Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kızlarr benimde reglim bitti bugün. Nisana kalmıştı umudum artık bakalım.. Bişey sorucam şu yumurtlama tarihime bakıyorumda.. benim adetim biraz düzensiz 28-31 gün döngüyle değişebiliyor. ben nasıl hesaplıycam tam yumurtlama dönemimi ? :18: yani bakıyorum döngüye 28 yazınca başka,, 29-30 filan yazınca başka bi tarih çıkıyor 1 er gün atıor yani.. peki ben napıcam ya?? umutsuzlukmu çöktü ne? buay baya panik oldum hadi hayırlısı.. sonuçta kasımda bıraktım ilacı kasım,aralık,ocak,şubat, marttt... oldumu sana 5 ay ve bende hala tık tık yooookkkk

eşimin ayaklarında ağrı vardı, pazartesi mr çektirmişti. az önce ameliyat olması gerektiğini ve sonrasında 6 hafta üzerine basmaması gerektiğini öğrendik.

yani nasıl bebek çalışması yapacağız bilmiyorum Rabbimden sadece hayırlısını diliyorum, elimden başka birşey gelmiyor...

Rabbimiz istedikten sonra ateşmiş,yumurtlamayımış,yerleşmeymiş, hikaye....
O( c.c.) ol der ve olur...
Biz hayırlısını çok isteyelim çokça dua edelim Rabbim geri çevirmez inşallah

Allah razı olsun canım..inşallah senden de hamilelik haberi alırız...

dahiliye banada folbıol verdi canım ,ama kadın doguma gitmiştimya dediki folbıol folıc pluss çok farkı yok ama bitince folıc pluss al tamam dedim.

dahiliye banada folbıol verdi canım ,ama kadın doguma gitmiştimya dediki folbıol folıc pluss çok farkı yok ama bitince folıc pluss al tamam dedim.

bana dr folbiol verdi ben onu kullanıyorum ama hamiş olunca değiştirirmi bilemem...

Rabbim şifa versin
ama Rabbim dermansız dert vermesin yaa
çok olumsuz gördüm seni bugün böyle yapmaa ,bak cuma bugün bi abdest al,ferahla dua et..
Gayet de çalışma yapabilirsiniz ilk bir iki hafta dan sonra bi sıkıntı olmaz bence
hem senin ve eşinin sağlığı daha önemli bence

bugün herkes dipte sonda depresyonda sanki:S
benimde morelim bozuldu
hadi hepberaber ağlayalım

çok doğru söylüyorsun tatlım, çok teşekür ederim. :)
Allah dermansız dert vermesin, tabii, şükürler olsun halimize
aslında üzüldüm ama esasen eşim için. kendim için yeni umudum var. adetim yarın sökerse, pazartesi yani 3. gün teslerimi yaptırıp yeni dr a gideceğim. umutluyum, inanıyorum ki benim için yeni bir başlangıç olacak.
ama eşim için üzüldüm bebek çalışması yapamayız diye de üzüldüm ama dediğin gibi olur inşallah. ameliyattan kısa süre sonra çalışmalar olabilirse süper olur :))

günaydın kızlar saçmalamayın ne deprosyonu ,şükür her halimize.vardır bir hayır.Allah büyük olacak elbet dua etmek lazım.dün yoktum yazıların hepsini okudum.berianur ne güzel yazmışsın öyle canım.topidik sende üzülme beterin beteri var .yanlız ben normalde çok adet olrumya dün az oldu bugün bitti :)))) ama umutlşanmıycam varsada öbür ayada çıkar hedef 5 nisan normalde parça parça iner ama olmadı.normalde 20 ye yakın orkid biter 5 te kaldım oda dolmadan .hayırdır inş :)

Son düzenleme:
1 gün adet mi oldun? Allah Allah :) neyse ama artık hiçbir belirti aramıycam ve kimseye ümit vermiycem. inşallah varsa zaten zamanı gelince öğreneceğiz. depresyon yok, gerekirse bu ay bitince nisan topiği açarız :)

canım seninle aynı durumdayım 21 aralıkta bende kürtaj oldum

ya kızlar morelim cidden bozukk..
paniklemiş durumdayım :18: adetim biraz düzensiz 28-31 gün döngüyle değişebiliyor. ben nasıl hesaplıycam tam yumurtlama dönemimi yaa?

