tesekkurler canım,tatlım benım.yuce rabbıme ellerımı acarak senı tez bı vakıtde anne olmanın sevıncıyle odullendırsın ve hemen ardından mutlulugunu bızımle paylas.bu yazdıklarım gonlumden geldı yazdım ve dıledım.gerıye heyecanla beklemek duser ve sonucu cok ama cook mutlu bıter senın ıcın,hepımız ıcın
Bende cok durgunum anlam veremedim bu arada bnde aldim karbonat bide onu denedim dibe coktu cnm bnmki 7 gun nasil gecicek(
canım ama o arkadas sabah idrarınla demiş sabah tekrar yap bence direkt öle içinemi attın karıstırdınmıı soruya baakk :))))))
Evet sabah yapayim ya karistirmadim cnm.sadece 1 tatli kasigi doktum bide bizim seninle batlarimiz ayniydi demi cnm
evet evet canım mutlaka anlatırız onları nasıl heyecanla bekledıgımızı,daha dunyaya gelmeden bukadar sevdıgımızı.canııımm hatda buradan bebıslerınede senın ne kadar guzel ınsan oldugunu anlatıcaamm.ve onlarda sana sarılarak senınle gurur duyduklarını soylıyecekler
Hayirlisi topidigim.. Senin adette hala gelmedi demi.. İlgisiz doktorlar.. Cok sinirliyim bugun ki doktoruma..
Seninde ilk cocuk demi.. Hangi sehirdesin canim sen..ne kadrdir evlisin.. Cok oldu sanirim ama
Simdi biz halen yumurtluyo olabilirmiyiz yaaa.. Adetler gelmedigi surece... ?? Fikri olan var mi yahu!!"
unutmayın bayanlar bu dualara baslamadan önce bolca tevbe edın abdestlı olun.günlük 33 kere subhanallah elhamdülillah allahuekber la ilahe illallah tesbıhlerını aksatmadan okuyun.. Cevsen okumayı bılen varsa ismi azam duası du aiçin birebirdir.. .Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.... Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.
Bizzat uyguladım ve etkisini gördüm.....
Cumartesi günü başlanır,örneğin ikindi namazından sonra,ya da öğlen ikindi arası.....
önce 2 rekat tevbe namazı kılın,sonra
2 rekat Allah rızası için namaz kılıp,namazın sonunda hacetiniz neyse niyetlenin ve
1 tane Fetih Suresi okuyun
Pazar günü 3 tane
pazartesi 5 tane
salı,çarşamba ve perşembe 7 tane fetih suresi okuyun.
Cuma günü sela vakti girmeden 11 tane fetih suresini okuyup bitirin
sonra da hemen ardından yine
2 rekat tevbe
2 rekat allah rızası için namaz kılıp okuduğunuz Fetih suresi hürmetine dileğinizi söyleyip kabulu için dua edin.
sonra da 2 rekat şükür namazı kılın.....sunu soylemeden edemıcem..annem cok agır bır amelıyata gırecektı risklıydı durumu,ben cmt beklemeden o gun basladım ama cuma gunu bıtırdım yanı yıne 5 gun ıcınde bıtırdım ama gunluk ne kadar okıcagımı kenıdm belırlemıstım..rabbım mükafatını verdı hamdolsun ,yeterki ihlaslı okuyun..
Yok canim benim de gelmedi :S ilk cocuk, yasim 31, kibristayim canim. 6.5 aylik evliyiz :)) sen? Burda kendi dr um ve arkadaslariminkinden umudum yok, hastayi deneme tahtasi yapiyorlar. Gereksiz hormon ilaclari yuzunden adet duzenimi bozdu drhalbuki sebep prolaktinmis. 1 yil dene diyorlar bir de bana, benim yumurtama hormOnlarima bakan yok. Yarin istanbula gidiyorum, sirf iyi bir dr la gorusmek icin. Bundan sonra da burdakilerin dedigini yapmadan once onu arayip danisicam. Benim yasim 31 bunlarin denemeleriyle kaybedecek yillarim var sanki. Sen kac yasindasin? :)))
Günaydın kızlar ,ben bugün soğan suyu kürüne başladım bu ay beklentim çok yok olursa mucize olur.önce bişey varsa içim temizlensin.ama dün okudum bu kürü yaparken adeti gecikmiş,soğan suyu kürü dengemi bozdu diye düşünüp doktora gitmiş.doktor hormon test.ve kan testi istemiş.hamile çıkınca şoka girmiş.
Günaydın kızlar ,ben bugün soğan suyu kürüne başladım bu ay beklentim çok yok olursa mucize olur.önce bişey varsa içim temizlensin.ama dün okudum bu kürü yaparken adeti gecikmiş,soğan suyu kürü dengemi bozdu diye düşünüp doktora gitmiş.doktor hormon test.ve kan testi istemiş.hamile çıkınca şoka girmiş.
ne guzel hıc beklemedıgı bı anda gelmıs bebişi inş bizimde bır an önce cıkıp gelır bende kullandım sogan kuru ama 1 gun 2. gun yapamadım calısıyorum cunku(((
Çalışan için bu tür şeyleri yapmak zor oluyor ki ben folik asiti bile unutabiliyorum.ne guzel hıc beklemedıgı bı anda gelmıs bebişi inş bizimde bır an önce cıkıp gelır bende kullandım sogan kuru ama 1 gun 2. gun yapamadım calısıyorum cunku(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?