aynen İİİSSSYAAANNNNN hehehe
dolunay kadın telefonda negatif deyince ben kahverengi akıntım da başladı, adet geldi diye kadına değerimi sormadım. bugün gidip sonucumu alayım bari. normalde 0.10 falan çıkıyormuş, belki senin o günlerde çok yeniydi ve 2.37 çıktı. ama idrarda da çıkmıyor senin, çözemedik bu durumu???
yeşim benim hiç böyle adet gecikmem olmazdı. ama senin 13 gün gecikmiş. demek psikolojik bizim, peki nasıl rahatlayacağız biz? öffffffffffffff daha ilk günden psikoloji bizim adetleri bozduysa yandık yani
aynen canım , şimdi başlasam akşama kadar anca bitiririm,
mart ayında hamile kalamazsam eğer gelecek ay hiç test falan yapmayacağım ve kafamı vermeyeceğim, hiçbirşey belli olmaz canım 'o ol der ve olur ''herşey kısmet inşallah vardır...
takılır arkadaşım takılır...
:)
hepimiz aynı durumdayız.. kıyamam ağlama sen.. erkekler hep böyle..
onlarda bizi üzülüyo diye de üzülüyo anca kızıyolar işte...
onlar ne yapsın..
üzülme lütfen olur artık ne yapalım...
bende normal muyane mi gitsem diyorum ama beklicem iyice beklicem..
gelmezse gelmesin
hodri meydan adet sanaDD ,
gelmezsen gelmeee
Valla kızlar bende geçen ay 13 gün geçti hamileyim diye çıldırdım resmen sonra bi baktım geldi kırmızılar daha çok yeniyiz ama çocuk çok istiyorum şimdiden psikolojik olarak sapıttım bende galiba ya...
hıh adet, sen de kimsin? ister gel ister gelme hehehe :)
odun bu erkekler canım ya, kendileri hiçbirşeyi takmıyor ya, başarabilsek bizde takmayız herhalde.
ağlayınca üzüldü özür diledi, söylediklerimi unut dedi. ben de hiçbirrr zaman unutmıycammm dedim :)) hain koca
adet sen bizim psikolojimizi bozamazsın, korkmuyorsan çık ortaya :)))
aynen iiisssyaaannnnn hehehe
dolunay kadın telefonda negatif deyince ben kahverengi akıntım da başladı, adet geldi diye kadına değerimi sormadım. Bugün gidip sonucumu alayım bari. Normalde 0.10 falan çıkıyormuş, belki senin o günlerde çok yeniydi ve 2.37 çıktı. Ama idrarda da çıkmıyor senin, çözemedik bu durumu???
Yeşim benim hiç böyle adet gecikmem olmazdı. Ama senin 13 gün gecikmiş. Demek psikolojik bizim, peki nasıl rahatlayacağız biz? öffffffffffffff daha ilk günden psikoloji bizim adetleri bozduysa yandık yani
canım benden sana nacizane tavsiye, daha çok yeni evlisin sakın kafana takıp sitres yapma en önemli faktör bu , burda herkes en az 1 yılı geçik evli, rabbim sanada nasip eder inşallahhh bizlerle beraber ama sitrese girecek bir durumun yok bak biz topluca isyanlardayızzzz yakında yürüyüş falanda yaparız :)))
biz deee bizde dün başladık ,hadi bre bismillah:)))
hayırlısıyla hayırlı evlatçıklar nasip etsin rabbim hepimizee
mart ayında hamile kalıp nisan ayında öğreneceğiz ( İNŞALLAHHH) topik adı doğruu
dolunaycım dur hemen moralini bozma.Şu testlere kafamızı takmasak iyi olur sanki.Ovulasyon testim bile negatif çıkınca moralim bozuluyor :) ama sanki biraz oluruna bıraksak daha mı iyi olucak bilmem.ufff ufff neden olmuyo yaa... bide adet de gecikiyo umutlanıyo insan..
testte yine negatif çıktı..
yok mu yani bebek yine...
off off....
bütün morAl sıfırlandı işte...
duruup durup düşünürüm artık...
inşallah vardır...
yoksada inşAllah önümüzdeki ay sen bari bu düşüncede kalabilirsin :)
dolunaycım dur hemen moralini bozma.Şu testlere kafamızı takmasak iyi olur sanki.Ovulasyon testim bile negatif çıkınca moralim bozuluyor :) ama sanki biraz oluruna bıraksak daha mı iyi olucak bilmem.
topidik ve dolunay eminimki birkaç ay içinde bebiş haberlerinizi alacağız.Ondan stres olmayın.
ben 3.ayda bebişimiz olmuyor diye doktora gittim.Tabii eşimi de yanımda sürükledim.Biraz erken gelmişsiniz en az 9 ay daha beklemeniz lazım dedi. herşey yolunda olsa bile bir ayda gebelik şansı%25miş. stres çok önemli bir faktörmüş.
Bundan dolayı yemişim stresi ohhh! sefamız olsun !!!
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin bize :)))
Pozitif düşüneceğiz ve bebişlerimiz olucak.Çünkü negatif düşünürsek beynimiz ters işleme kuramına göre negatif direktif alması nedeniyle o şekilde işlermiş ve o şekilde olurmuş. Tüm bebiş isteyenlere duyurulur....
merhaba anne aday adayları....
benimda bata kaldı 6 gün bakalım mart hamişi olabilecekmiyim. 32 yaşındayim 4 yaşında kızım var öğretmenim bursada yaşıyorum ....
10 aydır 2.iiçin uğraşıyoruz.
:) canım ne güzel söyledin. benim evlendiğimden beri yaklaşık 7 aydır adet düzensizliğim var. ilk önceleri erken geliyordu, prolaktinim yüksekmiş ondan yumurtlayamıyormuşum. şimdi 2.5 aydır prolaktin için ilaç içiyorum ama adetim gecikti. ama bu ilaç da adetleri ve yumurtlamayı düzene koyacak bir ilaç. bende ne etkiledi bilemiyorum, stres olabilir. gelince bebiş yok diye stres, gelmeyince neden gelmedi diye stres. aynen ya yemişiz stresi, gelen gelsin gelmeyen ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin. bundan sonra böyle oh be :))
Günaydın kızlar :))) bugün bat günü olanlar ve hala adeti gelmeyenler İNŞALLAH hamilesinizdir :) şunu bi izleyin derim benim çok hoşuma gitti hem de moral olsun size9 months in 1000 pictures stop motion (Pregnancy time lapse!) - Osher, Tomer and Baby Emma - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?