merhaba kızlar nasılsınız.... sizlere bişey sormak istiyorum ben gecen ayın 13unde adet oldum ve 18 inde bitti sonrasında bebek için çok düzenli calısmalar yaptık bır hafta once kasıklarımda falan cok batma oluyodu goguslerımde agrı wardı ama şimdi hepsi geçti sadece göğüslerim biraz buyumus yanı sızın bahsettıgınız hamılelık belırtılerının hıcbırı yok esımle ılıskımızde tam yumurtalama donemımdı cok yogun olarak dun test yaptım negatıftı hamıle olmus olsam cıkarmıydı....ya da o hamılelık belırtılerını yasamadan hamıle kalmıs olabılırmıyım... bı bebegımız olsun cok ıstıyoruzz inşallah rabbim çok aratmadan bu mutlulugu bize yaşattırırr.....
bence bıraz daha beklemelisin,sonuc gebelıkse bıle erkenden bellı olmaz ama ıns gebesındır:)
Denedim cnm walla pis birsey biliyorum ama yaptim tutamadim kendimi idarimda beyaz bisiler vardi be kaynattim kkopurdu ve beyaz bi tabaka olustu yani krem gibi sence dogrumu bole mi olmasi gerekiyor hamilemyim yani ben
günün gectımı canım?
merhaba kızlar nasılsınız.... sizlere bişey sormak istiyorum ben gecen ayın 13unde adet oldum ve 18 inde bitti sonrasında bebek için çok düzenli calısmalar yaptık bır hafta once kasıklarımda falan cok batma oluyodu goguslerımde agrı wardı ama şimdi hepsi geçti sadece göğüslerim biraz buyumus yanı sızın bahsettıgınız hamılelık belırtılerının hıcbırı yok esımle ılıskımızde tam yumurtalama donemımdı cok yogun olarak dun test yaptım negatıftı hamıle olmus olsam cıkarmıydı....ya da o hamılelık belırtılerını yasamadan hamıle kalmıs olabılırmıyım... bı bebegımız olsun cok ıstıyoruzz inşallah rabbim çok aratmadan bu mutlulugu bize yaşattırırr.....
canım hamilelik olsa bile idrar testinde çok zor çıkmaz..
hani burda okuyoruz erkenden öğrenenleri falan ama herkesin aynı olmuyo.. kimi insan adeti biter bitmez hyumurtlama oluyo ve döllenio onlarda horman daha çabuk çıktığı için erkenden öğreniolar..
biraz daha bekle... adetin falan bi geçsin bakalım.. ki üzülmee..
inşallah hamilesindir
canım cok saol acıkcası uzulmedım degıl neden cıkmadı dıye ama bekleyecem bakalım adetıme 3 gun war inşallah olmaz sonuc pozitif cıkar
ewet yenı sayılır 8 ay oldu ewlenelı..üzülme canım..
sende yeni evlisin sanırım..
bende ağustosda evlendim..
bizde daha 3 aydrı düşünüyoruz ilk ay sanki hemen olacak gibi bekledim.. adetimde gelmedi mi.. aha dedim hemen hamileyim..
test yapıyorum yapıyorum evde yok çıkıyo.. 5 gün oldu adet gecikmesi gittim artık hastaneye kan testi yaptırdım ama sonuç 0,0 çıkmıştı
çok üzülmüştüm eve gelincede adet olmuştum saten..
o zaman dedim bida hemen test de yapmıcam evde pozitifi görmeden kan testinede gitmicem die...
beklemek zor ama üzülmemek adına beklmek lazım işteeee
üzülme canım..
sende yeni evlisin sanırım..
bende ağustosda evlendim..
bizde daha 3 aydrı düşünüyoruz ilk ay sanki hemen olacak gibi bekledim.. adetimde gelmedi mi.. aha dedim hemen hamileyim..
test yapıyorum yapıyorum evde yok çıkıyo.. 5 gün oldu adet gecikmesi gittim artık hastaneye kan testi yaptırdım ama sonuç 0,0 çıkmıştı
çok üzülmüştüm eve gelincede adet olmuştum saten..
o zaman dedim bida hemen test de yapmıcam evde pozitifi görmeden kan testinede gitmicem die...
beklemek zor ama üzülmemek adına beklmek lazım işteeee
dolunaycım belki hamilesindir :) geç tutunmuş olabilir bebişin :)geçti canım
4 şubatta olmuştum
adetime 4 gün kala hastaneye gittim rahatsızlandım. kan alınacaktı beta hcg de bakılsın dedim
2,37 çıktı hamilelik yok dediler...
bakalım biraz daha geçsin diye bekliorum evde falanda yapmadım test
kızlar bat tarihime son bir gün ve mide bulantısndan yemek dahi yiyemiyorum artk.ne olur su bulantiya bi care varsa deyiverin.bebis gelecekmi ne?
ilk ay benimde 5 gün adetimin gecikmesi üzerine kan testi yaptırmaya gittim ve 0 çıktı. 2 gün sonrada adet oldum ki hayatımda ilk defa adetim gecikmişti. en iyisi evde test yaptıktan sonra kan testi yaptırmak. herkese hayırlı,sağlıklı bebişler inşallah :)
dolunaycım belki hamilesindir :) geç tutunmuş olabilir bebişin :)
Merhaba arkadaşlar bayadır yazamadım ama ara ara takip ettim sizleri.. Topidik canımm senin adetin gelmemiş hala nasıl sevindim anlatamam inş hamilesindir inan sizler için bol bol dualar ediyorum. Yaşadıklarımızı bizlerden iyi kimse anlayamaz.. Ben bu ay çok umutlanmıştım ama olmamıştı şuan adetimin 5.günündeyim çarşambaya randevu aldım rahim filmi çektireceğim. o zamana kadarda ilişki yok dedi doktor.. int. olüvasyon testi de aldım.. Yeni aya yeni umutlarla başladım yani ... Buarada nisan ayında hamile kalmak isteyenler diye bi konu açılsın diye bekliyorum.. Umut dünyası işteee :31
Yaa canm niye böyle bişey yaptın ki test almak varkenGerçi söylediklerine göre tam hamilelik belirtileri bu yazdıkların inş hamilesindirde bu iğrençlik boşa gitmez :)
kızlar bat tarihime son bir gün ve mide bulantısndan yemek dahi yiyemiyorum artk.ne olur su bulantiya bi care varsa deyiverin.bebis gelecekmi ne?
geçti canım
4 şubatta olmuştum
adetime 4 gün kala hastaneye gittim rahatsızlandım. kan alınacaktı beta hcg de bakılsın dedim
2,37 çıktı hamilelik yok dediler...
bakalım biraz daha geçsin diye bekliorum evde falanda yapmadım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?