selam kızlar ..nasılsınız.. kısmet olursa, Rabbim uygun görürse ki ; insaAllah , mart ayında hamis olmak istiyorum
tedavimiz ilerliyorhap ve iğne var smdilik.. prsmbden itibaren bakalım bska iğne de sıraya girecek sanırım.. ve yumoslarım istenilen kaliteye geldiğinde yumoslarım toplancak.. ve sonrasında da, döllendikten sonrada transfer islemi.. ki bu çok zor.. =(
bu 4. cü tüp bebğim olucak.. kızlar çok dua edin.. meleklerime kavusayım bu kez
minikkelebeğim.. nassın güzelim. seni görünce bi bakim dedim hmde
İyiyim tatlım ben de topik topik geziyorum hala gördüğün gibiyiz işte
sen nasılsın?yeni gelişmeler olmuş,inşallah yaşadığın zorlukların meyvesini seneye bu zamanlar kucağına alıcaksın.
iğne yumurtalar için değil mi?
ben de iğnelencem hamilelik olursa hergün hem de
inşallah işe yarar,3. defa kayıp yaşarsam artık kat kat daha zor işim
hiçbi zaman normal bi hamilelik yaşayamicam onu anladım artık
allahım yardımcımız olsun
Merhaba kızlar
Çok moralim bozuk( reglim ayın 16 sında ama ben dayanamadım sabah eczaneye gittim certain diye bi test verdi ilişkiden 5 gün sonrasında bile gebelik varsa gösteriyor demişti eczacı. Az önce eve geldim bi heyecan yaptım ama tek çizgi. Çok ümitlenmiştim sizce daha 4 gün var reglime hala ümit varmı
Evet canım dediğin gibi oturup beklemek zor en azından şu an bişeyler yapılıyo sen elinden geleni yapıyosun.öle balım.. kendimzi saldık topiklere, haha hihi derken, bazen de ağlamalar oluyo tabi hüzünleniyoruz.. ama insaAllah bundan sonra ki ağlamalarımız sevinç gözyaslarımıs olsun insaAllah ..
iyiyim balım, artık tedavide olduğum için daha iyiyim.. önceki aylarda neyin ne olacağını bilmeden topiklerde, normal hayatta yaşıyordum ama belirsizlik beni çok etkiliyordu..
evt cnm iğneler yumurtalarım için, göbekten yada koldan yapılıyor, kendim yapıyorum..hergün ..
biri yumosların büyümesi için yani kaliteli hale gelebilmesi için..
bir diğeri ise, tutunmasını sağlamak için ..
tutarsa birde, 3ay birini, 9 ay boyuncada birini yapıcam sanırım.. artık davul gibi siser miyim bilmiyom
hersey bizler için cnm.. senin 3 kayıp dediğin meleklerin cennette sana şefaatçı olucaklar insaAllah.. insaAllah onlar gönderecekler kardeslerini.. sabır bitanem..
hiçbi zaman normal doğum bnde yapamam sanıyorum ama, Rabbim büyük .. ertafımızdan duyuyoruz..
bazen mesela, evlililğin ilk senesi içinde normal bebis dünyaya geliyor, sonra seneler sonra olmuyor, birde deniliyor ki tüp ten bska çaren yok..ve tüp yapıyolar..
yada olmayıp olmayıpta tüp yaptırıp, çocuk dğduktan sonra, zaman sonra normal hamile kalınabiliyor..
Rabbim daha büyük zorluklarla sınamasın yeter ki, bebislerimiz kucaklarımıza konsun bu kez insaAllah sağlıklan minikkelebeğim
öpüyrum seni
Kızlarrrr ay çok heyecanlandım. Ben tek çizgiyi görünce direk çöpe attım. Şimdi forumda silik çizgi yazanlar olmuş hemen çöpe gittim baktım bi tane belirgin çizgi diğeride çoookkk silik bi çizgi. Ya ümitlensemmi eşimde şaşırdı bi 5 karış surat şimdide kendi kendime gülüyorum ona hiç bişey söylemedimmm
Evet canım dediğin gibi oturup beklemek zor en azından şu an bişeyler yapılıyo sen elinden geleni yapıyosun.
