Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

merhaba kızlar nasılsınız.... sizlere bişey sormak istiyorum ben gecen ayın 13unde adet oldum ve 18 inde bitti sonrasında bebek için çok düzenli calısmalar yaptık bır hafta once kasıklarımda falan cok batma oluyodu goguslerımde agrı wardı ama şimdi hepsi geçti sadece göğüslerim biraz buyumus yanı sızın bahsettıgınız hamılelık belırtılerının hıcbırı yok esımle ılıskımızde tam yumurtalama donemımdı cok yogun olarak dun test yaptım negatıftı hamıle olmus olsam cıkarmıydı....ya da o hamılelık belırtılerını yasamadan hamıle kalmıs olabılırmıyım... bı bebegımız olsun cok ıstıyoruzz inşallah rabbim çok aratmadan bu mutlulugu bize yaşattırırr.....

bence bıraz daha beklemelisin,sonuc gebelıkse bıle erkenden bellı olmaz ama ıns gebesındır:)

Denedim cnm walla pis birsey biliyorum ama yaptim tutamadim kendimi idarimda beyaz bisiler vardi be kaynattim kkopurdu ve beyaz bi tabaka olustu yani krem gibi sence dogrumu bole mi olmasi gerekiyor hamilemyim yani ben

canim benim INSALLAH INSALLAH HAMILESINDIR.bende hamile olundugu zaman boyle seyler oldugunu duymusdum ve denemisdim sonuc dogru cikmisti.insallah sendede dogrudur

günün gectımı canım?

geçti canım
4 şubatta olmuştum
adetime 4 gün kala hastaneye gittim rahatsızlandım. kan alınacaktı beta hcg de bakılsın dedim
2,37 çıktı hamilelik yok dediler...
bakalım biraz daha geçsin diye bekliorum evde falanda yapmadım test

canım hamilelik olsa bile idrar testinde çok zor çıkmaz..
hani burda okuyoruz erkenden öğrenenleri falan ama herkesin aynı olmuyo.. kimi insan adeti biter bitmez hyumurtlama oluyo ve döllenio onlarda horman daha çabuk çıktığı için erkenden öğreniolar..
biraz daha bekle... adetin falan bi geçsin bakalım.. ki üzülmee..
inşallah hamilesindir

canım cok saol acıkcası uzulmedım degıl neden cıkmadı dıye ama bekleyecem bakalım adetıme 3 gun war inşallah olmaz sonuc pozitif cıkar

canım cok saol acıkcası uzulmedım degıl neden cıkmadı dıye ama bekleyecem bakalım adetıme 3 gun war inşallah olmaz sonuc pozitif cıkar

üzülme canım..
sende yeni evlisin sanırım..
bende ağustosda evlendim..
bizde daha 3 aydrı düşünüyoruz ilk ay sanki hemen olacak gibi bekledim.. adetimde gelmedi mi.. aha dedim hemen hamileyim..
test yapıyorum yapıyorum evde yok çıkıyo.. 5 gün oldu adet gecikmesi gittim artık hastaneye kan testi yaptırdım ama sonuç 0,0 çıkmıştı
çok üzülmüştüm eve gelincede adet olmuştum saten..
o zaman dedim bida hemen test de yapmıcam evde pozitifi görmeden kan testinede gitmicem die...
beklemek zor ama üzülmemek adına beklmek lazım işteeee

realbaby umarım hamilesindir :)
ya bişey soracağım sizlere ovulasyon testi henüz negatifse birliktelik olmayabilir mi? yoksa ovulasyon negatif olsa da gebelik için şansımız var mıdır? bu arada biz 4 aydır bebiş için çabalıyoruz ama psikolojik olarak her ayadetten 1 hafta önce kasık ağrısı,bulantı yaşıyorum her seferinde ümitleniyorum ama hayırlısı

ewet yenı sayılır 8 ay oldu ewlenelı..
gercekten dedıgın gıbı bende ılk ay 13 gun gectı kesın hamıleyım dedım aynı senın gıbı oldu kan werdım geldım sonra aksam adet oldum .
adetım gecsınde yapayım testı dıyorum ama sabredemıyo insan işte
:///

ilk ay benimde 5 gün adetimin gecikmesi üzerine kan testi yaptırmaya gittim ve 0 çıktı. 2 gün sonrada adet oldum ki hayatımda ilk defa adetim gecikmişti. en iyisi evde test yaptıktan sonra kan testi yaptırmak. herkese hayırlı,sağlıklı bebişler inşallah :)

kızlar bat tarihime son bir gün ve mide bulantısndan yemek dahi yiyemiyorum artk.ne olur su bulantiya bi care varsa deyiverin.bebis gelecekmi ne?

dolunaycım belki hamilesindir :) geç tutunmuş olabilir bebişin :)

kesinlikle öyle cnm bekleyebilmek önemli işte... hayırlısı hepimiz için..

karnımda sağlı sollu ağrılar var.. bugünde karnıma ellesem acıyo sanki..
ve acayip şişlik var karnımda ama hep yani hep... bu kadar gaz üşütmek bu kadar üşütülemez :))
kokuya karşı acaip hassasiyetim var..
göğüslerim acıyodu kayboldu..

Canım ne zamandır deniyorsunuz niye rahim filmi istedi doktorun???

kızlar bat tarihime son bir gün ve mide bulantısndan yemek dahi yiyemiyorum artk.ne olur su bulantiya bi care varsa deyiverin.bebis gelecekmi ne?

Canım inşallah hamilesindir ama lütfen kafanı başka şeylere vermeye çalış biraz

inş hamişsindir canım..gelıyodur belkı yumosumuz

kızlar fortel ultra erken test aldık sabahı bekliyorum reglime 3-4 gün kalmış olacak, inşallahhhhh çıkarr,
Allahım herkese nasip etsinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…