Ne yalan soleeyim bnmde aklima geldikce midem bulaniyor napayim ya yaptim artik nekadar igrencte olsa pozitifi gordum cubukta goremedigimi gordum yine beni gulme krizi tuttu esim duysa bu kari delirmis dicek sen nezamandir hamile kalamiyormusun cnm
bişey diyeceğim ama morelin bozulmasın ;senin o karı koca formülün yanlış olabilir
çiş bu her halukarda pis kokar ,daha önce hiç kaynattın mı ki aradaki farkı bilesin)
bence inanma bi,daha da yapmaa
canım biz yeniyiz 2 ay sayılır ,önceki ayın ortalarında korunmayı bırakmıştık,yumurtlama dönemine denk geldimi bilmiyorum,geçen ay birfiil çalıştık olmadı ,bakalım bu ay nasipse olur inş...
Rabbim gönlüne göre versin inş..
Merhaba kızlar ben yeniyim bende mart ayında hamile kalmak isyteyenlerdenim hiç korunmadan deniyoruz iki aydır bişey yok nasip bu ay umutluyum ama yine de tedirginimde...
biz deee bizde dün başladık ,hadi bre bismillah:)))
hayırlısıyla hayırlı evlatçıklar nasip etsin rabbim hepimizee
mart ayında hamile kalıp nisan ayında öğreneceğiz ( İNŞALLAHHH) topik adı doğruu
Ne yalan soleeyim bnmde aklima geldikce midem bulaniyor napayim ya yaptim artik nekadar igrencte olsa pozitifi gordum cubukta goremedigimi gordum yine beni gulme krizi tuttu esim duysa bu kari delirmis dicek sen nezamandir hamile kalamiyormusun cnm
bişey diyeceğim ama morelin bozulmasın ;senin o karı koca formülün yanlış olabilir
çiş bu her halukarda pis kokar ,daha önce hiç kaynattın mı ki aradaki farkı bilesin)
bence inanma bi,daha da yapmaa
canım biz yeniyiz 2 ay sayılır ,önceki ayın ortalarında korunmayı bırakmıştık,yumurtlama dönemine denk geldimi bilmiyorum,geçen ay birfiil çalıştık olmadı ,bakalım bu ay nasipse olur inş...
Rabbim gönlüne göre versin inş..
Bidaha yapmam zaten o bi merakti gecti siz daha cok yeniymissiniz ins bizim gibi hic ugrasmadan hamis kalirsin cnm
hassas testi yaptım sonuç tabiyki negatiffff(( adetime 4 gün var çıkmaması normal birde üstünde 5-7 gün önce % 100 e varan kesin sonuç yazıyor, verdiğimiz paralara yazık, yapmıcam bi daha test falan öffffffffffffff
Yahu ciktiktn sonra 3 liralik testlerdede cikiyor hassas testlerde ayni hatta ucuz testler daha iyi az kalmis sabret yuzup yuzup kuyrugu.a gelmissin ins hamilesindir o mutlululugu bu ay yasarsin :)
benim ev de pambuk gibi oldu tatlım:))) ohhh sefamız olsun
ütü kaldı sadece
bu haftakilerde birleşince yaklaşık 15 gömlek olacak...bu haftasonuna kadar da ütü diye ağlarım ben
sen ne durumdasın canımm
günaydınnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmm!!!! sabah kan tahliline gittim, şimdi geldim, yazdılarınızı okudum.
berianurcumm aynen ütü duruyor benim dee. çamaşirları da yıkadım, dün birkaç parça ütüledim ama daha buz dağının su üstü ve altında kalan dağğ gibi yığın var :S yine de aferin bizee :)))
evet bence de topik adı doğru. mart ayında hamile kalıp bir kısmımız martta, bir kısmımız nisanda öğreneceğizz :)
ben sabah tahlile gittim. adetimin 3. günü prolaktin, tiroidler, fsh, lh, demir falan bilimum baktıracaktım ama benim adet gelmedi. o kadar kafaya da takmadım yaa, neden gelmiyor bu şey? prolaktin için dostinex içiyorum aralık sonundan beri ve adetlerimin düzeni bozuldu resmen :S ben yine de beta hcg'ye de bakın dedim. artık çarşamba dra gidicem çünkü, gerekirse bna adet söktürücü versin. hiiiiç umudum kalmadı cuma günkü test sonucundan sonra ama eşim ve anneme göre hamile olabilirim =P umut dünyası işte.
