canım arkadasım ınsallah hamılesındır.dualarımız senınle.aaaamııııın
Kızlar gecıkmenın 3.günü 4 gün kala testımnegatıftı bi test daha yapsammı beklesemmı beklerkende stres oluyorum yoksa hepten gecıktırıcem psıkolojık olarak esım test almaya gitti varsa cıkar dımı_?
canım bence yaptırma ben kaç aydır uğraşıyorum her ay ümitleniyorum testler olumsuz çıkınca günlerce ağlıyorum.en iyisi hastalık gününü beklemek..hasta olmazsan o gün yaparsın..bende zor sabrediyorum ama hasta olmazsam 16 sında yapıcam..
arkadaşlar meraba nasılsınız..
benim regl bitti 6. günde ilişkiye girdik dün. ve sonrasında belimde bir ağrı başladı bugün de hafif hafif devam ediyor. ben 28 günde bir adet olurum yani yumurtlamama var daha bu neyin nesi bilen ya da aynı şeyi yaşayan var mı??
Ziyamm canimm mumkun olabilir mi? Cuma gun negatif cikti. Dualarin icin sagol canim arkadasim, insallah ama umidim pek yok. Idrarimda tortu ve koku da yok. Allahim yuce Rabbim insallah Ben de hamileyimdir. Destegin icin sagol kardesim :)))[/QUOT
Ziyamm canimm mumkun olabilir mi? Cuma gun negatif cikti. Dualarin icin sagol canim arkadasim, insallah ama umidim pek yok. Idrarimda tortu ve koku da yok. Allahim yuce Rabbim insallah Ben de hamileyimdir. Destegin icin sagol kardesim :)))[/QUOT
CANIM KARDESIM NE DEMEK.SEN BANA O KADAR DESTEK OLUYORSUN.KESKE ELIMIZDEN DAHA FAZLA BI SEYLER GELSE AMA YINEDE DUALARIMIZ SENINLE.BEN 2013un sonuna bebegimizi kucagimizda pispisliyacagimiza cok ama cok inaniyorum.yuce rabbim gonlune gore versin.hayirli haberlerini sabirsizlikla bekliyoruz.
canım o dedıklerın hepsı dogru.bende denedım ve sonuc dogru cıktı.lakın ıdrarını kaynatmana falan gerek yok zaten hamıle kalınca ıdrarda kotu bı koku oluyor ve ıdrarının ıcınede bı duman cokmus gıbı beyazımsı bı seyler fark edıyorsun
Idaririmda tortular vardi ve idariimi kaynattim pis pis koktu igrencti midem bulandi hala aklima geldikce midem bulaniyor ve beyaz beyaz kopurdu krem gbi oldu ustu hamile olunca bole oluyormus dogrumu yaaa bari yaptigim pislige degsin :) k bakmayin kizlar herseyi deniyorum
Hamilemiyimdir sizce
Teşekkür ederim canım hoşbuldum, umarım hepimiz alırız müjdeli haberi ama ben pek hamile olduğumu düşünmüyorum. Göğüslerimde ağrı, sızı dışında hiçbir belirti yok. Kısmette ne varsa onu göreceğiz, kırmızıları gören arkadaşlarım da üzülmesinler lütfen, vardır allahın bir bildiği :)
YAp canim, insallah pozitifi gorursun. Negatifse de uzulme cunku idrarda henuz cikmayabilir. Kalbimiz seninle.
Idaririmda tortular vardi ve idariimi kaynattim pis pis koktu igrencti midem bulandi hala aklima geldikce midem bulaniyor ve beyaz beyaz kopurdu krem gbi oldu ustu hamile olunca bole oluyormus dogrumu yaaa bari yaptigim pislige degsin :) k bakmayin kizlar herseyi deniyorum
Hamilemiyimdir sizce
yaptım canım biraz önce negatif. 3 gün gecıktı olsa cıkardı diye düşünüyorum. hayırlısı inşallah tesekkur ederım. dua ile :)
Merhaba arkadaşlar bayadır yazamadım ama ara ara takip ettim sizleri.. Topidik canımm senin adetin gelmemiş hala nasıl sevindim anlatamam inş hamilesindir inan sizler için bol bol dualar ediyorum. Yaşadıklarımızı bizlerden iyi kimse anlayamaz.. Ben bu ay çok umutlanmıştım ama olmamıştı şuan adetimin 5.günündeyim çarşambaya randevu aldım rahim filmi çektireceğim. o zamana kadarda ilişki yok dedi doktor.. int. olüvasyon testi de aldım.. Yeni aya yeni umutlarla başladım yani ... Buarada nisan ayında hamile kalmak isteyenler diye bi konu açılsın diye bekliyorum.. Umut dünyası işteee :
Canım hoşgeldin... Hepimiz için öyle yeni ay , yeni umutlar rRabbim hayırlısıyla nasip eder inş...
Merhaba arkadaşlar bayadır yazamadım ama ara ara takip ettim sizleri.. Topidik canımm senin adetin gelmemiş hala nasıl sevindim anlatamam inş hamilesindir inan sizler için bol bol dualar ediyorum. Yaşadıklarımızı bizlerden iyi kimse anlayamaz.. Ben bu ay çok umutlanmıştım ama olmamıştı şuan adetimin 5.günündeyim çarşambaya randevu aldım rahim filmi çektireceğim. o zamana kadarda ilişki yok dedi doktor.. int. olüvasyon testi de aldım.. Yeni aya yeni umutlarla başladım yani ... Buarada nisan ayında hamile kalmak isteyenler diye bi konu açılsın diye bekliyorum.. Umut dünyası işteee
Yaa canm niye böyle bişey yaptın ki test almak varkenGerçi söylediklerine göre tam hamilelik belirtileri bu yazdıkların inş hamilesindirde bu iğrençlik boşa gitmez :)
benimde hala gelen giden yok...
sizceeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?