Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

nurdancım bıde beyaz köpurmesı ve beyaz akıntı gıbı olması o köpüğün normal birseymı ıdrarda cok telas yaptım bunu okuyunca gercı ben testte yaptım negatıf cıktı ama sen böle dıyınce ümitlendım baya ben

ortalarda al şekerim sonra şak diye biter yolda kalırsın
şaka maka ben cesaret edemedim,bakalım sen yaparsan ne çıkacak

ben yapmak ıstıyorum ama cesaretım yok..zaten cessretım olsa bununla ugrasmaktansa gıdıp kan testı verıım yada test alır yaparım..aman bosver beklıyelım bakalım ıns regl gecıkırde ozaman gıderız..pekı bı bılgın varmı adet agrısı gıbı agrı cekmek neden?

canım kaynatma yöntemi uyguladıysan kahve taşarmış gibi taşması gerekir.eğer böyle olduysa sende birde karbonatı dene :)

canım zaten alıstım artık bır ümıtle test yapıp sonra hayal kırıklıgına ugramaya..onun için korkumdan test yapamıyorum..benım adetıme 5 gun var.eger regl olmazsam zaten mecbur yapcam ama regl de olacagıma gore sorun yok,hem umutlu hem umutsuzum..

Aaa bu kadar umutsuz olma canim.. Hem senin bi tane cocugun yok mu ? Hamile kalabiluyorsun yani sen.. Uzulme elbet olur olacakkk

canım kaynatma yöntemi uyguladıysan kahve taşarmış gibi taşması gerekir.eğer böyle olduysa sende birde karbonatı dene :)

evet öle oldu hatta kahve köpugu gıbı oldu D: böle kaymak varmıs gıbı ustunde tasarcasına : ayyyy nurdannnnnnnnn neler dedırtıyorsun bana aşkım ya yarında karbonat yapayım madem

canım bende bundan önce 2 gebelik geçirdim.hepsindede o ağrı vardı.adet olacakmışım gibi.tek fark ben de adet zamanı sürekli ağrı olurdu,gebelikte bıçak saplanr gibi ani ve kısa süreli

Bende kan verdim beta icin.. Adetim de duzensiz dedim.. Oda ilac veririm ama iki uc ay daha cocugun olmaz cunku dogum kontrol hapi gibi dedi.. Bakalim yinde her ihtimale karsi bakiyoruz betaya..

evet öle oldu hatta kahve köpugu gıbı oldu D: böle kaymak varmıs gıbı ustunde tasarcasına : ayyyy nurdannnnnnnnn neler dedırtıyorsun bana aşkım ya yarında karbonat yapayım madem

kız ne cesursun bende denesem yaaa ya çıkmazsa:18:

Aaa bu kadar umutsuz olma canim.. Hem senin bi tane cocugun yok mu ? Hamile kalabiluyorsun yani sen.. Uzulme elbet olur olacakkk

hayır canım yok,8 ay once bır gebelıgım oldu ama 8 haftalıkken düstü..ben yumurta tembellıgı tedavısı goruyorum klomenle hamıs kalmıstım,oncelerı adet falan goremıyodum ılacsız nerdeee....hele yumurtlama agrıları nedır bılmezdım ama düşükten sonra normale dondum,kendı kendıme adet oluyorum ve yumurtlama agrılarımı hıssedıyorum,işte bırazda olsa umutlanma sebebım bundan

kimse cvb vermıcekmı

mrb aynı durum bende de var adet günümü bekliyorum.psikolojik de olabilir.adet öncesi yasanılan durumlara da benzer.umudum var benimde ama hayallere kapılıp fazla üzülmemek için bekliyorum.bende 2 kere hamile kaldım az cok tecrübeli sayılırım.:)

ilahı yaaa,anlatıs tarzını yıyeyım senın,demek kaymak gıbı oluyo ha?:) bu hamıleleık olayı bıze kafayı yedırtıyo kızlar farkındasınız dimi?

Bende kan verdim beta icin.. Adetim de duzensiz dedim.. Oda ilac veririm ama iki uc ay daha cocugun olmaz cunku dogum kontrol hapi gibi dedi.. Bakalim yinde her ihtimale karsi bakiyoruz betaya..

kullanma ya o ilaçları mahvediyor düzenini insanın.onun yerine soğan kürü dene..3 ay ne demek yaaa

canım bende bundan önce 2 gebelik geçirdim.hepsindede o ağrı vardı.adet olacakmışım gibi.tek fark ben de adet zamanı sürekli ağrı olurdu,gebelikte bıçak saplanr gibi ani ve kısa süreli

ewet aynen nurdan..sevdım senı nurdann,,agzından bal damlıyo kızzz...

ilahı yaaa,anlatıs tarzını yıyeyım senın,demek kaymak gıbı oluyo ha?:) bu hamıleleık olayı bıze kafayı yedırtıyo kızlar farkındasınız dimi?

haha kesınlıkle öle zaten kecılerı kacırcam yakında aman ya napalım hep aglıcak degılız ya bırazda gulelım ne varsa yapıom valla yeterkı gelsın bebısım nurdan benim kafamı karıstırdı sımdı kımyacıyım dıyor kendı yapmamıs baksana yaaaaaaaaaa D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…