Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Galiba hamile degilm bugun yine test yaptim negatif tek cizgi bu arada meryem suresini turkce meailinden okumak daha iyiymis cocuk isteyen arkadaslarim bol bol dua edelim

Galiba hamile degilm bugun yine test yaptim negatif tek cizgi bu arada meryem suresini turkce meailinden okumak daha iyiymis cocuk isteyen arkadaslarim bol bol dua edelim

tatlım zaten bu bütün dualar için gecerli..anlamını bılmeden ettıgın duanın tesırı farklı bilerek anlayarak etkılenerek yaptıgın duanın yerı farklı..sonucta arapcasıda aynı anlam turkce meslıyle..yeterkı duamızı eksık etmeyelım,tabı kesınlıkle tılavet secdesı sart bunuda unutmamak gerek..

RealBaby nerelerdesin kuzzuum gözüm senii arıyor bu karbonat muhabbetini tekrar yaptın mı ben bu sabah yaptıım

Geldim cnm yapmadim bn bidaha bugun morelim bozuk esimle aram.iyi degil bugun limoniuiz dukkana ve eve yetmedigimi soyluyor hangine kosturayim bilemedim bnde sabah kalkip dukkan aciyorum o oglene kadar uatip butun gun disarda kosturuyor aksam cikip evime geliyorum evimle bi cok kez yorgunluktn ilgilenemiyorum son 1 haftadirda uzerimde bi agirlik var bugunde utuyle igrastim 2 saat erkeklef ev islerini kolay saniyor cani sikildikca bnmle ugrasiyor ve brni kiriyor bu durum yapmam gereken seyleri bile yapamiyorim morelim bozuk oldugu icin surekli bemm yaptiklarim gozune batiyor robot gibi olmami istiyor sabah kalk dukkan ac hesap tut musteriyle ilgilen aks gif evi topla yemek yap esyalarino utule saha sola attigi esyalari topla bulasik yika kendime zaman ayiramiyorum bi cok zaman bugin dus alayim dedim sen git av duukkkani yarim saate gelim dedim diye bi dunya surat cektim yaranamiyorum (

sıkma canını tatlım.erkekler zor işlerı sadece kendılerı yapıyo zannedıyolar.ev işlerını küçümsüyolar,oysa nekadar zaman alıcı zor bır iş old farkında deılller.sabır cek tatlım..bugün böyle olursunuz yarın düzelır ıns hersey..sen dort dortluk bır bayansın once buna sen ınankı karsıdakıde bunu anlayabılsın..

canım dukkana bakmak mecburıyetınde degılsıın ki bu onun işi yetemedigini yoruldugunu düşünüyorsa birini alsın yanına yardımcı bence esinin biraz anlayıslı olmaya ıhtıyacı varr sen yinede üzme canını erkekler bazen böle odunluklar yapıyor :))
bende kabardı üstüde beyaz beyaz köpük oldu sonra kesik süt gibi oldu yanii bu olay gercekmi bilemedim bence herkesinki kabarır gibi geldi kafam karıştı

Haklisin alcam.diyor ama suratta bes karis cok degisik bir yapisi var bnmkinin 2 kisilikli zor onun anlayisli olmasi dungece dedim ona bn bu ara iyi degilim kendimi degisik hissediyorum k balma kendimi veremiyorum bazn dedim oda tamam canim sikma canini deyip sarildi bugunde bagriniyor bole bi adamla evlendim bn. Neyse sen karbonTmi yaptin cnm benim ole kesildi diyorsun bu arada telefondan giriyorum nete bazen yazilar kayabiliyor kusura bakmayin. :)

Olabilir bilmiyoruuum sadece cnm acimaya basladi

yani cnm 5 gün once yapıp ogrenen kaç kişi vardır 10 kişiden belki 1 kişi istisnai bi durum bence
seni anlıyorum hemen olsun istiyosun ben sendne daha uzun zamandır bekliorum bende yasadım bu durumlarıı
sen içini ferah tut bu sekilde gelmeyecegi varsa da senin stresinden gelecek valla
ben hep içimden olmazsa da dünyanın sonu değil diyorum
sadece 1 tarafım boş kalacak her zmn hamile hbri alınca ya da hamile birini görünce için burkulcak yuvamız yarım kalacak
bunları suanda yasıyorum ama mutluyum ve huzurluyum çok şükür rabbime
hersey Allah biz ne yaparsak yapalım o ol dedigin de olucak ötesi yok
eğer bu bizim sınavımızsa sabretmek tek care

kadın olmak zor sekerim hep fedakarlık yapmamız bekleniyor malesef evet yaptım kabardı beyaz köpük oldu sonra kesik süti gibi oldu

Bu iğne dediğiniz 9 ay boyunca göbekten yapılan iğnemi, hani kendi kendinize yapıosunuz

Test yaptım sabah sabah çıkmadı, tek çizgi. Çalışmalara devam

hayırlısı olsun ays denemeye devam
bu iğne evet 9 ay yapılan kan sulandırıcı iğne,ben henüz başlamadım ama hamile kalırsam hemen başlicam
kendim vuracakmışım nası olacaksa o

Insallah hamissindir cnm tek.duam bu allahim isteyen herkese vrsin insallah kucagina aldigin gunler cabuk.gelir guzelim

şişt karbonat güzeli:) kendıne gel silkelen!! zaten derdımız var ıkıncısını ekleme kendıne..hem bız senı boyle görmek ıstemıyoruz..gül bakıym

Ve zamanı geldiğinde ,Rabbin sana (kalbindekini) verecek , seni hoşnut kılacak…”

( Duha/5 )

g
kadın olmak zor sekerim hep fedakarlık yapmamız bekleniyor malesef evet yaptım kabardı beyaz köpük oldu sonra kesik süti gibi oldu

şişt karbonat güzeli:) kendıne gel silkelen!! zaten derdımız var ıkıncısını ekleme kendıne..hem bız senı boyle görmek ıstemıyoruz..gül bakıym

Aglamamk icin zor tutuyorum kendimi cok iyisiniz iyiki tanimisim sizleri biliyormusun esim sizinle konu:smama bile sorun yaratiyor bn eminim arkadasim guldugum gunlerde cok olucak sizleri cook seviyorum. Kizlar size birsey sorucam bende bir haftadir ayiptir solemesi gaz var gegirti tutuyor ve karnimd gaz oluyor bidd sizler tuvalete nekadar surede cikiyorsunuz merak ettim ben daha once idrara gunde 3 4 kez cikardim bir kac gundur saat basi vaya 2 saate bir cikiyorum normalmi sivi tuketmiyorum cok fazla

'Eğer Allah kalplerinizde bir hayır olduğunu bilirse, size
sizden alınandan daha hayırlısını verir"...

-Enfâl, 70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…