canım çok teşekkür ederim. sana da geçmiş olsun. diğer konundan hatırlıyorum durumunu canım, hamileliğe engel olmamasına ve denemeye başlamanıza çok sevindim. inşallah en yakın zamanda müjdeli haberi alırsınız.
senin adenomun benimkinden biraz farklı canım galiba, benimki prolaktin salgılıyor. hipofizin prolaktin salgılayan kısmında olursa prolakti salgılarmış. yerine göre etkisi değişiyor. seninki herhangi bir salgı yapmıyor. çok şükür.
amın ıns..zaten tedavılerle ugrasıyoruz psıkolojı denen bısey kalmıyo..bıde uzerıne düşük gıbı kötü tecrübeler yasadıysak yada cevremızdekılerın yasadıgını gorduğumuzde ıyıce karamsarlık ve korkuya düşüyoruz..rabbım ne eylerse güzel eyler..ıns bu ay mart annelerı olarak farklı konuları işlerız hep beraber...
hayırlı olsunnn:):):):)):
Benim reglim uzun sürmedi ama çok parçalar geldi.Düşük yapmış oldum sanırım.Şimdi adet olmayı bekliyorum.40 günü bulabilirmiş kimyasal gebelik sonrasıda.dün kan tahlili yaptırdım bu ayda bişey yok.bir dahaki ay inşallah.Bende zaman zaman ya olmazsa ya da yine aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum ama Allah hayırlısını verecektir mutlaka
benım sureklı kanamam ve agrım oluyodu zaten..sureklı acıldeydım,degerlerde saglıklı yukselmıyordu..düsük yaptıgımda hastane bahcesınde parcam düştü hissettım ve esıme soyledım zaten ben kesın düşük yaptım dıye ınanmadı..lavaboya gıttıgımde serce parmagı buyuklugunde 3 parca düşürdüm,parcalanmamıstı butun düşürdüm..sonrada 40 gun kanamam oldu son zamanlardada kahverengı lekelere donustu ve bıttı..sonrakı adetım gecıktı tabı ama normale dondu..kı suan yumurta tembellı tedavısı goruyodum adet olamıyodum ılacsız suan ılacsız düzenlı adet goruyorum yumurtaladıgımzamanlardada agrılarımı hıssedıyorum..rabbım kımseye banada bıdaha yasatmasın bu üzüntüyü ıns..
kardelen1717 canım ılk dusukten sonra en az 3ay en fazla 6 ay gebelık onermıyolar..doktoruna danısmadan gebe kalma hazırlıkları yapma bence..tekrarlayan düşükler olabılıyomus allah korusun..
Yok canım ben eylül 2012 de düşük yaptım.3 ay korundum sonra kimyasal gebelik yaşadım. Dr hamile kalmanda bir sakınca yok dedi.Gerçi bu ayda olmadı zaten.
düzenliyse hamile kalırsın inş . . .ısı ölçüm cihazı mı aldın
denersen tecrübelerını bızımlede paylas olurmu canım?haber beklıcem senden
Benim reglim uzun sürmedi ama çok parçalar geldi.Düşük yapmış oldum sanırım.Şimdi adet olmayı bekliyorum.40 günü bulabilirmiş kimyasal gebelik sonrasıda.dün kan tahlili yaptırdım bu ayda bişey yok.bir dahaki ay inşallah.Bende zaman zaman ya olmazsa ya da yine aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum ama Allah hayırlısını verecektir mutlaka
Canım bende araştırdım adet bitiminden 7 gün sonra başlamak lazımmış daha etkili oluyormuş. bende başlarsam haftaya başlıcam. o yüzden bence.. adet görürsen gördükten 7 gün sonra başlarsın yok görmezsen zaten gerek yok
ilk düşügümden sonra hasanelerden ve doktordan tıksınır oldum hele allttn muayene yoku,aletı gordugum anda mıdeme agrılar gırıyo...benım gectıgımız bı kac gun ıkı yanımda kasıklarımda karnımın alt tarafında agrılar oldu ve cok akıntım oldu..nedendır bılmem o donemde cınsel ıstekte artarmıs bende old gıbı:) bu donem yumurtanın catladıgı donemmıs arastırdıgım kadarıyla..o gunlerı degerlendırdık,hala calısmaya devam
evet aynı belırtıler bendede oldu ıstek ve akıntı oluyor o dönem cok ıns hayırlısıyla hamıs oluruz :)
evet aynı belırtıler bendede oldu ıstek ve akıntı oluyor o dönem cok ıns hayırlısıyla hamıs oluruz :)
inş canım..ama bılıyomusun akıntımın old gunlerde ıstek coktu ama suan dahada azaldı sankı yanı nerden bakdan 1 hafta falan surdu ıstek..bende bel agrısıyla,idrarımda kokuda oluyo ilac kokusu gibi..iltıhap yok doktora gıttım..
inş canım..ama bılıyomusun akıntımın old gunlerde ıstek coktu ama suan dahada azaldı sankı yanı nerden bakdan 1 hafta falan surdu ıstek..bende bel agrısıyla,idrarımda kokuda oluyo ilac kokusu gibi..iltıhap yok doktora gıttım..
evet o dönem ıdararın agır kokar benımde agır kokuyordu 1 hafta degılde 3 gun felan surdu el ve kasık agrım bugun gıttgımde catladıgını sölemdı işte ıns tutar rabbım nasıp ettsın haftada 2 veya 3 kere doktora gıdıyorum artık doktorlarla ahbap olduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?