canım ben bizzat kendim kendim kullandm 2 yıl oluyor sadece ne zaman başladım hatırlamıyorum 5 tane çikolata kisti düşürdüm kistim oldugundan haberim yoktu :))) iltahap falan varsa temizlensin diye yapmıştım şok olmuştum ben sabah akşam içtim.midemede bişey yapmamıştı 6-7 gün sonra kahverengi akıntı başlamıştı.sonrada kanamayla birlikte düşürdüm.zaten adet bitimi başlayacaksın.ben doktorada sordum aslında ilk 3 ay çok yediğinin önemi yokmuş senden alacagını alıyormuş.en fazla bir ay daha olmaz.
cok cok sevındım..rabbım bebegınızı sıze bagıslasın,saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns..darısı bızlerın basına inş..nasl anladın hamıle oldugunu pekı?
milyonda bir ihtimal=adet olup aynı zamanda hamile olmak
düşünme tarzını sevdim:) açıldı damarlar açıldı:))
kızlar esınız için keçi boynuzu kürü kullananız varmı?
merhaba kızlar
bizim esimle 20. denememiz pazartesi asılama yaptırdık...18 mart adet günüm beklemek cok zor( Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu ay hamile kalanlarınkini Allagh tamamına erdirsin saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallaahhh
ay kızlar size cok guldum okuyup okuyup guluyorum iş yerındeyım mıllet DELİ dicek yakında
aminn inş.
10 gün kalmış ne ki:)
hayırlısıyla bu sefer olur inş...
bööööğğ ne gülüyorsunn,
allam yarebbim
dua et dua güleceğine
merhaba kızlar
bizim esimle 20. denememiz pazartesi asılama yaptırdık...18 mart adet günüm beklemek cok zor( Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu ay hamile kalanlarınkini Allagh tamamına erdirsin saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallaahhh
TatLim sakin ol. Yumurtlama gunlerimizde ve adet oncesi cok hassas Oluyoruz sinirlerimiz tepemizde oluyor. Tartismalar normaldir, bebege engel diye birsey yok. Spermler 72 saate kadar canli kalabiliyormus, onceden calisma olmussa yumurtayi dolleyebilecek sperm vardir. 4. Ay en sansli ay diye de birsey yok. Hamile kalmak, hamilelik ve dogum sureci birer mucize. Ne ne zaman olur bilemeyiz ki. Sakin ol bebegim ve olumlu dusun :))
Canlar evden cikmadan yazayim dedim. Ates hala 37. Bugun 35. Gun. Birazdan kan vermeye gidiyorum. Sonra toplantiya girecegim ama haber alir almaz size yazarim. Nolur bu yaziyi okuyan herkes benim icin, olumlu sonuc almam icin dua edebilir mi? Allahim size de, bana da ve isteyen herkese hayirli evlatlar nasib etsin.
hayırlı cumalar arkadaşlar,
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhh
Bu MÜbarek günde ettiğiniz tüm dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallahh
eşimin ayaklarında ağrı vardı, pazartesi mr çektirmişti. az önce ameliyat olması gerektiğini ve sonrasında 6 hafta üzerine basmaması gerektiğini öğrendik.
yani nasıl bebek çalışması yapacağız bilmiyorumRabbimden sadece hayırlısını diliyorum, elimden başka birşey gelmiyor...
canım oncelerı ıdrar testı yaptım cok cok sılık 2 cızgı cıktı.lakın ben bunu adetımden 2 gun once yapdım.sonra adetım 2 gun gecıktı tekrar yaptım ve bu kez 2 koyu cızgı.doktorada gıtdım daha 3 haftalık.darısı hepınızın basına.hayırlı haberlerınızı beklıyoruz.
vücudun nasıl tepkılker verıyodu,acıklayabılırsen en azından bızımde bı fıkrımız olur
Nasıl gulmeyım ya ne hallere gırdık wallaamuda kalkıyorum artık kendımede guluyorum her birleşmeden sonra ayaklarımı duvara dayıyorum eşimde alıstı artık bazen uyuya kalıyorum öle uyandırıyor benı :)))))) hep duada edıyorum arkadasım hemde cocugu olmayan herkese allah kımseyı evlat hasretınle sınamasın dusmanıma vermesın allahım herkese hayırlı saglıklı cocuklar nasıp etsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?