Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

selam kızlarr

aranıza yeni katılıyorum, ben 26 yaşındayım 20 aylık evliyim bende artık hamiş olmak istiyorum. iki aydır çalışmalar devam ediyo gerçi çalışmalarımız pek sık olmuyor inşallah bende mart ayında bu güzel haberi alırım. gerçi bazen korkuyorum hazır değilmiyim diyorum bazen çok istiyorum... sizde de oluyormu boyle gitgeller

devam et sen bence erken başladın bana kalırsa belirginleşmesi nerden baksa 14. günü bulur

Bugunde denedim silik.Dün çalışmamız oldu bugün yok artık yeter:):)Yarına allah büyük
Merhaba arkadaşlar,
ben de bugun regl oldum. Geçen ay 22'sinde olmuştum şimdi 18'inde. Birden içimde heyecan belirdi, bakalım kocamı ikna çalışmalarım sonuç verecek mi çok ümitliyim :)

Edersin edersin güven kendine....

senin 21 ile 26 arasında belirgin çift çizgi çıkar bence. peki periyodun kaç senin 28 mi 30 mu? kaç?

Valla periyodum 28-30 idi.Ammmaaa geçen ay bebek bekleme düşüncesiyle 32 güne çıkardım kendi kendime
Bakalım silik çıktı bugunde çalışma yapmayacağım dün yaptık zaten.Yarında çalışma yaparız..

Ya kızlar bu çalışmalardan sonra spoşlar dışarı çıkıyor gibi geliyor bana.Uzanıp yatıyorum ama yinede dışarı çıkıyo sanki hepsi poffffff

malesef bendede oluyor canım.ama sonra bi bakıyorsunki zaman geçmiş.o nedenle yapmak lazım.ah bi tane olsa gerisi gelecek :)

nasıl test yapmadan duruyorsunuz anlamış değilim ölürüm ben olsam meraktan
Bi test alıp yapsan ya meraklandım şimdi inşAllah hamilesindir :)

nasıl test yapmadan duruyorsunuz anlamış değilim ölürüm ben olsam meraktan
Bi test alıp yapsan ya meraklandım şimdi inşAllah hamilesindir :)

her ay negatif görmekten çok sıkıldım 120:)ya o yüzden de yapmadım bugün de gelmedi kırmızılar zaten..ayy ama ağzından bal damlıyo inşallah öyledir..yarın ilk işim test almak bakalım sonuç ne :122:

insan hiç dünyaya bir bebiş getirmekten korkarmı ama belkide ben bebek çokk istediğim için bu şekilde düşünüyorum her türlü olumsuzluklara cevap buluyorm kendimde ..o bebişi veren Allah rızkıyla gönderir zaten sonra o müthiş ve mucizevi annelik duygusu onu kendi vücüdunda taşımak korumak kollamak..bunlar hep geçiyo aklımdan..hatta geçenlerde gün yaptığımız arkadaşlarımızdan birisi yeni doğum yaptı kırk uçurmaya geldiler böyle onun nefesini sürekli kontrol edişi onu koklayışı inan ki bebeğim yok ama öyle duygular hisstttirdi ki o davranışları hiç ikilem falan kalmadı bende yanii.. e tabi bunlar şahsi şeyler.

sen de ertesi güne banyo yap hiç giyinmeye falan kalkma.

umarım hamilesindir ya yarın yapınca haber ver yoksa ben meraktan ölürüm

senin yine yarın..benim adetim daha yeni bitti.şimdi ovülasyon testiyle yola devam bakalım ne olcek
bide benim eşim karşı çocuk yapmaya,bu sayfayı kaydettim sık kullanılanlara bulamıyorum sonra topiği diye farketmesin diye site adını bile değiştirdim.gerçi korunmuyor bu ay dün sorduğumda hayırlı ise olsun dedi
inşallah senin haberini alırızda bize umut olur

ayy inanmıyorum aynı şeyi bende yaptım bulamıyorum bende bi girdiğim yeri bi daha...ya bu arada bu ovülasyom testi nasıl yapılıyo nası bişey ben hiç denemedim de görmedim de yani idrar testi gibi yapıyosunda rengi görüncemi oluyo tam anlamadım eğer ben bu ay değilsem bende onu deniycem bakalım ama inşallah ihtiyaç kalmazzz :)

benimkinde cve t harfleri var idrarını damlattığında t harfi çıkarsa o gün yumurtlama günün oluyormuş.bende ilkkez deneyeceğim.herkes methedince bide ben deneyim dedim.
6 tane ov.testi+6 tane gebelik testi 13 tl :)

hımm yani ogün o harf çıkmazsa ne olcak çıkana kadar yapıcaksın yani öylemi o testi.. :)

hımm yani ogün o harf çıkmazsa ne olcak çıkana kadar yapıcaksın yani öylemi o testi.. :)

evet canım vakitlice başlıcaksın, ikisinde de aynı koyulukta olana kadar ya da sonradan beliren daha koyu olana kadar testi tekrarlıcaksın. BU işaretleri gördün mü hemen çalımalara başla, testi de ertesi gün tekrar etmene gerek yok.

ben 5 yılldır o testleri hep yapıyorum bu ay preesed hamililik jelini deneyeceğim burada gördüğüm kadarıyla faydasını görenler olmuş bakalım kısmet. inşallah sende ilk deneyip hamile kalanlardan olursun... ben 5 yıllık evliyim ve sadece 1 ay korundum evliliğin ilk ayı hariç hiç korunmadım. denemediğim pozisyon kalmadı neredeyse belinin altına yastık koyma, yataktan 3 saat kalkmama, soğan kürü, havuç kürü, bal polen, kısırlık taramaları hiç bir sorun çıkmaması vs. umarım sen bunları yaşamadan haile kalırsın... iyi şanslar diliyorum sana ve isteyen herkese...

Son düzenleme:
Preesed jelini araştırdım ben de biraz ama en ucuzu 80 lira Denemediğim yol kalmadı bu ayda olmazsa bi dahaki aya alırım ben de.. Off ne zor bi süreç yaa şu kış gününde erkenden kalk banyo yap sonra işe git okadar zoruma gidiyorki Rabbim yardım etsin hepimize İnş Mart ayı uğurlu gelirde göbüşler bebek dolar . . .

Son düzenleme:

bende sen gbiyim cnm bzmde deneyeli 9 ay oldu hala olmadı preseed jeli sipariş verdim ama daha alamdım bnmde en son adet 17 ocak ve hala olmadım ama ne belirtim var ne ümidim

bende sen gbiyim cnm bzmde deneyeli 9 ay oldu hala olmadı preseed jeli sipariş verdim ama daha alamdım bnmde en son adet 17 ocak ve hala olmadım ama ne belirtim var ne ümidim

ooo canım hemen test alıp yapsana 2 gün geçmiş üstünden.. İnş hamilesindir ayy çok mutlu oluyorum ben ya hemen içimi bi ümit kaplıyo.. Hadi hemen git test al yap çok merak ettim :)

belli olurmu bilmiyorum ama günlerdir araşyırıyorum 14 şubat dahil gün aşırı ilşkiye giriyoruz ve benim 3 gündür sırtım belim felaket agrıyor psikolojik olabilirmi yoksa belirti olabilirmi ? çok az arada gögsüm batıyor çok az ama az öncede karnım agrıdı :))) ya bişey var ya ne bilmiyorum.erken hisseden varmı aranızda bilen neler oluyor günler geçmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…