Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

gecmiş olsun hayatım yaa takılmaa böyle seylere akışına bırak canımm cok stres olma kendini dinleme bu kadar

merhaba kızlar bugün bat günüm ama gelen giden yok...bendede bi belirti yok..annem test al bakalım artık silikte olsa belli olur dedi.sonuç yine yine yine aynı.negatif..

doktorada gitmeye korkuyorum...beklemeye ve hayal kırıklığına devam.daha da bakmayacağım zaten..gelir kırmızılar zateen yakında...

Canim hic doktora gittinmk yada tedavi falan uygulandimi?yani bence doktora git ama 3gun falan bekle tekrar test yap.negatifse ki ins deildir:)dogru doktora tatlim.

Canim hic doktora gittinmk yada tedavi falan uygulandimi?yani bence doktora git ama 3gun falan bekle tekrar test yap.negatifse ki ins deildir:)dogru doktora tatlim.

az önce yazılanlar içime işledi warse.bende bebeğimi kaybettim 5 ay önce...cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde birde baktım kalbi durmuş meleğimin...ben hamileyken evlenenler şimdi hamile ve ben....
şimdi doğuma yakındım belkide gelmişti meleğim...insan yorgun düşüyor biyerden sonra...

Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar..cok kotu bi duygu rabbim dusmanima yasatmasin canim.kelimeler anlamsiz icinde bulundugum durum icin.rabbim sanada banada herkese sabir versin

Kim var kim yok bugun forumda.sesiniz cikmiyo kizlar.yoklama alalim havamiz degissin.selam gonderin gari :)

warse ben varım:)
dolunaycım teşekkür ederim canım benim.
ya arkadaşlar bu enfekiyon orununu yaşayan var mı? ben napcamı bilemedim bu ay ilaç kullanmak itemiyorum artık yumurtlamam akar bişey olur diye.. doktor da engellemez dedi ama içim hiç rahat değil..

warse ben varım:)
dolunaycım teşekkür ederim canım benim.
ya arkadaşlar bu enfeksiyon sorununu yaşayan var mı? ben napcamı bilemedim bu ay ilaç kullanmak istemiyorum artık yumurtlamam sarkar bişey olur diye.. doktor da engellemez dedi ama içim hiç rahat değil..

meraba canımm inşallah görmezsin kırmızıları:)
öğretmen misin ben de öğretmenim bu yıl atandım artık bebiş itiyoruz bakalım kısmet:)

Merhaba kızlar

Çok moralim bozuk( reglim ayın 16 sında ama ben dayanamadım sabah eczaneye gittim certain diye bi test verdi ilişkiden 5 gün sonrasında bile gebelik varsa gösteriyor demişti eczacı. Az önce eve geldim bi heyecan yaptım ama tek çizgi. Çok ümitlenmiştim sizce daha 4 gün var reglime hala ümit varmı

o tür testlere pek güvenmemek lazım. en yine adetin gecikirse yap bence.

meraba canımm inşallah görmezsin kırmızıları:)
öğretmen misin ben de öğretmenim bu yıl atandım artık bebiş itiyoruz bakalım kısmet:)

:) merhaba ewet ama atanamayan öğretmenlerdenım subatta atama olsaydı atanıyordum ama malesef ıste ((( benım esım cok ıstıyo artık 2 . ayımız olacak korunmayı bırakalı bu ay ümitliyim ama kısmet bakalım yarını beklıyorum umarım gelmez ya bebeğimmm olsuunn:// sen nerdesin biz şırnaktayız esım de öncekı sene atandı buraya

Son düzenleme:
Kan testini regliyi geçtikten sonramı yapmalı yoksa bir kaç gün kalada yapılırmı acaba

kan testini birkaç gün kalada yapabilirsin ama silikte olsa idarda görmeden yapma bence hem daha masraflı hemde boşuna kan veriyorsun bebiş yoksa sonuç daha hüsran oluyor....

0,6 lık iğne verdi hayatım.gebelikten öncede ayda 1-2 vurulmamı tavsiye etti.
bende vuruyorum hiç korkma.vurduktan sonra 5 dk sızı oluyor o kadar :)
tedavimiz aynı bende coraspirin ve folbiol verdi :)
ne bilim canım ya zaten normalde de çok tırsıyorum iğneden
keçinin sevmediği ot burnunda bitermiş ya bu da geldi buldu beni
içimi rahatlattın sağol
işe yarasın da 5 dkcık sızlasın dert değil artık

minikkelebek son adet tarihlerimiz aynı bell mi olur belkim ikimizinde bebişi bu ay tutunur da birlikte büyütürüz :)

hadi yaa inşallah inşallaaaah
bişey dicem canım sen yumurtladın mı?
bende bugün acaip ağrı oldu ayrıca uzayan akıntım da geldi
doktor demişti 3 güne yumurtlican diye,sanırım doğru sinyal

selam kızlar ..nasılsınız.. kısmet olursa, Rabbim uygun görürse ki ; insaAllah , mart ayında hamis olmak istiyorum
tedavimiz ilerliyor hap ve iğne var smdilik.. prsmbden itibaren bakalım bska iğne de sıraya girecek sanırım.. ve yumoslarım istenilen kaliteye geldiğinde yumoslarım toplancak.. ve sonrasında da, döllendikten sonrada transfer islemi.. ki bu çok zor.. =(
bu 4. cü tüp bebğim olucak.. kızlar çok dua edin.. meleklerime kavusayım bu kez

minikkelebeğim.. nassın güzelim. seni görünce bi bakim dedim hmde

Son düzenleme:

Tatlim sık sık idrara cikiyomushn.idrarinds ysnma koku vatmi

ah canımm ya üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca
benim de çok aklıma geliyo şimdi dursaydı bizim tombik bu hafta doğacaktı belki
kız mı olacaktı erkek mi,odası olacaktı şimdi eşyaları ortalıkta olacaktı
ama geleceğe bakıcaz eğer geçmişe takılırsak işimiz zor
çatır çatır doğuracaz bugün değilse de yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…