Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Bende varım.... :) 2 buçuk yıllık eviliyim çok denedik olmadı, aşılama işlemlerine başladık. İnşallah mart ayında bende hamile kalabilrim :) 18 Martta hamile olduğumu öğrenmek daha çok isterdim, doğum günü hediyem olurdu bana

Kadeiminoyunu kuzu ozelden yazamiyomusum cunku forumda yeni aktif oldum soyle yapalim ozelden attigin mdji gordum.dilersen burdan paylasayim dilersrn face adresimi verryim msj at olmazmi tatlim

Realbaby tatlim yumurtlama dollenme zamanindaysan akinti sebrbi bundan ksynsklaniyo olabilir.boyle sumugumsu yumurta aki gibi yapidksn biseydit.bu cok iyi bisey.telas yok bu gunleri degerlendirmelisin.

bende olucam giibi hissediyorum ama 4 ay a kadar adet zzamanlarında adet olucakmış gibi belirtiler oluyormuş 3 çocuğu olan brinden duydum umudumuzu yitirmiyelim yine de :)))

Canim adet agrisi bende surekli olur.bu farkli yanlarims ani bi agri girip cikiyo.ozel anlarda yanlarimda agrilarim olyo hala oysa yumurtlama don bitti.goguslerim cok hassaslasti ben umutduzum ins sen guzel haber alirsin tatlim

sen nerden nereye gelin geldin canım...
yeni gelinmisin sende... ne kadardır evlisin..,
sende reglini bekliosun dimi.. varmı belirti falan..:44:

Hoşgeldiin aramıza :))
bat 18 mart mı cnm benmde 18 i bende bu ay asılama yaptımm insallah tutar canımm kırmızılar gelmezz :))

Canim adet agrisi bende surekli olur.bu farkli yanlarims ani bi agri girip cikiyo.ozel anlarda yanlarimda agrilarim olyo hala oysa yumurtlama don bitti.goguslerim cok hassaslasti ben umutduzum ins sen guzel haber alirsin tatlim

neden umutsuzsun güzelim kırmızlar geldimi ki??

selam.Bende 26 yaşındayım 7 aylık evliyim,Van da yaşıyorum,öğretmenim ve bebek yapmaya karar verince hemen olur sanıyordum.şubatta başladık çalışmalara.Doğum iznine denk gelsin diye mart gibi düşünüyorduk fakat bu ay adet oldum.Böyle olduğunu bilseydim daha önce başlardım:)Bende doktora gittim geçen ay ve gebelik öncesi muayne oldum doktor folik asit verdi,kullanıyorum.
boyum 1.65 kilom 60.
siz yürüyüş yapıyorum demişsiniz aksine bende günde 1 saat kadar koşu bandında koşuyordum belki bir şey olur diye koşmayı bıraktım tekrar başlasam mı?Sigara kullanmıyorum ve sağlıklı besleniyorum bu ay gebe kalır mıyım acaba birbirimize dua edelim kızlar.

bende senin gibi birini arıyodum özelden yazıcam canım konuşalım

Kadeiminoyunu,kuzu ozelden yazamiyomusum cunku forumda yeni aktif oldum şoyle yapalim ozelden attigin mesji gordum.dilersen burdan paylasayim duaları, dilersrn face adresimi vereyim msj at olmazmi tatlim.karar senın..

Hoşgeldiin aramıza :))
bat 18 mart mı cnm benmde 18 i bende bu ay asılama yaptımm insallah tutar canımm kırmızılar gelmezz :))

Perşembe günü yumurta çatlama iğnesi vericek doktor, daha aşılamama biraz daha var, mart 18e yetişmem ama mart içerisinde inş güzel haberler alıcam 1.de tutarsa eğer :)

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız nasıl gıdıyo...
benım ıcın yarın buyuk gun adet tarıhım yarın nolur dua edin hamile olayım kpss ye calısıyorum ama olsun yıne de bı bebegımız olsun cok ıstıyorum biz eşimle 4 yıl bekledıkten sonra ewlendık we artık ıkımızden bı parcamız dunyaya gesın ıstıyoruz bu 2 denememız ama ne bıleyım yaaa.... rabbimm yalvarırırm çok bekletmeden hayırlı bir ewlat nasip et bizee

kızlar bugun pek gıremedım takıp edemedım sızlerı annemdeyım suan rahatsızlasmıs bıraz tansıyonu dusmus baya bi çocuk derdıne dustum anacıgımı unuttum bu ara neyseki iyi biraz ... bu arada warse cim bu bende ki akıntı yumurtlama donemındekı akıntı gıbı deıl beyaz gibi bi akıntı değişik geldi ılk defa oldu acaba enfeksıyonmu dıcem ama kasıntı agrı yapmıyor canım.. bu arada meryem suresını okutuyorum ananeme bana ve benım gıbı herkese dua etmesını söledım ıns duaları kabul olur ve kımseye cocuk hasreti yasatmaz rabbim bu arada gercekten sogan kürü cok ıyımıs ben yapamadım ve bu ay ne şartlarda olursa olsun egerkı hamıle degılsem adet gorursem 7 gunu baslıcam sogan kurune belkıde cok basıt bı ıltıhaplan ma veya basıt birsebepten cocugumuz olmuyordur ... emek vermeden hıc bırsey olmuyor ben bu hayat öğrendıgım tek sey bu ben neye sahıp olduysam hep sorunlar yasayarak emek vererek sabrederek oldu... ve çocugumde öle olucak emek vermeden ekmek yenmıyor.. emeksız bazı seylere sahıp olsakta hayatımızdan bıyerlerden bı sebepten o bızden mutlaka cıkıyor allah herkesın gonlu ne gore verır ınsallahh ve benım gıbı cocuk hasretı cekenler emeklerının karsılıgını bıran önce alırlar..

Annen icin uzuldum tatlim rabbim sifa versin ins.buarada biliyosunuzdur ama ben yinede soyliyeyim istedim.meryrm suresinin her okunusunda tilavet secdrsi sart talim.rabbim dualarinizi kabul etdin ins

Kızlar benden bu ay bisey cikmaz.kirmizilara daha var ama oyle hissediyorum.biraz once 8aylıkhamile kuzenimin fotosunu gordum facede.icim kan aglıyo darmadagınım..aglayamiyo gulemiyorum.evladım dusmemis olsaydi ondan once dogum yapmis olcaktim.benden hicbisey olmaz valla..

Perşembe günü yumurta çatlama iğnesi vericek doktor, daha aşılamama biraz daha var, mart 18e yetişmem ama mart içerisinde inş güzel haberler alıcam 1.de tutarsa eğer :)

insallah tatlım tutar güzel hbrlerini alırız... ben iinanıyorum burdan bu mart ayında bi sürü gebişleerr cııkıcakk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…