Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

bende çözemedim ki işte...
o gün yeniydiyse buün silikde olsa bi çizgi daha görmem gerekkirdi..
anlamadım gitti bende bi türlü...
aman yaaa ne zor şeymiş sanki..

inşallah vardır...
yoksada inşAllah önümüzdeki ay sen bari bu düşüncede kalabilirsin :)

hıh adet, sen de kimsin? ister gel ister gelme hehehe :)
odun bu erkekler canım ya, kendileri hiçbirşeyi takmıyor ya, başarabilsek bizde takmayız herhalde.
ağlayınca üzüldü özür diledi, söylediklerimi unut dedi. ben de hiçbirrr zaman unutmıycammm dedim :)) hain koca
adet sen bizim psikolojimizi bozamazsın, korkmuyorsan çık ortaya :)))

canım benden sana nacizane tavsiye, daha çok yeni evlisin sakın kafana takıp sitres yapma en önemli faktör bu , burda herkes en az 1 yılı geçik evli, rabbim sanada nasip eder inşallahhh bizlerle beraber ama sitrese girecek bir durumun yok bak biz topluca isyanlardayızzzz yakında yürüyüş falanda yaparız :)))

mrb kızlar pazartesi sendromunda işlerle debeleşirken hadi bi girip bakayım dedim. o kadar güzelki ortam müptelası oldum wala
ne diyeyim hepimize kolay,huzurlu bi hafta diliyorum..
neyse buarada ctesi ovülasyon testini sipariş ettim bakalım çok umutluyum en azından yumurtladığım günü net olarak bilip ona göre davrancam...
Nisanda inşallah hepimiz aynı zamanlarda hamiş olduğumuzu öğreniriz daha çok beklemeyiz... hadi hepimize bol şans...

aynen...
odunluklar çok oluyo canımda
sonrasında özür bile dilemeyenleri gönül almayanları düşün..
ya öyle olsalardı diye düşün..
canım kocacım de D

evet adet geliosan korkmuyorsan gel...
gelmeyeceksen de 9 ay gelme bi zahmet hıh

kesin psikolojik kesin acaba doktordan destek mi alsak yavvv...

kızlr kv benimle çok uğraşıyo birazda bebiş isteyim onun yüzünden arttı hamile olursam benimle uğraşmaktan vazgeçer belki....

ufff ufff neden olmuyo yaa... bide adet de gecikiyo umutlanıyo insan..
testte yine negatif çıktı..
yok mu yani bebek yine...
off off....
bütün morAl sıfırlandı işte...
duruup durup düşünürüm artık...

Berianur ve unlugul sanırım bat ve satlarımız yakın dönemde :))
benim sat:27 şubat
bat:25-26 mart ya sizinkiler

merhaba anne aday adayları....
benimda bata kaldı 6 gün bakalım mart hamişi olabilecekmiyim. 32 yaşındayim 4 yaşında kızım var öğretmenim bursada yaşıyorum ....
10 aydır 2.iiçin uğraşıyoruz.

Ben de bu ay ovülasyon testi aldım. Çift çizgi görünce ve sonraki gün ilişki oldu. Bakalım BAt 22 mart bu gün gelmez artık banada:18:

dolunaycım dur hemen moralini bozma.Şu testlere kafamızı takmasak iyi olur sanki.Ovulasyon testim bile negatif çıkınca moralim bozuluyor :) ama sanki biraz oluruna bıraksak daha mı iyi olucak bilmem.

topidik ve dolunay eminimki birkaç ay içinde bebiş haberlerinizi alacağız.Ondan stres olmayın.
ben 3.ayda bebişimiz olmuyor diye doktora gittim.Tabii eşimi de yanımda sürükledim.Biraz erken gelmişsiniz en az 9 ay daha beklemeniz lazım dedi. herşey yolunda olsa bile bir ayda gebelik şansı%25miş. stres çok önemli bir faktörmüş.
Bundan dolayı yemişim stresi ohhh! sefamız olsun !!!
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin bize :)))
Pozitif düşüneceğiz ve bebişlerimiz olucak.Çünkü negatif düşünürsek beynimiz ters işleme kuramına göre negatif direktif alması nedeniyle o şekilde işlermiş ve o şekilde olurmuş. Tüm bebiş isteyenlere duyurulur....

inşallah vardır...
yoksada inşAllah önümüzdeki ay sen bari bu düşüncede kalabilirsin :)

inşallah vardır ama söz verdim kendime test falan yapmıcam, hepimizin dünyaya gelişi belliymiş ne 1 nefes fazla ne 1 nefes eksik alacağız , oda ne zaman vaktiyse o zaman gelecek, yoksa ben test yapmaktan kafayı yicemmmm

:) canım ne güzel söyledin. benim evlendiğimden beri yaklaşık 7 aydır adet düzensizliğim var. ilk önceleri erken geliyordu, prolaktinim yüksekmiş ondan yumurtlayamıyormuşum. şimdi 2.5 aydır prolaktin için ilaç içiyorum ama adetim gecikti. ama bu ilaç da adetleri ve yumurtlamayı düzene koyacak bir ilaç. bende ne etkiledi bilemiyorum, stres olabilir. gelince bebiş yok diye stres, gelmeyince neden gelmedi diye stres. aynen ya yemişiz stresi, gelen gelsin gelmeyen ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin. bundan sonra böyle oh be :))

İnşallah oluruz canım bende ikinciyi istiyorum bu ay ilk kez korunmuyoruz

Stres o kadar kötü bişey ki ben sigarayı ilk bıraktığımda 3 ay regl olmadım Tüm bedeni altüst ediyor

Merhaba kızlar

16 mart regl günüm. Şuan gögüslerim şiş ve ağrıyo. Gaz var ve karnım ağrıyo. Sanki regl oldum diye lavobaya gidiyorum ama bişi yok. Acaba hamilemiyimdir bu erken testler varmış. Daha 5 gün var reglime çıkarmı testte deneyimleyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…