ne güzel uzak olunca zor oluyor canım ne kadar eşin yanında da olsa insan yinede ailesini arıyor
Galiba hamile degilmbugun yine test yaptim negatif tek cizgi bu arada meryem suresini turkce meailinden okumak daha iyiymis cocuk isteyen arkadaslarim bol bol dua edelim
Galiba hamile degilmbugun yine test yaptim negatif tek cizgi bu arada meryem suresini turkce meailinden okumak daha iyiymis cocuk isteyen arkadaslarim bol bol dua edelim
RealBaby nerelerdesin kuzzuum gözüm senii arıyor bu karbonat muhabbetini tekrar yaptın mı ben bu sabah yaptıım
nekadar cesaretlısın kız,ben cesaret edıp te yapamadım..
geldim cnm yapmadim bn bidaha bugun morelim bozuk esimle aram.iyi degil bugun limoniuiz dukkana ve eve yetmedigimi soyluyor hangine kosturayim bilemedim bnde sabah kalkip dukkan aciyorum o oglene kadar uatip butun gun disarda kosturuyor aksam cikip evime geliyorum evimle bi cok kez yorgunluktn ilgilenemiyorum son 1 haftadirda uzerimde bi agirlik var bugunde utuyle igrastim 2 saat erkeklef ev islerini kolay saniyor cani sikildikca bnmle ugrasiyor ve brni kiriyor bu durum yapmam gereken seyleri bile yapamiyorim morelim bozuk oldugu icin surekli bemm yaptiklarim gozune batiyor robot gibi olmami istiyor sabah kalk dukkan ac hesap tut musteriyle ilgilen aks gif evi topla yemek yap esyalarino utule saha sola attigi esyalari topla bulasik yika kendime zaman ayiramiyorum bi cok zaman bugin dus alayim dedim sen git av duukkkani yarim saate gelim dedim diye bi dunya surat cektim yaranamiyorum(
Geldim cnm yapmadim bn bidaha bugun morelim bozuk esimle aram.iyi degil bugun limoniuiz dukkana ve eve yetmedigimi soyluyor hangine kosturayim bilemedim bnde sabah kalkip dukkan aciyorum o oglene kadar uatip butun gun disarda kosturuyor aksam cikip evime geliyorum evimle bi cok kez yorgunluktn ilgilenemiyorum son 1 haftadirda uzerimde bi agirlik var bugunde utuyle igrastim 2 saat erkeklef ev islerini kolay saniyor cani sikildikca bnmle ugrasiyor ve brni kiriyor bu durum yapmam gereken seyleri bile yapamiyorim morelim bozuk oldugu icin surekli bemm yaptiklarim gozune batiyor robot gibi olmami istiyor sabah kalk dukkan ac hesap tut musteriyle ilgilen aks gif evi topla yemek yap esyalarino utule saha sola attigi esyalari topla bulasik yika kendime zaman ayiramiyorum bi cok zaman bugin dus alayim dedim sen git av duukkkani yarim saate gelim dedim diye bi dunya surat cektim yaranamiyorum(
ya cnm daha adetine 5 gun var cıkmaması norma degilmi sence ?
canım dukkana bakmak mecburıyetınde degılsıın ki bu onun işi yetemedigini yoruldugunu düşünüyorsa birini alsın yanına yardımcı bence esinin biraz anlayıslı olmaya ıhtıyacı varr sen yinede üzme canını erkekler bazen böle odunluklar yapıyor :))
bende kabardı üstüde beyaz beyaz köpük oldu sonra kesik süt gibi oldu yanii bu olay gercekmi bilemedim bence herkesinki kabarır gibi geldi kafam karıştı
Olabilir bilmiyoruuum sadece cnm acimaya basladi
Haklisin alcam.diyor ama suratta bes karis cok degisik bir yapisi var bnmkinin 2 kisilikli zor onun anlayisli olmasi dungece dedim ona bn bu ara iyi degilim kendimi degisik hissediyorum k balma kendimi veremiyorum bazn dedim oda tamam canim sikma canini deyip sarildi bugunde bagriniyor bole bi adamla evlendim bn. Neyse sen karbonTmi yaptin cnm benim ole kesildi diyorsun bu arada telefondan giriyorum nete bazen yazilar kayabiliyor kusura bakmayin. :)
Bu iğne dediğiniz 9 ay boyunca göbekten yapılan iğnemi, hani kendi kendinize yapıosunuz
Test yaptım sabah sabah çıkmadı, tek çizgi. Çalışmalara devam
kadın olmak zor sekerim hep fedakarlık yapmamız bekleniyor malesef evet yaptım kabardı beyaz köpük oldu sonra kesik süti gibi oldu
Insallah hamissindir cnm tek.duam bu allahim isteyen herkese vrsin insallah kucagina aldigin gunler cabuk.gelir guzelim
kadın olmak zor sekerim hep fedakarlık yapmamız bekleniyor malesef evet yaptım kabardı beyaz köpük oldu sonra kesik süti gibi oldu
şişt karbonat güzeli:) kendıne gel silkelen!! zaten derdımız var ıkıncısını ekleme kendıne..hem bız senı boyle görmek ıstemıyoruz..gül bakıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?