- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
ya kızlar bu soğan kürünü nasıl içebiliyorsunuz yaa.. akşam deneyim dedim.. içeyim malum faydası varmış yumurtalarım çatlarmış filan... ewet çatladı ama yumurtalıklarım değil istifra etmekten midem, ağzım,burnum çatladı.. ööööö iğrençtii.. İnşallah içmek zorunda kalmam çünkü mümkün değil içemedimmalum halılar içti ..
bidaha içeceğimi sanmıyorum..zaten kocişte kızdı.. :26:
hoşgeldiniz....
neden böyle umutsuz ve ümitsiz konuştunuz ki...
bi kocanız varsa sorunda yoksa... Allah neler neler nasip eder..... üzülmek yokk yola devam.. bu ay olmazsa bidahaki ay..
o ayda olmazsa sonraki... dilerim Allahtan en kısa zamanda bütün isteyenlere Rabbim ennnn ennnn tez zamanda versin inşallah... amin..
KIZLAR ARTIK 5ci haftamdayim ve cook heyecanliyim.bundan onceki dusuklerim 4cu haftama bi kac gun kala olmusdu.lakin sukurler olsun yuce rabbime simdilik cok iyiyim.bu bebegim saglikla dogucaksa kesin sizin bana etdiyiniz guzel dualar sayesinde olucakdir ki INSALLAHDA OYLE OLUR VE SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALIRIZ ONU.cok ama cok tesekkur ederim hepinize.yuce rabbim sizleri tez bi zamanda annelikle odullendirir insallah.hepinizcin dua edicem
saçmalama yaa öle deme...
sanki hepimiz güzel haberler verebiliomuyuz..
hayırlısı allahtan.. biz elimizden geleni yaparız gerisi ona kalmış değil mi..
hımmm canım aslında böyle demek istemem ama evdeki testte negatif çıkınca kanda çıkmıyo...
tamam bi çok insanın farklı olabilio durumu ama.. ne bileyim ümit vermek de istemiorum kimseye artık..
ben çünkü kaç oldu adet geçio evde test yapıorum negatif kandada negatif buluorum hep
benim adette on gün geçmişti artık...
bu sabah az önce teşrif ettiler...
Canım ümidini yitirme lütfen ümit çok önemli herşey beynimizde bitiyorgeçenlerde bir yerde okudum depremde enkaz altında kalan bir kişi artık kurtulamayacağı ve öleceğini düşündüğü anda tüm organları tek tek kapatıyomus kendini ve ölüm gerçekleşiomuş hatta bunun bi adı vardı bişey sendromu diye o yüzden ümidini yitirme. Bir yerde okumuştum; Allah mümine ümitsiz olmayı yasaklamıştır diye. İnşallah dedğin hibi dua edelim birbirimize yaptığımız dualar daha çok kabul olur namazlarımdan sonra sana dua edicem inş. Söz veriyorum
KIZLAR ARTIK 5ci haftamdayim ve cook heyecanliyim.bundan onceki dusuklerim 4cu haftama bi kac gun kala olmusdu.lakin sukurler olsun yuce rabbime simdilik cok iyiyim.bu bebegim saglikla dogucaksa kesin sizin bana etdiyiniz guzel dualar sayesinde olucakdir ki INSALLAHDA OYLE OLUR VE SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALIRIZ ONU.cok ama cok tesekkur ederim hepinize.yuce rabbim sizleri tez bi zamanda annelikle odullendirir insallah.hepinizcin dua edicem
Üzülme canım benim ilk hamileliğimde 1 haftayı geçmişti ancak çıktı idrar testinde
Malatyalıyla evli olan var :))
kızlar benimde bat 16 mart 3 gün kaldı..çatlatma iğnesi oldum ilk defa bu ay..ama kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyomidemde bulanıyo .kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve yine olmayacak gibi geliyor (inşallah bu ay hamileliğimiz olur
malatyalaı olan varmıı beeennnn :)))))))))
alipek canım sen malatyalımısın,malatyadamısın anlayamadım..
canım ben malatyalıyım ama istanbul da büyüdüm sonra evlendim şimdi hatay dayım bende ailesi yanında olmayanlardanım
ee olsun topragımsın ozaman.ben malatyalıyım ve malatyada evlendım ,memleketımde yasamaya dvm edıyorum..
yaaa arkadaslar niye boyle midenizi bulandiricak seyler yapiyorsunuz.yemin ederimki hersey YUCE RABBIMIN ELINDE.yeterki o istesin bizlerin anne olmasini.zaten o istedikden sonra hic bi sey ama hic bi sey bizim anneligimizi engelleyemez.YUCE RABBIM GONLUMUZE GORE VERSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?