Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

yok cnm benimkisi herhangi bişi salgılamıyo.bu nedenle doktorda ne ilaç ne ameliyat veririm sana dedi.6 ay sonra tekrar mr cektir öle gel dedi.

evet kötü tecrübeler yasamak psikolojiyi allak bullak ediyo.ben kızımı kaybettim hala daha berabt oluyorum ama calısmalara basladıgımdan beri strestten uzak durmaya calısıyorum.kafamı hep oyalıyorum.aysenazımla bile bu konuda anlasma yaptım.onu unuttugumdan asla değil.Onu asla unutamam ama gelecek olan kardeşi için uzak durmam gerekiyor strestten

Kızlar ben bu soğan kürüne pek inanmıyorum annem der, eskiden kadınlar bebeklerini düşürmek için soğan suyu içerlermiş ,
doğruluk payı ne kadardır bilinmez tabi paylaşmak istedim...

selam kızlar bende bu mart ayında hamile haberimi duymak istiyorum artıkkk.. 27 yaşındayım 8 ay oldu korunmayalı iki aydırda yumurta takibindeyim şubatta klomen kullandım 1 marttada çatlatma iğnesi oldum ve 16 martı bekliyorum hasta olmam inşallah ve hamile kalmışımdır umarım.okadar çok istiyorumki etrafımda hamile görmeye tahammülüm kalmadııı birde incir kürünü ben yaptım iki ay önce acaip mantar yaptı bende ilaç tedavisi gördüm bide onla uğraştım inciri yemeniz daha iyi diye düşünüyorum.bunuda söylemek istedim. inşallah bu ay hepimiz hamilelik müjdelerimizi veririzzz.....

benım sureklı kanamam ve agrım oluyodu zaten..sureklı acıldeydım,degerlerde saglıklı yukselmıyordu..düsük yaptıgımda hastane bahcesınde parcam düştü hissettım ve esıme soyledım zaten ben kesın düşük yaptım dıye ınanmadı..lavaboya gıttıgımde serce parmagı buyuklugunde 3 parca düşürdüm,parcalanmamıstı butun düşürdüm..sonrada 40 gun kanamam oldu son zamanlardada kahverengı lekelere donustu ve bıttı..sonrakı adetım gecıktı tabı ama normale dondu..kı suan yumurta tembellı tedavısı goruyodum adet olamıyodum ılacsız suan ılacsız düzenlı adet goruyorum yumurtaladıgım zamanlardada agrılarımı hıssedıyorum..rabbım kımseye banada bıdaha yasatmasın bu üzüntüyü ıns..

kardelen1717 canım ılk dusukten sonra en az 3ay en fazla 6 ay gebelık onermıyolar..doktoruna danısmadan gebe kalma hazırlıkları yapma bence..tekrarlayan düşükler olabılıyomus allah korusun..

amin canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklere hamile kalıp kucağımıza alırız

kardelen1717 canım ılk dusukten sonra en az 3ay en fazla 6 ay gebelık onermıyolar..doktoruna danısmadan gebe kalma hazırlıkları yapma bence..tekrarlayan düşükler olabılıyomus allah korusun..

Yok canım ben eylül 2012 de düşük yaptım.3 ay korundum sonra kimyasal gebelik yaşadım. Dr hamile kalmanda bir sakınca yok dedi.Gerçi bu ayda olmadı zaten.

Yok canım ben eylül 2012 de düşük yaptım.3 ay korundum sonra kimyasal gebelik yaşadım. Dr hamile kalmanda bir sakınca yok dedi.Gerçi bu ayda olmadı zaten.

hmm anladım oncelıkle gecmısler olsun ıns..bırdaha boyle kotu bı tecrube yasatmaz rabbım bıze..durmak yok yola devam

denersen tecrübelerını bızımlede paylas olurmu canım?haber beklıcem senden

Canım bende araştırdım adet bitiminden 7 gün sonra başlamak lazımmış daha etkili oluyormuş. bende başlarsam haftaya başlıcam. o yüzden bence.. adet görürsen gördükten 7 gün sonra başlarsın yok görmezsen zaten gerek yok

amin inş. mutlaka öyledir

aa yok çok şükür benim de bitmek üzere 7. gün bugün normalde 5 gün sürerdi benim 7. gün oldu..ama bitiyor inş..
Olumsuz düşünmeyelim yaa
bu sefer kimyasal oldu,önümüzdeki ay organik olur inş.:)
arkadaşın dediği gibi durmak yok yola devam

saol canım fıkrını soyledıgın için..ıns gerek kalmaz ama bakalım..

yumurtlama donemım boyunca hat safhada cınsel ıstek duydum duyuyorum..kasık agrılarım 3 gun surdu yogun ama halada arada oluyo boyle batma yada bıcak degermıs gıbı,ilişki anında zaten kasık ve yan agrıları oluyo buda yumurtladıgımdan oluyomus zaten..ama 15 gundur falan ıdrarda koku sık cıkma var son zamanlardada cok uyuyorum ve belım cok agrıyo...

kızar ben dayanamıyorum artık uyumaya gıdıyorum:) uykucu oldum cıktım..sankı bayram temızlıgı yapmısım gıbı sırtım agrıyo esnemekten bıtap düştüm..siz yazmak ıstedıgınızı yazın ben uyanınca doncem sıze..ıyıkı varsınız annecıkler:)

Kızlar 22. Gün progesteron testi yaptırdım sonuç 21.03 yani yumurtlama gerçekleşmiş. aynı gün kan verirken beta hcg ye de baktırdım sonuç 0.25
Ya çok erken ya olmadı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…