Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Kızlar gecıkmenın 3.günü 4 gün kala testımnegatıftı bi test daha yapsammı beklesemmı beklerkende stres oluyorum yoksa hepten gecıktırıcem psıkolojık olarak esım test almaya gitti varsa cıkar dımı_?

canım arkadasım ınsallah hamılesındır.dualarımız senınle.aaaamııııın

Ziyamm canimm mumkun olabilir mi? Cuma gun negatif cikti. Dualarin icin sagol canim arkadasim, insallah ama umidim pek yok. Idrarimda tortu ve koku da yok. Allahim yuce Rabbim insallah Ben de hamileyimdir. Destegin icin sagol kardesim :)))

YAp canim, insallah pozitifi gorursun. Negatifse de uzulme cunku idrarda henuz cikmayabilir. Kalbimiz seninle.

dilerimki 9 ay boyunca görmeyiz kırmızıları , kırmızı rengine tiklendim yaaa sıyırcam kafayııı :)

arkadaşlar meraba nasılsınız..
benim regl bitti 6. günde ilişkiye girdik dün. ve sonrasında belimde bir ağrı başladı bugün de hafif hafif devam ediyor. ben 28 günde bir adet olurum yani yumurtlamama var daha bu neyin nesi bilen ya da aynı şeyi yaşayan var mı??

ben 2 aydır her türlü belirtiyi yaşıyorum diyebilirim tamamen psikolojik 10 gün önceden adet sancılarım başladı ,normalde 1 en fazla 2 gün önceden başlardı,kendimizi çok dinliyoruz arkadaşlar .... en önemlisi sitres yapmamakmış cuma günü regli günüm nasıl geçecek bende bilmiyorum, insanın elinde olmuyor işte ....
inşallah yumurtluyosundur canım, rabbimin işini kim bilebilirki....

Denedim cnm walla pis birsey biliyorum ama yaptim tutamadim kendimi idarimda beyaz bisiler vardi be kaynattim kkopurdu ve beyaz bi tabaka olustu yani krem gibi sence dogrumu bole mi olmasi gerekiyor hamilemyim yani ben

Bende zaten adetımden 2 gun once yapdım negatıf cıkmısdı ama 3 gun sonra tekrar yapdıgım zaman pozıtıfdı.yanı pozıtıf dusunelım veee pozıtıf olsuuun

Idaririmda tortular vardi ve idariimi kaynattim pis pis koktu igrencti midem bulandi hala aklima geldikce midem bulaniyor ve beyaz beyaz kopurdu krem gbi oldu ustu hamile olunca bole oluyormus dogrumu yaaa bari yaptigim pislige degsin :) k bakmayin kizlar herseyi deniyorum
Hamilemiyimdir sizce

Merhaba arkadaşlar bayadır yazamadım ama ara ara takip ettim sizleri.. Topidik canımm senin adetin gelmemiş hala nasıl sevindim anlatamam inş hamilesindir inan sizler için bol bol dualar ediyorum. Yaşadıklarımızı bizlerden iyi kimse anlayamaz.. Ben bu ay çok umutlanmıştım ama olmamıştı şuan adetimin 5.günündeyim çarşambaya randevu aldım rahim filmi çektireceğim. o zamana kadarda ilişki yok dedi doktor.. int. olüvasyon testi de aldım.. Yeni aya yeni umutlarla başladım yani ... Buarada nisan ayında hamile kalmak isteyenler diye bi konu açılsın diye bekliyorum.. Umut dünyası işteee

Yaa canm niye böyle bişey yaptın ki test almak varken Gerçi söylediklerine göre tam hamilelik belirtileri bu yazdıkların inş hamilesindirde bu iğrençlik boşa gitmez :)

senin adet tarihin ne zamandı ?

YAp canim, insallah pozitifi gorursun. Negatifse de uzulme cunku idrarda henuz cikmayabilir. Kalbimiz seninle.

yaptım canım biraz önce negatif. 3 gün gecıktı olsa cıkardı diye düşünüyorum. hayırlısı inşallah tesekkur ederım. dua ile :)

Bunu yaptığına inanmıyorum :)))

yaptım canım biraz önce negatif. 3 gün gecıktı olsa cıkardı diye düşünüyorum. hayırlısı inşallah tesekkur ederım. dua ile :)

kızlar tekrar merhabalar...daha onceden yazmıstım yumurtlama zamanımda yanlarım agrıyo karnımın alt tarafı belım falan agrıyo dıye..2 gundur adet olacakmısım gıbı agrı cekıyorum.yumurtalıgıma anıden agrılar gırıyo falan,adet gunume daha var..dua edınde hasta olmıyayım barı buay..

Testte aldim 3 tane 1 tane yaptim ama cikmadi bnde idrari kaynattim iste evet pis bi durum gercekten napayim yaaa umit iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…