hayırlı olsunnn:):):):)):
hoşgeldin canım. Ama yumurtlama tarihi olarak 25-26. Gnler çok ileri tarihler değil mi doğru hesapladığına emin misin
kızlarr şu soğan ve incir kürü nedir ? gerçekten etkisi varmıymış ? bilen arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim...[/Qben sogan suyunu ıcemedım ıcmek ıstedım yapamadım ama ardından ıncır kuru yaptım ve ben faydasını gordum benım yumurtalarım catlamıyordu 10 gundur ıncır kuru kullanıyorum ve bugun doktora gıttım 22 mm de catlamıs yumurtam öle soledı... ben dene derım bırsey kaybetmessın ben hem ıncırı yıyorum hemde kurunu yapıyorum catlama sorunu varsa kullanmanı tavsıye ederım benımde 10 aydır cocugum olmuyor :) artık 10 gun sonra bellı olucak hamıle kalıp kalmadıgım bat 17
canım ben hıc o kürlerden kullanmadım.gecen nette arastırdım,doktor;faydası olmadıgını yazıyordu..rabbım nasip edecekse eger herhangı bıseyı aracı kılıyo bence..
kızlarr şu soğan ve incir kürü nedir ? gerçekten etkisi varmıymış ? bilen arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim...[/Qben sogan suyunu ıcemedım ıcmek ıstedım yapamadım ama ardından ıncır kuru yaptım ve ben faydasını gordum benım yumurtalarım catlamıyordu 10 gundur ıncır kuru kullanıyorum ve bugun doktora gıttım 22 mm de catlamıs yumurtam öle soledı... ben dene derım bırsey kaybetmessın ben hem ıncırı yıyorum hemde kurunu yapıyorum catlama sorunu varsa kullanmanı tavsıye ederım benımde 10 aydır cocugum olmuyor :) artık 10 gun sonra bellı olucak hamıle kalıp kalmadıgım bat 17
ewet ıncır kürünü yengem tüp bebek tedavısınde kullanıyordu..ıncırın ıcını acıp bardagın kenarıyla cekırdeklerını ezıyo ve kasıkla once ezılmıs cekırdeklerı sonrada ıncırı yıyodu..onunda yumurtalarında buyuk gelısme olmustu..birde arı sütü macunu var kızlar..esınız ve sızın ıcın cok ıyı denenmıstır..hergün 1ck esınız ve kendınız yıyın derım..
ben kurlerın ıse yaradıgını dusunuyorum benım yumurtam buyumuyordu ve catlamıyordu 22 mm olup catlamıs ıncıre baglıyorum ben bunu 10 aydır cocugum olmuyordu kısmet bu ay ıns hamıle kalmısım dır
ewet ıncır kürünü yengem tüp bebek tedavısınde kullanıyordu..ıncırın ıcını acıp bardagın kenarıyla cekırdeklerını ezıyo ve kasıkla once ezılmıs cekırdeklerı sonrada ıncırı yıyodu..onunda yumurtalarında buyuk gelısme olmustu..birde arı sütü macunu var kızlar..esınız ve sızın ıcın cok ıyı denenmıstır..hergün 1ck esınız ve kendınız yıyın derım..
benım yumurtam catlamıyordu 10 gun ıncır yedım ve kurunu yaptım cok sasırdım bugun yumurtam catlamıs :) 4 gunde 1 kılo yıyorum ve kurunu yapıyorumfazla yedıgımden sanırım
benım yumurtam catlamıyordu 10 gun ıncır yedım ve kurunu yaptım cok sasırdım bugun yumurtam catlamıs :) 4 gunde 1 kılo yıyorum ve kurunu yapıyorumfazla yedıgımden sanırım
yumurtanın catladıgını ogrenmek ıcın doktoramı gıttın,senmı hıssettın?
