Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kullanma ya o ilaçları mahvediyor düzenini insanın.onun yerine soğan kürü dene..3 ay ne demek yaaa

bahsettiğiniz ilaç Diane 35 dir büyük ihtimal, neden düzenini mahvetsin ki aksine yumurtlamayı düzenliyor doğum kontrol hapını bırakıp ertesi ay gebe kalmıştım ben
bence dahada kolaylaştırıyor gebeliği

kullanma ya o ilaçları mahvediyor düzenini insanın.onun yerine soğan kürü dene..3 ay ne demek yaaa

dolunay78 canım bak benımde adetlerım düzensızdı hatta 34 ay adet olmadıgım oluyodu..tek doktora guvenıpte verdıgı ılacları alma..benım gezmedıgım özel hastanelrdekı doktorlar kalmamıstı,bakıyolardı ve stresten gebe kalmıyosun deyıp sokturucu verıyolardı her ay,düşünsene o vucut ne hale gelıyo..sonra devlet hast bı doktora gıttımkı bende yumurta tembellıgı varmıs ondan dolayı adet olamıyop yada düzensız oluyomusum ılac verdı ve ılk gebelıgımı yasadım düşük yapmıs olsamda bence sen gez bıraz doktorları,evlı bı bayana dkh nıtelıgınde bır hap verılmez ve 3 ay ne demek ya..sen baska doktora gıt bak tecrübe konusuyo burada...

bayanlar bende gebe kalmak için ugrasıyorum adetime 5 gün var diş dolgusu yaptırcam hamileysem gebeliğime zarar verir mi bilen varsa cevaplasın lütfen dişim agriyo yaptırmam lazım bi yandan da ya hamileysem korkuyorum ne yapsam acaba.

Cok cnm sikildi bende kalktim doktora geldim ama ogleden sonraya kaldim simdi tekrar eve gidiyorum ogleden sonra gelecegim bakalim.. İns. Kanda bari hamilelik gorurum yaa.. Topidik sen ne yaptin cikti mi sonuc

canım telefonda prolaktinimin 24'e düştüğünü söylediler. çok sevindim. 2.5 ayda 145ten 24e :)
gebelik sonucu daha çıkmadı dedi. ben birazdan tekrar arıycam, size haber veririm canlarım

CANLARIMMM...ben temızlık yapcam yapcamda sızden ayrılıpta bı baslayamadım..sız yazısadurun ıdrarınızı kaynatın kaymak tutsun:) kahve gıbı tassın:) peynır gıbı koksun:) ama sızler kafayı yemeyın ben gelene kadar karbonatcı nurdan sende kaybolma bıyere:)

Hadi yaa gercekten miii off ne yapacam ben yaaaa.. Sogan kuru adeti duzenliyo mu ki.. Ben alti gun falan yapnustim sogan kurunu biraktim sonra

NuRDAn_ gercekten ya dogrumu cvp wermedın bak heycan yaptırıyorsun sonra cevap wermıyorsun gercekten benımkı anlattıgın gıbı oldu okadar pislik yaptım evımde hadı hamılesın de bende kurtulayım su ezıyetten

Bizim forum karşısında tıp bile çaresiz kalır :) Hiçbir yerde olmayan yöntemler, testler hepsi forumda. Birisi bir örnek veriyor. Sonra o bütün forumda deneniyor. Artık önüne geç geçebilirsen :) En mutlu insanı umutsuzluğa düşürüp mutsuzluğa sürükleyecek, en mutsuz insanı da umut verip mutluluktan havalara uçuracak güce sahibiz :))

Bakalim ne ilac verecek .. Adini soylerimde kullanan varsa yorum yapar

umut ıste mutlu olmaya calısıyoruz kendı capımızda doktora anlatcam ben bunu ne dıcek acaba deli zannedıp bıdaha muayne etmesse şaşırmam :)

umut ıste mutlu olmaya calısıyoruz kendı capımızda doktora anlatcam ben bunu ne dıcek acaba deli zannedıp bıdaha muayne etmesse şaşırmam :)

o kadarda degil yahu....

topidik sende muhakkak yaz bakalim betayi tamam bende birazdan alacagim sonucu.. Hayirlisi.. Kac tane yeni bebek gordum cok tatliydilar yaaaaa ozlemim daha da artti..

bende bir tam olarak adet olabilsem, ne geldiği belli ne gelmediği yavaş yavaş damla damla geliyor ya

sabah 9 dan beri bitiremedim temizliği, iki siliyorum sonra gelip foruma bakıyorum ,
regli olcakmışım gibi belim ağrıyor 10 gündür ,sağ tarafımdada kasığıma doğru batmalar oluyor 4 gün kaldı reglime, ama hassas testler diğer idrar testleri hatta karbonat bile negatif diyor ( idrarmı kaynatsam denemediğim o kaldı belki kaymak tutar benimkide DDD

kaymak yiyesimiz kalmadı şükür bugün :)))

regline daha 4gün varmış neden test yaptınki çıkma ihtimali çok düşük, hem ayrıca gününüz en az 1 gün geçmeden test yapmayın bence doğru sonuç vermeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…