- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
canım ateşim beni çok yanılttı, hala 37. normalde bu ay 35.9la başlamıştı.
ateşe göre adetimin 20. günü yumurtlamıştım, ve çok da çalıştık o günlerde.
14. gün yerleşme için çok geç gibi düşünüyorum. tabii hayırlısı, Rabbim bilir.
kendim için dua ettiğim her gün, sizler için de ediyorum. isimlerimizi bilmiyoruz ama inanıyorum ki dualarımız böyle de kabul görüyordur. gelişmeleri size yazarım. inşallah bugünlerde sizlerden hamilelik haberi alırız.
bu arada kızlar ben folbiol kullanıyorum,gittiğim Doktor 7,48 çıkan değerimle alay ettiği için soramamıştım:)
Folik plus kullanan bi arkadaşım var dr u onu vermiş,siz kullanıyor musunuz, ne kullanıyorsunuz ?
dahiliye banada folbıol verdi canım ,ama kadın doguma gitmiştimya dediki folbıol folıc pluss çok farkı yok ama bitince folıc pluss al tamam dedim.
eşimin ayaklarında ağrı vardı, pazartesi mr çektirmişti. az önce ameliyat olması gerektiğini ve sonrasında 6 hafta üzerine basmaması gerektiğini öğrendik.
yani nasıl bebek çalışması yapacağız bilmiyorumRabbimden sadece hayırlısını diliyorum, elimden başka birşey gelmiyor...
kızlarr benimde reglim bitti bugün. Nisana kalmıştı umudum artık bakalım.. Bişey sorucam şu yumurtlama tarihime bakıyorumda.. benim adetim biraz düzensiz 28-31 gün döngüyle değişebiliyor. ben nasıl hesaplıycam tam yumurtlama dönemimi ? :18: yani bakıyorum döngüye 28 yazınca başka,, 29-30 filan yazınca başka bi tarih çıkıyor 1 er gün atıor yani.. peki ben napıcam ya?? umutsuzlukmu çöktü ne? buay baya panik oldum hadi hayırlısı.. sonuçta kasımda bıraktım ilacı kasım,aralık,ocak,şubat, marttt... oldumu sana 5 ay ve bende hala tık tık yooookkkk
Rabbim şifa versin
ama Rabbim dermansız dert vermesin yaa
çok olumsuz gördüm seni bugün böyle yapmaa ,bak cuma bugün bi abdest al,ferahla dua et..
Gayet de çalışma yapabilirsiniz ilk bir iki hafta dan sonra bi sıkıntı olmaz bence
hem senin ve eşinin sağlığı daha önemli bence
bugün herkes dipte sonda depresyonda sanki:S
benimde morelim bozuldu
hadi hepberaber ağlayalım
Hepimiz ağlamayalım yaaa aramızda 1-2 kişi morelli olsunda bari ona dert yanalım..
selam kızlar. Ben yeni üyeyim. Hamile miyim değil miyim bi an önce öğrenmezsem ölücem meraktan. 18 aralıkta malesef bebeğimin kalp atışları olmadığından 7-8 haftalıkken kürtaj oldumdaha sonra ocak 28'de regl oldum. Yani 41. Günde. Periyodum 36-37. Günde bir aslında. Ama kürtajdan sonraki ay böyle geç olması normalmiş. Hala regl olmadım ve bugün itibariyle tam 38 gün oldu. P.tesi günü yani üç gün önce test yaptım ama sonuç negatif çıktı. Pek belirtim yok öyle göüğslerde hassasiyet, şişlik falan. Sadece biraz gazım var ve mide bulantılarım var biraz da. Ama çok istediğim için psikolojik de olabilir diye ümitlenmek istemiyorum. Bi de aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım acaba diye korkuyorum. Biri bana yardımcı olsun lütfenn..
1 gün adet mi oldun? Allah Allah :) neyse ama artık hiçbir belirti aramıycam ve kimseye ümit vermiycem. inşallah varsa zaten zamanı gelince öğreneceğiz. depresyon yok, gerekirse bu ay bitince nisan topiği açarız :)
ben iyiyim sıkıntı yok ,
bana dediysen evet canım evelgün kahve pembe akıntı oldu.dün kanama şekliinde geldi ama benim normalde 2 günde 20 orkid abartısız biter parça parça çok olurum parça gelmedi.dünden bu yanada 5 orkid ancak oda ben değiştim .aman varsa zaten çıkar yoksa zaten adet oldum :))) takmıycam .olmadıgımdan az oldugumdan sanırım belim sırtım gögsüm hala agrıyor.valla ben sogan kürü yapacam bu eşime dün 1 çuval sogan aldırdım
ya kızlar morelim cidden bozukk..
Paniklemiş durumdayım :18: Adetim biraz düzensiz 28-31 gün döngüyle değişebiliyor. Ben nasıl hesaplıycam tam yumurtlama dönemimi yaa?
ya kızlar morelim cidden bozukk..
paniklemiş durumdayım :18: adetim biraz düzensiz 28-31 gün döngüyle değişebiliyor. ben nasıl hesaplıycam tam yumurtlama dönemimi yaa?
bana dediysen evet canım evelgün kahve pembe akıntı oldu.dün kanama şekliinde geldi ama benim normalde 2 günde 20 orkid abartısız biter parça parça çok olurum parça gelmedi.dünden bu yanada 5 orkid ancak oda ben değiştim .aman varsa zaten çıkar yoksa zaten adet oldum :))) takmıycam .olmadıgımdan az oldugumdan sanırım belim sırtım gögsüm hala agrıyor.valla ben sogan kürü yapacam bu eşime dün 1 çuval sogan aldırdım
soğan kürü nasıl yapılıor? birde incir kürü diye bişi duydum bunlar nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?