Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

İns. Diyorum ama pek umudum yok acikcasi.. Evde cikan negatif test umutlarimi yok etti

tatlım bizzat benim yengemde idrar testinde çıkmıyor gebeliği.
iki çocuğu var (elhamdülillah) ikisinde de kan testi ile belli oldu.kesinlikle o testlerde hep negatif çıkardı.moralini bozma.bende bekliyorum yarın bat tarihi.olmazsa elbet üzülceğiz ama yılmak yok öyle hemen...bebeğimin kokusunu almadan yılmayacağım,sende öyle yap ve gülümse hamileysen bebişine üzüldüğünü hissettirme

yaaa neden böle karamsarsın sen ( tamam üzülüyoruz ama umudunuda kaybetme derdı veren dermanıda verır sıkma canını hem belkııı hamişsin güzel arkadasım

İns.. Ama bakalim simdi gidiyorum hastaneye tekrardan muhtemelen kan ister sonra onu beklerim falan.. Hayirlisi ins. Vardir.. Dua edin arkadaslarim..

kızlar bı cvb verın lütfennnn....yumurtlama donemımde kasıklarımın 2 yanında ve karnımın alt tarafında agrılar olusuyodu bıraz hafıfledı,ve ıdrarımda ılac gıbı koku vardı,hala var gercı ve cok sık ıdrara cıkıyorum ama bıkac gundur adet olacakmısım gıbı agrılar oluyo ara ara,goguslerım cok hassas,gogus uclarım sureklı belırgın,ve gecelerı gunlerce canım ekmek ıstıyo fenayım yıyorum bıseyler ama canım bıseyler istıyo ama bı turlu ne oldugunu bılıpte yıyıp rahatlıyamıyorum..ama bıkac gundur ekmek kızartması ıstıyo canım ve bu ıstek gecelerı defalrca benı uyandırıyo..benım ılk gebelıgımdede burnuma hamur kızarma kokusu gelıyodu sureklı sımdı ıse canım cok fena ıstıyo..adetıme 5 gun var daha..sızce ne olabılır bu durumum?

Canlarim benim yaaa ins. Hamileyizdir.. Hepimiz... Cok sagol arkadasim.. Cok sagol

Allahin izni ile bu durumun hamilelik olsa gerek

kimse cvb vermıcekmı

hayatım şu durumunla muteber testte çıkması gerekir.o aldığın koku hamileliğin temel hormonu hgc nin kokusu.bir test yapmanı tavsiye ederim.ama testi atma olur mu? birkaç saat sonra da yansıyabilir sonuç hgc az miktarda ise :)

adet olacakmısım gıbı agrılar var,lavaboya her gıttıgımde tamam ıste kesın gorduk kırmızıları dıyorum ama bakıyorum yok bısey.hala akıntılarımda var..bu agrı neden oluyodur sızce kızlar,sag ve sol kasık kenarlarımda oluyo agrılar..

nurdancım test yapmaya korkuyorum yıne hayal kırıklıgı yasıcam dıye..içim gıdıyo yapayım dıye ama korkudanda elım ayagım tıtrıyo

bu arada kızlar ben kimya mezunuyum.labta çalıştım hastanelerde.
idrar kaynatma doğru bir tekniktir.hastanelerde önce ısıtılıyor.eğer o kabarma ve kokku yoksa miktarına bakılmadan negetif deniliyor.
biz daha kolay yöntemi kullanıyrduk.denemek isteyenler.

sabah idrarını bir kaba alıp üzerine bir tatlı kaşığı karbonat eklesin.çökelti var ise durum negatiftir,kabarır ise pozitif :)

heee sakın karbonat yerine kabartma tozu koymayın olmaz

nurdancım test yapmaya korkuyorum yıne hayal kırıklıgı yasıcam dıye..içim gıdıyo yapayım dıye ama korkudanda elım ayagım tıtrıyo

canım concort test almanı öneririm.4 tl ama çok çok hassas.bende bekliyorum gerçi moralim bozulmasın diye yapmıyorum

pekı ıllakı sabahmı olmak zorunda nurdancım suan yapsak olmazmı sence?

pekı ıllakı sabahmı olmak zorunda nurdancım suan yapsak olmazmı sence?

hgc hormonu sabah yüksek miktarda var buda %100 sonuç demek.sabah idrarından sonraki idrarlarda az miktarda var ama dene derim yinede :)
birde biraz aktıktan sonra sona doğru alın idrar örneğini :)

hgc hormonu sabah yüksek miktarda var buda %100 sonuç demek.sabah idrarından sonraki idrarlarda az miktarda var ama dene derim yinede :)
birde biraz aktıktan sonra sona doğru alın idrar örneğini :)

ilahı nurdann:,)) hiç gülecegım yoktu,yemek tarıfı verıyo sankı :))ne kadar aksın..ne zamandan sonra alalım

ilahı nurdann:,)) hiç gülecegım yoktu,yemek tarıfı verıyo sankı :))ne kadar aksın..ne zamandan sonra alalım

ortalarda al şekerim sonra şak diye biter yolda kalırsın
şaka maka ben cesaret edemedim,bakalım sen yaparsan ne çıkacak

kimse cvb vermıcekmı

ay canım ben umidinin kaybetmenı ıstemem ama bendede aynı belırtıler var aynen anlatıgın gıbıyım test yaptım negatıf cıktı adetıme var daha ama hep aclık hıssedıyorum bıraz arastırdım senın anlattıgın bu durum adet dönemı yakında olabılırmıs piskolojıkmıs bırazda sureklı arastırıyorum bu tarz durumları ama adet gecmeden kımse kesın bırsey dıyemıyor ve herkesde farklı olurmus bu belırtılerde hamıle kaldıktan1 ay sonra daha belırgın bırsekılde baslıyormus ıns sende hamılesındır.

Bu ayda kırmızılı hayata merhaba dedim. Bu ay hamile kalmış olsaydım evlilik yıldönümümüze denk geliyordu doğumum :) Birdahaki ay da eşimin doğum günüsüne denk geliyor. Hadi bakalım ne zaman olacak. Bunun yılbaşısı var, sevgililer günü var, 23 nisanı, 19 mayısı var. Elbet birine denk gelir dimi :))

nurdaaaaaaannnnnncımmmmmm ciddimisin sen yaaaaaaaa :))) ben dun bı iğrenclık yapıp ıdarırımı kaynatmıstım ve kabardı kesıldı gıbı böle sut kesıgı gıbıde deılde parca parca kopukler oldu yagsız krem gıbı koktu bıde .. yaaaa umitlendırıyorsun benı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…