Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

aminnn inş canım..hımmm anladımmmm,sen dr la yatıp kalkmışsın yahu
ben bir defa gittim kadın doğum uzmanına o da aptalın teki idi
benim hastane ve dr fobim var zaten,iğneden korkuyorum ,alttan muayeneden acayip tırsıyorum
anlayacağın çooook işim var benim..
inşallah gerek kalmaz yaa yumurta takibi yapmaya
alttan mı bakıyor yumurtanın büyüklüğüne

merhaba kızlar
benim kırmızılarımda şükürki geldi bu ay büyük bir rahatlama içersindeyim şuan
bende çalışmalara başlıcam 15 gün sonra çok şükür

İgorcum araştırdım canım.. ilk içecek olanlar adetinin bitiminden 7 gün sonra başlanıyormuş.. eğer 2. ve sonraki içmelerinde adetinden 10 gün önceden içilicekmiş.. günde 2 kere içilicekmiş.. ben akşama başlıyorum
ya tutarsa, ya tutarsaaaa

canım Allah razı olsun şunu sorcaktım salı çrş prş her gün 7 tane cuma günüde 11 tanemi fetih süresini okuyacağız ve Ya evvel - Ya varis bunlar duamı yoksa sadece bu kadarmı söyleyeceğiz

tatlım eyer cmtsı baslamıcaksan herangı bırgun baslıcaksan kendıne göre ayarla fetıh suresını gunde kac defa okucagına daır..yanı ben,gun oluyodu 3 kere gun oluyodu 1 kere okuyabılıyodum,onemlı olan cuma selası zamanında son 1 ını okuyup duayı kapatabılmen..onemlı olan dıyet.bunaltma kendını yavas yavas sakın sakın oku..ya evvel ve ya varıs esmaul husna yanı allahın ısımlerı.orn: ya varıs ya varıs dıye tesbıh cekeceksın günlük..rabbım kolaylık versın canım

bilgiler için teşk.yarın sabah namazı sonra Ya Varis'i okumaya başlayacağım.ancak El Varis ? hangisi.senin çocuğun var mı canım?

tatlım Bütün mülk ve servetlerin gerçek sahibi;mahlukatın yok olmasından da sonra baki kalan.ya varis olarak cek canım..benım bebişim yok,1 tane gebelıgım oldu oda düşükle sonuclandı tatlım..

warse tesekkur ederım dualar ıcın cok ısıme yaradı sımdı ben baslıycam ya varis cekmeye :)

inş rabbım dualarımızı kabul eder,bizlere saglıklı hayırlı bır evlat nasıp eder ve ıns bızede hayırlı imanlı düzgün cocuklar gencler yetıstırmek ıcın güç kuvver kudret verır arkadaslar..dua bosa gıtmez hadı sarılalım dualara..

ehh zaten görev gibi olmuyor canıımm değişik bi durum oluyor sadece Amiinn cnm bu işler nasip işi kimileri dikkat ediyor kazayla hamile kalıyor kimileri dikkat etmiyor kalıyor kimileri de benm gibi cok titiz davranıyor olmuyoorr :)) hayırlısı Allahtan..Allah hakkımızda hayırlısını versinn

canım valla bende tir tir titrerdim ne zaman doktora gitsem ama ben 1 senedir surekli hastanelerdeyim nerdeyse alıştım artık altan muayne edemezlerdı beni ama iş mecburiyete gelince herseyi yapıyor insan inş sen mecbur kalmassın ve tez zamanda bebişin gelir.

hadi bakalım hangimiz ilk önce kırmızıları görcek

valla canım heralde ben görcem..hem gögsum cok hassas dokunulmuyo,hemde arada adet arası gıbı agrı cekıyorum anı ve uzun surmeyen agrılarım oluyo bu ay bendende bısey cıkmaz artık umudumu kjestım,16 sına kalmadan olurum belkı

günaydın forumun güzelleri, şahaneleri, bir tanecik anne aday adayları hepinize günaydın

Eki Görüntüle 655245

yuce rabbım ne olur sana ellerımı acarak yalvarıyorum duy sesımı bızlerıde boyle guzel ve tatlı bı evlatla odullendır ne olur.sana sıgınıyorum.sana ınanıyorum.bende anne olmak ıstıyorum yarabbım.ne olur duy sesımızı.

Çocuğu olmayan eşler; çocuk yapmak için hazır bir suya niyet ederek ”48 defa Ya Mâcid celle celalühü” okuyup taraflarca içilirse yüce Allah onlara çocuk ihsan eder.

kızlar ben cıkıyorum esşim bugün izinli arada foruma gırmeye calısırım,ha buarada bende farklı sorunlar içinde dualar var..ıster forumda ısteyın yazayım ıster özelden yazın..suanda içinde bulundugunuz bütün durumlara çözüm olucak dualar mevcut..duadan zarar gelmez,dertsız kulda yoktur..allaha emaet olun,bu ay ben bebek ıcın ıyıce umutsuzlandım kızlar rabbım sızlere nasıp etsın ıns saglıklı hayırlı melek yüzlü bır tonton:) allaha emanet olun..

bende senin gibi birini arıyodum özelden yazıcam canım konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…