Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Arkadaslar canlarim desteginize coook tesekkur ederim :) sayenizde toparladim. Kimim canim yilmak yok, calismalara baslayacagiz adet bitimi :) igorcum calisma gunleri yakin, sakin odevini ihmal etme :) Ziyam senden de aynen sicaklik ve sevgi geliyor bize canim. Senin icin oyle mutlu oldum ki, Rabbim bebisini sana bagislasin. Esimin de benim de moralimiz duzeldi. Sukur halimize. Bebegimiz yuvamiza gelene kadar calismalara devam :)) iyi ki varsiniz, sicak ve icten dostlugunuz icin be kadar tesekkur etsem az canlar

Eki Görüntüle 652114

kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:

arkadaşım ben bu topiğe ilk kez uğradım mesajını da tamamen tesadüfen gördüm. Aklını karıştırmak istemem ama gebelik varsa da ovulasyon testi pozitif çıkıyor bir gebelik testi yapsan acaba nasıl olur :)

hoşgeldiniz... umarım sizde bu ay müjdelli haberi alırsınız.. siz artık tecrübeli sayılırsınız bu konuda :)) belirti var mı?

Teşekkür ederim canım hoşbuldum, umarım hepimiz alırız müjdeli haberi ama ben pek hamile olduğumu düşünmüyorum. Göğüslerimde ağrı, sızı dışında hiçbir belirti yok. Kısmette ne varsa onu göreceğiz, kırmızıları gören arkadaşlarım da üzülmesinler lütfen, vardır allahın bir bildiği :)

mart ayı hamile kalmayı isteyenler allah herkese hayırlı bebişler versin

Aminn inşallahhh

Ayrılmak yok canım gebeliklerde inşalllah nisanda belli olur bu sefer. diğer olaylarda da birlikte oluruz inşallah
ovulayon testlerinden hangisini önerirsiniz hanımlar ??

Ben int den g g den aldım.Laba.... markasıda dün ısmarladım yarın pazartesi gelir heralde.

bender belimin altında yastık ışık açık dalmışız :)))) 4 te uyandık kapadık geçen hafta

valla o dediklerin bende de oldu ama sonuç :))))

günaydın kızlar ,belirtilen genelde aynı çünkü yılda her kdn 2-3 kimsayal gebelik düşük yaşıyormuş.örnek berianur test yapmasaydı adet oldu sanacaktı.oysaki sonucu gebelikti tutunamadı kanla attı.canım kusura bakma aklımda sen varsın seni örnek gösterdim.bu şekilde olan o kadar çokmuşki doktor kendisi söyledi.adeti 5 gün geçip hasta olan arkadaşlar onlarda kimyasal gebelik yaşıyoır belkide çogu ama test yapmadıgından bilmiyor ve hava şartı stresten geçmiş deyip öbür ayı bekliyor.ben böyle oldugunu düşünüyorum ki doktorda aynı yorumluyor.

ben daha önce kürtajla sonuçlanan bi gebelik yaşadım. hamile olsam anlardım canım ya :44: ama yapayım olmadı yinede, aklıma takılmamış olsun..

bol bebişli günler dilerim ... bu arada bu zıhnı rahatlatmak ıcın kıtaplar varmıs iç duydunuzmu olumlu dusunmeyı saglayan adını bılmıyorum kıtabın ama bıyerde okumustum ıhtayıcım war sanırım o tür kıtaplara zıhnımı bosaltmam lazım gercekten cok doluyum iş stresi ev stresı koca stresı cocuk stresı kardeş stresı derken

Gunaydin guzel bayanlar, canlarim, gununuz guzel gecsin!!!

Realbabycim o kitaplari okumak Ben de cok isterim, acep isimleri yazarlari nedir? Kocam da simdi rahatsiz, onun nazindan bunaldim, benim nazimi Kim cekecek? Ben de istiyorum kitap adi :)

çok mantıklı canım yaa, hepimiz inanılmaz takıyoruz kafaya. bu konuyu bi araştırmak lazım sanırım:44:

slm herkese,bu ovulasyon testlerini ne zaman yapmak gerekiyo bende uygulamak istiyorum.bu konuda bilgisi olan varsa cvp bekliyorum lütfen.

kızlar merhabaa.. ovulaston testi almaya karar verdim. Ancak reglim dün bitti. bu teste nezaman başlanıyor yapmaya? adeti bitiminden hemen sonramı? yoksa 1-2 hafta filan sonramı? :44: bide tavsiye edeceğiniz marka varmı ?

Gunaydin guzel bayanlar, canlarim, gununuz guzel gecsin!!!

Realbabycim o kitaplari okumak Ben de cok isterim, acep isimleri yazarlari nedir? Kocam da simdi rahatsiz, onun nazindan bunaldim, benim nazimi Kim cekecek? Ben de istiyorum kitap adi :)

arastırıyorum ama birsürü kitap var hangisi iyi bilemiyorum...bunlardan bir kacı .. Beyine Format At ... Bedenin Efendisi Zihin... Arınma Kitabı... Pozitif düşünce Gücüyle Mutlu Yaşamın Sırları Yazar: Louise L. Hay.... Pozitif Düşünce Gücüyle Yaşam Louise L. Hay.. Bunları buldum gercekten hayatımızda olması gereken kıtaplar zıhın gunu kullanarak mutlu olmak olumsuzluklara karsı dik durmak gerekiyor ama bir çoğumuz bunu gün içinde yapamıyoruz zorlanıyoruz ve hayatımız hep gel gitlerle geçiyor Yok işler iyi değil yok kocamla anlaşamıyorum yok işte çocugu olmuyor monaton bi hayat hepimiz için bazen cok sıkıcı oluyor ve kendimiz güzel düşünmeye iyi şeyler yapmaya odaklayamıyoruz .. hayat zor diyip geçiştiriyoruz zoru yaratan ve kolay yapanda bizleriz bilinçli yemek yemıyoruz bilinçli iş yapmıyoruz ir çogumuz işine geldiği gibi günümüzün getirdiği rahatlıkla yaşiyoruz ama bılıyoruz ki bu rahatlık sağlıklı değil bundan 20 sene önce neden insanlar sağlıklı ve tüm zorluklara karşi mutlu ve olumlu düşüne bılıyorlardı hiç düşündünüzmü ? ben düşündüm bence eskiden uğraşabilecekleri çok sey vardı ve günümüz okadar basitleşti ki en basiti bulaşık bile ykamıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…