hormonlarına baktırdın mı tekrar hamile kalmadandüşük sebebini arastırdın mı
eşimin ayaklarında ağrı vardı, pazartesi mr çektirmişti. az önce ameliyat olması gerektiğini ve sonrasında 6 hafta üzerine basmaması gerektiğini öğrendik.
yani nasıl bebek çalışması yapacağız bilmiyorumRabbimden sadece hayırlısını diliyorum, elimden başka birşey gelmiyor...
cnm cok gecmiş olsun.Rabbim tez zamanda sifa versin inş.üzülme.kısa zamanda iileşir ve sizde gene baslarsınız bebek calısmalarına.ilk zamanlar agrısından zor olur ama 2 haFtadan sonra daha azalır agrıları diye düşünüyorum.benimde beynimde hipofiz adenom var 13 mm capında benimkisi.en son doktora gittiğimde hormon testlerim temiz cıktı gene ve hiçbir tedavi vermedi doktor.ama hamileliğe engel değil dedi. bu nedenle bu ay bizde basladık.seda ben ilk adet olduğum günden beri adetlerim hep düzenliydi. 27-28-29 günde bir adet olurdum. aniden adet düzenim değişti ve miktarı azaldı. dr uma söylüyorum, yumurta takibi yapıyor, yumurtlama olmdığını görüyor. ve nasıl olsa bunun sorunu yoktur deyip bana hormon tahlili yaptırmıyor. ben de kk okuya okuya gidip kadına bana hormon tahlili yapın, hormonal dengesizliğim olabilir dedim. yok canım sen sürekli takiptesin, herşeyin normal, sadece yumurtalık tembelliğin var takviye edelim diyor. ama yine de baktırıyor hormonlarıma. benim prolaktin 145 çıktı aralık sonu. senin kaç? dostinex içiyorum, şubat başı 42'ye düşmüş. pazartesi yeniden ölçtüreceği
senin prolaktinin kaç? çok yüksekse mr çekildi mi? benim hipofiz bezimde adenom (tümör) var canım. şükürler olsun ki böyle pimpirikliyim de erken fark ettim, yoksa dr lar 1 sene denemeden hiçbir tahlil yapmıyor. sinir ettiler beni.
bende 15 martı nasıl sabırsızlıkla bekliyorum bir bilseniz, inşallahhhhh görmeyiz kırmızıları,
şimdi gidip kan testi yaptırsam çıkarmı çıkmazmı, belirsizlik içinde 11 gün daha nasıl geçer bilmiyorummmmmmm
merhaba bizde eşimle 4 aydır korunmuyoruz ama hala olmadıbu ay vucut ısısı ile yumurtlamama saptamayı umuyorum 27 yaşındayım bu adetim 5 mart günü bitti bu ay bizde çalışmalara devam ediyoruz :) bu arada adetim çok düzenli 28 yada 29 günde bir.ne olur dua edin bende olmayan herkese dua ediyorum
beklemek ne kadar zor, dün akşam ultra erken test yapmıştım negatif çıktı ki ben yapmayacaktım adetim 15 mart çünkü ama eşim yap yap diye ısrar edince yaptım, sonuç hüsran, diğer gebelik testlerindende almış 1 saat sonra onuda yap onuda yap diye yine ısrar bende yaptım ondada negatif bunu bile bile test yapıyorum , biz sanırım eşimle kafayı yedik
canım kendini şartlandırma insan çok üzülüyo ben bu ay 10 kere test yaptım negatifi gördüm
cnm cok gecmiş olsun.Rabbim tez zamanda sifa versin inş.üzülme.kısa zamanda iileşir ve sizde gene baslarsınız bebek calısmalarına.ilk zamanlar agrısından zor olur ama 2 haFtadan sonra daha azalır agrıları diye düşünüyorum.benimde beynimde hipofiz adenom var 13 mm capında benimkisi.en son doktora gittiğimde hormon testlerim temiz cıktı gene ve hiçbir tedavi vermedi doktor.ama hamileliğe engel değil dedi. bu nedenle bu ay bizde basladık.
Merhaba bizde eşimle 4 aydır korunmuyoruz ama hala olmadıbu ay vucut ısısı ile yumurtlamama saptamayı umuyorum 27 yaşındayım bu adetim 5 mart günü bitti bu ay bizde çalışmalara devam ediyoruz :) bu arada adetim çok düzenli 28 yada 29 günde bir.ne olur dua edin bende olmayan herkese dua ediyorum
üzülme rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın ıns..ben neyı farkettım bılıyomusunuz?kendımden ornek vereyım..aylarca doktor doktor gezdım ılac kullandım..en son artık doktor catlatma ıgnesını denıcektı,işte oay ben acayıp karamsardım,hıc vücudumu yoklamıyodum acaba gebelık etkısı varmı dıye..ya işte catlatma ıgnesıne gonderıyo olmaz normal yolla dıyodumkı o ay hamıle oldugumu ogrendım..soylemek ıstedıgım su,okadar istıyoruzkı üzerıne cok düşüp vücudumuzu cok dınlıyoruz oda bıze oyun oynuyo psıkolojık etkıler verıyo..sabırla beklememmız gerek amayapabılırmıyım yapabılırmıyız bılmıyorum....
Merhaba bizde eşimle 4 aydır korunmuyoruz ama hala olmadıbu ay vucut ısısı ile yumurtlamama saptamayı umuyorum 27 yaşındayım bu adetim 5 mart günü bitti bu ay bizde çalışmalara devam ediyoruz :) bu arada adetim çok düzenli 28 yada 29 günde bir.ne olur dua edin bende olmayan herkese dua ediyorum
katılıyorumm
arkadaşım da çatlatma iğnesi kullanmıştı,tedaviye ara verdikten sonra hamile kalmıştı
kızlarr şu soğan ve incir kürü nedir ? gerçekten etkisi varmıymış ? bilen arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim...
kızlarr şu soğan ve incir kürü nedir ? gerçekten etkisi varmıymış ? bilen arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim...
hoşgeldin canım inşallah allah bizlerin yüzünü güldürür :)
sonucumu aldım kızlar 46.63 çıktı hamileyim rabbim hepinize nasip eder inşallah lütfen dua edin benim içinde sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?