bende olucam giibi hissediyorum ama 4 ay a kadar adet zzamanlarında adet olucakmış gibi belirtiler oluyormuş 3 çocuğu olan brinden duydum umudumuzu yitirmiyelim yine de :)))
Kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bu ay bizde bebek denemelerine başlıycaz inşallah :)))
Dolunaycm senınle cok benzıyoruz bende evlenıp esımın aılesının oldugu sehre gelın geldım ve kımse yok benden.butun cevrem arkadaslarım aılem uzakta. sogana baslamıssn umarım guzel sonuclar alırsın. ben 15 günlük ılk kuru 2 ay once yaptım adetım 1 gun erken geldı sonrak ay. bu ay 10 gun kala baslamam lazımdı yapmadım.
Bende varım.... :) 2 buçuk yıllık eviliyim çok denedik olmadı, aşılama işlemlerine başladık. İnşallah mart ayında bende hamile kalabilrim :) 18 Martta hamile olduğumu öğrenmek daha çok isterdim, doğum günü hediyem olurdu bana
Canim adet agrisi bende surekli olur.bu farkli yanlarims ani bi agri girip cikiyo.ozel anlarda yanlarimda agrilarim olyo hala oysa yumurtlama don bitti.goguslerim cok hassaslasti ben umutduzum ins sen guzel haber alirsin tatlim
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Lütfen Mart ayı içerisinde çalışmalara başlayacak arkadaşlar burada birlikte dertlerimizi umutlarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım.
Ben de kendimden bahsedeyim 32 yaşındayım, Ankara'dayım. Şubat 18-19 gibi regl olduktan sonra çalışmalara başlamak istiyoruz hayırlısı ile. Dolayısıyla ilk testimi Mart ayı içerisinde yapmış olucam. Şimdiden çok heyecanlıyım. Umarım Allah en yakın zamanda bizlerin gönlüne göre verir.
Dilerseniz foruma yazan herkes ilk önce kendini bir tanıtsın.
Yaş Boy kilo, ne kadardır istiyoruz ve deniyoruz ve neler yapıyoruz gibi :=)
canım umutsuzum cunku,umutlanıp cok yıkıldımneden umutsuzsun güzelim kırmızlar geldimi ki??
bende senin gibi birini arıyodum özelden yazıcam canım konuşalım
canım umutsuzum cunku,umutlanıp cok yıkıldımtekrar hayal kırıklıgı yasıcam dıye korkuyorum..
Hoşgeldiin aramıza :))
bat 18 mart mı cnm benmde 18 i bende bu ay asılama yaptımm insallah tutar canımm kırmızılar gelmezz :))
bende öyle canımm kacıncı denemen bu benm 20. denemem(
kızlar bugun pek gıremedım takıp edemedım sızlerı annemdeyım suan rahatsızlasmıs bıraz tansıyonu dusmus baya biçocuk derdıne dustum anacıgımı unuttum bu ara neyseki iyi biraz ... bu arada warse cim bu bende ki akıntı yumurtlama donemındekı akıntı gıbı deıl beyaz gibi bi akıntı değişik geldi ılk defa oldu acaba enfeksıyonmu dıcem ama kasıntı agrı yapmıyor canım.. bu arada meryem suresını okutuyorum ananeme bana ve benım gıbı herkese dua etmesını söledım ıns duaları kabul olur ve kımseye cocuk hasreti yasatmaz rabbim bu arada gercekten sogan kürü cok ıyımıs ben yapamadım ve bu ay ne şartlarda olursa olsun egerkı hamıle degılsem adet gorursem 7 gunu baslıcam sogan kurune belkıde cok basıt bı ıltıhaplan ma veya basıt birsebepten cocugumuz olmuyordur ... emek vermeden hıc bırsey olmuyor ben bu hayat öğrendıgım tek sey bu ben neye sahıp olduysam hep sorunlar yasayarak emek vererek sabrederek oldu... ve çocugumde öle olucak emek vermeden ekmek yenmıyor.. emeksız bazı seylere sahıp olsakta hayatımızdan bıyerlerden bı sebepten o bızden mutlaka cıkıyor allah herkesın gonlu ne gore verır ınsallahh ve benım gıbı cocuk hasretı cekenler emeklerının karsılıgını bıran önce alırlar..
Rabbim tasiyamicagimiz yuk yuklemesin ins.rabbimden gelen basimla gozum ustune diyorum.elimden baskads bisey gelmiyo zaten
Perşembe günü yumurta çatlama iğnesi vericek doktor, daha aşılamama biraz daha var, mart 18e yetişmem ama mart içerisinde inş güzel haberler alıcam 1.de tutarsa eğer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?