Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hepsini biliyorum ama yine aklım takılıyor, 2,5 yıl vajinusmusu bekledim 2 ay çocuk beklemek zor geldi,Allah başka dert vermesin napalım elbet bizlerede nasip olacak..

:))) aslına bakarsan bende sana bunu diyecektim 2,5 yıl vajinusmusu beklemek bile büyük mucize büyük sabır 2 aymı zor geldi gülüm neleri atlatmışsın dicektim alınırsın diye yazmadım

Sagolun arkadaslar hepinize tesekkurler.. İns. Bi sorun yoktur bende de hani dusunuyorum hic yumurtam catliyo mu var mi bakmak yok.. İlgilenmek yok anlamiyorum ki.. İlla seneler mi gecmesi lazim ki.. Ya Allahin izniyle hersey evet inancim tam.. Duamida ediyorum.. Namazim kiliyorum.. Benim kizdigim doktorlar bi ultrasona bakip beta hcg den yola cikarak bisey yok diyo hersey normal diyo

canım eşine spermogram yapıldımı ?

:))) aslına bakarsan bende sana bunu diyecektim 2,5 yıl vajinusmusu beklemek bile büyük mucize büyük sabır 2 aymı zor geldi gülüm neleri atlatmışsın dicektim alınırsın diye yazmadım

:))) alınacak birşey yok doğrusu bu zaten ,bununda farkındayım geçen 2,5 yılın mükafatını alırım inşallah diyorum, yani isteyen herkese nasip olur inşallahhhh

:))) alınacak birşey yok doğrusu bu zaten ,bununda farkındayım geçen 2,5 yılın mükafatını alırım inşallah diyorum, yani isteyen herkese nasip olur inşallahhhh

amin inşallah, bende kendime zaman koydum hazirana kadar olur herhalde diyorum en geç haziranda tekrar gebe olduğumu öğrenirim diyorum ama bakalım işte vedeki hesap çarşıya uyacakmı, biz plan program yapıyoruz ama allah ne kısmet edecek, bak şu yeni sonlandırılan gebeliğim tamda benim istediğim gibi istediğim zamanda olmuştu ama olmadı rabbim verdiği gibide aldıda, ben senden daha iyi biliyorum dedi bana özetle

canım eşine spermogram yapıldımı ?

benim kızdığımda bu daha bana bakmadıki doktor...
3 hastayı aynı zamanda alıyo falan...
benim yyurmurtlamam düzenli mi.. kaç yumurta çatlıyo çatlamaıyo mu..
hiç bakmak sormak yok.. gebelik düşünğyorum diyorum ..
yumrta kuvvetlendirici falan bişey söler dimi,... öneriri ilgilenir.. yokk...
sinir oldum çok...

Aldim sonucu .. 0,0 cikti yani hic bisey yok cok moralim bozuluyo yaa kirk gune kadar normalmis adet gecikmesi.. Hemen gebe kalmak istiyorsan ilac falan vermiyeyim dedi bende verme dedim.. Hersey normal gozukuyo dedi.. Ooff offf agliyrm

Sıkma canını olacak inşallah yumurta takibi yapıyomusun belki günü tutmamıştır:44:

canım bak normalde doktorlar korunmasız geçen bir yıl gebelik olmazsa bunlara bakıp istiyorlar, yada 35 yaş üstüydeysen 6 ayda, siz baştan beri korundunuzmu 6 ay dolduysa yinede doktora gidip konuşabilirsin biz bu testleri istiyoruz diye

kıyamam korkma
Rabbim yardımcın olsun

Amin canımm sağolasın..

Yaa arkadaşlar yaklaşık 10-15 sayfayı okudum ama nasıl okudum bide bana sorun. Nasıl midem kalktı anlatamam.. Yok köpürmüş yok kokmuş yok kaymak olmuş vs vs Ya idrar kaynatmakta nedir arkadaşlar yapmayın böyle şeyler 3 kuruşluk idrar testi için 5 kuruşluk cezvelerinizden olmayın :) Yapmayın böyle şeyler sakın sakın

son 5 günn :))) Allahım inşallahhh hasta olmam ve testler pozitiff çıkarrr negatif görmekten olumsuz biri oldum iyice

inşallah hazirana kalmadan alırsın güzel haberlerini ,en güzeli gerçekten hayırlı zamanda hayırlısını istemek bunu unutmadan dua etmek

canım benimyaaaa, inşallahhh rabbim doldurur kucağımızı ,

amın canım benım..cok üzüldüm cok agladım,suan bıle bı hamıle gorsem bı bebegınm aglamasını görsem hemen aglamaya baslarım..belkı daha et parcasıydı cansızdı ama benım ılk göz agrım ılk sevıncım ve ılk üzüntümdü..

