Kızlar 22. Gün progesteron testi yaptırdım sonuç 21.03 yani yumurtlama gerçekleşmiş. aynı gün kan verirken beta hcg ye de baktırdım sonuç 0.25
Ya çok erken ya olmadı(
eşimin ayaklarında ağrı vardı, pazartesi mr çektirmişti. az önce ameliyat olması gerektiğini ve sonrasında 6 hafta üzerine basmaması gerektiğini öğrendik.
yani nasıl bebek çalışması yapacağız bilmiyorumRabbimden sadece hayırlısını diliyorum, elimden başka birşey gelmiyor...
unlugul yoksa sen.....::))))
söylemiyecem söylemiyecemmm
:))) ama gülüyorum içimden benim adetim de normalden uzun sürdü,ayrıca kahverengi akıntı oldu ilk defa ...
milyonda bir ihtimal olan birşey bizim başımıza gelmiş olmasın...
şaka yaptım yaa şakaa:)))
salak gibi boşa heveslenip sonra üzülüyorumm...
topidik böyle olumlu düşünmene sevindimm
hepimiz olumlu düşünelim lütfen dua edelim birbirimize
Kızlar ben bu soğan kürüne pek inanmıyorum annem der, eskiden kadınlar bebeklerini düşürmek için soğan suyu içerlermiş ,
doğruluk payı ne kadardır bilinmez tabi paylaşmak istedim...
bunlar bence nedir biliyormusunuz,mesela biz korunuyorduk ilk bu ay denedik ve rahme ilk defa sperm gitti vücut hazırlnıyor öyle düşünün benim gögsüm hiç agrımazdı.ilk defa agrıdı olacak ben inanıyorum.damarlar açıldı demekki hazırlanıyor.dua etmek lazım arkadaşlar.milyonda bir ihtimal ne canım :)))????
kızlar burdakı arkadasların tavsıyesı uzerıne sogan kürünü arastırdım..işte sıze sayfası..http://www.xprodoksit.com/yazi/ibrahim-saracoglu-sogan-suyu-kuruben cok kararsızım kullanmakta ki zaten ayın 16sında adet gunum simdiden baslamanın bı zararı olurmu?cunku belkı gebelık vardır,yoksa zaten sorun yok..ne dersınız baslasammı beklesemmı..
milyonda bir ihtimal=adet olup aynı zamanda hamile olmak
düşünme tarzını sevdim:) açıldı damarlar açıldı:))
bence bekle canım ,bende adetimin bittiği gün başlıycam.
Kızlar hamıleyıııım.cok mutluyum.tanrım sızlerıde sevındırsın.ne olur dua edın sızde.ben artık bebegımı kayb etmek ıstemıyorum.daha once dunyalar tatlısı bır oglum oldu (yusufum)ama 2aylıkken melek oldu.daha sonra 2 kez yıne hamıle kaldım ama dusukle son buldu hepsı.ben her hamıle oldugumu bıldıyım zaman karnımı yusufum dıye oksardım ve onlarda gıderdı lakın bu kez oyle yapmıyıcam.yep yenı bem beyaz 1 sayfam olucak bebegım bızım ıcın.dunyaya gozlerını saglıkla acarak anne ve babasını,anaannesını,babaanesını,dedelerını,dayılarını hepımızı ya hepımızı cook mutlu edıcek.ne olur bebegım tutun bana gıtme yalvarıyorum kal ıcımde ve saglıkla buyu.senı sımdıden cook sevıyoruz
evet canım bak görürsün 3-5 aya kalmaz sende bende topikte hamileyiz.diğer arkadaşlarda inşallah kalır.siizi yakın takip etttiğim için size kesin konuştum.
geçmiş olsun canım benim.
canını sıkma sakın.Rabbim şifa versin.
önce sen ve eşinin sağlığı önemli.
gerekirse biraz süre tanı kendine ve eşine.ikinizde sağlıklı olduktan sonra işkenceye dönmez bu süreç Rabbimin izniyle.
Lütfen ama Lütfen bebiş konusunda stres yapma.
Şartlar uygun olduğunda ve Rabbimn izniyle olacak.Ama şimdi Ama sonra bilemeyiz.
er geç olucak.
Geçen süreyi kendimize zehir etmeyelik inş.
Dr la görüştüğünde sonuçları merakla bekliyorum canım.
Sevgiler...
0,25 çok düşük canım yaaa
benim 7,85 ti olmadı
hayırlısı... olacağı varsa inşallah olur.....
Kızlar hamıleyıııım.cok mutluyum.tanrım sızlerıde sevındırsın.ne olur dua edın sızde.ben artık bebegımı kayb etmek ıstemıyorum.daha once dunyalar tatlısı bır oglum oldu (yusufum)ama 2aylıkken melek oldu.daha sonra 2 kez yıne hamıle kaldım ama dusukle son buldu hepsı.ben her hamıle oldugumu bıldıyım zaman karnımı yusufum dıye oksardım ve onlarda gıderdı lakın bu kez oyle yapmıyıcam.yep yenı bem beyaz 1 sayfam olucak bebegım bızım ıcın.dunyaya gozlerını saglıkla acarak anne ve babasını,anaannesını,babaanesını,dedelerını,dayılarını hepımızı ya hepımızı cook mutlu edıcek.ne olur bebegım tutun bana gıtme yalvarıyorum kal ıcımde ve saglıkla buyu.senı sımdıden cook sevıyoruz
Kızlar hamıleyıııım.cok mutluyum.tanrım sızlerıde sevındırsın.
halaylar çekilsin kınalar yakılsınn ,oleyy şükür
Maşallah subhanAllahhh çok sevindim bu haberee
geçmişte yaşadığınız şeyler için de çok üzüldüm,günahlarınıza kefaret olmuştur inş..
Rabbim tekrar yaşatmaz,evlatla imtihan etmez inş. sizi...
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız ,büyütürsünüz inşallah..
bize de dua edin...
ama çok erken kanda çıkmaz ki canım
Agzindan bal damliyor. Insallah bebegim :)) Allah duysun seni, cok tesekkur ederim :)
Orası öyle. En azından yumurtlama gerçekleşmiş, ona şükür. Birde 22. gün yani 7 gün daha var belki bir ihtimal yükselir.. Umut işte.
Allah'ım hepimize nasip eder inşallah.
saol canım fıkrını soyledıgın için,bende oyle yapcam ıns hasta olmam,olursamda ozaman baslıcam ama kararsızı bıraz daha arastırıcam.cunku düşük olmasını saglıyomus sogan kürü.ıyıce bıarastıralım bakalım..kullananlar fıkrını paylassın bızımle lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?