Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

İyiyim tatlım ben de topik topik geziyorum hala gördüğün gibiyiz işte
sen nasılsın?yeni gelişmeler olmuş,inşallah yaşadığın zorlukların meyvesini seneye bu zamanlar kucağına alıcaksın.
iğne yumurtalar için değil mi?
ben de iğnelencem hamilelik olursa hergün hem de
inşallah işe yarar,3. defa kayıp yaşarsam artık kat kat daha zor işim
hiçbi zaman normal bi hamilelik yaşayamicam onu anladım artık
allahım yardımcımız olsun

öle balım.. kendimzi saldık topiklere, haha hihi derken, bazen de ağlamalar oluyo tabi hüzünleniyoruz.. ama insaAllah bundan sonra ki ağlamalarımız sevinç gözyaslarımıs olsun insaAllah ..
iyiyim balım, artık tedavide olduğum için daha iyiyim.. önceki aylarda neyin ne olacağını bilmeden topiklerde, normal hayatta yaşıyordum ama belirsizlik beni çok etkiliyordu..
evt cnm iğneler yumurtalarım için, göbekten yada koldan yapılıyor, kendim yapıyorum..hergün ..
biri yumosların büyümesi için yani kaliteli hale gelebilmesi için..
bir diğeri ise, tutunmasını sağlamak için ..
tutarsa birde, 3ay birini, 9 ay boyuncada birini yapıcam sanırım.. artık davul gibi siser miyim bilmiyom
hersey bizler için cnm.. senin 3 kayıp dediğin meleklerin cennette sana şefaatçı olucaklar insaAllah.. insaAllah onlar gönderecekler kardeslerini.. sabır bitanem..
hiçbi zaman normal doğum bnde yapamam sanıyorum ama, Rabbim büyük .. ertafımızdan duyuyoruz..
bazen mesela, evlililğin ilk senesi içinde normal bebis dünyaya geliyor, sonra seneler sonra olmuyor, birde deniliyor ki tüp ten bska çaren yok..ve tüp yapıyolar..
yada olmayıp olmayıpta tüp yaptırıp, çocuk dğduktan sonra, zaman sonra normal hamile kalınabiliyor..

Rabbim daha büyük zorluklarla sınamasın yeter ki, bebislerimiz kucaklarımıza konsun bu kez insaAllah sağlıklan minikkelebeğim

öpüyrum seni

Son düzenleme:

Kızlarrrr ay çok heyecanlandım. Ben tek çizgiyi görünce direk çöpe attım. Şimdi forumda silik çizgi yazanlar olmuş hemen çöpe gittim baktım bi tane belirgin çizgi diğeride çoookkk silik bi çizgi. Ya ümitlensemmi eşimde şaşırdı bi 5 karış surat şimdide kendi kendime gülüyorum ona hiç bişey söylemedimmm

Evet canım dediğin gibi oturup beklemek zor en azından şu an bişeyler yapılıyo sen elinden geleni yapıyosun.
Hiçbirşey yapmadan da kendiliğinden bişeyler kazanmayı beklemek olmuyor işte
herşey bizler için dediğin gibi
şimdi 5 düşük daha yapsam ne gelir ki elimden
herşey kısmet canım,ben de seni öpüyorum kendine iyi bak
inşallah iyi haberlerinin devamı gelir

aysbozz ne zaman yaptın testi canım?
evde başka test varsa yarın sabah uyanınca bi tane daha yapsana
aslında 15 dk sonrası geçersizdir diyolar
ama ben ona inanmıyorum.hamilesin gibi geldi bana

ya umutlandırmak ıstemıyorum ama gecen cok yakın bı arkadasıma test yaptık,onceden tek cızgı cıktı bıraz sonrada 2.cızgı hafıfce belırdı.saglık oc ındık test ıcın gebe cıktı 8 haftalık:) ıns senınde güzel haberını duyarız canım..

canım daha cok erken regl gunlerımız aynı..bekle adet gecıkmesınden sonra yap etstını en saglıklı sonucu alacaksın..üzülme ama cok ta heveslenmekı üzülmeyesın..

