Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ben de mi içsem yaaa adetim bugün yarın bitiyor

Tanrım sızlere tez bır vakıtde annelık duygusunu tatdırsın ve bebegınızı saglıkla kucagınıza alıpta doya doya oksamayı,sevmeyı ve buyutmeyı nasıp etsın.ıyıkı varsınız guzel arkadaslarım

cok cok sevındım..rabbım bebegınızı sıze bagıslasın,saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns..darısı bızlerın basına inş..nasl anladın hamıle oldugunu pekı?

canım oncelerı ıdrar testı yaptım cok cok sılık 2 cızgı cıktı.lakın ben bunu adetımden 2 gun once yapdım.sonra adetım 2 gun gecıktı tekrar yaptım ve bu kez 2 koyu cızgı.doktorada gıtdım daha 3 haftalık.darısı hepınızın basına.hayırlı haberlerınızı beklıyoruz.

merhaba kızlar

bizim esimle 20. denememiz pazartesi asılama yaptırdık...18 mart adet günüm beklemek cok zor ( Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu ay hamile kalanlarınkini Allagh tamamına erdirsin saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallaahhh

kızlar esınız için keçi boynuzu kürü kullananız varmı?

Ben kullanıyorum canım ama öle duzenlı degıl 2 gunde bır bazen hergun öle kafama estıkce zaten onda sorun cıkmadı ama ne olur ne olmaz dıye ek takviyeye devam zaten adamı şişirdim göbek aldı basını gıdıyor bende bı derı bı kemık kaldım cocuk sevdasına

aminn inş.
10 gün kalmış ne ki:)
hayırlısıyla bu sefer olur inş...

bööööğğ ne gülüyorsunn,
allam yarebbim

dua et dua güleceğine

Nasıl gulmeyım ya ne hallere gırdık walla amuda kalkıyorum artık kendımede guluyorum her birleşmeden sonra ayaklarımı duvara dayıyorum eşimde alıstı artık bazen uyuya kalıyorum öle uyandırıyor benı :)))))) hep duada edıyorum arkadasım hemde cocugu olmayan herkese allah kımseyı evlat hasretınle sınamasın dusmanıma vermesın allahım herkese hayırlı saglıklı cocuklar nasıp etsın :)

benimde 18 de batım ::) aynı tarıhte ıns tutmustur dualarım sizinle :)

İnşallah önümüzdeki ay bizim olur canım.Ben de regl oldum bugun kırmızı gördüm artık arkadası gelir.Ama stresle geçen ay 28 günü 32 falan yapmıştım şimdi tam 28 oldu.Havalarda ısındı dengeleniyor heralde vücut.Umut kaybetmek yok.Ovulasyon testlerimide ısmarladım y,ne netten.Gerçi bu ay regl bitsin 5 günden başlıcam hemen çalışmalara

hayırlı cumalar arkadaşlar,
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhh
Bu MÜbarek günde ettiğiniz tüm dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallahh

Amin canım inşallah

Geçmiş olsun en önemlisi sizin sağlığınız rahat olmaya çalış biraz.

topidik geçmiş olsun. yeterki ikinizinde sağlığı yerinde olsun bebişinizde tez zamanda gelir inşallah.bu arada benim son adet tarihim 27 şubat beklenen adet tarihim 25-26 mart. umarım gelmez ama çalışmalara daha yeni başlıyacağız hayırlısı :) Umarım hepimizin sağlıklı bebişleri olur hayırlısıyla.

vücudun nasıl tepkılker verıyodu,acıklayabılırsen en azından bızımde bı fıkrımız olur

vücudun nasıl tepkılker verıyodu,acıklayabılırsen en azından bızımde bı fıkrımız olur

canim ben hamile oldugumu ilk once basimin asiri donmesinde,daha sonra vajinadan gelen beyaz,sarimsi akintidan ve bide meme uclari hafif aciyor ve rengi sanki koyulasiyor.ben tenim cok beyaz bu sebebdende meme ucundaki reng deyisimini hemen anlaya biliyorum

topidik canim gecmis olsun.bak ben inaniyorum 2013un sonuna bebisin kollarinda oluCak ve onu koklaya koklaya opuceksin.seni gormeden bile senden guZel,pozitif enerji aliyorum.yani kisacasi canim benim sen herkese pozitif enerji dagitiyorsun.aL TATLIM buda bizden sana bol bol dualar ve pozitif enerjiler.

Yaaaa iSe yariyor mu buuu?? Ben hicbirsey yapmiyorum, giyinip kivrilip uyuyorum. Ayaklarimi havaya dikeyim mi yaniii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…