canim bu soylediklerini bende yaptim ve inan bana hepside hamile kalmamla son buldu.yani dogru bi sey.iliskiden hemen sonra ayaklarini azicik havada beklet.ve 20 dk kipirdamadan yat.hatda mumkunse iliskiden sonra 3,4 saat yikanma.yani yat uyu
Amin canim benim AAMIIIN.Tanrim hepimizi sevindirsin
9 gun varyaa cogaltma günleri :)))) bencede erken hem simdi h.sonu 2 daha gitmiş olcak kafan dagıtcak seyler yap :)))
inşallah seninki de tutmustur cnm aynen bnmki de seninle :)) beraber kalırsak super olur :))))
son 2 gün kaldı bat tarihime kızlar.dayanamadım test yaptım pamuk gibi bir t karşıladı beni...
sizce yok mu bebiş
canım adet dönemi geçmeden çıkmıyor genelde idrar testlerinde. anca erken gebelik testlerinde belli olur. bence umutsuzluğa kapılma biraz daha bekle ...
öylede işte moralim bozuldu ya
bu arada midem bulanıyor,aman allah bir beyaz akıntı kasık ağrısı arada bir...
hele bugün kayınvalidem sen kesin hamilesin dedi..
insan ister istemez umutlanıyor.
beklemek çok zor
Utandim canim, guzel sozlerin icin cooook tesekkur ederim. Kalp kalbe karsidir, sen de oylesin :)) aynen, AAMIINN diyorum ve seni cok opuyorum :)))
canim benim arkadasligin icin cok cok cook tesekkurler.cook iyisin gercekden.iyiki bu siteye uye oldum ve senin gibi sizler gibi guzel insanlar tanidim.opuyorum seni cook
bende hep kötü düşünüyorum ama herkes ağzımın içine bakıyor hamilesin diye bi umutlandırdılarki beni.ama işte tek çizgiyi görünceye kadar rüya...
Muck muck muck muck :))) iyi ki ben de bu siteye uye olmusumm. Sen de iyi ki varsin canim benim, nese saciyorsun :))
bende hep kötü düşünüyorum ama herkes ağzımın içine bakıyor hamilesin diye bi umutlandırdılarki beni.ama işte tek çizgiyi görünceye kadar rüya...
Herkese tatlimi tatli,guzelmi guzel ve bol bol bebisli RUYALARRR
canim yemin ederim topidik ismini bile okudugum zaman hemen gulumsuyorum.yani icimi bi nese kapliyor
merhaba arkadaşlar bende bu ay itibari ile korunmayı bıraktım.şubatın 12sinde adet oldum bir bitse hemen başlayacağım çalışmalara ama...
ne yazıkki eşim istemiyor.bende kan pıhtılaşması var o nedenle 2 düşüğüm var hali ile fobi oldu bizim adamda.ama ben vazgeçmeyeceğim.sanırım ondan gizleyeceğim korunmadığımı :) zira kaynanam hergün 'kızım sen ona bakma dizginleri kaldır çaktırmadan' diyor :) ilk torun olacakta :)
22 yaşındayım.7 aydır evliyim,158 boyum ve 53 kg ağırlığım.zor zamanlar geçiriyorum dualarınızı bekliyorum,umarım hepimizin bebişleri olur mart ayında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?