Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

‘‘İnsan, bünyesinde taşıdığı ilahi öz ile her şeyi başarabilir, hasta ise sağlığına yeniden kavuşmayı, sağlığını korumayı ve geliştirmeyi... Yunus Emre’nin ’Bir ben var bende benden içeri’ sözünden kastettiği, içimizdeki bu ilahi öz’dür.

ewet canım buarada herkez sipariş ettim dio netten. eczanelerde satılmıormu bu ovulasyın testi ? :44:

eczanede çok pahalı olduğu için netten sipariş veriyoruz canım ben burdan almıştım

LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 U. ERKEN GEBELİK - Doğum Kontrol ve Kişisel Medikal Ürünler sahibinden.com'da - Pasif İlan - 106185508

prospektüsünde gerekli bilgiler yazar, regl dönemin başladığı günden itibaren 14. günde yumurtlama olur. benim regl 1 hafta sürdüğü için 10. gün falan başlıyorum. çift çizgiyi gördüğün zaman pozitif oluyo yani yumurtluyorsun.

Son düzenleme:

siteden satışı bitmiş sanırım

canım ınsallah moralınızın duzeldıgını belırtdıyın gıbı hamıle oldugunude belırtırsın tez bır vakıtde.aaamııııın yarabbı.

kızlar merhabaa.. ovulaston testi almaya karar verdim. Ancak reglim dün bitti. bu teste nezaman başlanıyor yapmaya? adeti bitiminden hemen sonramı? yoksa 1-2 hafta filan sonramı? :44: bide tavsiye edeceğiniz marka varmı ?

Bence adetin 7 . günü falan yapmaya başla çok geçe bırakma belki erken yumurtluyosundur öğrenirsin bu bahaneyle.

ewet canım buarada herkez sipariş ettim dio netten. eczanelerde satılmıormu bu ovulasyın testi ? :44:

Satılıyor ama baya fiyat farkı var.Ben de g g den aldım.

canım ınsallah moralınızın duzeldıgını belırtdıyın gıbı hamıle oldugunude belırtırsın tez bır vakıtde.aaamııııın yarabbı.

Canim benimm, cok sagol. Allah senin guzel kalbine gore versin, yuzunu guldursun. Sen bizim umudumuzsun simdi, insallah hamilelik cok rahat gecer ve yavrunu kucagina aldigini da haber verirsin bize. Biz de o zamana kadar insallah dogumlarimiz icin gun saymaya baslariz :))

Ipeksin canim gonderdigin yaziyi okudum. Cevreden gelenler aynen benim yasadiklarim gibi. Eminim cok benzerini sizler de yasiyorsunuzdur. Real baby kitap isimleri icin cok tesekkurler. Ben de netten bunlarin icerigine bakayim, bir iki tanesini alip okumaya baslariz

2 gunde birkac damla kahverengi akintim oldu kizlar. Adetim daha baslayamadi. Stresten kendimize ettigimize bakin. Artik birbirimizden destek alip baska kOnulara yoneliyoruz :) biz guclu kadinlariz, bu zorlugu da asacagiz :)

kızlar bu arada ben birsey duydm gorumcemden oda 1 yıldır bebek istiyodu olmadı onada biri sölemiş ve gecen ay 2 kere denemiş simdi hamile ilişkiden sonra bacaklarını havaya dikiyosun nası anlatsam vajinanınızı kasıp geri bırakıosunuz 20 dk aralıklarla yapıosunuz vakum görevini görüyomus güya suan hamile denkmi geldi bilmiorum ama denemekte yarar var ayrıca ben asılama oldum doktorumda enjekte ederken bana bu tarz birsey yaptırdı nefesini cekebildigin kadar cekiyosun karnıda içeri cekmiş oluosun tabi 30 sn faln tutuyosun bırakıyosun tabi o direkt spermi enjekte ettigi için sperm geri cıkmıyo belli normalde yapılsa dısarı cıkma olasılıgı olabilir normalde denemedim yanii daha baska neler duyucam kim bilir denemediğim metod kalmadı :))))

Amin canim benim AAMIIIN.Tanrim hepimizi sevindirsin

bende bu ay öle yaptım cnm... ayaklarımı havaya kaldırdım herzaman tutmusmudur bılmıyorum :) ama bende bunu bı cok yerde okmustum bu ay yaptım bende bıde test alcaktım bugun az kalsın daha coook var gerci bide 10 gun var benım adetıme

canim bu soylediklerini bende yaptim ve inan bana hepside hamile kalmamla son buldu.yani dogru bi sey.iliskiden hemen sonra ayaklarini azicik havada beklet.ve 20 dk kipirdamadan yat.hatda mumkunse iliskiden sonra 3,4 saat yikanma.yani yat uyu

bide ben sizlere birsey danısıcam şimdi benım 1 haftaya yakın kasıklarımda batmalar oluyor sankı adet olucakmısım gıbı mıdemde agırlık ve sankı mıdem bulanıyormus gıbı hıssedıyorum bu herzaman olmaz bende bıde bukadar cok kasık agrısı hıc cekmedım böyle bir belirti mumkunmu bu kadar erken

valla ben 20 kere denediğim için yaklasık 6-7-denemedir ayaklarımı havaya dıkıyodum ama vajinayı kasık bırakma işini yapmıyodum bu ay yaptım insallah olur :)

9 gun varyaa cogaltma günleri :)))) bencede erken hem simdi h.sonu 2 daha gitmiş olcak kafan dagıtcak seyler yap :)))

mide bulantısı 1.5 aydan sonra baslar diye biliyorm ama bazılarında erken oluyor ama sanmıorum yumurtlama olalı nekdar olduki döllenme olmusmudur sence seni üzmek istemiorum ama psikolojik olabilir mi biraz erken diye düşümüyorum.. bende de gerilme var kasıklarımda ama ben kullandıgım ılaclardan oldugunu dusunuyorum cunku yumurtalarım uyarılmış oldu ilaçla herseye mantık acısından bakmaya calısarak ümitlenmemeye çalışıyrum sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…