Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım bende sipariş ettim hafta sonu.. muhtemelen bugün gelir. benimde yapmam lazım 14.günüme 3-4 gün var. sen gelsede gelmesede fazlasından zarar çıkmaz derim ben.. devam çalışmalara devam
hadi bakalım hayırlısıyla tuttururuz inşallah bu sefer ..

evet canım calısırken zor oluyor ki ben bazen kafa yorgunlugundan kendımı unutup cıkıcam evden dıye korkuyorum :)) ınsanlarla ugrasmak zor.. ev iş koca derken zaman kalmıyor bırcok seye ve bırcok seyı yapamıyorsun.bu arada ovülasyon gunun gelmıs evet calıs :) bızde eşimle bu ara öle olmaya basladık sankı bu arada bız bazen cok sık ılıskı yasıyoruz esımle tabı istemeden oluyor bazende 2 3 gun hıc yasamıyoruz neden böle oluyor bılmıyorum. dedıgın gibi bebeklerimiz gelsede bızde normal yasantımıza donsek ah zaten bı gelse bebişim işi gücü bırakıcam

canım bugün baya bi yazı okudumda..
kendinizi ödev gibi yapmayın diyo o şekilde olduğu zaman özellikle olmuyomuş..
biz işte çalışma çalışma çalışma derken...
normal bi şekilde istemeyi beraber olmayı unutuyoruz arada...
incir ve soğan kürünün çok çok faydaları var.. en azından birini denemeye çalış...

rüyalarını her zaman iyiye yor.. cünkü neye yorarsan o olur derler..
umarım bu rüyalar sana çok güzel bi kız evlat geleceğine işarettir diyelim.. öyle olsun..
Rabbim hayırlısıyla hayırlı evlatlr versin inşAllah.. amin..

arkadaşlar bugün az önce karar verdim.. düzenli bi şekilde soğan kürü yapmaya...
15 gün bunu uygulayıp daha sonrada incir kürünü uygulayacağım...
yine bu forumda okumuştuk bu bölümdemiydi bilmiyorum.. bi arkadaşda 8 aydır falan uğraşıyormuş bebek içinde...
incir kürü uygulamış kendine soğan kürüde uygulamış.. eşine de keçiboynuzu kürü uygulammış ve hamile kalmış.. hatta doktora gitmiş doktor demiş nasıl bu kadar çok yumurtan çatlamış.. çoğul gebelik bile olabilir bu saaten soınra beraber olmayın demiş...
ibrahim saraçoğlunuda izledim az önce öyle diyor...
ilaçların hepsi bitkilerden yapılıyo saten ama bize bunları hazırlmak zor gelilyo işte..
meleklerimiz için uygulamaya zehir olsa içmeye değmez mi..
hadi hep birlikte başlayalım arkadaşlar....
varmı benimle başlayacak olan ???

GÜNAYDINLARR
unlugulll bu soğan kürünü iyice araştırdın mı ki?
bir yan etkisi olmasın?
günde kaç bardak içeceksin
i

yaa canım güzel diyosun da o tarihler gelince belli ister istemez stres oluyor mecbur yapmak zorrunda oluyosun gibi acayip bi durum oluyor yaniii :)))

Hayırlara vesile olsun bence hayatında önemli gelişmeler olucak. Rüya hiçbir zaman kötüye yorulmaz. Rüya tabirlerine hiç bakma maşallah felaket telalı gibidir.Belki de bebişin sana sinyal veriyordur. Umudunu kırma annecim ben geleceğim diyordur.İlkini hiç düşünme biz bayanlar neredeyse her gece rüya gördüğümüz için dizi gibi gece tv seyrediyoruz sanki :)))

iyi dileklerin için sağol tatlım.. hepimize hayırlısını versin rabbim.. tüm isteyenlere..

