Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ya kızlar bu soğan kürünü nasıl içebiliyorsunuz yaa.. akşam deneyim dedim.. içeyim malum faydası varmış yumurtalarım çatlarmış filan... ewet çatladı ama yumurtalıklarım değil istifra etmekten midem, ağzım,burnum çatladı.. ööööö iğrençtii.. İnşallah içmek zorunda kalmam çünkü mümkün değil içemedim malum halılar içti ..
bidaha içeceğimi sanmıyorum.. zaten kocişte kızdı.. :26:

yaaa arkadaslar niye boyle midenizi bulandiricak seyler yapiyorsunuz.yemin ederimki hersey YUCE RABBIMIN ELINDE.yeterki o istesin bizlerin anne olmasini.zaten o istedikden sonra hic bi sey ama hic bi sey bizim anneligimizi engelleyemez.YUCE RABBIM GONLUMUZE GORE VERSIN

hoşbuldum öncelikle.
inşallah rabbim en kısa zamanda tekrar verir.
tekrar diyorum çünkü ben 19 şubatta kürtaj oldum.
daha 1 ay bile olmadı.
henüz kürtaj sonrası adetimi bile görmedim ve ne zamanda göreceğim belli değil.

KIZLAR ARTIK 5ci haftamdayim ve cook heyecanliyim.bundan onceki dusuklerim 4cu haftama bi kac gun kala olmusdu.lakin sukurler olsun yuce rabbime simdilik cok iyiyim.bu bebegim saglikla dogucaksa kesin sizin bana etdiyiniz guzel dualar sayesinde olucakdir ki INSALLAHDA OYLE OLUR VE SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALIRIZ ONU.cok ama cok tesekkur ederim hepinize.yuce rabbim sizleri tez bi zamanda annelikle odullendirir insallah.hepinizcin dua edicem

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Darısı dileyen isteyen herkesin başına inşallah..

Son düzenleme:

öyle tabı haklısın..vardır bundada bir hikmet

canımsın saol allah razı olsun..valla duygulandırdınız benı..ıyıkı varsınız..

Merhaba arkadaşlar yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum sizleri Aysbozz canım inş hamilesindir çok sevindim senin adına..Ya kızlar nolur bugünde bana dua edin saat 15,30 da Rahim filmi çektireceğim ve çok korkuyorum.. İnş acısız ağrısız olur .. Dua edin kolay geçsin :18::18::18:

ziyam canımsın aklına düşüğü getırıp kötüyü cagırma.rabbım bebegımı hayırlı saglıklıca kucagıma almayı nasıp et dıyerek dua et..cocuk olsunda nasıl olursa olsun demıyelım hıcbırımız.duanında adabı var..canım rabbım sana kolaylık versın bıze umut ol ıns..sen suan ıkı canlısın,ben hep caresız hasta olanların ve hamıle olanların dualrının kabul olucagına ınanmısımdır.nolur dua et bızım için..

Üzülme canım benim ilk hamileliğimde 1 haftayı geçmişti ancak çıktı idrar testinde

üzülme canım..bılıyorum soylemek dıle kolay..ama ıns hepımız vaktı zamanı geldıgınde,rabbım emanetını bize vermeyı layık gördüğünde hepımızın bebıslerı olcak,bızım suan bu grubumuz dısında forma yenı gırmıs bayanlara umut olucaz.az daha sabır ıns..dua kapılarımız acık,rabbım ellerımızı semada gormek ıstıyodur belkıde...

kızlar benimde bat 16 mart 3 gün kaldı..çatlatma iğnesi oldum ilk defa bu ay..ama kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyo midemde bulanıyo .kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve yine olmayacak gibi geliyor (inşallah bu ay hamileliğimiz olur

valla tatlım benımde bat gunum 16 mart,ben umutsuzum,cunku gogsum cok hassas,vucudumda ve gogsumde sıskınlık var,adet olacakmısım gıbı..bakalım artık,bu ay bendende bısey cıkmaz ıns senın güzel haberlerını duyarız,canını sıkma,olacagın onune gecemezsın..

kızlar ben ılk hamılelıgımde yanı düşükler sonuclanan hamıleleıgımı bılmeden once bır ruya gormutum..hayırlara vesıle olsun ıns....halamın evındeymısız,boyle bır oda dolusu elı kolu altın olan kadınlar benım için kuran okuyolar..sonra kapı calınıyo ama kımse yok.kapının onunde süslü pembe 2 katlı bır davetıye,davetıye bana gelmıs,acıyorum içinde ömer ve iclal ısımlerını goruyorum..bu ruyayı gordukten bıkac zaman sonra hamıle oldugumu ogrendım zaten sonrasınıda bılıyosunuz.. bırde baska bı ruyamda kuran okuyodum,hangı sure old bılmıyorum sayfanın basındakı ılk ayetı okuduktan sonra,annem bana,bu surenın adı ogul suresı dıyodu...hayırlara vesıle olsun ıns..sizce?

RealBaby nerelerdesin kuzzuum gözüm senii arıyor bu karbonat muhabbetini tekrar yaptın mı ben bu sabah yaptıım

Doğru sölüosun ziyam.. ama umut işte.. insan bi an önce olsun istiyor.. birde beklemek hem sinir bozucu, hemde çok zor.. ender saraç ın önerisiymiş içini temizliyormuş. çoğu arkadaş denemiş. bende deneyim dedim ama içemedim işte
zaten içimde almıyor. baya zorladım kendimi ama sonuç ortada ..
bidaha zor durumda kalmadığım sürece asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…