devam et sen bence erken başladın bana kalırsa belirginleşmesi nerden baksa 14. günü bulur
Merhaba arkadaşlar,
ben de bugun regl oldum. Geçen ay 22'sinde olmuştum şimdi 18'inde. Birden içimde heyecan belirdi, bakalım kocamı ikna çalışmalarım sonuç verecek mi çok ümitliyim :)
senin 21 ile 26 arasında belirgin çift çizgi çıkar bence. peki periyodun kaç senin 28 mi 30 mu? kaç?
selam kızlarr
aranıza yeni katılıyorum, ben 26 yaşındayım 20 aylık evliyim bende artık hamiş olmak istiyorum. iki aydır çalışmalar devam ediyo gerçi çalışmalarımız pek sık olmuyor inşallah bende mart ayında bu güzel haberi alırım. gerçi bazen korkuyorum hazır değilmiyim diyorum bazen çok istiyorum... sizde de oluyormu boyle gitgeller
bende aynı şeyleri düşünüyorum ya...benden sonra evlenenler hamile deyince bi tuhaf oluyorum.sanki benim yanımda özellikle söylermiş gibime geliyo ya..hem ben bu ay şubat 16 da adet olmam gerekiyodu ama olmadım süreklide ağrı çekiyorum sanki olmuş gibi gidiyorum bakıyorum yok.. geçen ayda on gün önce olmuştum normal düzenine göre son iki aydır böyle oluyo normlde çok düzenli bende heralde yine dengeler şaştı diye tst falanda yapmıyorum ama hamilemiyim acaba diyede düşünmeden duramıyorum ya varmı bu durumla karşılaşanlar.:112:
nasıl test yapmadan duruyorsunuz anlamış değilim ölürüm ben olsam meraktan
Bi test alıp yapsan ya meraklandım şimdi inşAllah hamilesindir :)
selam kızlarr
aranıza yeni katılıyorum, ben 26 yaşındayım 20 aylık evliyim bende artık hamiş olmak istiyorum. iki aydır çalışmalar devam ediyo gerçi çalışmalarımız pek sık olmuyor inşallah bende mart ayında bu güzel haberi alırım. gerçi bazen korkuyorum hazır değilmiyim diyorum bazen çok istiyorum... sizde de oluyormu boyle gitgeller
Bugunde denedim silik.Dün çalışmamız oldu bugün yok artık yeter:):)Yarına allah büyük
Edersin edersin güven kendine....
Valla periyodum 28-30 idi.Ammmaaa geçen ay bebek bekleme düşüncesiyle 32 güne çıkardım kendi kendime
Bakalım silik çıktı bugunde çalışma yapmayacağım dün yaptık zaten.Yarında çalışma yaparız..
Ya kızlar bu çalışmalardan sonra spoşlar dışarı çıkıyor gibi geliyor bana.Uzanıp yatıyorum ama yinede dışarı çıkıyo sanki hepsi poffffff
her ay negatif görmekten çok sıkıldım120:)ya o yüzden de yapmadım bugün de gelmedi kırmızılar zaten..ayy ama ağzından bal damlıyo inşallah öyledir..yarın ilk işim test almak bakalım sonuç ne :122:
umarım hamilesindir yayarın yapınca haber ver yoksa ben meraktan ölürüm
senin yine yarın..benim adetim daha yeni bitti.şimdi ovülasyon testiyle yola devam bakalım ne olcek
bide benim eşim karşı çocuk yapmaya,bu sayfayı kaydettim sık kullanılanlara bulamıyorum sonra topiği diye farketmesin diye site adını bile değiştirdim.gerçi korunmuyor bu ay dün sorduğumda hayırlı ise olsun dedi
inşallah senin haberini alırızda bize umut olur
ayy inanmıyorum aynı şeyi bende yaptım bulamıyorum bende bi girdiğim yeri bi daha...ya bu arada bu ovülasyom testi nasıl yapılıyo nası bişey ben hiç denemedim de görmedim de yani idrar testi gibi yapıyosunda rengi görüncemi oluyo tam anlamadım eğer ben bu ay değilsem bende onu deniycem bakalım ama inşallah ihtiyaç kalmazzz :)
benimkinde cve t harfleri var idrarını damlattığında t harfi çıkarsa o gün yumurtlama günün oluyormuş.bende ilkkez deneyeceğim.herkes methedince bide ben deneyim dedim.
6 tane ov.testi+6 tane gebelik testi 13 tl :)
hımm yani ogün o harf çıkmazsa ne olcak çıkana kadar yapıcaksın yani öylemi o testi.. :)
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Lütfen Mart ayı içerisinde çalışmalara başlayacak arkadaşlar burada birlikte dertlerimizi umutlarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım.
Ben de kendimden bahsedeyim 32 yaşındayım, Ankara'dayım. Şubat 18-19 gibi regl olduktan sonra çalışmalara başlamak istiyoruz hayırlısı ile. Dolayısıyla ilk testimi Mart ayı içerisinde yapmış olucam. Şimdiden çok heyecanlıyım. Umarım Allah en yakın zamanda bizlerin gönlüne göre verir.
Dilerseniz foruma yazan herkes ilk önce kendini bir tanıtsın.
Yaş Boy kilo, ne kadardır istiyoruz ve deniyoruz ve neler yapıyoruz gibi :=)
Preesed jelini araştırdım ben de biraz ama en ucuzu 80 liraDenemediğim yol kalmadı bu ayda olmazsa bi dahaki aya alırım ben de.. Off ne zor bi süreç yaa şu kış gününde erkenden kalk banyo yap sonra işe git okadar zoruma gidiyorki Rabbim yardım etsin hepimize İnş Mart ayı uğurlu gelirde göbüşler bebek dolar . . .
bende sen gbiyim cnm bzmde deneyeli 9 ay oldu hala olmadı preseed jeli sipariş verdim ama daha alamdım bnmde en son adet 17 ocak ve hala olmadım ama ne belirtim var ne ümidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?