Hiçbirşey yapmadan da kendiliğinden bişeyler kazanmayı beklemek olmuyor işte
herşey bizler için dediğin gibi
şimdi 5 düşük daha yapsam ne gelir ki elimden
herşey kısmet canım,ben de seni öpüyorum kendine iyi bak
inşallah iyi haberlerinin devamı gelir
aysbozz ne zaman yaptın testi canım?
evde başka test varsa yarın sabah uyanınca bi tane daha yapsana
aslında 15 dk sonrası geçersizdir diyolar
ama ben ona inanmıyorum.hamilesin gibi geldi bana
Merhaba kızlar
Çok moralim bozuk( reglim ayın 16 sında ama ben dayanamadım sabah eczaneye gittim certain diye bi test verdi ilişkiden 5 gün sonrasında bile gebelik varsa gösteriyor demişti eczacı. Az önce eve geldim bi heyecan yaptım ama tek çizgi. Çok ümitlenmiştim sizce daha 4 gün var reglime hala ümit varmı
kızlar malatyadan arkadaslar varmıııı?
Çok saolun kızlar, gece gece heyecanlandım bir an. Eşimede söylemediğim için evde böyle bi sağa bi sola. İyiki varsınız. Bir test daha var bide yarın sabah yapayım bakalım. Çok ümitlenmek istemiyorum hayırlısı hepimiz için inşallah.
Malatyalıyla evli olan var :))
meleklerin cennette sana şefaatçı olucaklar insaAllah.. insaAllah onlar gönderecekler kardeslerini.. sabır bitanem.. ne kadar duygulandım yaa.cok guzel soylemıssın canım vallaöle balım.. kendimzi saldık topiklere, haha hihi derken, bazen de ağlamalar oluyo tabi hüzünleniyoruz.. ama insaAllah bundan sonra ki ağlamalarımız sevinç gözyaslarımıs olsun insaAllah ..
iyiyim balım, artık tedavide olduğum için daha iyiyim.. önceki aylarda neyin ne olacağını bilmeden topiklerde, normal hayatta yaşıyordum ama belirsizlik beni çok etkiliyordu..
evt cnm iğneler yumurtalarım için, göbekten yada koldan yapılıyor, kendim yapıyorum..hergün ..
biri yumosların büyümesi için yani kaliteli hale gelebilmesi için..
bir diğeri ise, tutunmasını sağlamak için ..
tutarsa birde, 3ay birini, 9 ay boyuncada birini yapıcam sanırım.. artık davul gibi siser miyim bilmiyom
hersey bizler için cnm.. senin 3 kayıp dediğin meleklerin cennette sana şefaatçı olucaklar insaAllah.. insaAllah onlar gönderecekler kardeslerini.. sabır bitanem..
hiçbi zaman normal doğum bnde yapamam sanıyorum ama, Rabbim büyük .. ertafımızdan duyuyoruz..
bazen mesela, evlililğin ilk senesi içinde normal bebis dünyaya geliyor, sonra seneler sonra olmuyor, birde deniliyor ki tüp ten bska çaren yok..ve tüp yapıyolar..
yada olmayıp olmayıpta tüp yaptırıp, çocuk dğduktan sonra, zaman sonra normal hamile kalınabiliyor..
Rabbim daha büyük zorluklarla sınamasın yeter ki, bebislerimiz kucaklarımıza konsun bu kez insaAllah sağlıklan minikkelebeğim
öpüyrum seni
pekı malatyadamısın farklı sehırdemı canım?
hayırlısı bakalım.. inşAllah hemen olmuştur sizin..kızlar ıyı aksamlar nasılsınız nasıl gıdıyo...
benım ıcın yarın buyuk gun adet tarıhım yarın nolur dua edin hamile olayım kpss ye calısıyorum ama olsun yıne de bı bebegımız olsun cok ıstıyorum biz eşimle 4 yıl bekledıkten sonra ewlendık we artık ıkımızden bı parcamız dunyaya gesın ıstıyoruz bu 2 denememız ama ne bıleyım yaaa.... rabbimm yalvarırırm çok bekletmeden hayırlı bir ewlat nasip et bizee
geçmiş olsun canım annene... Allah iyilikler versin.. amin..kızlar bugun pek gıremedım takıp edemedım sızlerı annemdeyım suan rahatsızlasmıs bıraz tansıyonu dusmus baya biçocuk derdıne dustum anacıgımı unuttum bu ara neyseki iyi biraz ... bu arada warse cim bu bende ki akıntı yumurtlama donemındekı akıntı gıbı deıl beyaz gibi bi akıntı değişik geldi ılk defa oldu acaba enfeksıyonmu dıcem ama kasıntı agrı yapmıyor canım.. bu arada meryem suresını okutuyorum ananeme bana ve benım gıbı herkese dua etmesını söledım ıns duaları kabul olur ve kımseye cocuk hasreti yasatmaz rabbim bu arada gercekten sogan kürü cok ıyımıs ben yapamadım ve bu ay ne şartlarda olursa olsun egerkı hamıle degılsem adet gorursem 7 gunu baslıcam sogan kurune belkıde cok basıt bı ıltıhaplan ma veya basıt birsebepten cocugumuz olmuyordur ... emek vermeden hıc bırsey olmuyor ben bu hayat öğrendıgım tek sey bu ben neye sahıp olduysam hep sorunlar yasayarak emek vererek sabrederek oldu... ve çocugumde öle olucak emek vermeden ekmek yenmıyor.. emeksız bazı seylere sahıp olsakta hayatımızdan bıyerlerden bı sebepten o bızden mutlaka cıkıyor allah herkesın gonlu ne gore verır ınsallahh ve benım gıbı cocuk hasretı cekenler emeklerının karsılıgını bıran önce alırlar..
