Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ooo canım hemen test alıp yapsana 2 gün geçmiş üstünden.. İnş hamilesindir ayy çok mutlu oluyorum ben ya hemen içimi bi ümit kaplıyo.. Hadi hemen git test al yap çok merak ettim :)

canım eşimde varikosel var gecen ayın 21 de ameliyat oldu bende cuma günü rahim agzında yara cıktı o yüzden hiç ümidim yok zaten o yüzden ilaç bile kullanıorum su an

Canım hiç belli olmaz ki Rabbim ol deyince olur.. Ne imkansızlar ne ümitsizler hamile kalıyor.. İnş sende hamilesindir umudunu hiç kaybetme bence.

Canım hiç belli olmaz ki Rabbim ol deyince olur.. Ne imkansızlar ne ümitsizler hamile kalıyor.. İnş sende hamilesindir umudunu hiç kaybetme bence.

inşallah canım rabbim herkeze versin iç.indede baa ama bnm adetim düzensiz gecen ay ilaçla adet oldum bu ay da tarlusal kullanıorum

Ayy inş hamilesindir bende geçen ay olmuştu böyle bel ağrısı kasıklarımda batma falan ama sonu hüsran oldu. Klomen kullanmıştım birazda ondan fazla ümit bağladım psikolojik oldu heralde Ama sende göğüs batması falanda varmış bu hamilelik belirtisi diye biliyorum. inş öyledir

aynı benim gibi düşünen birisi daha var ne güzel

bende de yumurtlama günümden 1 hafta falan sonra kasık ağrısı batma falan vardı.üşüttüm mü acaba falan diyordum.ama hamileymişim.yani olabilir canım.dikkat et sen yinede..

inşallah canımya.hoş bizim daha ilk denememiz ama insan istiyor hemen olsun.bugünde ateş basıyor sürekli.kasıkta çok batma yok gögsümdede çok diyemem ama sırtım belim iyi agrıyor.

sanada hayırlı olsun kaç haftalık.Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin.
bende de yumurtlama günümden 1 hafta falan sonra kasık ağrısı batma falan vardı.üşüttüm mü acaba falan diyordum.ama hamileymişim.yani olabilir canım.dikkat et sen yinede..

birde deli gibi yiyorum normalde yemediğim şeyleri yemeye başladm sanırım folbıol iştahımı açtı :)))

Vucudumuzu dinleyip her seyi acaba belirtimi diye kendimizi strese sokmayalim bence :) akisina birakin kafaya takinca olmuyo diyolar cunku. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

sen de ertesi güne banyo yap hiç giyinmeye falan kalkma.

Öyle canımda Sabah çok erken kalkmam lazım duş için.Valla Allah günah yazmasın geçen çalışmadan önce abdest aldım sonrada ertesi gün öğlene kadar öyle durdum artık

Yaa kızlar çok kötüyümmm...Heralde yumurtladım.Kahverengi gibi koyu bir akıntı vardı azıcık.Hemen testide yaptım test çizgiside koyu çıktı ama kontrol çizgisi kadar koyu dğeildi.Heralde yumurtladım ve sorun eşim burda değilyarın akşam 8 e anca yaparız o da en erken koşullarr...Gitti yumurtam gitttiiiiii

birde deli gibi yiyorum normalde yemediğim şeyleri yemeye başladm sanırım folbıol iştahımı açtı :)))

ahahahaha :) valla ben ki yemek yemek için her an bahane ararım bende iştah açma gibi birşey olmadı çok şükür. Sadece ilk 2-3 gün feci gaz yaptı sonra o da bitti normale döndüm çok şükür :)

umudumuzu kesmiyoruz ama değil mi...

Bu arada bende inşallah bebişimiz gelirse mart ayında öğrenmiş olucam. Bu ay yumurtlama günlerim geçti. Çok çalıştık Bakalım inşallah hayırlı haberi alacağımız günü bekliyoruz

:)))) 9 aylıkmı .hiç doktora gitmrmiş mi .folbıol kullanan arkadaşlara neler oldugunu ayzabilir mi .bende ilk 5 gün başagrısı yapmıştı.akşam 22:00 gibi alıp yatıyorum.ve gün içerisinde ara ara öğürtmesede bulantı hissi oluyor.olanlar varmı? iştahımı çok açtı demiştim.ne var ne yok yiyorum.NURSAY22 ben normalde

valla gazetede de yeni okudum, doğum yapıyorum 9 aylık diye hastaneye giden kadın aslında hamile değilmiş hepsi psikolojikmiş biz de öyle olmayalım :)

allah allah çok ilginç ama ilacı aldığım zaman forumlarda ben de okumuştum kilo aldım bu ilaç yüzünden diyen insanları. Aama arkadaşım ben tamamen psikolojik oldugunu düşünüyorum sen de şartlama kendini yicem diye.

Hani zaten ben rejimdeyim, o nedenle belki de çoğu zaman aç olduğumdan farkı ayırt edememişimdir :)

BU arada hangi öğünde olduğu farketmez muhakkak tok karnına al demişti doktorum. Sen de saat 10'u bekletme akşam yemeğinin hemen üstüne al belki o zaman mide bulantıların geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…