Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

inşallah o pis kırmızıyı görmessın canım bende hıc göğüs agrısı yok şişkinlikte yok genelde olur ama bu ay olmadı :S bıde bende değişik bir akıntı oluyor arada sureklı degıl yapışkan bir akıntı aranızda varmı böle olan yapış yapış ilk defa böle birsey oldu bende ? 1 haftadır war

bende olucam giibi hissediyorum ama 4 ay a kadar adet zzamanlarında adet olucakmış gibi belirtiler oluyormuş 3 çocuğu olan brinden duydum umudumuzu yitirmiyelim yine de :)))

canım ben bu sabah başladım zaten

canım ben daha öncede yapmıştım ama hani bişey varsa içim temizlensin diye 5 kist atmıştım adetle.ne zararı olacak içemeyen zaten içmez.ben içebiliyorum tadı kötü gelmiyor sonuçta antibiyotik.ben yıllar öncede sabah akşam içmiştim.ki tekrar araştırdım günlerdir yazılar okuyorum.tavsiye ederim.

GÜNAYDINLARR
unlugulll bu soğan kürünü iyice araştırdın mı ki?
bir yan etkisi olmasın?
günde kaç bardak içeceksin
i

arkadaşlarr tekrar meraba:) izi takip ediyorum ama hızınıza tetişmek mümkün değil:) ben 9. günümdeyim bu haftaonu yumurtlama olacak inşallah. benim şöyle bir derdim var bikaç aydır enfekiyonum var ve iki kere doktor ilaç vermexine rağmen geçmedi( doktora sordum geçmezse hamile kalmayı engellermi diye, engellemez dedi. ama benim yanmam var akıntım var tedirginim ya engellerse diye.. napayım bi akıl verin??

selam kızlar bende geldim mart ayında hamile kalmak istiyorum ama bu benim için milyarda bir ihtimal

İNCİR KÜRÜNÜ NAsIL YAPIYORUNUZ Kİ BEN 9. GÜNÜMDEYİM YAPAM OLURMUKİNE?

civanperçemi çayı için arkadaşlar. yumurtalıkları hamile kalmaya hazırlıyormuş

kızlar bu ibrahim saraçoğlunun resmi sitesi hangisi yaa ben mail atmak istiyorum kendisine ama bi sürü ibrahim saraçoğlu çıkıyo googleda

aminn inşallah canım..
siz varsıznız evet iyikide varsınız...
ben balıkesirdenim canım.. sende yeni başlamış sayılırsın..
hayırlısı allahtan bakalım...
prolaktin yüksek çıkınca ne oluyor ki..

Kİzlar 100 kere söylediğim için kusura bakmayın, 101. Kere söylemeyi bir borç bilirim. İncir prolaktini yükseltir. Lütfen dikkatli tüketin.
canım prolaktin ne ki.. herkeste mi aynı etkiyi gösterio...
hiç yumurtası çatlamayan birisi incir kürü yapmış kaç tane yumurtası çatlamış..
şimdi 3 üzlere gebe..
bilemiorum ki şimdi hangisi doğru? incir kürünün çok faydasını okudum hep..

Kızlar adetimden üstünden 8 gün geçti sizce soğan kürüne başlasam olurmu dersiniz? yoksa bu ay geçmi kaldım ? :18:
bence geç erken demeden sen şifa niyetine bir an önce başlamak lazım diye düşünüoyorum..
saraçoğlu hiç bi zaman dilimi söylememiş çünkü...

hadi bakalım hayırlı olsun bende başladım bu sabah... devam etmek ümidi ile...
hayırlı olsun... nerden şifa geleceği belli olmaz...
aramak lazım işteee

Adetim teşrif etmiştir. Yeni döngüm hayırlı uğurlu olsun :))

hadi hayırlısıııı.. darısı başıma.. benimkide gelse de rahatlasammmmm

Kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bu ay bizde bebek denemelerine başlıycaz inşallah :)))
hoşgeldinizzzz.. hayırlı olsun inşallah... hadi bakalım sizden hayırlı bi haber alırız inşAllah...

canım ben bu sabah başladım zaten
daim olsun canım... bende başladım... soğanlarını yemek daha hoşuma gidiyo benim:)))
haşlanmış oluyo ya... onlarıda tuzlayıp antibiyotik yerine yiyorum suyunu içiyorum :)))

üzülme canım... enişelenme... herşey allahtan..,
bu doktorlara göre herşey hep normal...
hayırlısı Allahtan diyeceğiz ve önümüze bakacağız... inşAllah hastalığında geçer canım benim ya...

selam kızlar bende geldim mart ayında hamile kalmak istiyorum ama bu benim için milyarda bir ihtimal
hoşgeldiniz....
neden böyle umutsuz ve ümitsiz konuştunuz ki...
bi kocanız varsa sorunda yoksa... Allah neler neler nasip eder..... üzülmek yokk yola devam.. bu ay olmazsa bidahaki ay..
o ayda olmazsa sonraki... dilerim Allahtan en kısa zamanda bütün isteyenlere Rabbim ennnn ennnn tez zamanda versin inşallah... amin
İNCİR KÜRÜNÜ NAsIL YAPIYORUNUZ Kİ BEN 9. GÜNÜMDEYİM YAPAM OLURMUKİNE?

incir kürünü sabah daha ibrahim saraçoğlunu izledim...
20 gün boyunca yapılacak diyor..
8-9 inciri yarım litre suda 15 dakika kaynatıyoruz
günde iki defa içiliyo sonra...
bunun yanında havuç dedi bide.. 3 tane orta boy havucuda 20 dakika kaynatıyorsunuz dedi oda aynı bi yarım litre suda..
ikiside ılıyınca karıştırıyorsunuz ve içiyorsunuz dedi... çok çok çok yumurtalıklara erken menapoza girenlere falan fayası var dedi..
faydasını görenlerde hep yazmışlar... araştırırsanız bulursunuz sizde..
iki gün boyunca dolapta saklayıp içilebiliomuş bu karışım..
iki güne bir tazesini yapın dedi...

Dolunaycm senınle cok benzıyoruz bende evlenıp esımın aılesının oldugu sehre gelın geldım ve kımse yok benden.butun cevrem arkadaslarım aılem uzakta. sogana baslamıssn umarım guzel sonuclar alırsın. ben 15 günlük ılk kuru 2 ay once yaptım adetım 1 gun erken geldı sonrak ay. bu ay 10 gun kala baslamam lazımdı yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…