Kızlar benden bu ay bisey cikmaz.kirmizilara daha var ama oyle hissediyorum.biraz once 8aylıkhamile kuzenimin fotosunu gordum facede.icim kan aglıyo darmadagınım..aglayamiyo gulemiyorum.evladım dusmemis olsaydi ondan once dogum yapmis olcaktim.benden hicbisey olmaz valla..
hayırlısı olsun inş bu sefer herşey yolunda gider Allah yardımcın olsun benim de pıhtılaşmadan 4 düşük oldu hala gebelik olmadı çok üzülüyorum senin problem ne inş çözülür sağlığlı bebeklerin olurselam kızlar ..nasılsınız.. kısmet olursa, Rabbim uygun görürse ki ; insaAllah , mart ayında hamis olmak istiyorum
tedavimiz ilerliyorhap ve iğne var smdilik.. prsmbden itibaren bakalım bska iğne de sıraya girecek sanırım.. ve yumoslarım istenilen kaliteye geldiğinde yumoslarım toplancak.. ve sonrasında da, döllendikten sonrada transfer islemi.. ki bu çok zor.. =(
bu 4. cü tüp bebğim olucak.. kızlar çok dua edin.. meleklerime kavusayım bu kez
minikkelebeğim.. nassın güzelim. seni görünce bi bakim dedim hmde
az önce yazılanlar içime işledi warse.bende bebeğimi kaybettim 5 ay önce...cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde birde baktım kalbi durmuş meleğimin...ben hamileyken evlenenler şimdi hamile ve ben....
şimdi doğuma yakındım belkide gelmişti meleğim...insan yorgun düşüyor biyerden sonra...
olmıcakmıs gıbı bakıyorum artık hıc vücudumu dınlemıyorum..korkuyorum ama bu ayda benden güzel haber duyamcaksınız onu bılıyorum kesın hasta olurum canım.saol boyle guzel düşündüğün için ge4cekten..hayırlısı bakalım.. inşAllah hemen olmuştur sizin..
olmamışsada üzülmek yok.. her ay umutla bekliyoruz burda ortak oluyoruz neşelere umutlara üzüntülere.. dualar ediyoruz birlikte...
geçmiş olsun canım annene... Allah iyilikler versin.. amin..
meryem suresi okut tabi canım.. bende kendim okuyordum 25 falan olmuştu ümitlerim yıkılınca kaldı öyle.. bırakmamak lazım aslında.. ama devam edicem işte.. her gün bi tane okuyordum... 41 gün.. soğan kürünede en kısa zamanda testin belli olduktan sonra başla canım... ben başladımö bakalım istikrar ile ilerlersem güzel olacak.. sonrada incir kürü yapacam...
aaaaaaaa hiç sna yakıştımı yaaa ...
umutsuzlanmak üzülmek yok...
hamur kokusu falan gitti mi canım senden...
hayırlısı öyle deme.. allah herşeyi en iyi bilendir.. öyle olması gerekiyordu demekkki.,
belki engelli olacaktı bişey olacaktı doğunca bişey olacaktı belki böyle düşün mutlu ol..
muhakkak bi hayır vardır canım..
en azından sen hamile kalabildiğini biliosun..
yine olur emin ol..
Rabbim sağlık sıhhat ile en kısa zamanda evlat nasip etsin inşAllh .. amin
Malatyada değilim, yarın test yapınca yazarım olumlu yada olumsuz. Hayırlısı Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?