bana dediysen evet canım evelgün kahve pembe akıntı oldu.dün kanama şekliinde geldi ama benim normalde 2 günde 20 orkid abartısız biter parça parça çok olurum parça gelmedi.dünden bu yanada 5 orkid ancak oda ben değiştim .aman varsa zaten çıkar yoksa zaten adet oldum :))) takmıycam .olmadıgımdan az oldugumdan sanırım belim sırtım gögsüm hala agrıyor.valla ben sogan kürü yapacam bu eşime dün 1 çuval sogan aldırdım

Son düzenleme:
ben iyiyim sıkıntı yok ,

iyi bari sıkıntısız bi kişi çıktı :) unlugul sana dert yancam bugün ozaman.. neden bukadar karamsarım bugün bilmiorum ama yumurtlama dönemi için ne önerebilirsin? düzensiz adetlerde nasıl bişi oluyo bilgin varsa paylaşırsan sevinirim..

soğan kürü nasıl yapılıor? birde incir kürü diye bişi duydum bunlar nedir ?

Paniklemiş durumdayım :18: Adetim biraz düzensiz 28-31 gün döngüyle değişebiliyor. Ben nasıl hesaplıycam tam yumurtlama dönemimi yaa?

canım ilk önce adetlerin düzene girmeli doktora git bence ve 35 günden fazla olunca zaten yumurtlama olmuyomuş diye duydum ben

kızlar şimdi tahlil laboratuarından aradılar. sonuç negatif. neyse biliyor musunuz çok üzülmedim çünkü adetlerim temmuzdan beri düzensizdi, geçen ay da 35. gün lekelenme, 36. gün adet oldu. bu ay da 35. gün lekelenme oldu. adetim düzene girerse çok mutlu olacağım, çünkü bu durumda inşallah er ya da geç kendiliğinden olacaktır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

paniklemiş durumdayım :18: adetim biraz düzensiz 28-31 gün döngüyle değişebiliyor. ben nasıl hesaplıycam tam yumurtlama dönemimi yaa?

canım 3 gün fark düzensizlik anlamına gelmez bence, tek başına bakarsak. günlerde çok fazla dalgalanma olmuyorsa 28-31 normaldir diye biliyorum. ama mümkünse bir dr kontrolünden geçip kafanı rahatlatabilirsin.

canım benim temmuzdan beri adetlerimin miktarları azalmıştı. günleri de sapıtmıştı. sonucunda prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendim ve bundan dolayı yumurtlayamadığımı. 2.5 aydır prolaktin için dostinex içiyorum. galiba benim yeni adet döngüm 35-36 gün oldu. yumurtlama olduğu sürece sıkıntı yok tatlım. bir seferlik az gelme veya geç gelme de stres, hava değişikliği gibi nedenlerden olabilir. önemli olan genelde düzenli olması. soğan kürü yapan arkadaşlarım var kk'da çooook tavsiye ettiler, çok olumlu konuştular. dene bakalım, inşallah faydasını görürsün.

benim prolaktin dışında hiçbir sorunum olmadığını söylemişti doktorum (beynimde prolaktin salgılayan minik bir tümör varmış). ama yeni dr gidip tüm kafamdaki soruların yanıtını almak istiyorum. sizlere de söylediklerini yazacağım.

soğan kürü nasıl yapılıor? birde incir kürü diye bişi duydum bunlar nedir ?

esrarengiz incir yürü yapma canım. incir prolaktini yükseltiyor, prolaktin de gebeliğe engel. sırf incir kürü yüzünden prolaktini yükselen arkadaşlarım var.

soğan kürü için çooook olumlu şeyler duydum ama denemedim. kk'da bunun ayrıltılı anlatıldığı yazılar var. araştır canım ben yarım yamalak bilgi vermiyim sana. ibrahim saraçoğlu'nun kürüymüş bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…