meleklerin cennette sana şefaatçı olucaklar insaAllah.. insaAllah onlar gönderecekler kardeslerini.. sabır bitanem..
ne kadar duygulandım yaa.cok guzel soylemıssın canım vallaacaba bebeklerımızı buyumus olarak ahırette gorebılecekmıyız..koklayabılecekmıyız? içim yanıyo valla..
Kızlar cok sasırdımm,istemeyenı zorlayamam tabi ama benımle beraber bebeklerımız için duaya baslamak isteyenler Unlugul-RealBaby-Kaderiminoyunu arkadaslarımmı?bu kadarmıyız yanı? bebeklerımız için cok mu?bence daha duymayanlar var son cagrımı yapayım sızlere,biz rabbımızın kapısını calmazsak o bıze kapıyı acmaz,hersey allahtan,ol derse olmıcak bısey yok.örn;Hz.meryem....nolur düşünün bıraz..bız bu 4 kısı yarın tekrar dua paylaşıcaz onlara teker teker özelden ulasıcam(artık ulasabılıcem:) sıde katılmak ıstersenız ıster özelden ister forumdan ulasın bana lütfen....
bende varım canım, bugün hiç giremedim nete evde yoktum, verdiğin dualar içinde allah razı olsunnn
merhaba canım, bende 4 gün kala yapmıştım çıkmadı reglime 2 gün var bekliyorummmMerhaba kızlar
Çok moralim bozuk( reglim ayın 16 sında ama ben dayanamadım sabah eczaneye gittim certain diye bi test verdi ilişkiden 5 gün sonrasında bile gebelik varsa gösteriyor demişti eczacı. Az önce eve geldim bi heyecan yaptım ama tek çizgi. Çok ümitlenmiştim sizce daha 4 gün var reglime hala ümit varmı
bizlere verilen hayatı yaşamakla sorumluyuz, bizler elimizden geleni yapalım, gerisini Rabbim biliyor zaten ..
önceki 3 tüp ü sayarsam, benmde 7 tane olmus oluyor..eğer tutunsalardı ...
herseyin bir mükafatı vardır elbet.. Rabbim insaAllah müjdelerin en güzeliyle müjdelendirsin bizleri.. döktüğümüz sevinç gözyaşımız olsunnaminn..
sen nerden nereye gelin geldin canım...
yeni gelinmisin sende... ne kadardır evlisin..,
sende reglini bekliosun dimi.. varmı belirti falan..:44:
Çok saolun kızlar, gece gece heyecanlandım bir an. Eşimede söylemediğim için evde böyle bi sağa bi sola. İyiki varsınız. Bir test daha var bide yarın sabah yapayım bakalım. Çok ümitlenmek istemiyorum hayırlısı hepimiz için inşallah.
hayırlısı olsun inş bu sefer herşey yolunda gider Allah yardımcın olsun benim de pıhtılaşmadan 4 düşük oldu hala gebelik olmadı çok üzülüyorum senin problem ne inş çözülür sağlığlı bebeklerin olur
hadi bakalım bekliyoruz
bir pıhtılı daha
canım düşüklerinde iğne kullanmış mıydın?yoksa yeni mi öğrendin?
Benim de 3. hamileliğim olacak inşallah,ama ilk defa iğne kullancam
ilkinde bişey kullanmadım düştü,2. de coraspin kullandım yine düştü.Bu defa 0,4 lük iğne kullancaz
işe yarıyomu onu merak ediyorum
Test yaptım sabah sabah çıkmadı, tek çizgi. Çalışmalara devam
olmıcakmıs gıbı bakıyorum artık hıc vücudumu dınlemıyorum..korkuyorum ama bu ayda benden güzel haber duyamcaksınız onu bılıyorum kesın hasta olurum canım.saol boyle guzel düşündüğün için ge4cekten..
Konyadan denizliye gelin geldim canım.10 aylk evliyim mayısta evlendik.benim reglim geceli 6 gün oldu 3.ve 4.günler idrar testi yaptım negatif.negatıfı gorene kadarda mide bulantım agızda metalık tad felan hıssedıyodum testten sonra gttı hepsı :) kasıklarımda gergınlık hıssı var akıntım devam edyor.wcye sık gıdıyorum oda üşütmeyle alakalıda olabilir.anneme ilk kez soylyım dedm adetım gecıktgnı baktım cok umutlandı testı negatıf gorunce ertesı gun hastalandgmı soyledım.düşünmüyoruz biliyolardı cunkusenin reglın gelmısmıydı?
olmıcakmıs gıbı bakıyorum artık hıc vücudumu dınlemıyorum..korkuyorum ama bu ayda benden güzel haber duyamcaksınız onu bılıyorum kesın hasta olurum canım.saol boyle guzel düşündüğün için ge4cekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?