unutmayın bayanlar bu dualara baslamadan önce bolca tevbe edın abdestlı olun.günlük 33 kere subhanallah elhamdülillah allahuekber la ilahe illallah tesbıhlerını aksatmadan okuyun.. Cevsen okumayı bılen varsa ismi azam duası du aiçin birebirdir.. .Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.... Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.
Bizzat uyguladım ve etkisini gördüm.....

Cumartesi günü başlanır,örneğin ikindi namazından sonra,ya da öğlen ikindi arası.....
önce 2 rekat tevbe namazı kılın,sonra
2 rekat Allah rızası için namaz kılıp,namazın sonunda hacetiniz neyse niyetlenin ve
1 tane Fetih Suresi okuyun
Pazar günü 3 tane
pazartesi 5 tane
salı,çarşamba ve perşembe 7 tane fetih suresi okuyun.
Cuma günü sela vakti girmeden 11 tane fetih suresini okuyup bitirin
sonra da hemen ardından yine

2 rekat tevbe
2 rekat allah rızası için namaz kılıp okuduğunuz Fetih suresi hürmetine dileğinizi söyleyip kabulu için dua edin.
sonra da 2 rekat şükür namazı kılın.....sunu soylemeden edemıcem..annem cok agır bır amelıyata gırecektı risklıydı durumu,ben cmt beklemeden o gun basladım ama cuma gunu bıtırdım yanı yıne 5 gun ıcınde bıtırdım ama gunluk ne kadar okıcagımı kenıdm belırlemıstım..rabbım mükafatını verdı hamdolsun ,yeterki ihlaslı okuyun..

yasın suresınıde okuyabılırsınız..kızlar ben kayınvaldeme bakıyorum hasta old için,yemek hazırlayıp yedıreyım esımde gelcek bırazdan..ıyılık yapalım derken yazık ac bırakmıyayım annemı..ben sıze tekrar doncem daha cokk dua var..allahıma emanet olun..

mrb kızlaar bugun giremedimm amma cok konusmussunuz yaa :)))))
bunu deneyebiliriim sanırım :))))

Insan bi umut herşeyi deniyo dimi canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş topiğnizde hamile olanlar var mı

Saol cnm allah kabul etsin

topiğinizi ilk defa gördüm,ben de katılmak istedim aranıza.geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.2. çocuğum olacak inşallah.Allah hepinizin dualarını kabul etsin inşallah

:))))))))))))
mrb cnm nasılsın
bir belirti varmıı sende ?
bende hiç bişe yok :)))))))

Merahaba tatlum iyiyim bazen siyirsamda iyim eve geldim bugun erken ciktim isten ve geldigim gibi uyumusum ellerim ayaklarim uyusuyor bnm ve surekli uyuyorum uyamak istiyorum herzsman gozlerde sanki mandal varmis gibi bazen kasiklarimda adet olacakmisim gibi garip bi his oluyor ve surekli yemsk yiyorum 2 ogun yemek yiyen ben 3 saatte bi acikiyorum.nerdeyse tabi kesin birsey yok bebisim :) sen ne alemdesin bugin girmedn

BENIM BUGUN DOKTOR RANDEVUM VARDI.COOK HEYECANLIYDIM.ULTRASONA COK ERKEN DEDI DOKTOR.SADECE DUSUK OLMASIN DIYE BI KAC ILAC YAZDI.HAYIRLI OLUR INSALLAH.3 HAFTA SONRA YANI 7ci HAFTAMDA TEKRAR YINE GIDICEM.TONUSUM VARMIS.COOK ENDISELIYIM.ZATEN BU RUS DOKTORLARINADA FAZLA GUVENIM YOK.BIR TEK YUCE RABBIME GUVENIYORUM.TANRI HEPIMIZIN DUALARINI DUYSUN.BEN BU BEBEGIMI COOKK ISTIYORUM.YUCE RABBIM KUCAGIMIZI BOS BIRAKMASIN VE GONLUMUZE GORE VERSIN.AMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…