Çok saolun kızlar, gece gece heyecanlandım bir an. Eşimede söylemediğim için evde böyle bi sağa bi sola. İyiki varsınız. Bir test daha var bide yarın sabah yapayım bakalım. Çok ümitlenmek istemiyorum hayırlısı hepimiz için inşallah.

testı yapar yapmaz haber ver olurmu?

meleklerin cennette sana şefaatçı olucaklar insaAllah.. insaAllah onlar gönderecekler kardeslerini.. sabır bitanem.. ne kadar duygulandım yaa.cok guzel soylemıssın canım valla acaba bebeklerımızı buyumus olarak ahırette gorebılecekmıyız..koklayabılecekmıyız? içim yanıyo valla..

hayırlısı bakalım.. inşAllah hemen olmuştur sizin..
olmamışsada üzülmek yok.. her ay umutla bekliyoruz burda ortak oluyoruz neşelere umutlara üzüntülere.. dualar ediyoruz birlikte...

geçmiş olsun canım annene... Allah iyilikler versin.. amin..
meryem suresi okut tabi canım.. bende kendim okuyordum 25 falan olmuştu ümitlerim yıkılınca kaldı öyle.. bırakmamak lazım aslında.. ama devam edicem işte.. her gün bi tane okuyordum... 41 gün.. soğan kürünede en kısa zamanda testin belli olduktan sonra başla canım... ben başladımö bakalım istikrar ile ilerlersem güzel olacak.. sonrada incir kürü yapacam...

aaaaaaaa hiç sna yakıştımı yaaa ...
umutsuzlanmak üzülmek yok...
hamur kokusu falan gitti mi canım senden...
hayırlısı öyle deme.. allah herşeyi en iyi bilendir.. öyle olması gerekiyordu demekkki.,
belki engelli olacaktı bişey olacaktı doğunca bişey olacaktı belki böyle düşün mutlu ol..
muhakkak bi hayır vardır canım..
en azından sen hamile kalabildiğini biliosun..
yine olur emin ol..
Rabbim sağlık sıhhat ile en kısa zamanda evlat nasip etsin inşAllh .. amin

hayırlısı olsun inş bu sefer herşey yolunda gider Allah yardımcın olsun benim de pıhtılaşmadan 4 düşük oldu hala gebelik olmadı çok üzülüyorum senin problem ne inş çözülür sağlığlı bebeklerin olur

haklısın canım aynı duyguları ben de yaşıyom benimle ve benden sonra evlenenlerin hep çocuğu var en son düşüğüm 7 ay önceydi şimdi 7 aylık hamile olacaktım 2 ay sonra da anne içim çok sızlıyor seni çok iyi anlıyorum ateş düştüğü yeri yakar çeken bilir 4 düşük oldu ve beni çom yıprattı bende pıhtılaşma varmış senin sorunun neymiş Allah hepimize şifa versin inş.

olmıcakmıs gıbı bakıyorum artık hıc vücudumu dınlemıyorum..korkuyorum ama bu ayda benden güzel haber duyamcaksınız onu bılıyorum kesın hasta olurum canım.saol boyle guzel düşündüğün için ge4cekten..

Kızlar cok sasırdımm,istemeyenı zorlayamam tabi ama benımle beraber bebeklerımız için duaya baslamak isteyenler Unlugul-RealBaby-Kaderiminoyunu arkadaslarımmı?bu kadarmıyız yanı? bebeklerımız için cok mu?bence daha duymayanlar var son cagrımı yapayım sızlere,biz rabbımızın kapısını calmazsak o bıze kapıyı acmaz,hersey allahtan,ol derse olmıcak bısey yok.örn;Hz.meryem....nolur düşünün bıraz..bız bu 4 kısı yarın tekrar dua paylaşıcaz onlara teker teker özelden ulasıcam(artık ulasabılıcem:) sıde katılmak ıstersenız ıster özelden ister forumdan ulasın bana lütfen....

Son düzenleme:
bana özelden yada forumdan ulasmaya calısırsınız ama cevrımdısı olurum aklınıza bişey gelmesın..kızlar ben kayınvaldeme bakıyorum beraber yasıyoruz,onun için onu ihmal edemıyorum ,e evımın iş yemek vs derken bos vaktım olmuyo..ama ben sıklıkla foruma gırmeye calısıyorum gırebılıyorumda..ben sıze ne olursa olsun ulasırım ama belkı o an ulasamam hos görün nolur olurmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…