Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım benım regl mede 5 gun var aynı seylerı bende hıssedıyorum artı olarak uykudan kafamı kaldıramıyorum..ne bıleyım ıns aklımızdakı olmustur ıns hamişizdir..rabbım hayırlısını nasıp etsın ve ewet bende temızlık yapıyorum ama habıre gözüm forumda

way arkadaş daha neler duyacağız:))))

agzına saglık bbilim,valla artık yıyemıcem heralde..acaba eslerımız bu halımızı bılselerdı naparlardı??

o kadarda degil yahu....

topidik sende muhakkak yaz bakalim betayi tamam bende birazdan alacagim sonucu.. Hayirlisi.. Kac tane yeni bebek gordum cok tatliydilar yaaaaa ozlemim daha da artti..

dolunayımm bizim de öyle minik elli, topak ayaklı bebeişlerimiz olacak canımm. biz de bebişlerimizi aşı için doktora götüreceğizz. bu güzellikleri biz de yaşayacağız kızlar, buna gönülden inanıyorum. ay gözlerim doldu, Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

sonuç vermicek biliyorum ama eşim o kadar heyecanlıki hemen çıkıcak sanıyor ,ama bugün dedim valla test falan alırsan yapmıcam diye bu nedir canım kaba idrar yapmaktan klozeti unuttum
cuma günü olmazsa beta hcg me baktırıcam son umut inşallah orda çıkar...

agzına saglık bbilim,valla artık yıyemıcem heralde..acaba eslerımız bu halımızı bılselerdı naparlardı??

ben sana söylim ne diyeceklerini;
yuhh çok abartıyorsun biraz daha bekleyemedinmi 3-4 gün falan, ayrıca o cevzeyle bana kahve falan yapma bi daha :))))))))))))))) at o cevzeyi attttttttttttttt

hahaha dene bi bakalım neolcak ya bı ben denedım bunu walla eger nurdan dogru söluyorsa hamıleyım o öle dıyor bakalım bat gunune gerı sayım 7 gun

hayırlısı bakalım, ne kadardır çalışma yapıyorsunuz?

inşallahh canımcım ,cuma günü olmazsam hemen beta hcg me baktırayım diyorum çıkar artık o gün herhalde daha fazla beklemicem,, ama bu ay olmadıysada birdahaki ay hiçbirşey yapmıcam...

bu nasıl bir labaratuardır yahu? 50 tane şeye baktırdım, bütün sonuçlar çıktı, beta hcg çıkmamış ?!?!?!
tüm sonuçların normal dedi, akşam üstü gidip tahlillerimi alıcam. çatladım resmen. sizi de merakta bıraktım kızlarrr

ben sana söylim ne diyeceklerini;
yuhh çok abartıyorsun biraz daha bekleyemedinmi 3-4 gün falan, ayrıca o cevzeyle bana kahve falan yapma bi daha :))))))))))))))) at o cevzeyi attttttttttttttt

ayy sen cok yasa valla...ya valla yıcez kafayı az kaldı

canlarım bu teknik doğrudur.forumda araştırın bu konuda var hamile olanlar sahiden denemiş yani :)
ama şu konuda bir bilgim yok acaba 7-5 gün arası sonuç verirmi?
çünkü kan testinde bile bat tarihinden önce nadir sonuç alınıyor.
realbaby umarım hamilesindir

bende stres yapmaktan korkuyorum, şuan ne batım ne satım var kürtajdan sonraki ilk adetimi bile olmadım daha, olduğumu sandım c.tesi gece azcık kan geldi ama hala gerisi gelmedi (

batım battı :)

canım bence senin dediğin tekniklerde de reglin geçmesi gerek çünkü idrardaki BETA HCG yükselmesinde karbonata tepki veriyordur, ve beta hcg de döllenmeden sonraki 13-14 günde yükselmeye başlayyor idrarda o yüzden pozitif sonuç almak biraz güç diye düşünüyorum, ve tahminim senin söylediğin yöntemler KART testler henüz bu kadar yaygın değilken yapılan şeyler veya belkide yokken olabilirmi?
şuan kart testler ufak beta hcg artışlarını zaten gösteriyorlar

tabiki kart testler bir nevi bu yöntemlerle eşit.nasıl kart testlerde yanılma payı varsa bundada var.en iyisi kan testi ama bakalım bekliyorum umutsuzca

tabiki kart testler bir nevi bu yöntemlerle eşit.nasıl kart testlerde yanılma payı varsa bundada var.en iyisi kan testi ama bakalım bekliyorum umutsuzca

aslına bakarsan kart testlerde yanılma payı olduğunu düşünmüyorum ben, döllenmeden 14 gün sonra falan idrarda beta hcg artmaya başlıyo, BETA HCG başka hiç bir koşulda artmazki gebelik dışında, tam gününde yapıldıysa kart testin kontrol çizgisi yani ikinci çizgisi çıktıysa ve test yapıldıktan en fazla 10 dk içinde ikinci çizgi belirdiyse bence kişi kesin hamiledir

dolunay bende merak ettim şimdi kaçta alıyosun sonucunu

Aldim sonucu .. 0,0 cikti yani hic bisey yok cok moralim bozuluyo yaa kirk gune kadar normalmis adet gecikmesi.. Hemen gebe kalmak istiyorsan ilac falan vermiyeyim dedi bende verme dedim.. Hersey normal gozukuyo dedi.. Ooff offf agliyrm

Aldim sonucu .. 0,0 cikti yani hic bisey yok cok moralim bozuluyo yaa kirk gune kadar normalmis adet gecikmesi.. Hemen gebe kalmak istiyorsan ilac falan vermiyeyim dedi bende verme dedim.. Hersey normal gozukuyo dedi.. Ooff offf agliyrm

canım daha 6 aylık evlisin neden bu kadar stres yapıyorsunki, olur mutlaka bir sorununuz yoksa rabbim verecek, stres olmasını dahada zorlaştıracak

ağlama be arkadaşım...herşey düzelir inşallah.bakarsın nisan ayı hamişi oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…