Kızlar bir ara soğan kürünü okumuştum ama şimdi bulamadım. Birde incir kürünü hiç bulamadım.Evde kuru incir varken hepsini yesem olur mu ki acaba yoksa şeker komasına mı girerim :)) Birde 14.gündeyim işe yararmı ki geç kalmış olabilir miyim?

yaa canım güzel diyosun da o tarihler gelince belli ister istemez stres oluyor mecbur yapmak zorrunda oluyosun gibi acayip bi durum oluyor yaniii :)))

canım okudum da görev gibi zor olur yaaa bence de...
ben eşime çok yansıtmıyorum çok çok istediğimi,yumurtlama döneminde de o yanaşmazsa ben yanaşıyorum,olmuş bitmiş oluyor
ssen de çok düşünme bence,oluruna bırak
hakkaten psikolojimiz bozulacak yaa
ödev gibi
Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinn

çok doğru söleyosun canım.. dizi gibi tv izlemek.. koptum walla
inşallah canım ya inşallahhhhh olur.. biyerlerden annesinin üzüldüğünü görmüştür de bebişim gelmeye karar vermiştir. artık üzülmeyim diede sinyal göderiodur dediğin gibi.. ayy çok sağol tatlım walla morelimi nasıl süper yaptın anlatamam..

valla canım bende 3 gunde 1 kılo 1.5 kılo ıncır yıyordum sureklı yumurtam catlamıyordu benım bu ay catlamıs işte ne hıkmetse ıncırdenmı bılmıyorum suyunuda ıcıyordum ben

Evet tatlım çalışıyorum. Biz de 1 Eylül'de evlendik :) adet tarihlerimiz de yakın, inşallah ard arda hamile kalırız :)
Öyle deme canım benim, Rabbim kimseyi yalnız ve kimsesiz koymasın. Bizler varız, kendini nolur yalnız hissetme.
Deneme olarak Şubat 14te başladık canım ama evlendiğimden beri cogu zaman korunmadım. Adetlerim erken geliyordu, yumurtalarım gelişmiyormuş prolaktin yüksek çıktı. O donem zaten olmazdı bebis. Şimdi cok şükür prl düştü, artık tüm gücümüzle cabamizla denemeye başladık :)
Sen hangi sehirdesin?
Allahım hepimizin cabalarını tez zamanda sonuca ulaştırır inşallah :))

Kİzlar 100 kere söylediğim için kusura bakmayın, 101. Kere söylemeyi bir borç bilirim. İncir prolaktini yükseltir. Lütfen dikkatli tüketin.

ReaLBaby yumurtanın çatladığını nasıl öğrendin ya da biliyorsun tatlım?

ben doktordan ogrenmıstım 2 3 gunde bır doktora cıkıyordum zaten . adet bıtımınden 10 gun sonra felan benım kasıklarım cok agrıdı 11. gun doktora cıktım 15mm yumurtam oldugunu catlayabılecegını ama catlamayada bılır demıstı tabı ben yerımde duramadım 3 gun sonra tekrar gıttım kontrole 22 mm olup catladıgını ogrendım yanı ben doktora gıtmeden once catlamıstı bıle cok sasırmıstım cunku bende ovulasyon olmuyordu hıc yoktu hemde ama adetlerım cok duzenlı gunu gunune saatı saatıne gelır.. eger kesın sonuc almak ıostersenız bence doktora cıkın o sizi cagırmasa bıle gıdın yumurtalıklarınıza baktırın catlamısmı catlamamısmı buyuyormu buyumuyormu ben hep kafama gore gıdıyorum. bat gunumu beklıyorum suan 6 gunum kaldı tabıkısıde yaradanıma sukredıp dua edıyorum ben 1 yıldır bebek hasretı cekıyorum.. allah tez zamanda herkese nasıp etsın

Kızlar adetimden üstünden 8 gün geçti sizce soğan kürüne başlasam olurmu dersiniz? yoksa bu ay geçmi kaldım ? :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…