kızlarr benimde reglim bitti bugün. Nisana kalmıştı umudum artık bakalım.. Bişey sorucam şu yumurtlama tarihime bakıyorumda.. Benim adetim biraz düzensiz 28-31 gün döngüyle değişebiliyor. Ben nasıl hesaplıycam tam yumurtlama dönemimi ? :18: Yani bakıyorum döngüye 28 yazınca başka,, 29-30 filan yazınca başka bi tarih çıkıyor 1 er gün atıor yani.. Peki ben napıcam ya?? Umutsuzlukmu çöktü ne? Buay baya panik oldum hadi hayırlısı.. Sonuçta kasımda bıraktım ilacı kasım,aralık,ocak,şubat, marttt... Oldumu sana 5 ay ve bende hala tık tık yooookkkk
üzülme rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın ıns..ben neyı farkettım bılıyomusunuz?kendımden ornek vereyım..aylarca doktor doktor gezdım ılac kullandım..en son artık doktor catlatma ıgnesını denıcektı,işte oay ben acayıp karamsardım,hıc vücudumu yoklamıyodum acaba gebelık etkısı varmı dıye..ya işte catlatma ıgnesıne gonderıyo olmaz normal yolla dıyodumkı o ay hamıle oldugumu ogrendım..soylemek ıstedıgım su,okadar istıyoruzkı üzerıne cok düşüp vücudumuzu cok dınlıyoruz oda bıze oyun oynuyo psıkolojık etkıler verıyo..sabırla beklememmız gerek amayapabılırmıyım yapabılırmıyız bılmıyorum....
canım benim çok haklısın , 2,5 yıl vajinusmusla uğraştım psikoloji o kadar farklı birşeyki 2,5 yıl vajinusmusla yaşadım ama 2 ay oldu daha bebek çalışmaları yıllardır bekliyormuşuz gibi( Allahım herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsinn
esrarengiz incir yürü yapma canım. incir prolaktini yükseltiyor, prolaktin de gebeliğe engel. sırf incir kürü yüzünden prolaktini yükselen arkadaşlarım var.
soğan kürü için çooook olumlu şeyler duydum ama denemedim. kk'da bunun ayrıltılı anlatıldığı yazılar var. araştır canım ben yarım yamalak bilgi vermiyim sana. ibrahim saraçoğlu'nun kürüymüş bu.
yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek,önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynatın.içinne bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin.Bu küre sadece 15 gün devam edin.
Bu kür adet döneminde de yapılabilir.fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlanılması daha uydundur.
Ayrıca bu kürü hamile kalmak için de kullanılabilir.Hamile kalmak için kullananlar soğan suyu kürü bitiminden sonra incir kürünü de uygulamaları tavsiye edilmektedir.
Akıntılarınız bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra aıkıntıları çözülmeye başlayacaktır.
Bu kürün faydalar;
Erken menopoz
Çikolata kisti
Miyom
Polikistik over
Yumurtalık kisti
Adet düzensizliği
yumurtanın catladıgını ogrenmek ıcın doktoramı gıttın,senmı hıssettın?
ben gittim merak ettım gecen gun carsam gunu kasıklarım cok agrımıstı adet olcam sandım catlayıp catlamadıgını ögrenmeye gıttım :)
ben gittim merak ettım gecen gun carsam gunu kasıklarım cok agrımıstı adet olcam sandım catlayıp catlamadıgını ögrenmeye gıttım :)
ilk düşügümden sonra hasanelerden ve doktordan tıksınır oldum hele allttn muayene yoku,aletı gordugum anda mıdeme agrılar gırıyo...benım gectıgımız bı kac gun ıkı yanımda kasıklarımda karnımın alt tarafında agrılar oldu ve cok akıntım oldu..nedendır bılmem o donemde cınsel ıstekte artarmıs bende old gıbı:) bu donem yumurtanın catladıgı donemmıs arastırdıgım kadarıyla..o gunlerı degerlendırdık,hala calısmaya devam
kardelen, geçmiş olsun öncelikle..Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip eder inş. ve tamamına erdirir inş...
kimyasal gebelik sonrası reglin normalden uzun sürdü mü?
bir de bitiminde kahverengi akıntı oldu mu
kızlar deneyeyım dıyorum bu kürü ama acaba bı yan etkısı varmıdır ne dersınız.?
canım yan etkisi yok diorlar soğan kürünün ama incir küründe bi maddenin değerimi ne yükseliyormuş. düşük yapmaya kadar gidiyormuş.. ben inciri değil ama soğan kürünü denemeyi düşünüyoru açıkcası tabi kokusuna ve tadına dayanabilirsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?