Kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bu ay bizde bebek denemelerine başlıycaz inşallah :)))
valla canım heralde ben görcem..hem gögsum cok hassas dokunulmuyo,hemde arada adet arası gıbı agrı cekıyorum anı ve uzun surmeyen agrılarım oluyobu ay bendende bısey cıkmaz artık umudumu kjestım,16 sına kalmadan olurum belkı
valla canım heralde ben görcem..hem gögsum cok hassas dokunulmuyo,hemde arada adet arası gıbı agrı cekıyorum anı ve uzun surmeyen agrılarım oluyobu ay bendende bısey cıkmaz artık umudumu kjestım,16 sına kalmadan olurum belkı
Kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bu ay bizde bebek denemelerine başlıycaz inşallah :)))
bende olucam giibi hissediyorum ama 4 ay a kadar adet zzamanlarında adet olucakmış gibi belirtiler oluyormuş 3 çocuğu olan brinden duydum umudumuzu yitirmiyelim yine de :)))
arkadaşlar bugün az önce karar verdim.. düzenli bi şekilde soğan kürü yapmaya...
15 gün bunu uygulayıp daha sonrada incir kürünü uygulayacağım...
yine bu forumda okumuştuk bu bölümdemiydi bilmiyorum.. bi arkadaşda 8 aydır falan uğraşıyormuş bebek içinde...
incir kürü uygulamış kendine soğan kürüde uygulamış.. eşine de keçiboynuzu kürü uygulammış ve hamile kalmış.. hatta doktora gitmiş doktor demiş nasıl bu kadar çok yumurtan çatlamış.. çoğul gebelik bile olabilir bu saaten soınra beraber olmayın demiş...
ibrahim saraçoğlunuda izledim az önce öyle diyor...
ilaçların hepsi bitkilerden yapılıyo saten ama bize bunları hazırlmak zor gelilyo işte..
meleklerimiz için uygulamaya zehir olsa içmeye değmez mi..
hadi hep birlikte başlayalım arkadaşlar....
varmı benimle başlayacak olan ???
GÜNAYDINLARR
unlugulll bu soğan kürünü iyice araştırdın mı ki?
bir yan etkisi olmasın?
günde kaç bardak içeceksin
i
arkadaşlar bugün az önce karar verdim.. düzenli bi şekilde soğan kürü yapmaya...
15 gün bunu uygulayıp daha sonrada incir kürünü uygulayacağım...
yine bu forumda okumuştuk bu bölümdemiydi bilmiyorum.. bi arkadaşda 8 aydır falan uğraşıyormuş bebek içinde...
incir kürü uygulamış kendine soğan kürüde uygulamış.. eşine de keçiboynuzu kürü uygulammış ve hamile kalmış.. hatta doktora gitmiş doktor demiş nasıl bu kadar çok yumurtan çatlamış.. çoğul gebelik bile olabilir bu saaten soınra beraber olmayın demiş...
ibrahim saraçoğlunuda izledim az önce öyle diyor...
ilaçların hepsi bitkilerden yapılıyo saten ama bize bunları hazırlmak zor gelilyo işte..
meleklerimiz için uygulamaya zehir olsa içmeye değmez mi..
hadi hep birlikte başlayalım arkadaşlar....
varmı benimle başlayacak olan ???
Simdi biz halen yumurtluyo olabilirmiyiz yaaa.. Adetler gelmedigi surece... ?? Fikri olan var mi yahu!!"
Evet tatlım çalışıyorum. Biz de 1 Eylül'de evlendik :) adet tarihlerimiz de yakın, inşallah ard arda hamile kalırız :)
Öyle deme canım benim, Rabbim kimseyi yalnız ve kimsesiz koymasın. Bizler varız, kendini nolur yalnız hissetme.
Deneme olarak Şubat 14te başladık canım ama evlendiğimden beri cogu zaman korunmadım. Adetlerim erken geliyordu, yumurtalarım gelişmiyormuş prolaktin yüksek çıktı. O donem zaten olmazdı bebis. Şimdi cok şükür prl düştü, artık tüm gücümüzle cabamizla denemeye başladık :)
Sen hangi sehirdesin?
Allahım hepimizin cabalarını tez zamanda sonuca ulaştırır inşallah :))
canım prolaktin ne ki.. herkeste mi aynı etkiyi gösterio...Kİzlar 100 kere söylediğim için kusura bakmayın, 101. Kere söylemeyi bir borç bilirim. İncir prolaktini yükseltir. Lütfen dikkatli tüketin.
bence geç erken demeden sen şifa niyetine bir an önce başlamak lazım diye düşünüoyorum..Kızlar adetimden üstünden 8 gün geçti sizce soğan kürüne başlasam olurmu dersiniz? yoksa bu ay geçmi kaldım ? :18:
İgorcum araştırdım canım.. ilk içecek olanlar adetinin bitiminden 7 gün sonra başlanıyormuş.. eğer 2. ve sonraki içmelerinde adetinden 10 gün önceden içilicekmiş.. günde 2 kere içilicekmiş.. ben akşama başlıyorum
ya tutarsa, ya tutarsaaaa
Adetim teşrif etmiştir. Yeni döngüm hayırlı uğurlu olsun :))
hoşgeldinizzzz.. hayırlı olsun inşallah... hadi bakalım sizden hayırlı bi haber alırız inşAllah...Kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bu ay bizde bebek denemelerine başlıycaz inşallah :)))
daim olsun canım... bende başladım... soğanlarını yemek daha hoşuma gidiyo benim:)))canım ben bu sabah başladım zaten
arkadaşlarr tekrar meraba:) izi takip ediyorum ama hızınıza tetişmek mümkün değil:) ben 9. günümdeyim bu haftaonu yumurtlama olacak inşallah. benim şöyle bir derdim var bikaç aydır enfekiyonum var ve iki kere doktor ilaç vermexine rağmen geçmedi( doktora sordum geçmezse hamile kalmayı engellermi diye, engellemez dedi. ama benim yanmam var akıntım var tedirginim ya engellerse diye.. napayım bi akıl verin??
hoşgeldiniz....selam kızlar bende geldim mart ayında hamile kalmak istiyorum ama bu benim için milyarda bir ihtimal
İNCİR KÜRÜNÜ NAsIL YAPIYORUNUZ Kİ BEN 9. GÜNÜMDEYİM YAPAM OLURMUKİNE?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?