Ins cnm az once eczaneden test aldim yaptim tabiki negatf cikti erken oldugunu biliyorum ama can sikintisi iste bide bisi soluyorlar idariri kaynatiyormussyn pis kokarsa ve ustu beyaz olursa krem gibi beyaz akinti gibi hamile oluyormus denemedim ama zor tutuyom kendimi :)))))
Denedim cnm walla pis birsey biliyorum ama yaptim tutamadim kendimi idarimda beyaz bisiler vardi be kaynattim kkopurdu ve beyaz bi tabaka olustu yani krem gibi sence dogrumu bole mi olmasi gerekiyor hamilemyim yani ben
arkadaşlar meraba nasılsınız..
benim regl bitti 6. günde ilişkiye girdik dün. ve sonrasında belimde bir ağrı başladı bugün de hafif hafif devam ediyor. ben 28 günde bir adet olurum yani yumurtlamama var daha bu neyin nesi bilen ya da aynı şeyi yaşayan var mı??
kızlar bat tarihime son bir gün ve mide bulantısndan yemek dahi yiyemiyorum artk.ne olur su bulantiya bi care varsa deyiverin.bebis gelecekmi ne?
gercekten yaptın yanii ...yaptıgını sonradan okudum canımm eger dogruysa bu hamilesin demekki cnmm :)))))
günaydınnNasılsınız bugunnn bugun belırtıler ne alemde merak edıyorum :)) dün gece ruyamda margarın gordum ekmege surup yıyordum neden bılmıyorum ılk defa bole bırsey oldu sabahın 6 sında kalktımmmm ilk defa kahwaltımı yaptım ve işe geldım uzun zamandır uykusuzluk ceken ben bugun hıc uykum yok sankı gunlerdır yatıyormusum gıbı kendimi dinç ve dinamik hissediyorum bugun :))))
Günümüz aydın olsun. Allah'ım inşallah bebiş isteyenlerin sağlıklı ve hayırlı bebişleri olsun.İnşallah bugün realbaby'nin bebişinin olduğunu öğrenelim :) (bugünki duamız)Nasılsınız bugunnn bugun belırtıler ne alemde merak edıyorum :)) dün gece ruyamda margarın gordum ekmege surup yıyordum neden bılmıyorum ılk defa bole bırsey oldu sabahın 6 sında kalktımmmm ilk defa kahwaltımı yaptım ve işe geldım uzun zamandır uykusuzluk ceken ben bugun hıc uykum yok sankı gunlerdır yatıyormusum gıbı kendimi dinç ve dinamik hissediyorum bugun :))))
günaydınn
güzel bir gùn bizi bekliyor arkadaşlar.batı 12 mart olanlar nerdesiniz
rüyada margarin gördügüne göre istahn acılms.yoksaaa
Günümüz aydın olsun. Allah'ım inşallah bebiş isteyenlerin sağlıklı ve hayırlı bebişleri olsun.İnşallah bugün realbaby'nin bebişinin olduğunu öğrenelim :) (bugünki duamız)
bu arada erken gebelik testi yaptın mı?merak ettim ben :)
Günaydın guzel bayanlar :))) nasilsiniz bugun, herkes iyidir umarım :)
Berianur benim evim pambuk gibi oldu yaaa, senin evin ne alemde? :)
Cuma günkü kahve akinti dun kayboldu, bugun birkaç damla açık kahve geliyor. Bugun 37. Gün ve adet yok kızlar (hayatımda ilk defa böyle bir gecikme yasıyorum) cuma da bildiginiz gibi kan testim negatifbenim adet düzenim çıldırdı galiba kızlar (
ReaLBaby senin koca karı testini hatırladıkça kusacak gibi oluyorum,bildiğin gibi değil çok fena midem bulanıyor,adetim yeni bitti hamile olabilir miyimD
Merhaba kızlar ben yeniyim bende mart ayında hamile kalmak isyteyenlerdenim hiç korunmadan deniyoruz iki aydır bişey yok nasip bu ay umutluyum ama yine de tedirginimde...
ReaLBaby senin koca karı testini hatırladıkça kusacak gibi oluyorum,bildiğin gibi değil çok fena midem bulanıyor,adetim yeni bitti hamile olabilir miyimD
Günaydın kızlar 2 gündür yoktum hepsini okudum ,biz dün yeni çalışmalara başladık hadi bakalım hayırlısı ee şimdi nolcak yeni, sayfamı açılacak nisan diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?