kızlar bugun pek gıremedım takıp edemedım sızlerı annemdeyım suan rahatsızlasmıs bıraz tansıyonu dusmus baya biçocuk derdıne dustum anacıgımı unuttum bu ara neyseki iyi biraz ... bu arada warse cim bu bende ki akıntı yumurtlama donemındekı akıntı gıbı deıl beyaz gibi bi akıntı değişik geldi ılk defa oldu acaba enfeksıyonmu dıcem ama kasıntı agrı yapmıyor canım.. bu arada meryem suresını okutuyorum ananeme bana ve benım gıbı herkese dua etmesını söledım ıns duaları kabul olur ve kımseye cocuk hasreti yasatmaz rabbim bu arada gercekten sogan kürü cok ıyımıs ben yapamadım ve bu ay ne şartlarda olursa olsun egerkı hamıle degılsem adet gorursem 7 gunu baslıcam sogan kurune belkıde cok basıt bı ıltıhaplan ma veya basıt birsebepten cocugumuz olmuyordur ... emek vermeden hıc bırsey olmuyor ben bu hayat öğrendıgım tek sey bu ben neye sahıp olduysam hep sorunlar yasayarak emek vererek sabrederek oldu... ve çocugumde öle olucak emek vermeden ekmek yenmıyor.. emeksız bazı seylere sahıp olsakta hayatımızdan bıyerlerden bı sebepten o bızden mutlaka cıkıyor allah herkesın gonlu ne gore verır ınsallahh ve benım gıbı cocuk hasretı cekenler emeklerının karsılıgını bıran önce alırlar..
merhaba kızlar bugün bat günüm ama gelen giden yok...bendede bi belirti yok..annem test al bakalım artık silikte olsa belli olur dedi.sonuç yine yine yine aynı.negatif..
doktorada gitmeye korkuyorum...beklemeye ve hayal kırıklığına devam.daha da bakmayacağım zaten..gelir kırmızılar zateen yakında...
Canim hic doktora gittinmk yada tedavi falan uygulandimi?yani bence doktora git ama 3gun falan bekle tekrar test yap.negatifse ki ins deildir:)dogru doktora tatlim.
az önce yazılanlar içime işledi warse.bende bebeğimi kaybettim 5 ay önce...cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde birde baktım kalbi durmuş meleğimin...ben hamileyken evlenenler şimdi hamile ve ben....
şimdi doğuma yakındım belkide gelmişti meleğim...insan yorgun düşüyor biyerden sonra...
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız nasıl gıdıyo...
benım ıcın yarın buyuk gun adet tarıhım yarın nolur dua edin hamile olayım kpss ye calısıyorum ama olsun yıne de bı bebegımız olsun cok ıstıyorum biz eşimle 4 yıl bekledıkten sonra ewlendık we artık ıkımızden bı parcamız dunyaya gesın ıstıyoruz bu 2 denememız ama ne bıleyım yaaa.... rabbimm yalvarırırm çok bekletmeden hayırlı bir ewlat nasip et bizee
Merhaba kızlar
Çok moralim bozuk( reglim ayın 16 sında ama ben dayanamadım sabah eczaneye gittim certain diye bi test verdi ilişkiden 5 gün sonrasında bile gebelik varsa gösteriyor demişti eczacı. Az önce eve geldim bi heyecan yaptım ama tek çizgi. Çok ümitlenmiştim sizce daha 4 gün var reglime hala ümit varmı
o tür testlere pek güvenmemek lazım. en yine adetin gecikirse yap bence.
meraba canımm inşallah görmezsin kırmızıları:)
öğretmen misin ben de öğretmenim bu yıl atandım artık bebiş itiyoruz bakalım kısmet:)
Kan testini regliyi geçtikten sonramı yapmalı yoksa bir kaç gün kalada yapılırmı acaba
ne bilim canım ya zaten normalde de çok tırsıyorum iğneden0,6 lık iğne verdi hayatım.gebelikten öncede ayda 1-2 vurulmamı tavsiye etti.
bende vuruyorum hiç korkma.vurduktan sonra 5 dk sızı oluyor o kadar :)
tedavimiz aynı bende coraspirin ve folbiol verdi :)
minikkelebek son adet tarihlerimiz aynı bell mi olur belkim ikimizinde bebişi bu ay tutunur da birlikte büyütürüz :)
warse ben varım:)
dolunaycım teşekkür ederim canım benim.
ya arkadaşlar bu enfekiyon orununu yaşayan var mı? ben napcamı bilemedim bu ay ilaç kullanmak itemiyorum artık yumurtlamam akar bişey olur diye.. doktor da engellemez dedi ama içim hiç rahat değil..
Kızlar benden bu ay bisey cikmaz.kirmizilara daha var ama oyle hissediyorum.biraz once 8aylıkhamile kuzenimin fotosunu gordum facede.icim kan aglıyo darmadagınım..aglayamiyo gulemiyorum.evladım dusmemis olsaydi ondan once dogum yapmis olcaktim.benden hicbisey olmaz valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?