dolunay sennden ne haberrr
hadi bakalaım hayırlı haberlerle gelin bugün inş..
pazartesi sendromunu sayenizde atlatalım
inşallahh hamilesindir canımyaaa bende cumayı bekliyorum, kalkıp temizlik yapmam lazım hiç içimden gelmiyor
az önce test yaptım ama yine negatif çıktı..
sanırım hamile falan değilim...
adet belirtimde yok..
offf
günaydınnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmm!!!! sabah kan tahliline gittim, şimdi geldim, yazdılarınızı okudum.
berianurcumm aynen ütü duruyor benim dee. çamaşirları da yıkadım, dün birkaç parça ütüledim ama daha buz dağının su üstü ve altında kalan dağğ gibi yığın var :S yine de aferin bizee :)))
evet bence de topik adı doğru. mart ayında hamile kalıp bir kısmımız martta, bir kısmımız nisanda öğreneceğizz :)
ben sabah tahlile gittim. adetimin 3. günü prolaktin, tiroidler, fsh, lh, demir falan bilimum baktıracaktım ama benim adet gelmedi. o kadar kafaya da takmadım yaa, neden gelmiyor bu şey? prolaktin için dostinex içiyorum aralık sonundan beri ve adetlerimin düzeni bozuldu resmen :S ben yine de beta hcg'ye de bakın dedim. artık çarşamba dra gidicem çünkü, gerekirse bna adet söktürücü versin. hiiiiç umudum kalmadı cuma günkü test sonucundan sonra ama eşim ve anneme göre hamile olabilirim =P umut dünyası işte.
dolunay senin SAT 4 şubattı değil mi? benim de 2 şubat. ikimiz de aynı durumdayız. ben kanda baktırdım, sen de baktır istersen. benimki negatif gerçi, inşallah seninki pozitiftir. neden böyle oluyor yahuu, daha denemeye ay ortası başladık? psikolojikse yandık yani başından sapıttı bizim adet((((((((((
hepimiz umut dünyası...
benim umutlarımda az önce gene yıkıldı.. benimkide gelmio sinir bozucu bi durum...
inşallah hayırlı haber çıkar bu sefer... dualarım seninle..
kaçta çıkarmış sonuç?
tüm herşleyime bakılacak canım, öğlen ara dedi tahlilci. en azından gebelik ve prolaktin sonucumu telefonda söylesin. hiç umudum yok canım, cuma bile negatif çıktı erken de yapmadım geçmişti adetim. dün eşime dedim canım adetim gelmedi, bana çok kızdı. sen ilk aydan bu kadar takarsan tabii gelmez, böyle yaparsan hiç olmaz, vır vır vır. ağlattı beni, sonra da özür diledi. kafama da takmadım ki gecikme olmadan önce, şimdi de niye gecikti diye takmış durumdayım tabii. 7-8 gün adet gecikmesi kafaya takılmaz mı?
evet cnm ikimizinde aynı sayılır...
nedir bu anlamadım ki..
varsa çıksın artık... yoksa adet gelsin önümüze bakalım..
İSYYAAAAAANNNNNNN...
kafayı yedik artık...
ben kan testine mecburen adete 4 kala baktırmıştım 2,37 çıkmıştı.. yok dedi doktor bana hoş o acil nöbetçi doktoruydu ama ..
Valla kızlar bende geçen ay 13 gün geçti hamileyim diye çıldırdım resmen sonra bi baktım geldi kırmızılar daha çok yeniyiz ama çocuk çok istiyorum şimdiden psikolojik olarak sapıttım bende galiba ya...
off nedir bu temizlikten çektiğimiz? misafir gelmeden temizle, gittikten sonra temizle, nefretttt ediyorumm :))
sağol canım inşallah :) ama cuma kanda baktırmıştım negatifti. ihtimal vermiyorum ama inşallah vardır arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?