Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

güldürdün cnm benii yaaa :)))))))) ama dogrudur böle bi sürü şey duyuyor insan siz ne zmndır deniyosunuz bebek cnmm :))

Denedim cnm walla pis birsey biliyorum ama yaptim tutamadim kendimi idarimda beyaz bisiler vardi be kaynattim kkopurdu ve beyaz bi tabaka olustu yani krem gibi sence dogrumu bole mi olmasi gerekiyor hamilemyim yani ben

gercekten yaptın yanii ...yaptıgını sonradan okudum canımm eger dogruysa bu hamilesin demekki cnmm :)))))

merhb cnm
yumurtlama zamanı da bu tarz agrılar yasanabiliyor normal bence kasık bel agrısı olur cnm

kızlar birsey sorucam kimilerinde yerleşme kanaması oluyormus tam olarak ne zaman oluyor acaba bilen varmı

İi geceler herkese

3 yıllık evliyim 2 yıl ben krundum 1 yılda eşim. İlk defa bu ay korunmadık acaba diyorum ilk denemede tutarmı :)) sürekli erken gebelik belirtilerini okuyorum sanki hepsi var göğüslerde şişlik kasıklarda ağrı. Yanlız bu belirtiler ben bunları öğrendikten sonra başladı psikolojik galiba üretiyorum kendi kendime ne diyim Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin. Benim adetim ayın 16 sı gibi yarın test yapsammı acaba erkenmi 5 gün kala

Nasılsınız bugunnn bugun belırtıler ne alemde merak edıyorum :)) dün gece ruyamda margarın gordum ekmege surup yıyordum neden bılmıyorum ılk defa bole bırsey oldu sabahın 6 sında kalktımmmm ilk defa kahwaltımı yaptım ve işe geldım uzun zamandır uykusuzluk ceken ben bugun hıc uykum yok sankı gunlerdır yatıyormusum gıbı kendimi dinç ve dinamik hissediyorum bugun :))))

gercekten yaptın yanii ...yaptıgını sonradan okudum canımm eger dogruysa bu hamilesin demekki cnmm :)))))

1 yıldır denıyoruz canım olmadı henuz bu ay olur dıye umıtlenıyorum bı yandan adet olurum dıye dusunuyorum sende yapmışmıydın böle birsey arastırdım ama cok bırsey bulamadım ben bununla ılgılı gerceklık payı nekadar bılmıyorum :) dedıgım gıbı işte beyaz beyaz oldu üstü krem gıbı kaymak gıbı ıyyy aklıma geldıkce allahım bana akıl versın aklımı kaybetcem yakında

günaydınn
güzel bir gùn bizi bekliyor arkadaşlar.batı 12 mart olanlar nerdesiniz
rüyada margarin gördügüne göre istahn acılms.yoksaaa

Günümüz aydın olsun. Allah'ım inşallah bebiş isteyenlerin sağlıklı ve hayırlı bebişleri olsun.İnşallah bugün realbaby'nin bebişinin olduğunu öğrenelim :) (bugünki duamız)
bu arada erken gebelik testi yaptın mı?merak ettim ben :)

günaydınn
güzel bir gùn bizi bekliyor arkadaşlar.batı 12 mart olanlar nerdesiniz
rüyada margarin gördügüne göre istahn acılms.yoksaaa

hahhahah :)) sorma tatlım sanırım baya acıldı strestendır belkı sabah sabah margarın kokusuyla uyandım bat 18 benım :) azzcık kaldı

ah ah inşallah canımmmmm agzın bal yesın valla :) bende hep dua edıyorum canım allah herkese nasıp etsın o guzel gunlerı ( dogurması zor olsada o acıya razıyım ben ) evet dun gebelık testı yaptım canım ama daha benım bat 18 de cok erken yaptım tabıkı negatıf cıktı bıde koca karı testlerı yaptım evde onlarda pozıtıf cıktı bılmıyorum

benim ev de pambuk gibi oldu tatlım:))) ohhh sefamız olsun
ütü kaldı sadece
bu haftakilerde birleşince yaklaşık 15 gömlek olacak...bu haftasonuna kadar da ütü diye ağlarım ben
sen ne durumdasın canımm

dolunay sennden ne haberrr
hadi bakalaım hayırlı haberlerle gelin bugün inş..
pazartesi sendromunu sayenizde atlatalım

ReaLBaby senin koca karı testini hatırladıkça kusacak gibi oluyorum,bildiğin gibi değil çok fena midem bulanıyor,adetim yeni bitti hamile olabilir miyimD

Günaydın kızlar 2 gündür yoktum hepsini okudum ,biz dün yeni çalışmalara başladık hadi bakalım hayırlısı ee şimdi nolcak yeni, sayfamı açılacak nisan diye :)

Merhaba kızlar ben yeniyim bende mart ayında hamile kalmak isyteyenlerdenim hiç korunmadan deniyoruz iki aydır bişey yok nasip bu ay umutluyum ama yine de tedirginimde...

Merhaba kızlar ben yeniyim bende mart ayında hamile kalmak isyteyenlerdenim hiç korunmadan deniyoruz iki aydır bişey yok nasip bu ay umutluyum ama yine de tedirginimde...

ReaLBaby senin koca karı testini hatırladıkça kusacak gibi oluyorum,bildiğin gibi değil çok fena midem bulanıyor,adetim yeni bitti hamile olabilir miyimD

Ne yalan soleeyim bnmde aklima geldikce midem bulaniyor napayim ya yaptim artik nekadar igrencte olsa pozitifi gordum cubukta goremedigimi gordum yine beni gulme krizi tuttu esim duysa bu kari delirmis dicek sen nezamandir hamile kalamiyormusun cnm

Günaydın kızlar 2 gündür yoktum hepsini okudum ,biz dün yeni çalışmalara başladık hadi bakalım hayırlısı ee şimdi nolcak yeni, sayfamı açılacak nisan diye :)

biz deee bizde dün başladık ,hadi bre bismillah:)))
hayırlısıyla hayırlı evlatçıklar nasip etsin rabbim hepimizee
mart ayında hamile kalıp nisan ayında öğreneceğiz ( İNŞALLAHHH) topik adı doğruu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…