Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

geçmiş olsun canım benim.
canını sıkma sakın.Rabbim şifa versin.
önce sen ve eşinin sağlığı önemli.
gerekirse biraz süre tanı kendine ve eşine.ikinizde sağlıklı olduktan sonra işkenceye dönmez bu süreç Rabbimin izniyle.
Lütfen ama Lütfen bebiş konusunda stres yapma.
Şartlar uygun olduğunda ve Rabbimn izniyle olacak.Ama şimdi Ama sonra bilemeyiz.
er geç olucak.
Geçen süreyi kendimize zehir etmeyelik inş.
Dr la görüştüğünde sonuçları merakla bekliyorum canım.
Sevgiler...

bunlar bence nedir biliyormusunuz,mesela biz korunuyorduk ilk bu ay denedik ve rahme ilk defa sperm gitti vücut hazırlnıyor öyle düşünün benim gögsüm hiç agrımazdı.ilk defa agrıdı olacak ben inanıyorum.damarlar açıldı demekki hazırlanıyor.dua etmek lazım arkadaşlar.milyonda bir ihtimal ne canım :)))????

Son düzenleme:

milyonda bir ihtimal=adet olup aynı zamanda hamile olmak
düşünme tarzını sevdim:) açıldı damarlar açıldı:))

evet canım bak görürsün 3-5 aya kalmaz sende bende topikte hamileyiz.diğer arkadaşlarda inşallah kalır.siizi yakın takip etttiğim için size kesin konuştum.

milyonda bir ihtimal=adet olup aynı zamanda hamile olmak
düşünme tarzını sevdim:) açıldı damarlar açıldı:))

bence bekle canım ,bende adetimin bittiği gün başlıycam.

saol canım fıkrını soyledıgın için,bende oyle yapcam ıns hasta olmam,olursamda ozaman baslıcam ama kararsızı bıraz daha arastırıcam.cunku düşük olmasını saglıyomus sogan kürü.ıyıce bıarastıralım bakalım..kullananlar fıkrını paylassın bızımle lütfen..

Kızlar hamıleyıııım.cok mutluyum.tanrım sızlerıde sevındırsın.ne olur dua edın sızde.ben artık bebegımı kayb etmek ıstemıyorum.daha once dunyalar tatlısı bır oglum oldu (yusufum)ama 2aylıkken melek oldu.daha sonra 2 kez yıne hamıle kaldım ama dusukle son buldu hepsı.ben her hamıle oldugumu bıldıyım zaman karnımı yusufum dıye oksardım ve onlarda gıderdı lakın bu kez oyle yapmıyıcam.yep yenı bem beyaz 1 sayfam olucak bebegım bızım ıcın.dunyaya gozlerını saglıkla acarak anne ve babasını,anaannesını,babaanesını,dedelerını,dayılarını hepımızı ya hepımızı cook mutlu edıcek.ne olur bebegım tutun bana gıtme yalvarıyorum kal ıcımde ve saglıkla buyu.senı sımdıden cook sevıyoruz

Ziyam, yazdiklarini okuyunca cok duygulandim. Allahim bu Sefer mInigini sana bagislasin, cok tebrik ederim canim :) kendine cok dikkat et ve olumlu dusun. Insallah hersey cok guzel olacak :))

Baklavam, guzel kalpli arkadasim, cok tesekkur ederim :) carsambaya dr randevu aldim, bana yollar gozuktu. Kocami birakip gidecegim ama insallah o gune kadar ayaga kalkar. Sana detayli yazacagim canim. Cok opuyorum, sagol :))

0,25 çok düşük canım yaaa
benim 7,85 ti olmadı
hayırlısı... olacağı varsa inşallah olur.....

Orası öyle. En azından yumurtlama gerçekleşmiş, ona şükür. Birde 22. gün yani 7 gün daha var belki bir ihtimal yükselir.. Umut işte.

Allah'ım hepimize nasip eder inşallah.

cok cok sevındım..rabbım bebegınızı sıze bagıslasın,saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns..darısı bızlerın basına inş..nasl anladın hamıle oldugunu pekı?

Orası öyle. En azından yumurtlama gerçekleşmiş, ona şükür. Birde 22. gün yani 7 gün daha var belki bir ihtimal yükselir.. Umut işte.

Allah'ım hepimize nasip eder inşallah.

aynnenn yumurtlama gerçekleşmiş,bu ay olmazsa bile( inşallah olur) yumurtlayabiliyorsun demek ki çok şükür

canım ben bizzat kendim kendim kullandm 2 yıl oluyor sadece ne zaman başladım hatırlamıyorum 5 tane çikolata kisti düşürdüm kistim oldugundan haberim yoktu :))) iltahap falan varsa temizlensin diye yapmıştım şok olmuştum ben sabah akşam içtim.midemede bişey yapmamıştı 6-7 gün sonra kahverengi akıntı başlamıştı.sonrada kanamayla birlikte düşürdüm.zaten adet bitimi başlayacaksın.ben doktorada sordum aslında ilk 3 ay çok yediğinin önemi yokmuş senden alacagını alıyormuş.en fazla bir ay daha olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…