İnşallah önümüzdeki ay bizim olur canım.Ben de regl oldum bugun kırmızı gördüm artık arkadası gelir.Ama stresle geçen ay 28 günü 32 falan yapmıştım şimdi tam 28 oldu.Havalarda ısındı dengeleniyor heralde vücut.Umut kaybetmek yok.Ovulasyon testlerimide ısmarladım y,ne netten.Gerçi bu ay regl bitsin 5 günden başlıcam hemen çalışmalara:
Geçmiş olsun en önemlisi sizin sağlığınız rahat olmaya çalış biraz.
topidik geçmiş olsun. yeterki ikinizinde sağlığı yerinde olsun bebişinizde tez zamanda gelir inşallah.bu arada benim son adet tarihim 27 şubat beklenen adet tarihim 25-26 mart. umarım gelmez ama çalışmalara daha yeni başlıyacağız hayırlısı :) Umarım hepimizin sağlıklı bebişleri olur hayırlısıyla.
topidik canim gecmis olsun.bak ben inaniyorum 2013un sonuna bebisin kollarinda oluCak ve onu koklaya koklaya opuceksin.seni gormeden bile senden guZel,pozitif enerji aliyorum.yani kisacasi canim benim sen herkese pozitif enerji dagitiyorsun.aL TATLIM buda bizden sana bol bol dualar ve pozitif enerjiler.
Eki Görüntüle 652114
kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:
Eki Görüntüle 652114
kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:
Yaaaa iSe yariyor mu buuu?? Ben hicbirsey yapmiyorum, giyinip kivrilip uyuyorum. Ayaklarimi havaya dikeyim mi yaniii??
hoşgeldiniz... umarım sizde bu ay müjdelli haberi alırsınız.. siz artık tecrübeli sayılırsınız bu konuda :)) belirti var mı?
mart ayı hamile kalmayı isteyenler allah herkese hayırlı bebişler versin
Arkadaslar canlarim desteginize coook tesekkur ederim :) sayenizde toparladim. Kimim canim yilmak yok, calismalara baslayacagiz adet bitimi :) igorcum calisma gunleri yakin, sakin odevini ihmal etme :) Ziyam senden de aynen sicaklik ve sevgi geliyor bize canim. Senin icin oyle mutlu oldum ki, Rabbim bebisini sana bagislasin. Esimin de benim de moralimiz duzeldi. Sukur halimize. Bebegimiz yuvamiza gelene kadar calismalara devam :)) iyi ki varsiniz, sicak ve icten dostlugunuz icin be kadar tesekkur etsem az canlar
ovulayon testlerinden hangisini önerirsiniz hanımlar ??
Nasıl gulmeyım ya ne hallere gırdık wallaamuda kalkıyorum artık kendımede guluyorum her birleşmeden sonra ayaklarımı duvara dayıyorum eşimde alıstı artık bazen uyuya kalıyorum öle uyandırıyor benı :)))))) hep duada edıyorum arkadasım hemde cocugu olmayan herkese allah kımseyı evlat hasretınle sınamasın dusmanıma vermesın allahım herkese hayırlı saglıklı cocuklar nasıp etsın :)
canim ben hamile oldugumu ilk once basimin asiri donmesinde,daha sonra vajinadan gelen beyaz,sarimsi akintidan ve bide meme uclari hafif aciyor ve rengi sanki koyulasiyor.ben tenim cok beyaz bu sebebdende meme ucundaki reng deyisimini hemen anlaya biliyorum
arkadaşım ben bu topiğe ilk kez uğradım mesajını da tamamen tesadüfen gördüm. Aklını karıştırmak istemem ama gebelik varsa da ovulasyon testi pozitif çıkıyor bir gebelik testi yapsan acaba nasıl olur :)
bol bebişli günler dilerim ... bu arada bu zıhnı rahatlatmak ıcın kıtaplar varmıs iç duydunuzmu olumlu dusunmeyı saglayan adını bılmıyorum kıtabın ama bıyerde okumustum ıhtayıcım war sanırım o tür kıtaplara zıhnımı bosaltmam lazım gercekten cok doluyum iş stresi ev stresı koca stresı cocuk stresı kardeş stresı derken
Gunaydin guzel bayanlar, canlarim, gununuz guzel gecsin!!!
Realbabycim o kitaplari okumak Ben de cok isterim, acep isimleri yazarlari nedir? Kocam da simdi rahatsiz, onun nazindan bunaldim, benim nazimi Kim cekecek? Ben de istiyorum kitap adi :)
kızlar merhabaa.. ovulaston testi almaya karar verdim. Ancak reglim dün bitti. bu teste nezaman başlanıyor yapmaya? adeti bitiminden hemen sonramı? yoksa 1-2 hafta filan sonramı? :44: bide tavsiye edeceğiniz marka varmı ?
Gunaydin guzel bayanlar, canlarim, gununuz guzel gecsin!!!
Realbabycim o kitaplari okumak Ben de cok isterim, acep isimleri yazarlari nedir? Kocam da simdi rahatsiz, onun nazindan bunaldim, benim nazimi Kim cekecek? Ben de istiyorum kitap adi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?