hepsini biliyorum ama yine aklım takılıyor, 2,5 yıl vajinusmusu bekledim 2 ay çocuk beklemek zor geldi,Allah başka dert vermesin napalım elbet bizlerede nasip olacak..
Sagolun arkadaslar hepinize tesekkurler.. İns. Bi sorun yoktur bende de hani dusunuyorum hic yumurtam catliyo mu var mi bakmak yok.. İlgilenmek yok anlamiyorum ki.. İlla seneler mi gecmesi lazim ki.. Ya Allahin izniyle hersey evet inancim tam.. Duamida ediyorum.. Namazim kiliyorum.. Benim kizdigim doktorlar bi ultrasona bakip beta hcg den yola cikarak bisey yok diyo hersey normal diyo
:))) aslına bakarsan bende sana bunu diyecektim 2,5 yıl vajinusmusu beklemek bile büyük mucize büyük sabır 2 aymı zor geldi gülüm neleri atlatmışsın dicektim alınırsın diye yazmadım
:))) alınacak birşey yok doğrusu bu zaten ,bununda farkındayım geçen 2,5 yılın mükafatını alırım inşallah diyorum, yani isteyen herkese nasip olur inşallahhhh
canım eşine spermogram yapıldımı ?
Aldim sonucu .. 0,0 cikti yani hic bisey yok cok moralim bozuluyo yaa kirk gune kadar normalmis adet gecikmesi.. Hemen gebe kalmak istiyorsan ilac falan vermiyeyim dedi bende verme dedim.. Hersey normal gozukuyo dedi.. Ooff offf agliyrm
benim kızdığımda bu daha bana bakmadıki doktor...
3 hastayı aynı zamanda alıyo falan...
benim yyurmurtlamam düzenli mi.. kaç yumurta çatlıyo çatlamaıyo mu..
hiç bakmak sormak yok.. gebelik düşünğyorum diyorum ..
yumrta kuvvetlendirici falan bişey söler dimi,... öneriri ilgilenir.. yokk...
sinir oldum çok...
kıyamam korkma
Rabbim yardımcın olsun
amin inşallah, bende kendime zaman koydum hazirana kadar olur herhalde diyorum en geç haziranda tekrar gebe olduğumu öğrenirim diyorum ama bakalım işte vedeki hesap çarşıya uyacakmı, biz plan program yapıyoruz ama allah ne kısmet edecek, bak şu yeni sonlandırılan gebeliğim tamda benim istediğim gibi istediğim zamanda olmuştu ama olmadı rabbim verdiği gibide aldıda, ben senden daha iyi biliyorum dedi bana özetle
canım benimyaaaa, inşallahhh rabbim doldurur kucağımızı ,
bu arada kızlar ben kimya mezunuyum.labta çalıştım hastanelerde.
idrar kaynatma doğru bir tekniktir.hastanelerde önce ısıtılıyor.eğer o kabarma ve kokku yoksa miktarına bakılmadan negetif deniliyor.
biz daha kolay yöntemi kullanıyrduk.denemek isteyenler.
sabah idrarını bir kaba alıp üzerine bir tatlı kaşığı karbonat eklesin.çökelti var ise durum negatiftir,kabarır ise pozitif :)
heee sakın karbonat yerine kabartma tozu koymayın olmaz
aksam giderken pazardan 1 çuval karbonat alayım bakayım anca yeter adet gunume kadar
hassas testi yaptım sonuç tabiyki negatiffff(( adetime 4 gün var çıkmaması normal birde üstünde 5-7 gün önce % 100 e varan kesin sonuç yazıyor, verdiğimiz paralara yazık, yapmıcam bi daha test falan öffffffffffffff
Insan bi umut herşeyi deniyo dimi canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş topiğnizde hamile olanlar var mı
unutmayın bayanlar bu dualara baslamadan önce bolca tevbe edın abdestlı olun.günlük 33 kere subhanallah elhamdülillah allahuekber la ilahe illallah tesbıhlerını aksatmadan okuyun.. Cevsen okumayı bılen varsa ismi azam duası du aiçin birebirdir.. .Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.... Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.
Bizzat uyguladım ve etkisini gördüm.....
Cumartesi günü başlanır,örneğin ikindi namazından sonra,ya da öğlen ikindi arası.....
önce 2 rekat tevbe namazı kılın,sonra
2 rekat Allah rızası için namaz kılıp,namazın sonunda hacetiniz neyse niyetlenin ve
1 tane Fetih Suresi okuyun
Pazar günü 3 tane
pazartesi 5 tane
salı,çarşamba ve perşembe 7 tane fetih suresi okuyun.
Cuma günü sela vakti girmeden 11 tane fetih suresini okuyup bitirin
sonra da hemen ardından yine
2 rekat tevbe
2 rekat allah rızası için namaz kılıp okuduğunuz Fetih suresi hürmetine dileğinizi söyleyip kabulu için dua edin.
sonra da 2 rekat şükür namazı kılın.....sunu soylemeden edemıcem..annem cok agır bır amelıyata gırecektı risklıydı durumu,ben cmt beklemeden o gun basladım ama cuma gunu bıtırdım yanı yıne 5 gun ıcınde bıtırdım ama gunluk ne kadar okıcagımı kenıdm belırlemıstım..rabbım mükafatını verdı hamdolsun ,yeterki ihlaslı okuyun..
:))))))))))))
mrb cnm nasılsın
bir belirti varmıı sende ?
bende hiç bişe yok :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?