ben şimdi denedim kuzu bat a bir gün var ve karbonat dibe çöktü.sen yap bakalım birdeaksam giderken pazardan 1 çuval karbonat alayım bakayım anca yeter adet gunume kadar
Aldim sonucu .. 0,0 cikti yani hic bisey yok cok moralim bozuluyo yaa kirk gune kadar normalmis adet gecikmesi.. Hemen gebe kalmak istiyorsan ilac falan vermiyeyim dedi bende verme dedim.. Hersey normal gozukuyo dedi.. Ooff offf agliyrm
Aldim sonucu .. 0,0 cikti yani hic bisey yok cok moralim bozuluyo yaa kirk gune kadar normalmis adet gecikmesi.. Hemen gebe kalmak istiyorsan ilac falan vermiyeyim dedi bende verme dedim.. Hersey normal gozukuyo dedi.. Ooff offf agliyrm
inşallahh canımcım ,cuma günü olmazsam hemen beta hcg me baktırayım diyorum çıkar artık o gün herhalde daha fazla beklemicem,, ama bu ay olmadıysada birdahaki ay hiçbirşey yapmıcam...
ben şimdi denedim kuzu bat a bir gün var ve karbonat dibe çöktü.sen yap bakalım birde
yaaa bebişim çöktü diye hamıle degılmısın yani belki karbonat bozuk cıkmıstır :) bende denıcem eve gıdınce yazarım sonucu bide lımonla yapılıyormus onuda deneyım barı denemısken bütün testler nasibini alsın hem vakit gecmıs olur
kızlar bu yöntenmler iyice psıkolojımızı bozuyo bakın napalım...kımse regl en az 3 gun gecıkmeden test yada karbonatlı lımonlu camasır sulu vs vs testler yapmasın..burada kendımızı bos yere uzecegımıze dua edelım..kendı aramızda dua dagıtalım..bakın ben bebek sahıbı olabılmek ıcın bırsuru dua bılıyorum..bız rabbımızın kapısını calmazsak o bıze kapıyı acarmı? sıze bırı para vermezse ekmek alabılıyormusunuz?hayır..benı onaylayanlar cvb yazsınlar su temızlıgı bıtıreyım arada bakarım..ferahlayalım,güvenın bana hepımıze ıyı gelecek...
kızlar bu yöntenmler iyice psıkolojımızı bozuyo bakın napalım...kımse regl en az 3 gun gecıkmeden test yada karbonatlı lımonlu camasır sulu vs vs testler yapmasın..burada kendımızı bos yere uzecegımıze dua edelım..kendı aramızda dua dagıtalım..bakın ben bebek sahıbı olabılmek ıcın bırsuru dua bılıyorum..bız rabbımızın kapısını calmazsak o bıze kapıyı acarmı? sıze bırı para vermezse ekmek alabılıyormusunuz?hayır..benı onaylayanlar cvb yazsınlar su temızlıgı bıtıreyım arada bakarım..ferahlayalım,güvenın bana hepımıze ıyı gelecek...
calıstıgından kuran okuyamazsın sen canım ama tesbıhat vereyım sana..hergün 707 kere el varis ı cek ama hergün aksatmadan..bendekı notlara bakayım sana cekecegın tesbıhatlar vereyım..rabbım dualarımızı kabul etsın ıns..yeterkı bız ona bır adım atalım.rabbım merhametlılerın en merhametlısı,ona layık kula olamadıgımız halde yoktan var edıp bızı ayakta tutmuyomu?bızde ona kulluk edelım..rabbım ol derse olmıcak bısey yok.sadece ondan ısteyelım ona sıgınalım..ben tek satırlık bı duanın turkcesını yazcam sana bırazdan elını acıp dua ettıgınde duanın basında onu soylersın..boyle cok uzuldugunde aglamaklı oldugunda dua kapın acık demektır aglayarak dua et rabbımden ıste..bende baslıcam tekrar,tesbıhata..haklısın canım hemde cok haklısın ben calısıyorum ve işten saat 8 de cıkıyorum sabah 8 aksam 8 fırsatım olmuyor cogu zaman ama önerdıgın dualar varsa iş yerındede okurum butun gun pc basındayım sonucta
calıstıgından kuran okuyamazsın sen canım ama tesbıhat vereyım sana..hergün 707 kere el varis ı cek ama hergün aksatmadan..bendekı notlara bakayım sana cekecegın tesbıhatlar vereyım..rabbım dualarımızı kabul etsın ıns..yeterkı bız ona bır adım atalım.rabbım merhametlılerın en merhametlısı,ona layık kula olamadıgımız halde yoktan var edıp bızı ayakta tutmuyomu?bızde ona kulluk edelım..rabbım ol derse olmıcak bısey yok.sadece ondan ısteyelım ona sıgınalım..ben tek satırlık bı duanın turkcesını yazcam sana bırazdan elını acıp dua ettıgınde duanın basında onu soylersın..boyle cok uzuldugunde aglamaklı oldugunda dua kapın acık demektır aglayarak dua et rabbımden ıste..bende baslıcam tekrar,tesbıhata..
canım benim veriver duaları okurum ben :)
CANLARIMMM...ben temızlık yapcam yapcamda sızden ayrılıpta bı baslayamadım..sız yazısadurun ıdrarınızı kaynatın kaymak tutsun:) kahve gıbı tassın:) peynır gıbı koksun:) ama sızler kafayı yemeyın ben gelene kadarkarbonatcı nurdan sende kaybolma bıyere:)
hayırlısı bakalım, ne kadardır çalışma yapıyorsunuz?
ben 2,5 yıl vajinusmusla uğraştım , 1,5 aydır deniyoruz ilk denedik 1 hafta sonra regli oldum ,regl i bitti yumurtlama günlerine göre ayarladık, şimdide regliye 4 gün var sabırsızlıkla bekliyorumm ,hepimize nasip olur inşallahhh
canım benım düşük yaptıgım gebelıgımde 3 gun gecıkmeyle cıkmıstı..regl ın gecıkırse yaptır ama bence en az 3 gun bekle yaptırmak ıcın daha saglıklı olur..sabretmek zor bılıyorum ıns hamıssındırde banada umut olutsun..haberını beklıcem..
canım bence erken stres yapmışsın daha denemenizin 1.ayı geçmiş allahın izniyle olur elbet biraz zaman tanıyın kendinize aklını böyle şeylerle meşgul etme bence, rahat ol ve oluruna bırak
canım benım düşük yaptıgım gebelıgımde 3 gun gecıkmeyle cıkmıstı..regl ın gecıkırse yaptır ama bence en az 3 gun bekle yaptırmak ıcın daha saglıklı olur..sabretmek zor bılıyorum ıns hamıssındırde banada umut olutsun..haberını beklıcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?