Son düzenleme:
hayırlı cumalar arkadaşlar,
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhh
Bu MÜbarek günde ettiğiniz tüm dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallahh

topidikk dur bakalım yaaa
yerleşme kanaması da olabilir ,morelini bozma lütfen ...dua edelim
hayırlıysa olur inşallah

kardelen, geçmiş olsun öncelikle..Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip eder inş. ve tamamına erdirir inş...
kimyasal gebelik sonrası reglin normalden uzun sürdü mü?
bir de bitiminde kahverengi akıntı oldu mu

üzülmek yok lütfen...
hep destek tam destek..
tek değilsin ki bu konuda...
hepimiz her ay beklioruz heyecanlanıoruz.. oldu bu iş diyoruz olmamış oluyo...
yeni ümitlerle önümüz bakıyoruz..
yapacak birsey yok...
ama bilioruz ki birgün bizimde bebeğimiz olacak Allahın izni ile... nasippp :))
üzülme arkadaşım lütfen...
inşallah adet değildir :44::44:

canım ateşim beni çok yanılttı, hala 37. normalde bu ay 35.9la başlamıştı.
ateşe göre adetimin 20. günü yumurtlamıştım, ve çok da çalıştık o günlerde.
14. gün yerleşme için çok geç gibi düşünüyorum. tabii hayırlısı, Rabbim bilir.

kendim için dua ettiğim her gün, sizler için de ediyorum. isimlerimizi bilmiyoruz ama inanıyorum ki dualarımız böyle de kabul görüyordur. gelişmeleri size yazarım. inşallah bugünlerde sizlerden hamilelik haberi alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…