Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

evet bugun giremedim aslında dinlenmem lazımdı doktor bana cok yurume falan dedi ama işlerim vardı güzelim yaa bende değişik bişe yok canım ne bilim her zmn olan seyler üşüme,kasıklarım agrıyor gögüslerim şişti bugun ama adet öncesi olan seyler yanii ben progesteron kullanıyorum o ilac yan etkileri var sanırım ondan bende de halsizlik ve uykusuzluk oluyor... sadece kasıklarımdaki cekilmeler biraz erken oldu hatta c.tesı aksam resmen adet olcam sandım bacaklarım kasıklarım belim cok fenaydı... normalde cok tez canlıyımdır ama üstümde acayip bi dinginlik var :))))))) yarın karbonat yapıcam esime karbonat al dedim 3 paket almıss görünce koptum tabii been :))))))))))

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnmm moralini yüksek tut pozitif ol cnm...darısı beniim ve tüm isteyenlerin basına AMİİNNN :)))

Canım rahat olmaya çalış.Doktorunu iyi dinle.Ben salak ağrısız olduğu halde rahim ağzı yaram yakılırken bayıldım.Doktorunla iyice konuş rahatlarsın bence....

Aldim sonucu .. 0,0 cikti yani hic bisey yok cok moralim bozuluyo yaa kirk gune kadar normalmis adet gecikmesi.. Hemen gebe kalmak istiyorsan ilac falan vermiyeyim dedi bende verme dedim.. Hersey normal gozukuyo dedi.. Ooff offf agliyrm

Ahh ahh canım üzülme diycez üzülcen ama yapma umutsuzluk yokkkkkkkkk:26::26::26::26::26:Hepimiz sağlıklı doğumlar yapıcaz inşallahçççç
topiğinizi ilk defa gördüm,ben de katılmak istedim aranıza.geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.2. çocuğum olacak inşallah.Allah hepinizin dualarını kabul etsin inşallah

Allah sağlıkla kucağıan almayı nasip etsin
İnşallah sağlıkla ilerleyen süreçlerini görürsün canım panik yapma

canım Allah razı olsun şunu sorcaktım salı çrş prş her gün 7 tane cuma günüde 11 tanemi fetih süresini okuyacağız ve Ya evvel - Ya varis bunlar duamı yoksa sadece bu kadarmı söyleyeceğiz

Son düzenleme:
ZIYAM Allahım bebişine güç versin güzelce tutunup büyüsün inşallah :)
Darısı başımıza inşallah...

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnmm moralini yüksek tut pozitif ol cnm...darısı beniim ve tüm isteyenlerin basına AMİİNNN :)))

Amiiiin canim arkadasim aamiiin.INSALLAH tez bir vakitde seninde (KIZLAAR HAMILEYIM)yazini okuruz ve seni tebrik ederiz.YUCE RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP EDSIN.

zıyam allahım bebişine güç versin güzelce tutunup büyüsün inşallah :)
darısı başımıza inşallah...

cok sagol canım benım.darısı senın ve butun ısteyenlerın basına.allahım tez bı vakıtde sızlerı sevındırsın.dualarım senınle,hepınızle***********

Ziyamm cok sevindim canim arkadasim :) insallah bu Sefer gittiginde yavrunun kalbinin pitpitlarini duyarsiniz. 9 ay sorunsuz ve saglikli gecer umarim, bebegine kavusmani tum kalbimle dilerim. Cok sevindim senin adina :)))

ZİYAM,hayırlı olsun Allah sağlılka kucağına almayı nasip etsin inşallahhh darısı hepimize,
hamilelerin duaları kabul olurmuş bizler içinde dua edermisinnnn

[QUOTE=kimim85;29284

KIMIM CANIM,GUZELIM DESTEGIN ICIN COOOOK SAGOL.YUCE RABBIM O GUZEL GONLUNE GORE VERSIN.

\

ziyamm cok sevindim canim arkadasim :) insallah bu sefer gittiginde yavrunun kalbinin pitpitlarini duyarsiniz. 9 ay sorunsuz ve saglikli gecer umarim, bebegine kavusmani tum kalbimle dilerim. Cok sevindim senin adina :)))

tesekkurler canım,tatlım benım.yuce rabbıme ellerımı acarak senı tez bı vakıtde anne olmanın sevıncıyle odullendırsın ve hemen ardından mutlulugunu bızımle paylas.bu yazdıklarım gonlumden geldı yazdım ve dıledım.gerıye heyecanla beklemek duser ve sonucu cok ama cook mutlu bıter senın ıcın,hepımız ıcın

Topidikkkkkk nerelerdesin yahuuu

Dolunayim, ax once girdim. Yazdiklarinizi okuyordum cevap yazmadan :) ax once aldik tahlillerimi. Beta hcg 0.10 canlar, bebek yok dolunayim benim de. Tum hormonlarim normal cikti, arkadasim tahlilci stresten sanirim dedi. Dra gosterecegim spnuclarimi. Seni cok iyi anliyorum, yumurta takibi yapmadan bizim yumurtlayabildigimiz bile belli degil. Ben daha fazla beklemek istemiyorum, artik beni takip edecek ilgili ve guleryuzlu bir dr istiyorum. Yumurtamiz buyuyor mu, catliyor mu, sorun var mi bakan yok

ziyam,hayırlı olsun allah sağlılka kucağına almayı nasip etsin inşallahhh darısı hepimize,
hamilelerin duaları kabul olurmuş bizler içinde dua edermisinnnn

coook sagol guzelım benım.yuce rabbım gonlune gore versın ve senı tez bır zamanda annelıkle odullendırsın ve odulunu omrunun sonuna kadar mutlulukla tasırsın.amııın

Bende cok durgunum anlam veremedim bu arada bnde aldim karbonat bide onu denedim dibe coktu cnm bnmki 7 gun nasil gecicek (

AMINNN Ziyamm, guzel kalpli, iyi yurekli arkadasim. Guzel dileklerin, dualarin icin cok sagolll. Ogrenir ogrenmez sizinle paylasacagim tabii, canim arkadaslarim benim. Bebislerimize kavusalim, buyutelim de onlara anlatalim, anneleri onlari ne buyuk bir ozlemle beklemis, daha karnina dusmeden dunyadaki herkesten herseyden cok sevmis. Once seninkini sevecegiz, o bizimkilerin abisi/ablasi :)))

evet evet canım mutlaka anlatırız onları nasıl heyecanla bekledıgımızı,daha dunyaya gelmeden bukadar sevdıgımızı.canııımm hatda buradan bebıslerınede senın ne kadar guzel ınsan oldugunu anlatıcaamm.ve onlarda sana sarılarak senınle gurur duyduklarını soylıyecekler

coook sagol guzelım benım.yuce rabbım gonlune gore versın ve senı tez bır zamanda annelıkle odullendırsın ve odulunu omrunun sonuna kadar mutlulukla tasırsın.amııın

canım benimyaaa gözlerim dolu dolu oldu ağlıcam şimdi, aminnnnnnn en tez zamanda herkesi inşallahhhhhhh

Hayirlisi topidigim.. Senin adette hala gelmedi demi.. İlgisiz doktorlar.. Cok sinirliyim bugun ki doktoruma..
Seninde ilk cocuk demi.. Hangi sehirdesin canim sen..ne kadrdir evlisin.. Cok oldu sanirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…