Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

eger yumurtan erken catlayıp erken hamıle kaldıysan cıkabılır ama döllenme yenı olduysa cıkmaya bılır döllenmeden 14 15 gun sonra cıkıyor testlerde genellıkle :) tabı bunyeden bunyeye degısıyor

merhaba,
benimde regl günü 15 mart , aynen senin gibiyim bende regl sancısı çekiyorum.. hassas testlerdende, o ucuz olanlardanda yaptım hemde kaç defa çıkmıyor canım kendini boşyere sitrese sokmaktan başka birşey değil, en iyisi regliyi beklemek evet çok zor ama ben kendime söz verdim bi daha test falan yapmıcam, belki hamileyim ve boş yere üzülüyorum diye sende bence yapma bekle azıcık kaldı zaten..

Evet canım doğru söylüyosun hiç yapmıyım ve bekliyim. Ya çok şey bilmek ne kötü yok ovulasyon hesapla yok onu bunu hesapla. Eskiden köylerde nasıl oluomuş bir sürü çocuk ve bu hesaplar yapılmadan.boşuna dememişler cehalet mutluluktur ! :)) Keske sabredebilsek boşverebilsek bizde ama malesef sürekli heran beynimde.

Canım ne zamandır deniyorsunuz niye rahim filmi istedi doktorun???

Baya oldu yaa korunmayı bırakalı 1 seneye yaklaştı nerdeyse Her ay yeni umutlarla yola çıkıyoruz.. Bazen ben eşimi idare ediyorum bazen o beni idare ediyor.. öyle öyle geçti koca yıl gerçi ciddi ciddi uğraştığım 4-5 ay anca ama olsun yinede olması gerekirdi diye düşünüyorum.. birimizden birinde sorun var ama anlamadım gitti.. Eşim spermiyogram yaptırdı herşey normal dedi doktor. Bende bu ay rahim filmi çektireceğim inş bi sorun yoktur.. Rahim filmi çekimi çok ağrılı oluyormuş nasıl korkuyorum anlatamam

bende öyle sancılı zannediyordum ama iğne olduğunda ağlayan bir arkadaşım var o bile çektirdi hsg yi adet sancısına benzer bir sancı oldu dedi
korkutma kendini bu kişiye göre değişiyor ama ben o arkadaşı gördükten sonra korkumu yendim bendende isterlerse korkmuyorum artık

bende cektırdım rahım flımı bende bırsey cıkmadı ben bıraz erken cektırmıstım gercı gercekten acı verıcı bırsey agrı kesıcı vuruyorlar ama bende ıse yaramamıstı.. ve 1. de olmadı flım cekılmedı 2. de olmadı 3. de oldu 3 kere ılac verıldı rahım ıcıne ogun kasık agrılarım olmustu sonra doktor benim ağrı eşiğimin cok dusuk oldugunu söledi yani acıya karşı fazla duyarlıyım .. sende böle bi sorun yok sa korkmadan cektırebılırsın ve gercekten cok onemlı bırsey herkese tavsıyem cocugu olmayan ılk önce dipteki sorunu ulsunlar ılk önce rahım flımı sonra tedavı en iyisi

Cok cnm sikildi bende kalktim doktora geldim ama ogleden sonraya kaldim simdi tekrar eve gidiyorum ogleden sonra gelecegim bakalim.. İns. Kanda bari hamilelik gorurum yaa.. Topidik sen ne yaptin cikti mi sonuc

Cok cnm sikildi bende kalktim doktora geldim ama ogleden sonraya kaldim simdi tekrar eve gidiyorum ogleden sonra gelecegim bakalim.. İns. Kanda bari hamilelik gorurum yaa.. Topidik sen ne yaptin cikti mi sonuc

hadı bakalım bebiş haberı alırız umarım valla ben cocuk olmadan burda dokuz doguruyorum hergun sızlerınde sonuclarını merak edıyorummmmmmmmmmmm inşallah hamişsindirde hiç değilse sevınırız

Canım senin reglin kaç gün geçti yada geçmedenmi kan testi yaptırıosun

hadı bakalım bebiş haberı alırız umarım valla ben cocuk olmadan burda dokuz doguruyorum hergun sızlerınde sonuclarını merak edıyorummmmmmmmmmmm inşallah hamişsindirde hiç değilse sevınırız

İns. Diyorum ama pek umudum yok acikcasi.. Evde cikan negatif test umutlarimi yok etti

TOPİDİK neden olmasınnn:)))ayy inşallah vardır ,seni ümitlendirmek istemiyorum ama hayırlısıyla vardır inşallahh:))
dediğin gibi yoksa da dr versin söktürücü,yol almaya başla en azından:S
ama ben var diyorum ,olumlu düşünüyorum ki olumlu olsunnnn...sonuçları ne zaman alacaksın?

Benim adet zamanı hiçbir ağrım olmaz dayanıklıyımdır ağrıya .. ama yinede korkuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…