Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hormonlarına baktırdın mı tekrar hamile kalmadandüşük sebebini arastırdın mı

arastırdım bır suru test yaptılar..ama anneden kaynaklı deılmıs..bu son donemlerde kı düşüklerın cogu bebeklerın engellı olusundanmıs ve allahın bı hıkmetıkı vücut engellı bebeklerı kendılıgınden atarmıs..ha buarada zaten hamılelıkle ılg deıl umudum suan,cunku daha erken, yanı acaba hormonlar normale donmusmudur dıye sormustum?cunku düşünsenıze ben 6 7 ay adet olamıyodum ılac kullanmazsam ama suan kendılıgımden oluyorum..butun hormon testlerını yaptırdım normal hersey..

beklemek ne kadar zor, dün akşam ultra erken test yapmıştım negatif çıktı ki ben yapmayacaktım adetim 15 mart çünkü ama eşim yap yap diye ısrar edince yaptım, sonuç hüsran, diğer gebelik testlerindende almış 1 saat sonra onuda yap onuda yap diye yine ısrar bende yaptım ondada negatif bunu bile bile test yapıyorum , biz sanırım eşimle kafayı yedik

cnm cok gecmiş olsun.Rabbim tez zamanda sifa versin inş.üzülme.kısa zamanda iileşir ve sizde gene baslarsınız bebek calısmalarına.ilk zamanlar agrısından zor olur ama 2 haFtadan sonra daha azalır agrıları diye düşünüyorum.benimde beynimde hipofiz adenom var 13 mm capında benimkisi.en son doktora gittiğimde hormon testlerim temiz cıktı gene ve hiçbir tedavi vermedi doktor.ama hamileliğe engel değil dedi. bu nedenle bu ay bizde basladık.

Merhaba bizde eşimle 4 aydır korunmuyoruz ama hala olmadı bu ay vucut ısısı ile yumurtlamama saptamayı umuyorum 27 yaşındayım bu adetim 5 mart günü bitti bu ay bizde çalışmalara devam ediyoruz :) bu arada adetim çok düzenli 28 yada 29 günde bir.ne olur dua edin bende olmayan herkese dua ediyorum

canım kendini şartlandırma insan çok üzülüyo ben bu ay 10 kere test yaptım negatifi gördüm

düzenliyse hamile kalırsın inş . . .ısı ölçüm cihazı mı aldın

üzülme rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın ıns..ben neyı farkettım bılıyomusunuz?kendımden ornek vereyım..aylarca doktor doktor gezdım ılac kullandım..en son artık doktor catlatma ıgnesını denıcektı,işte oay ben acayıp karamsardım,hıc vücudumu yoklamıyodum acaba gebelık etkısı varmı dıye..ya işte catlatma ıgnesıne gonderıyo olmaz normal yolla dıyodumkı o ay hamıle oldugumu ogrendım..soylemek ıstedıgım su,okadar istıyoruzkı üzerıne cok düşüp vücudumuzu cok dınlıyoruz oda bıze oyun oynuyo psıkolojık etkıler verıyo..sabırla beklememmız gerek amayapabılırmıyım yapabılırmıyız bılmıyorum....

unlugul yoksa sen.....::))))
söylemiyecem söylemiyecemmm
:))) ama gülüyorum içimden benim adetim de normalden uzun sürdü,ayrıca kahverengi akıntı oldu ilk defa ...
milyonda bir ihtimal olan birşey bizim başımıza gelmiş olmasın...
şaka yaptım yaa şakaa:)))
salak gibi boşa heveslenip sonra üzülüyorumm...

topidik böyle olumlu düşünmene sevindimm

hepimiz olumlu düşünelim lütfen dua edelim birbirimize

Bizde 2 yıllık evliyiz 23 yasındayım 3 aydır korunmuyoruz ama daha bi haraket yok doktora gittim rutin kontrol kanallarıma falan bakıldı hepsi açık ama sağ yumurtalıgımda içi temiz olan 5mm lik kistim varmış ama doktorum hamile kalmana engel değil dedi ilaç tedavisi yokmuş akışına bıraktık ama içim hiç rahat değil iki gün oldu soğan kürüne başladım hakımızda hayırlısı ne ise olsun en kısa zamanda bebişlerimizi alallım kucağımıza :)9

canım çok teşekkür ederim. sana da geçmiş olsun. diğer konundan hatırlıyorum durumunu canım, hamileliğe engel olmamasına ve denemeye başlamanıza çok sevindim. inşallah en yakın zamanda müjdeli haberi alırsınız.

senin adenomun benimkinden biraz farklı canım galiba, benimki prolaktin salgılıyor. hipofizin prolaktin salgılayan kısmında olursa prolakti salgılarmış. yerine göre etkisi değişiyor. seninki herhangi bir salgı yapmıyor. çok şükür.

inşallah hepimizin olcak canım.. ben inanıyorumki en çok birkaç aysonra gebelik kiloları, bebiş cinsiyetleri.. nisan, mayıs hamişleri gibi yeni topikler açmış onları konuşuyor olucaz.. sabır demekten başka çaremiz yok.
Rabbim hayırlısını versin

katılıyorumm
arkadaşım da çatlatma iğnesi kullanmıştı,tedaviye ara verdikten sonra hamile kalmıştı

kızlarr şu soğan ve incir kürü nedir ? gerçekten etkisi varmıymış ? bilen arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim...

katılıyorumm
arkadaşım da çatlatma iğnesi kullanmıştı,tedaviye ara verdikten sonra hamile kalmıştı

ben daha catlatma ıgnesı olmadım hıc..olacaktımkı gebe kaldım..ki korkuyorum zaten:) nasıl yapıyolar falan dıye..ıns yıne gerek kalmadan hamıle kalırım

kızlarr şu soğan ve incir kürü nedir ? gerçekten etkisi varmıymış ? bilen arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim...

canım ben hıc o kürlerden kullanmadım.gecen nette arastırdım,doktor;faydası olmadıgını yazıyordu..rabbım nasip edecekse eger herhangı bıseyı aracı kılıyo bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…