bu arada kızlar ben kimya mezunuyum.labta çalıştım hastanelerde.
idrar kaynatma doğru bir tekniktir.hastanelerde önce ısıtılıyor.eğer o kabarma ve kokku yoksa miktarına bakılmadan negetif deniliyor.
biz daha kolay yöntemi kullanıyrduk.denemek isteyenler.
sabah idrarını bir kaba alıp üzerine bir tatlı kaşığı karbonat eklesin.çökelti var ise durum negatiftir,kabarır ise pozitif :)
heee sakın karbonat yerine kabartma tozu koymayın olmaz
ortalarda al şekerim sonra şak diye biter yolda kalırsın
şaka maka ben cesaret edemedim,bakalım sen yaparsan ne çıkacak
nurdancım bıde beyaz köpurmesı ve beyaz akıntı gıbı olması o köpüğün normal birseymı ıdrarda cok telas yaptım bunu okuyunca gercı ben testte yaptım negatıf cıktı ama sen böle dıyınce ümitlendım baya ben
ay canım ben umidinin kaybetmenı ıstemem ama bendede aynı belırtıler var aynen anlatıgın gıbıyım test yaptım negatıf cıktı adetıme var daha ama hep aclık hıssedıyorum bıraz arastırdım senın anlattıgın bu durum adet dönemı yakında olabılırmıs piskolojıkmıs bırazda sureklı arastırıyorum bu tarz durumları ama adet gecmeden kımse kesın bırsey dıyemıyor ve herkesde farklı olurmus bu belırtılerde hamıle kaldıktan1 ay sonra daha belırgın bırsekılde baslıyormus ıns sende hamılesındır.
canım zaten alıstım artık bır ümıtle test yapıp sonra hayal kırıklıgına ugramaya..onun için korkumdan test yapamıyorum..benım adetıme 5 gun var.eger regl olmazsam zaten mecbur yapcam ama regl de olacagıma gore sorun yok,hem umutlu hem umutsuzum..
canım kaynatma yöntemi uyguladıysan kahve taşarmış gibi taşması gerekir.eğer böyle olduysa sende birde karbonatı dene :)
canım kaynatma yöntemi uyguladıysan kahve taşarmış gibi taşması gerekir.eğer böyle olduysa sende birde karbonatı dene :)
ben yapmak ıstıyorum ama cesaretım yok..zaten cessretım olsa bununla ugrasmaktansa gıdıp kan testı verıım yada test alır yaparım..aman bosver beklıyelım bakalım ıns regl gecıkırde ozaman gıderız..pekı bı bılgın varmı adet agrısı gıbı agrı cekmek neden?
karbonetı fazla kacırmayın tadı bozuur sonraahh karbonatcı nurdan ahh:))
evet öle oldu hatta kahve köpugu gıbı oldu D: böle kaymak varmıs gıbı ustunde tasarcasına: ayyyy nurdannnnnnnnn neler dedırtıyorsun bana aşkım ya yarında karbonat yapayım madem
Aaa bu kadar umutsuz olma canim.. Hem senin bi tane cocugun yok mu ? Hamile kalabiluyorsun yani sen.. Uzulme elbet olur olacakkk
karbonetı fazla kacırmayın tadı bozuur sonraahh karbonatcı nurdan ahh:))
kız ne cesursun bende denesem yaaa ya çıkmazsa:18:
kimse cvb vermıcekmı
evet öle oldu hatta kahve köpugu gıbı oldu D: böle kaymak varmıs gıbı ustunde tasarcasına: ayyyy nurdannnnnnnnn neler dedırtıyorsun bana aşkım ya yarında karbonat yapayım madem
Bende kan verdim beta icin.. Adetim de duzensiz dedim.. Oda ilac veririm ama iki uc ay daha cocugun olmaz cunku dogum kontrol hapi gibi dedi.. Bakalim yinde her ihtimale karsi bakiyoruz betaya..
canım bende bundan önce 2 gebelik geçirdim.hepsindede o ağrı vardı.adet olacakmışım gibi.tek fark ben de adet zamanı sürekli ağrı olurdu,gebelikte bıçak saplanr gibi ani ve kısa süreli
ilahı yaaa,anlatıs tarzını yıyeyım senın,demek kaymak gıbı oluyo ha?:) bu hamıleleık olayı bıze kafayı yedırtıyo kızlar farkındasınız dimi?
karbonat ? idrar ? beta HCG :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?