Merhaba kızlar
16 mart regl günüm. Şuan gögüslerim şiş ve ağrıyo. Gaz var ve karnım ağrıyo. Sanki regl oldum diye lavobaya gidiyorum ama bişi yok. Acaba hamilemiyimdir bu erken testler varmış. Daha 5 gün var reglime çıkarmı testte deneyimleyen varmı
Merhaba kızlar
16 mart regl günüm. Şuan gögüslerim şiş ve ağrıyo. Gaz var ve karnım ağrıyo. Sanki regl oldum diye lavobaya gidiyorum ama bişi yok. Acaba hamilemiyimdir bu erken testler varmış. Daha 5 gün var reglime çıkarmı testte deneyimleyen varmı
merhaba,
benimde regl günü 15 mart , aynen senin gibiyim bende regl sancısı çekiyorum.. hassas testlerdende, o ucuz olanlardanda yaptım hemde kaç defa çıkmıyor canım kendini boşyere sitrese sokmaktan başka birşey değil, en iyisi regliyi beklemek evet çok zor ama ben kendime söz verdim bi daha test falan yapmıcam, belki hamileyim ve boş yere üzülüyorum diye sende bence yapma bekle azıcık kaldı zaten..
Berianur ve unlugul sanırım bat ve satlarımız yakın dönemde :))
benim sat:27 şubat
bat:25-26 mart ya sizinkiler
Canım ne zamandır deniyorsunuz niye rahim filmi istedi doktorun???
Baya oldu yaa korunmayı bırakalı 1 seneye yaklaştı nerdeyseHer ay yeni umutlarla yola çıkıyoruz.. Bazen ben eşimi idare ediyorum bazen o beni idare ediyor.. öyle öyle geçti koca yıl gerçi ciddi ciddi uğraştığım 4-5 ay anca ama olsun yinede olması gerekirdi diye düşünüyorum.. birimizden birinde sorun var ama anlamadım gitti.. Eşim spermiyogram yaptırdı herşey normal dedi doktor. Bende bu ay rahim filmi çektireceğim inş bi sorun yoktur.. Rahim filmi çekimi çok ağrılı oluyormuş nasıl korkuyorum anlatamam
Baya oldu yaa korunmayı bırakalı 1 seneye yaklaştı nerdeyseHer ay yeni umutlarla yola çıkıyoruz.. Bazen ben eşimi idare ediyorum bazen o beni idare ediyor.. öyle öyle geçti koca yıl gerçi ciddi ciddi uğraştığım 4-5 ay anca ama olsun yinede olması gerekirdi diye düşünüyorum.. birimizden birinde sorun var ama anlamadım gitti.. Eşim spermiyogram yaptırdı herşey normal dedi doktor. Bende bu ay rahim filmi çektireceğim inş bi sorun yoktur.. Rahim filmi çekimi çok ağrılı oluyormuş nasıl korkuyorum anlatamam
Cok cnm sikildi bende kalktim doktora geldim ama ogleden sonraya kaldim simdi tekrar eve gidiyorum ogleden sonra gelecegim bakalim.. İns. Kanda bari hamilelik gorurum yaa.. Topidik sen ne yaptin cikti mi sonuc
merhaba,
benimde regl günü 15 mart , aynen senin gibiyim bende regl sancısı çekiyorum.. hassas testlerdende, o ucuz olanlardanda yaptım hemde kaç defa çıkmıyor canım kendini boşyere sitrese sokmaktan başka birşey değil, en iyisi regliyi beklemek evet çok zor ama ben kendime söz verdim bi daha test falan yapmıcam, belki hamileyim ve boş yere üzülüyorum diye sende bence yapma bekle azıcık kaldı zaten..
Cok cnm sikildi bende kalktim doktora geldim ama ogleden sonraya kaldim simdi tekrar eve gidiyorum ogleden sonra gelecegim bakalim.. İns. Kanda bari hamilelik gorurum yaa.. Topidik sen ne yaptin cikti mi sonuc
Canım senin reglin kaç gün geçti yada geçmedenmi kan testi yaptırıosun
hadı bakalım bebiş haberı alırız umarım valla ben cocuk olmadan burda dokuz doguruyorum hergunsızlerınde sonuclarını merak edıyorummmmmmmmmmmm inşallah hamişsindirde hiç değilse sevınırız
günaydınnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmm!!!! sabah kan tahliline gittim, şimdi geldim, yazdılarınızı okudum.
berianurcumm aynen ütü duruyor benim dee. çamaşirları da yıkadım, dün birkaç parça ütüledim ama daha buz dağının su üstü ve altında kalan dağğ gibi yığın var :S yine de aferin bizee :)))
evet bence de topik adı doğru. mart ayında hamile kalıp bir kısmımız martta, bir kısmımız nisanda öğreneceğizz :)
ben sabah tahlile gittim. adetimin 3. günü prolaktin, tiroidler, fsh, lh, demir falan bilimum baktıracaktım ama benim adet gelmedi. o kadar kafaya da takmadım yaa, neden gelmiyor bu şey? prolaktin için dostinex içiyorum aralık sonundan beri ve adetlerimin düzeni bozuldu resmen :S ben yine de beta hcg'ye de bakın dedim. artık çarşamba dra gidicem çünkü, gerekirse bna adet söktürücü versin. hiiiiç umudum kalmadı cuma günkü test sonucundan sonra ama eşim ve anneme göre hamile olabilirim =P umut dünyası işte.
6 mart canım sat ,ben normalde 23-24 günde adet oldugumdan herkese uyraım
bende öyle sancılı zannediyordum ama iğne olduğunda ağlayan bir arkadaşım var o bile çektirdi hsg yi adet sancısına benzer bir sancı oldu dedi
korkutma kendini bu kişiye göre değişiyor ama ben o arkadaşı gördükten sonra korkumu yendim bendende isterlerse korkmuyorum artık
İns. Diyorum ama pek umudum yok acikcasi.. Evde cikan negatif test umutlarimi yok etti
günaydın kızlar :))) bugün bat günü olanlar ve hala adeti gelmeyenler inşallah hamilesinizdir :) şunu bi izleyin derim benim çok hoşuma gitti hem de moral olsun size9 months in 1000 pictures stop motion (pregnancy time lapse!) - osher, tomer and baby emma - youtube
Berianur ve unlugul sanırım bat ve satlarımız yakın dönemde :))
benim sat:27 şubat
bat:25-26 mart ya sizinkiler
Benim adet zamanı hiçbir ağrım olmaz dayanıklıyımdır ağrıya .. ama yinede korkuyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?