ooo canım hemen test alıp yapsana 2 gün geçmiş üstünden.. İnş hamilesindir ayy çok mutlu oluyorum ben ya hemen içimi bi ümit kaplıyo.. Hadi hemen git test al yap çok merak ettim :)
Canım hiç belli olmaz ki Rabbim ol deyince olur.. Ne imkansızlar ne ümitsizler hamile kalıyor.. İnş sende hamilesindir umudunu hiç kaybetme bence.
belli olurmu bilmiyorum ama günlerdir araşyırıyorum 14 şubat dahil gün aşırı ilşkiye giriyoruz ve benim 3 gündür sırtım belim felaket agrıyor psikolojik olabilirmi yoksa belirti olabilirmi ? çok az arada gögsüm batıyor çok az ama az öncede karnım agrıdı :))) ya bişey var ya ne bilmiyorum.erken hisseden varmı aranızda bilen neler oluyor günler geçmiyor .
inşallah canım rabbim herkeze versin iç.indede baa ama bnm adetim düzensiz gecen ay ilaçla adet oldum bu ay da tarlusal kullanıorum
Preesed jelini araştırdım ben de biraz ama en ucuzu 80 liraDenemediğim yol kalmadı bu ayda olmazsa bi dahaki aya alırım ben de.. Off ne zor bi süreç yaa şu kış gününde erkenden kalk banyo yap sonra işe git okadar zoruma gidiyorki Rabbim yardım etsin hepimize İnş Mart ayı uğurlu gelirde göbüşler bebek dolar . . .
belli olurmu bilmiyorum ama günlerdir araşyırıyorum 14 şubat dahil gün aşırı ilşkiye giriyoruz ve benim 3 gündür sırtım belim felaket agrıyor psikolojik olabilirmi yoksa belirti olabilirmi ? çok az arada gögsüm batıyor çok az ama az öncede karnım agrıdı :))) ya bişey var ya ne bilmiyorum.erken hisseden varmı aranızda bilen neler oluyor günler geçmiyor .
bende de yumurtlama günümden 1 hafta falan sonra kasık ağrısı batma falan vardı.üşüttüm mü acaba falan diyordum.ama hamileymişim.yani olabilir canım.dikkat et sen yinede..
Vucudumuzu dinleyip her seyi acaba belirtimi diye kendimizi strese sokmayalim bence :) akisina birakin kafaya takinca olmuyo diyolar cunku. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
sen de ertesi güne banyo yap hiç giyinmeye falan kalkma.
birde deli gibi yiyorum normalde yemediğim şeyleri yemeye başladm sanırım folbıol iştahımı açtı :)))
birde vücudum sıcacık ,hepsi psikolojik olurmuş
öyle canımda sabah çok erken kalkmam lazım duş için.valla allah günah yazmasın geçen çalışmadan önce abdest aldım sonrada ertesi gün öğlene kadar öyle durdum artık
yaa kızlar çok kötüyümmm...heralde yumurtladım.kahverengi gibi koyu bir akıntı vardı azıcık.hemen testide yaptım test çizgiside koyu çıktı ama kontrol çizgisi kadar koyu dğeildi.heralde yumurtladım ve sorun eşim burda değilyarın akşam 8 e anca yaparız o da en erken koşullarr...gitti yumurtam gitttiiiiii
umudumuzu kesmiyoruz ama değil mi...
valla gazetede de yeni okudum, doğum yapıyorum 9 aylık diye hastaneye giden kadın aslında hamile değilmiş hepsi psikolojikmiş biz de öyle olmayalım :)
valla gazetede de yeni okudum, doğum yapıyorum 9 aylık diye hastaneye giden kadın aslında hamile değilmiş hepsi psikolojikmiş biz de öyle olmayalım :)
:)))) 9 aylıkmı .hiç doktora gitmrmiş mi .folbıol kullanan arkadaşlara neler oldugunu ayzabilir mi .bende ilk 5 gün başagrısı yapmıştı.akşam 22:00 gibi alıp yatıyorum.ve gün içerisinde ara ara öğürtmesede bulantı hissi oluyor.olanlar varmı? iştahımı çok açtı demiştim.ne var ne yok yiyorum.NURSAY22 ben normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?