kullanma ya o ilaçları mahvediyor düzenini insanın.onun yerine soğan kürü dene..3 ay ne demek yaaa
şekerim o da bişeymi çamaşır suyu ve limonla bile yapan var
Ben negatif çıkacak diye yapamıyorum
kullanma ya o ilaçları mahvediyor düzenini insanın.onun yerine soğan kürü dene..3 ay ne demek yaaa
Cok cnm sikildi bende kalktim doktora geldim ama ogleden sonraya kaldim simdi tekrar eve gidiyorum ogleden sonra gelecegim bakalim.. İns. Kanda bari hamilelik gorurum yaa.. Topidik sen ne yaptin cikti mi sonuc
oldu olacak kurbağa toplayalım derelerden onla yaparız testimizi ama kurbağa erkek olcek :)))))))))))
bahsettiğiniz ilaç Diane 35 dir büyük ihtimal, neden düzenini mahvetsin ki aksine yumurtlamayı düzenliyor doğum kontrol hapını bırakıp ertesi ay gebe kalmıştım ben
bence dahada kolaylaştırıyor gebeliği
oldu olacak kurbağa toplayalım derelerden onla yaparız testimizi ama kurbağa erkek olcek :)))))))))))
Bizim forum karşısında tıp bile çaresiz kalır :) Hiçbir yerde olmayan yöntemler, testler hepsi forumda. Birisi bir örnek veriyor. Sonra o bütün forumda deneniyor. Artık önüne geç geçebilirsen :) En mutlu insanı umutsuzluğa düşürüp mutsuzluğa sürükleyecek, en mutsuz insanı da umut verip mutluluktan havalara uçuracak güce sahibiz :))
Sen egeli falan misin.. Sanki burali gibi yazmissib da
umut ıste mutlu olmaya calısıyoruz kendı capımızdadoktora anlatcam ben bunu ne dıcek acaba deli zannedıp bıdaha muayne etmesse şaşırmam :)
yok canım değilim ama şive kullanmak komik olur diye düşündüm :)
sabah 9 dan beri bitiremedim temizliği, iki siliyorum sonra gelip foruma bakıyorum ,
regli olcakmışım gibi belim ağrıyor 10 gündür ,sağ tarafımdada kasığıma doğru batmalar oluyor 4 gün kaldı reglime, ama hassas testler diğer idrar testleri hatta karbonat bile negatif diyor( idrarmı kaynatsam denemediğim o kaldı belki kaymak tutar benimkide DDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?