Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

bizlere verilen hayatı yaşamakla sorumluyuz, bizler elimizden geleni yapalım, gerisini Rabbim biliyor zaten ..

önceki 3 tüp ü sayarsam, benmde 7 tane olmus oluyor..eğer tutunsalardı ...
herseyin bir mükafatı vardır elbet.. Rabbim insaAllah müjdelerin en güzeliyle müjdelendirsin bizleri.. döktüğümüz sevinç gözyaşımız olsunn aminn..

bende varım canım, bugün hiç giremedim nete evde yoktum, verdiğin dualar içinde Allah razı olsunnn

“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidduai”

“Rabbim,bana katından tertemiz bir soy armağan et.Doğrusu Sen,duaları işitensin.”(Al-i imran 38)

merhaba canım, bende 4 gün kala yapmıştım çıkmadı reglime 2 gün var bekliyorummm

amın.rabbım sabrını esırgemesın bızden ıns canım..

Sabah namazından sonra 41 gün 41 defa “Yâ Samed Celle celalühü” zikri ve Âl-i İmran suresinin 38.Ayetini 41 defa okur.Sonra gecenin üçte birinde ”Ya Samed celle celalühü” 313 defa çekilir. 41 gün bu dualar bir bala üflenir.

Erkerkve kadın Cuma günü işrakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.Ve yanı tertip 3 defa yapılırsa Allah’ın izniyle çocuk sahibi olunur denilir.

Âl-İmran 38.Ayeti;

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء

“Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).”

“Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin” dedi.”

Kutlu Dogum Haftası, peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum gününü kutlamak amacıyla her yıl Nisan arasında kutlanır. 2013 yılında kutlama 14 nisan ve 22 nisan arası olarak belirlenmiştir. Bu çerçevede peygamberimizin hayatı anlatılırken, peygamberimize bu haftada salatı şerifler, naatı şerifler okunur. Bize bıraktığı Kuran-ı Kerim’den mesajlar verilir. Peygamberimizin bize öğütleri olan hadisi şerifler müslümanlara mesaj olarak aktarılır, unutanlara tekrardan hatırlatılır. Kısacası gül peygamberimizin doğum günü ilahiler, sureler, kasideler, şiirler eşliğinde çoşkuyla kutlanır ve peygamberimiz gönüllerde salatı şerifler ile anılır.

Çocuk sahibi olmak isteyen eşler bir suya Cuma günü zühre saati olan sabah 08.00 de 48 defa sağlam bir niyetle “YA MACİD C.C” okuyup içmeye ve okumaya devam ederlerse,Allah evlat ihsan eder.İnşallah.

Çocuğu olmayanlar, 5 vakit namazlardan sonra 1000(Bin) defa Kelime-i Tevhid okuyup ” Yâ Rabbi! Bana salih bir çocuk ihsan et.” diye dua ederler ve buna her gün devam ederlerse ,Allah’ın izni ile muratları hasıl olur.

Kızlar bırcok sıkıntımız oluyo,bunların üstesınden gelebılmemız içinde dualarla yalvarmamız gereklı..forumda paylaşmak ıstemezsenız özelden yazabılırsınız duayı gönderırım.nıyesını nasılını sormam ve baska bırıde duymaz..ben sadece benım bıldıklerımı sızde bılın ıstıyorum okadar.tabı bıde dualarınızda eksık etmemenızı:)

sen nerden nereye gelin geldin canım...
yeni gelinmisin sende... ne kadardır evlisin..,
sende reglini bekliosun dimi.. varmı belirti falan..:44:

Konyadan denizliye gelin geldim canım.10 aylk evliyim mayısta evlendik.benim reglim geceli 6 gün oldu 3.ve 4.günler idrar testi yaptım negatif.negatıfı gorene kadarda mide bulantım agızda metalık tad felan hıssedıyodum testten sonra gttı hepsı :) kasıklarımda gergınlık hıssı var akıntım devam edyor.wcye sık gıdıyorum oda üşütmeyle alakalıda olabilir.anneme ilk kez soylyım dedm adetım gecıktgnı baktım cok umutlandı testı negatıf gorunce ertesı gun hastalandgmı soyledım.düşünmüyoruz biliyolardı cunku senin reglın gelmısmıydı?

hadi bakalım bekliyoruz

bir pıhtılı daha
canım düşüklerinde iğne kullanmış mıydın?yoksa yeni mi öğrendin?
Benim de 3. hamileliğim olacak inşallah,ama ilk defa iğne kullancam
ilkinde bişey kullanmadım düştü,2. de coraspin kullandım yine düştü.Bu defa 0,4 lük iğne kullancaz
işe yarıyomu onu merak ediyorum

Bu iğne dediğiniz 9 ay boyunca göbekten yapılan iğnemi, hani kendi kendinize yapıosunuz

Bugün 21. günüm ateşimi düzenli ölçemedim ama reglimden sonra 36.3 idi şuan 36.6 bide ateşi nerden ölçüyosunuz siz ben dil altından ölçtüm.Yumurtlamam geçelide 6 gün felan oldu. Sizce düşük mü?

saçmalama yaa öle deme...
sanki hepimiz güzel haberler verebiliomuyuz..
hayırlısı allahtan.. biz elimizden geleni yaparız gerisi ona kalmış değil mi..

hımmm canım aslında böyle demek istemem ama evdeki testte negatif çıkınca kanda çıkmıyo...
tamam bi çok insanın farklı olabilio durumu ama.. ne bileyim ümit vermek de istemiorum kimseye artık..
ben çünkü kaç oldu adet geçio evde test yapıorum negatif kandada negatif buluorum hep
benim adette on gün geçmişti artık...

bu sabah az önce teşrif ettiler...

günaydın kızlar.....

warse duaya katılmak isterdim cnm ama bu ara ablam için 6666 adet okumam gereken bir dua var onu bitirirsem bende katılmak isterim.duaa etmekten başka çare yokki hiçbir sorun olmasada olmayınca olmuyor malesef.
bastet ateşin iyi gidiyor ama düşerse zaten son zamanda düşüyor inşallah düşmez seninkide dahada yükselir.
benimde bata kaldı 3 gün

Canım ümidini yitirme lütfen ümit çok önemli herşey beynimizde bitiyorgeçenlerde bir yerde okudum depremde enkaz altında kalan bir kişi artık kurtulamayacağı ve öleceğini düşündüğü anda tüm organları tek tek kapatıyomus kendini ve ölüm gerçekleşiomuş hatta bunun bi adı vardı bişey sendromu diye o yüzden ümidini yitirme. Bir yerde okumuştum; Allah mümine ümitsiz olmayı yasaklamıştır diye. İnşallah dedğin hibi dua edelim birbirimize yaptığımız dualar daha çok kabul olur namazlarımdan sonra sana dua edicem inş. Söz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…