Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canim bu soylediklerini bende yaptim ve inan bana hepside hamile kalmamla son buldu.yani dogru bi sey.iliskiden hemen sonra ayaklarini azicik havada beklet.ve 20 dk kipirdamadan yat.hatda mumkunse iliskiden sonra 3,4 saat yikanma.yani yat uyu

ayy insallah ççok uzun zaman oldu bekliorum gerci benden daha uzun bekleyenler var bunada şükür ama bende olayım artık yaa ( hamilemisin simdi hayırlı olsun Allah kucagına almyayı nasip etsin cnm benm :))

KiZlar bu ay kasip birakma, ayaklari havaya kaldirma ve hareketsiz yatma. Heeepsini deniycem :)) doktora da gidicem. Hepimizin cabalari bu ay sonuc versin insallahhhh

Ben de ovulasyon testi aldım :) Herhalde salı günü falan gelir umarım yumurtlamamı kaçırmayız. Bu arada bende o yöntemleri deneyeceğim hayırlısı bakalım. herkese sağlıklı bebişler inşallah :)

9 gun varyaa cogaltma günleri :)))) bencede erken hem simdi h.sonu 2 daha gitmiş olcak kafan dagıtcak seyler yap :)))

Ya 1 gunde karanbole gitsin belki 1 gun sonra gelir ondan ole dedim pazartesi doktora cikicam yumurtam tam olarak catlamismi test yaptircm diger doktor ulturasyonla catlamis demisti 22 mm olmus ve catlams demisti bakalim
Catlamismi bnm yumurcak gercektn. Ya dagilmiyor artik kafam neden bilmiyorum ama surekli cocuk ozlemi var icimde piskolojik olarak iyi olmaya calisiyorm sizlerle canlarim bnmmmm iyiki varsiniz sizde olmasaniz kimseyle paylasamicam sorunlarimi allah hepinizdrn razi olsun :)

kızlar bu ay kendime incir kürü eşime keçi boynuzu kürü uyguladım. ovülasyon testi yaptım . ilişkiden sonra eşime kendimi silkelettim hatta 2 gün enjektör kullandım daha da olmazsa yuh yani banaa

son 2 gün kaldı bat tarihime kızlar.dayanamadım test yaptım pamuk gibi bir t karşıladı beni...
sizce yok mu bebiş

son 2 gün kaldı bat tarihime kızlar.dayanamadım test yaptım pamuk gibi bir t karşıladı beni...
sizce yok mu bebiş

canım adet dönemi geçmeden çıkmıyor genelde idrar testlerinde. anca erken gebelik testlerinde belli olur. bence umutsuzluğa kapılma biraz daha bekle ...

canım adet dönemi geçmeden çıkmıyor genelde idrar testlerinde. anca erken gebelik testlerinde belli olur. bence umutsuzluğa kapılma biraz daha bekle ...

öylede işte moralim bozuldu ya
bu arada midem bulanıyor,aman allah bir beyaz akıntı kasık ağrısı arada bir...
hele bugün kayınvalidem sen kesin hamilesin dedi..
insan ister istemez umutlanıyor.
beklemek çok zor

daha idrara geçmemiş olabilir canım, anca kanda çıkar. ben her ay kötüye hazırlıyorum kendimi olmamıştır diyerek, gelirse süpriz olsun diye

bende hep kötü düşünüyorum ama herkes ağzımın içine bakıyor hamilesin diye bi umutlandırdılarki beni.ama işte tek çizgiyi görünceye kadar rüya...

Utandim canim, guzel sozlerin icin cooook tesekkur ederim. Kalp kalbe karsidir, sen de oylesin :)) aynen, AAMIINN diyorum ve seni cok opuyorum :)))

canim benim arkadasligin icin cok cok cook tesekkurler.cook iyisin gercekden.iyiki bu siteye uye oldum ve senin gibi sizler gibi guzel insanlar tanidim.opuyorum seni cook

canim benim arkadasligin icin cok cok cook tesekkurler.cook iyisin gercekden.iyiki bu siteye uye oldum ve senin gibi sizler gibi guzel insanlar tanidim.opuyorum seni cook

Muck muck muck muck :))) iyi ki ben de bu siteye uye olmusumm. Sen de iyi ki varsin canim benim, nese saciyorsun :))

bende hep kötü düşünüyorum ama herkes ağzımın içine bakıyor hamilesin diye bi umutlandırdılarki beni.ama işte tek çizgiyi görünceye kadar rüya...

herşeyin hayırlısı bitanem, lütfen üzme kendini. kötü düşünme, inşallah gelir bebişin

Herkese tatlimi tatli,guzelmi guzel ve bol bol bebisli RUYALARRR

canim yemin ederim topidik ismini bile okudugum zaman hemen gulumsuyorum.yani icimi bi nese kapliyor

Oyyy canim benim :)) iyi geceler Ziyam, iyi geceler kizlarr. Bol bol bebisli ruyalarrrr (cok sevdim bu sozu :))) calisma yapacak olanlara da hayirli calismalarrr :)

Kızlar ben de geleceeem
27 şubatta adet oldum,bat 28 mart.
geçen sene 2 düşük yaptım pıhtılaşma var maalesef.
hamile kalırsam hergün iğne olucam
iğneden çok korkarım ben yaa :111:

kader arkadaşım nurdan sende de mi var pıhtı?
doktor bana ilk düşükten sonra coraspin vermişti 2. de düştü işe yaramadı
araştırmada mthfr ler heterozigot taşıyıcı olduğum ortaya çıktı
bebekte sorun yokmuş genetikte öyle çıkmıştı
2 aydır coraspin ve folbiol kullanıyorum
pozitifi görür görmez 0,4 lük iğne başlicaz dedi doktor.sen nasıl tedavi olucaksın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…