sabah 9 dan beri bitiremedim temizliği, iki siliyorum sonra gelip foruma bakıyorum ,
regli olcakmışım gibi belim ağrıyor 10 gündür ,sağ tarafımdada kasığıma doğru batmalar oluyor 4 gün kaldı reglime, ama hassas testler diğer idrar testleri hatta karbonat bile negatif diyor( idrarmı kaynatsam denemediğim o kaldı belki kaymak tutar benimkide DDD
bu arada kızlar ben kimya mezunuyum.labta çalıştım hastanelerde.
idrar kaynatma doğru bir tekniktir.hastanelerde önce ısıtılıyor.eğer o kabarma ve kokku yoksa miktarına bakılmadan negetif deniliyor.
biz daha kolay yöntemi kullanıyrduk.denemek isteyenler.
sabah idrarını bir kaba alıp üzerine bir tatlı kaşığı karbonat eklesin.çökelti var ise durum negatiftir,kabarır ise pozitif :)
heee sakın karbonat yerine kabartma tozu koymayın olmaz
kaymak yiyesimiz kalmadı şükür bugün :)))
regline daha 4gün varmış neden test yaptınki çıkma ihtimali çok düşük, hem ayrıca gününüz en az 1 gün geçmeden test yapmayın bence doğru sonuç vermeyebilir
o kadarda degil yahu....
topidik sende muhakkak yaz bakalim betayi tamam bende birazdan alacagim sonucu.. Hayirlisi.. Kac tane yeni bebek gordum cok tatliydilar yaaaaa ozlemim daha da artti..
kaymak yiyesimiz kalmadı şükür bugün :)))
regline daha 4gün varmış neden test yaptınki çıkma ihtimali çok düşük, hem ayrıca gününüz en az 1 gün geçmeden test yapmayın bence doğru sonuç vermeyebilir
agzına saglık bbilim,valla artık yıyemıcem heralde..acaba eslerımız bu halımızı bılselerdı naparlardı??
sabah 9 dan beri bitiremedim temizliği, iki siliyorum sonra gelip foruma bakıyorum ,
regli olcakmışım gibi belim ağrıyor 10 gündür ,sağ tarafımdada kasığıma doğru batmalar oluyor 4 gün kaldı reglime, ama hassas testler diğer idrar testleri hatta karbonat bile negatif diyor( idrarmı kaynatsam denemediğim o kaldı belki kaymak tutar benimkide DDD
sonuç vermicek biliyorum ama eşim o kadar heyecanlıki hemen çıkıcak sanıyor ,ama bugün dedim valla test falan alırsan yapmıcam diye bu nedir canım kaba idrar yapmaktan klozeti unuttum
cuma günü olmazsa beta hcg me baktırıcam son umut inşallah orda çıkar...
canım benım regl mede 5 gun var aynı seylerı bende hıssedıyorum artı olarak uykudan kafamı kaldıramıyorum..ne bıleyım ıns aklımızdakı olmustur ıns hamişizdir..rabbım hayırlısını nasıp etsın ve ewet bende temızlık yapıyorum ama habıre gözüm forumda
ben sana söylim ne diyeceklerini;
yuhh çok abartıyorsun biraz daha bekleyemedinmi 3-4 gün falan, ayrıca o cevzeyle bana kahve falan yapma bi daha :))))))))))))))) at o cevzeyi attttttttttttttt
ayy sen cok yasa valla...ya valla yıcez kafayı az kaldı
canlarım bu teknik doğrudur.forumda araştırın bu konuda var hamile olanlar sahiden denemiş yani :)
ama şu konuda bir bilgim yok acaba 7-5 gün arası sonuç verirmi?
çünkü kan testinde bile bat tarihinden önce nadir sonuç alınıyor.
realbaby umarım hamilesindir
canım bence senin dediğin tekniklerde de reglin geçmesi gerek çünkü idrardaki BETA HCG yükselmesinde karbonata tepki veriyordur, ve beta hcg de döllenmeden sonraki 13-14 günde yükselmeye başlayyor idrarda o yüzden pozitif sonuç almak biraz güç diye düşünüyorum, ve tahminim senin söylediğin yöntemler KART testler henüz bu kadar yaygın değilken yapılan şeyler veya belkide yokken olabilirmi?
şuan kart testler ufak beta hcg artışlarını zaten gösteriyorlar
tabiki kart testler bir nevi bu yöntemlerle eşit.nasıl kart testlerde yanılma payı varsa bundada var.en iyisi kan testi ama bakalım bekliyorum umutsuzca
dolunay bende merak ettim şimdi kaçta alıyosun sonucunu
Aldim sonucu .. 0,0 cikti yani hic bisey yok cok moralim bozuluyo yaa kirk gune kadar normalmis adet gecikmesi.. Hemen gebe kalmak istiyorsan ilac falan vermiyeyim dedi bende verme dedim.. Hersey normal gozukuyo dedi.. Ooff offf agliyrm
Aldim sonucu .. 0,0 cikti yani hic bisey yok cok moralim bozuluyo yaa kirk gune kadar normalmis adet gecikmesi.. Hemen gebe kalmak istiyorsan ilac falan vermiyeyim dedi bende verme dedim.. Hersey normal gozukuyo dedi.. Ooff offf agliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?