Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

resmen seninle aynı durumdayım bendede prolaktin yüksekliği var

Son düzenleme:

canım ilk önce adetlerin düzene girmeli doktora git bence ve 35 günden fazla olunca zaten yumurtlama olmuyomuş diye duydum ben

teşekkür ederim canım.. zaten bikaç ay daha olmazsa gidicem dr a. bundan evel bi ayın 2 sinde geliordu diğer ay 10 unda.. bu son 2 aydır geçen ay 5 inde geldi buay 4 ünde.. yani belkide kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama .. en azından artık tarihler birbirine yakın.. önümüzdeki ayda düzensiz gelirse gidicem artık

ne zaman evlendin esrarengiz ben eylülde evlendim hemen hamile kaldım senin gibi 21 aralıkta kürtaj oldum

resmen seninle aynı durumdayım bendede prolaktin yüksekliği var

seda ben ilk adet olduğum günden beri adetlerim hep düzenliydi. 27-28-29 günde bir adet olurdum. aniden adet düzenim değişti ve miktarı azaldı. dr uma söylüyorum, yumurta takibi yapıyor, yumurtlama olmdığını görüyor. ve nasıl olsa bunun sorunu yoktur deyip bana hormon tahlili yaptırmıyor. ben de kk okuya okuya gidip kadına bana hormon tahlili yapın, hormonal dengesizliğim olabilir dedim. yok canım sen sürekli takiptesin, herşeyin normal, sadece yumurtalık tembelliğin var takviye edelim diyor. ama yine de baktırıyor hormonlarıma. benim prolaktin 145 çıktı aralık sonu. senin kaç? dostinex içiyorum, şubat başı 42'ye düşmüş. pazartesi yeniden ölçtüreceğim.

senin prolaktinin kaç? çok yüksekse mr çekildi mi? benim hipofiz bezimde adenom (tümör) var canım. şükürler olsun ki böyle pimpirikliyim de erken fark ettim, yoksa dr lar 1 sene denemeden hiçbir tahlil yapmıyor. sinir ettiler beni.

kızlar ben daha öncede soğan kürünü yapmıştım .2 yıl kadar önce 5 tane çikolata kisti düşürmüştüm ki.duyum üzerine içim temizlensin diye yapmıştım.kist oldugunu bilmiyordum bile düşünce öğrendim.yine yapacam bişey varsa temizlensin.bakalım nolcak.hatırlayamadıgım ben ne zaman yaptım adet bitincemi belli gündemi.bilen varsa yazarmı ltf.ne zaman başlanmalı.

ne zaman evlendin esrarengiz ben eylülde evlendim hemen hamile kaldım senin gibi 21 aralıkta kürtaj oldum

3 yıllık ewliyim ve ewlendiğimden beridir hapla korunuyorum canım.. kasımda bıraktım hapı.. ne bileyim ben hapı içmeyi bigün unutayım hamile kalırmıyım die korkardım.. hapı bırakır bırakmazda hemen kalırım die düşünüordum nebileyim bukadar zor olcağını..
buarada ben kürtaj olmadım canım karıştırdın sanırım..

bendede tümör riski vardı ama sonradan yaptırdım tahlilde 26 çıktı seninki düşmüş çok yüksek değil 42.. Ben adet oldum yarın tahlil yapırcam yine en iyi sonuç adetin 2. Günü veriliyor

serap aynı durummdayım bende

merhabalar kızlar..ben yumurta tembellıgı tedavısı goruyordum..klomen kullandım ve gebe kaldım ancak 6 ay once düşük yaptım 8 haftalık hamıleydım bu hastalıgın etkılerınden bırı adet düzensızlıgı bılıyosunuz..ben hıc ama hıc ılac kullanmadan adet olamazdım ama düşükten sonra bu degıstı,kendılıgımden adet olmaya basladım,benım için sevındırıcı bı gelısme bu tabık:) buay yumurtlama gunumnu hesapladım ve bu donemde yanlarımda kasıklarımda karnımın alt tarafında agrılar olusuyo,sıcak basıyo,sureklı uyuyorum,mıdem yanıyo,bulantı hıssı var ..ınsallah buay güzel haberı alırım dıye düşünüyorum..sizce artık hersey normale dondumu dersınız?tecrübelerınıze guvenıyorum

düzensiz adetle bilgim yok canım ya.benim ilk defa bu ay 2 gün sarktı normalde yıllardır 23-24 günde olurum ben sanırım bu ay çocuk düşündük taktım ondan oldu.:)

