ben doktordan ogrenmıstım 2 3 gunde bır doktora cıkıyordum zaten . adet bıtımınden 10 gun sonra felan benım kasıklarım cok agrıdı 11. gun doktora cıktım 15mm yumurtam oldugunu catlayabılecegını ama catlamayada bılır demıstı tabı ben yerımde duramadım 3 gun sonra tekrar gıttım kontrole 22 mm olup catladıgını ogrendım yanı ben doktora gıtmeden once catlamıstı bıle cok sasırmıstım cunku bende ovulasyon olmuyordu hıc yoktu hemde ama adetlerım cok duzenlı gunu gunune saatı saatıne gelır.. eger kesın sonuc almak ıostersenız bence doktora cıkın o sizi cagırmasa bıle gıdın yumurtalıklarınıza baktırın catlamısmı catlamamısmı buyuyormu buyumuyormu ben hep kafama gore gıdıyorum. bat gunumu beklıyorum suan 6 gunum kaldı tabıkısıde yaradanıma sukredıp dua edıyorum ben 1 yıldır bebek hasretı cekıyorum.. allah tez zamanda herkese nasıp etsın
Kızlar bir ara soğan kürünü okumuştum ama şimdi bulamadım. Birde incir kürünü hiç bulamadım.Evde kuru incir varken hepsini yesem olur mu ki acaba yoksa şeker komasına mı girerim :)) Birde 14.gündeyim işe yararmı ki geç kalmış olabilir miyim?
canım Allah razı olsun şunu sorcaktım salı çrş prş her gün 7 tane cuma günüde 11 tanemi fetih süresini okuyacağız ve Ya evvel - Ya varis bunlar duamı yoksa sadece bu kadarmı söyleyeceğiz
bilgiler için teşk.yarın sabah namazı sonra Ya Varis'i okumaya başlayacağım.ancak El Varis ? hangisi.senin çocuğun var mı canım?
warse tesekkur ederım dualar ıcın cok ısıme yaradı sımdı ben baslıycam ya varis cekmeye :)
kırmızı istemıyorum tosuncuk istiyorum :d
canım okudum da görev gibi zor olur yaaa bence de...
ben eşime çok yansıtmıyorum çok çok istediğimi,yumurtlama döneminde de o yanaşmazsa ben yanaşıyorum,olmuş bitmiş oluyor
ssen de çok düşünme bence,oluruna bırak
hakkaten psikolojimiz bozulacak yaa
ödev gibi
Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinn
aminnn inş canım..hımmm anladımmmm,sen dr la yatıp kalkmışsın yahu
ben bir defa gittim kadın doğum uzmanına o da aptalın teki idi
benim hastane ve dr fobim var zaten,iğneden korkuyorum ,alttan muayeneden acayip tırsıyorum
anlayacağın çooook işim var benim..
inşallah gerek kalmaz yaa yumurta takibi yapmaya
alttan mı bakıyor yumurtanın büyüklüğüne
son 6 güüünnn :))
hafta cabuk biter zaten kızlaar teselli edeyim sizlerii :)))
Adetim teşrif etmiştir. Yeni döngüm hayırlı uğurlu olsun :))
hadi bakalım hangimiz ilk önce kırmızıları görcek
günaydın forumun güzelleri, şahaneleri, bir tanecik anne aday adayları hepinize günaydın
Eki Görüntüle 655245
saol canım yapıcam bunuÇocuğu olmayan eşler; çocuk yapmak için hazır bir suya niyet ederek 48 defa Ya Mâcid celle celalühü okuyup taraflarca içilirse yüce Allah onlara çocuk ihsan eder.
bende senin gibi birini arıyodum özelden yazıcam canım konuşalımkızlar ben cıkıyorum esşim bugün izinli arada foruma gırmeye calısırım,ha buarada bende farklı sorunlar içinde dualar var..ıster forumda ısteyın yazayım ıster özelden yazın..suanda içinde bulundugunuz bütün durumlara çözüm olucak dualar mevcut..duadan zarar gelmez,dertsız kulda yoktur..allaha emaet olun,bu ay ben bebek ıcın ıyıce umutsuzlandım kızlar rabbım sızlere nasıp etsın ıns saglıklı hayırlı melek yüzlü bır tonton:) allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?