Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Simdi biz halen yumurtluyo olabilirmiyiz yaaa.. Adetler gelmedigi surece... ?? Fikri olan var mi yahu!!"

Ne guzel dualar ediyirsun canim sen oyle... İnsan dusununce hic tanimiyoruz birbirimizi ama ne guzel dua ediyoruz ve seviniyoruz birbirimiz adina..
Allah sanada hayirlisi ile saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin..amin

mrb kzlar benimde 5. gün bugun gelmedi.3 ve 4. gün test yaptım negatif.akıntım devam ediyor.anneme hastalandgım söyledim ama hergun soruyor adet oldum dyımde beklmesn kadıncagız.

idrar kaynatma nedir yahu :) bi an önce anne olalım ınsallahta kendı ıdrarımızla ugrasmaktan bi kurtulalım :))

Umarim boyle diyecek evlatlar yetistirebiliriz, iyi birer anne oluruz canimmm :)))

Hayirlisi topidigim.. Senin adette hala gelmedi demi.. İlgisiz doktorlar.. Cok sinirliyim bugun ki doktoruma..
Seninde ilk cocuk demi.. Hangi sehirdesin canim sen..ne kadrdir evlisin.. Cok oldu sanirim ama

Yok canim benim de gelmedi :S ilk cocuk, yasim 31, kibristayim canim. 6.5 aylik evliyiz :)) sen? Burda kendi dr um ve arkadaslariminkinden umudum yok, hastayi deneme tahtasi yapiyorlar. Gereksiz hormon ilaclari yuzunden adet duzenimi bozdu dr halbuki sebep prolaktinmis. 1 yil dene diyorlar bir de bana, benim yumurtama hormOnlarima bakan yok. Yarin istanbula gidiyorum, sirf iyi bir dr la gorusmek icin. Bundan sonra da burdakilerin dedigini yapmadan once onu arayip danisicam. Benim yasim 31 bunlarin denemeleriyle kaybedecek yillarim var sanki. Sen kac yasindasin? :)))

bilgiler için teşk.yarın sabah namazı sonra Ya Varis'i okumaya başlayacağım.ancak El Varis ? hangisi.senin çocuğun var mı canım?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ,ben bugün soğan suyu kürüne başladım bu ay beklentim çok yok olursa mucize olur.önce bişey varsa içim temizlensin.ama dün okudum bu kürü yaparken adeti gecikmiş,soğan suyu kürü dengemi bozdu diye düşünüp doktora gitmiş.doktor hormon test.ve kan testi istemiş.hamile çıkınca şoka girmiş.

bugun sankı hıc bı agrım sızım yok hıc bısı hıssetmıyorum Nurdancım sabah sabah yaptım senin o güzel tarifini :) ama oldumu bılmıyorum geldıgınde konusalım

çalışıyosun heralde dimi sen ?

ben 23 yaşındayım ben de 6,5 aylık evliyiyim 28 ağustos 2012 de evlendik..
bende bilmediğim bi şehirde yalnız ve kimsesiz bi gelinim işte..
eşimin ailesi arkadaşları burda benden kimse yok...
senin yine en azından bakmışlar ama tabi işe yaramamış.. işte bu doktorlarda veriyo ilacı gönderiyo..
altı aydır deniyomusunuz cnm

soğan kürü çok işe yariyo diye okudum bende..
düzenli olarak yap bakalım sen...
hayırlısı olur inşAllah..

ne guzel hıc beklemedıgı bı anda gelmıs bebişi inş bizimde bır an önce cıkıp gelır bende kullandım sogan kuru ama 1 gun 2. gun yapamadım calısıyorum cunku (((

bende çalışıyorum canım sabah 6.30 da uayndım yaptım içtim çıktım kokmuyorki ,akşamda eve gidince yemek öncesi yaparım tamam.zaten 15 gün
ne guzel hıc beklemedıgı bı anda gelmıs bebişi inş bizimde bır an önce cıkıp gelır bende kullandım sogan kuru ama 1 gun 2. gun yapamadım calısıyorum cunku (((

Çalışan için bu tür şeyleri yapmak zor oluyor ki ben folik asiti bile unutabiliyorum.
Bu arada bugün adet sonrası 14.gündeyim ama ovulasyon testini haftasonu internetten aldım ama gelmedi henüz
adetlerim 29 gün olduğu için sanırım test gelsin gelmesi çalışmamız lazım galiba :)
Bu çalışmalar yüzünden ayın 6 günü görev gibi şu işleri yapıp 24 gün kardeş gibi yatıyoruz :)Psikolojimiz bozuldu galiba
Bebişlerimiz yerleşsede normal hayatımıza dönebilsek :)
Televizyonda falan çıkıyor ya ilk gecede hamile kalmış diye valla çok özeniyorum onlara

size dün akşam gördüğüm bi rüyadan bahsetmek istiyorum çok etkilendim.. Rüyamda 3 tane yatak var güya orası bizim yatak odamızmış yan yana 3 yatak ve hepsi tek kişilik.. biri benim biri eşimin.. diğeri ne alaka bilmiyorum.. biz gene normal hayattaki gibi gebe kalmamı beklediğim dönemlerdemişiz. Bi tane 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu var ama kap kara zenci gibi.. ne hikmetse biz onu evlat edinmeye karar veriyoruz. etraftaki herkez de bak çocukları olmuyo diyemi evlat ediniyonuz olsun üzülmeyin bunu seversiniz artık filan diye konuşuyorlar. o kız çocuğunu alıyorum yıkıyorum güya çok yorulmuş yıkandıktan sonra ve benim yatağımda uyuyakalmış.. ben onu alıp o boş olan 3. yatağa yatırıyorum. sevgiyle bakıyorum ona ve çocuğun annesile beraber bi yokuş gibi bi yere çıkarken konuşuyoruz ve ben kadını evlatlık vermesi için ikna etmeye çalışıyorum... derken uyandım. bugün işe gelip bilgisayarımı açar açmazda rüya tabirlerine baktım.. 2 yoru m varmış.
1) anne baba kaybı (ki allah korusun)
2) çocuk özlemi duyduğuma ve hayatımda önemli iyi gelişmeler olacağına işaretmiş..

sizce ne? hayra yoralım hayra çıksın..
bence sanırım ben kafayı yiyorum :18:

günaydın kızlar....
bata kaldı 4-5 gün ama sanırım bu ayda yok sabah ateşime bir bakayım dedim gayet düşüktü umutlanmama bile izin vermedi.regli olunca dr.a gidip en azından yumurta takibi istiyorum dr. önerirse rahim filmide olabilir.
gününüz güzel mutlu geçer inşallah...
reglisi gelmeyenlerde ya mutlu haberi alır yada kırmızıları görür inşallah beklemek kadar sıkıcı bir şey yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…