Merhaba herkese hayırlı cumalar ,

Çalıştığım için sürekli girip bakamıyorum :)

Bu ayda bebek müjdesi alamayanlar üzülmeyin ne olur .Yani hemen olucak diye birşey yok ki ayrıca biz ne yaparsak yapalım, vakit saati gelmeyince olmaz ..Kaç yıl bekleyenler var, ne tedavilerden geçenler var .

Size birşey anlatıyım belki birazcık moralleriniz düzelir. Benim bir arkadaşım var aynı zamanda evlenmiştik kendisiyle ...2 sene denedi ben hamile kaldım o kalmadı , doktorlara gittiler biri başka bişey dedi biri başka bişey söyledi.En sonunda iyi bir doktor buldular doktor dedi ki aşılama yapılacak başka olmaz .Olmazsa tüp bebek dedi.Aşılama denediler çok kez deliş deşik oldu her yeri çok ağlıyordu ...Neyse bir gün 6 tane yumurta enjekte etmişler çatlayan ve 4 tanesi birden tuttu. Kendisi minyon tabi birde 4 çocuk olunca doktor dedi hepsi sağlıklı ama taşıyamazsın vücut taşımaz dedi 2'sini alalım yok dedi ağladı hepsi dedi neyse ikna oldu hepside yaşayınca kötü oldu ama 2 tanesini aldılar.Neyse uzatmıyım .Şansına 1 erkek 1 kız bebeği oldu .Sonra doktor dedi yumurtalığında ve eşinin spermlerinde problem var korunmana gerek yok hamile kalmazsın %99 demiş yani düşünün..Bebekleri daha 8 aylıktı ve korunmadığı için doktor kesin dedi ya doğal yoldan hamile kaldı ve hemen arkadan bir kız bebeği daha oldu ikizler birde kız bebek oldu 3 tane ..Yani doktorlar bile herşeyi bilemez Rabbim ol dediği anda hiçbişey geçemez önüne .. O yüzden çok sıkıntıya girmeyin ne olur .Sıkıntı stres sürekli ne zaman olacak endişesi daha çok tarihi ileriye atıyor. Farkındaysanız çoğu hamile kalan aaa hamile kalmışım diyor..Tabi ki bir an önce olsun istiyoruz ama birazda rahat olmak gerekiyor sanırım ..Dilerim çok yakın zamanda herkes müjdeli haberi alır..

kızlar cvb beklıyorum ama:18:

buara aksilik ya bir sürü ilaç girdi vücuduma clindoxyl kullanıyorum.dostınex folbiol coraspin bide diş dolgusu için igne yedim yok yok yani korkuyorum hayırlısı artık

kızlar cvb beklıyorum ama:18:

Selam warse,

Belirtilerin aynı gebelik belirtisi ama psikolojikte olabilir. Gerçi belirtiler kişiden kişiye göre bile değişiyor.kimisinde hiç belirti olmuyor, kimisinde geç belirti oluyor ..Bu ay adetini ne zaman olman gerekiyor.. İnşallah dilerim güzel haberini alırız.Ama olmazs ada lütfen üzülme denemeye devamm

martın 16 sı..daha regl donemıme var..

martın 16 sı..daha regl donemıme var..

Canım daha varmış adetine bu kadar erken belirti vermez ama bilemiyorum ki..Adetini bekle bence..

Diğer arkadaşında dediği gibi hormonlarına baktırdın mı tekrar hamile kalmadan düşük sebebini arastırıyorlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…