aminn canım inşallahhh mart sonuna kadar patır patır hamile haberlerini alalımmm :)
merhaba kızlar
yazdiklarinizi okudumda umutladigim kisiler kirmizilari görmüş.off cok üzgünüm.benimde yakindir kirmizilar.nisana artik ne diyelim hayirlisi:-(
slm.bazı şansızlıklar yasadım gebelikle ilgili. 4 yıllık evliyim .prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum.akne tedavimde devam ediyo.bu arada da cocuk sahibi olmak istiyorum korunmuyoruz hamile kalsam kullandığım ilaçlar sorun yaratir mi gebe kaldıgımı ögrenecegim zamana kadar.fikir verirseniz sevinirim
cok kötüyümmm...!! yok böle bişey delircemmm ben eşime diyorumki benı adetten once ve yumurtlama gunlerımde sinir etcek bişey yapma diye cok kötü kavga ettım tam gununde hatta beyaz akıntım bile gelmişti ama bu durumda ne olursa olsun o iş olmazdı öyle gönülsüz ilşkiden hayırlı cocouk olmaz ahmak cocouk olur bnde ve 4. ayımdı herkez genelde 3. aydan sonra hamıle kalmıslar korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra üreme organlar faliyete gectıgı içinmiş oda en yuksek saslarım bıttı cok kızdım coook ben gun sayarken bıldıgım halde hergun hesaplarken yumurtlama gunumu onun yaptıgına bak cok buyuk ödicek ama cookkkkk.... arkadaslar rabbım sizlere nasıp etsın inş bu ayyy saglıcakla..
TatLim sakin ol. Yumurtlama gunlerimizde ve adet oncesi cok hassas Oluyoruz sinirlerimiz tepemizde oluyor. Tartismalar normaldir, bebege engel diye birsey yok. Spermler 72 saate kadar canli kalabiliyormus, onceden calisma olmussa yumurtayi dolleyebilecek sperm vardir. 4. Ay en sansli ay diye de birsey yok. Hamile kalmak, hamilelik ve dogum sureci birer mucize. Ne ne zaman olur bilemeyiz ki. Sakin ol bebegim ve olumlu dusun :))
Canlar evden cikmadan yazayim dedim. Ates hala 37. Bugun 35. Gun. Birazdan kan vermeye gidiyorum. Sonra toplantiya girecegim ama haber alir almaz size yazarim. Nolur bu yaziyi okuyan herkes benim icin, olumlu sonuc almam icin dua edebilir mi? Allahim size de, bana da ve isteyen herkese hayirli evlatlar nasib etsin.
Arkadaşlar merhaba. Ben de test yapmak için gün sayıyorum. Çalışmayı yaptık, 18 mart beklenen adet tarihim ve bekliyoruz. 3. çocuğum olacak inşallah hamileysem. Merak içindeyim. Bu arada 32 yaşında 159 boy 51 kilodayım. Umarım hepimiz güzel haberler alırız bu ay :)
cok kötüyümmm...!! yok böle bişey delircemmm ben eşime diyorumki benı adetten once ve yumurtlama gunlerımde sinir etcek bişey yapma diye cok kötü kavga ettım tam gununde hatta beyaz akıntım bile gelmişti ama bu durumda ne olursa olsun o iş olmazdı öyle gönülsüz ilşkiden hayırlı cocouk olmaz ahmak cocouk olur bnde ve 4. ayımdı herkez genelde 3. aydan sonra hamıle kalmıslar korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra üreme organlar faliyete gectıgı içinmiş oda en yuksek saslarım bıttı cok kızdım coook ben gun sayarken bıldıgım halde hergun hesaplarken yumurtlama gunumu onun yaptıgına bak cok buyuk ödicek ama cookkkkk.... arkadaslar rabbım sizlere nasıp etsın inş bu ayyy saglıcakla..
Rabbim hayırlısını versin dün gece dua ettimmmmm sana ve forumdaki herkeseeeee ve tüm evlat özlemi çekenlere..TatLim sakin ol. Yumurtlama gunlerimizde ve adet oncesi cok hassas Oluyoruz sinirlerimiz tepemizde oluyor. Tartismalar normaldir, bebege engel diye birsey yok. Spermler 72 saate kadar canli kalabiliyormus, onceden calisma olmussa yumurtayi dolleyebilecek sperm vardir. 4. Ay en sansli ay diye de birsey yok. Hamile kalmak, hamilelik ve dogum sureci birer mucize. Ne ne zaman olur bilemeyiz ki. Sakin ol bebegim ve olumlu dusun :))
Canlar evden cikmadan yazayim dedim. Ates hala 37. Bugun 35. Gun. Birazdan kan vermeye gidiyorum. Sonra toplantiya girecegim ama haber alir almaz size yazarim. Nolur bu yaziyi okuyan herkes benim icin, olumlu sonuc almam icin dua edebilir mi? Allahim size de, bana da ve isteyen herkese hayirli evlatlar nasib etsin.
selam kızlar. ben yeni üyeyim. hamile miyim değil miyim bi an önce öğrenmezsem ölücem meraktan. 18 aralıkta malesef bebeğimin kalp atışları olmadığından 7-8 haftalıkken kürtaj oldumdaha sonra ocak 28'de regl oldum. Yani 41. günde. periyodum 36-37. günde bir aslında. ama kürtajdan sonraki ay böyle geç olması normalmiş. hala regl olmadım ve bugün itibariyle tam 38 gün oldu. P.tesi günü yani üç gün önce test yaptım ama sonuç negatif çıktı. Pek belirtim yok öyle göüğslerde hassasiyet, şişlik falan. Sadece biraz gazım var ve mide bulantılarım var biraz da. Ama çok istediğim için psikolojik de olabilir diye ümitlenmek istemiyorum. Bi de aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım acaba diye korkuyorum. Biri bana yardımcı olsun lütfenn..
İnşallah bu cuma günü Allah herkesin gönlüne göre versin.İsteyen herkes bebek sahibi olsun.
canlarım dualarınız ve desteğiniz için sağolun. henüz test sonucum için aramadılar. ama az önce lavaboya gittim ve 1-2 damla kahverengi akıntı gördüm. adet başlangıcı((((((((((((((((((((((((((
yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum çünkü bugün 35. günüm, çok geç. geçen ay da 36. gün olmuştum. sanırım prolaktin tedavisi sonrası artık yeni adet döngüm 35 gün civarı. ne diyeyim, hayırlısı. Allahım bizi evlat hasretiyle sınamasın. sağolun arkadaşlarım, iyi ki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?