Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

0,6 lık iğne verdi hayatım.gebelikten öncede ayda 1-2 vurulmamı tavsiye etti.
bende vuruyorum hiç korkma.vurduktan sonra 5 dk sızı oluyor o kadar :)
tedavimiz aynı bende coraspirin ve folbiol verdi :)

Kızlar ben de geleceeem
27 şubatta adet oldum,bat 28 mart.
geçen sene 2 düşük yaptım pıhtılaşma var maalesef.
hamile kalırsam hergün iğne olucam
iğneden çok korkarım ben yaa :111:
minikkelebek son adet tarihlerimiz aynı bell mi olur belkim ikimizinde bebişi bu ay tutunur da birlikte büyütürüz :)

Günaydın guzel bayanlar :))) nasilsiniz bugun, herkes iyidir umarım :)
Berianur benim evim pambuk gibi oldu yaaa, senin evin ne alemde? :)
Cuma günkü kahve akinti dun kayboldu, bugun birkaç damla açık kahve geliyor. Bugun 37. Gün ve adet yok kızlar (hayatımda ilk defa böyle bir gecikme yasıyorum) cuma da bildiginiz gibi kan testim negatif benim adet düzenim çıldırdı galiba kızlar (

benden hiç test faln istemedi 15 gun sonra adet olmazsan gel dedi sadece ..tedavi görüyomusun cnm yoksa yumurta takibi yaptırıosun
bende düşünmemeye calısıyorum ama sanki inadına gibi tüp bebek yapsanıza neyi bekliyosunuz söyle yapın bööyle yapın lafları duyuyorum kimseye de sölemedim aşılama yaptıgımı dışarıdan gelen faktörler strese sokuyor beni de catlamıştır bence coktan herseyin hayırlısı

günaydııınnnnnnnn :))

ben de dünden beri adet olcakmısım gibi bel kasık ve bacaklarım agrıyo tabii bnm adete daha cok var bu enteresan oldu..
topidik geç döllenme olmuş olmasın sen de belki o yuzden testin negatif cıkmıstır.. inşallah hamilesindir cnm yaa

KiZlar bu ay kasip birakma, ayaklari havaya kaldirma ve hareketsiz yatma. Heeepsini deniycem :)) doktora da gidicem. Hepimizin cabalari bu ay sonuc versin insallahhhh

benimde bat ım 18 i kızlar. benide bekleyinn

kızlar bu ay kendime incir kürü eşime keçi boynuzu kürü uyguladım. ovülasyon testi yaptım . ilişkiden sonra eşime kendimi silkelettim hatta 2 gün enjektör kullandım daha da olmazsa yuh yani banaa

Banada catladi gibi geliyor ama benim adetlerim duzenli oldugu halde ovulasyon bulunmamisti bu ay gittigimde catlaman olmus dendi 3 aydir surekli test yaptirdim hormoon ilaci kullandim 1 ay biraktim. Bu ay hamile degilsem klomen tedavisi vericek doktor ozel hastaneye gitmek istiyorum bi ayda olmazsa biktim valla kesin birsey soleyemiyorlar bnm icin esimde cok saglikli cikti 350 milyon sperm varmis okadar. Spermden biitanesi tutmadi :)) bu ay umitliyim nedendir bilmiyorum icimden hamile oldugum geliyor dun gece ruyamda test yapiyordum emde bir suru test yaptim pozitif cikti tabi anca ruyamda gordum ins gercektede gorurum :)

Insallah canim hamissindir

inşallah görürsün cnm pozitif iii :))) bizde esimde sorun var sperm cok ama hareket yok tedavi oldu az bişi düzeldi o yuzden asılama yaptırdık normal yoldan olmazmış cnm test sonuclarını internette karsılastır ben ilk klomen kullandıgımda tutmadı rahim filmi cdektim esim sperm testi yaptırdı hersey normal dediler biz o ara dr gitmeyi bıraktık 5 ay fln sonra baska doktora gittim o doktor dedi esinin sperm testi normal deil diyee o kdar zmn kaybı yasadık ( 3 ay da esim tedavi gördü bekledik anlıcagın 8 ay geriye gitmiş olduk şans kismet tabii .. ama senin bu degerler esinin kide iyiymiş bence bu ay tutmustur okuyunca öyle hissettim cnmm

selam kızlar benim bat ta 16mart.şu 6 gün nasıl geçicek bilmem ama sonu güzel olsun lütfennnnnn...stresten ölücem artık..sabahları kasıklarım ağrıyıp geçiyor hasta olucam diye çok korkuyorum.bu ay çatlatma iğneside oldum progestanda kullanıyorum Allah yüzümüze baksın bu ay hamile olalımmmmm inşallahhhh..

inşallah kalırsın cnnm progestanın yan etkisi varmı sende bende kullanıyorum bas donmesi bulanık görme sersemlik yapıyo bana uyku hali cok fena onu içince 3-4 saat sersem gibi oluyourum sende nasıl etkisi merak ettim

benimde 15 mart 5 gün daha var, ama regli sancısı gibi sancım var belim ağrıyor sağ kasığımda daha fazla batmalar var ,
eşim kan tahlili yaptıralım istiyor ben kararsızım ... adet olacak gibi sancılarımda artıyor yaptırayımmı kızlarrr ??????

Son düzenleme:
arkadaşlar meraba nasılsınız..
benim regl bitti 6. günde ilişkiye girdik dün. ve sonrasında belimde bir ağrı başladı bugün de hafif hafif devam ediyor. ben 28 günde bir adet olurum yani yumurtlamama var daha bu neyin nesi bilen ya da aynı şeyi yaşayan var mı??

Ins cnm az once eczaneden test aldim yaptim tabiki negatf cikti erken oldugunu biliyorum ama can sikintisi iste bide bisi soluyorlar idariri kaynatiyormussyn pis kokarsa ve ustu beyaz olursa krem gibi beyaz akinti gibi hamile oluyormus denemedim ama zor tutuyom kendimi :)))))

inşallah kalırsın cnnm progestanın yan etkisi varmı sende bende kullanıyorum bas donmesi bulanık görme sersemlik yapıyo bana uyku hali cok fena onu içince 3-4 saat sersem gibi oluyourum sende nasıl etkisi merak ettim

Bence bekle bnde sabirsizim ama cikmiyor bazen

canım o dedıklerın hepsı dogru.bende denedım ve sonuc dogru cıktı.lakın ıdrarını kaynatmana falan gerek yok zaten hamıle kalınca ıdrarda kotu bı koku oluyor ve ıdrarının ıcınede bı duman cokmus gıbı beyazımsı bı seyler fark edıyorsun

canım arkadasım ınsallah hamılesındır.dualarımız senınle.aaaamııııın

bir gün yarı açken aldım progestanı acaip başım döndü ayaklarım yerden kesildi resmen ama artık iyice doyunca alıyorum o kadar etkilemiyor.biraz baş dönmesi ve halsizlik yapıyor.inşallah bu yaptıklarımıza değer :)

canım bence yaptırma ben kaç aydır uğraşıyorum her ay ümitleniyorum testler olumsuz çıkınca günlerce ağlıyorum.en iyisi hastalık gününü beklemek..hasta olmazsan o gün yaparsın..bende zor sabrediyorum ama hasta olmazsam 16 sında yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…